Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės, pirktos iš grupinių apsipirkimų svetainių

QUOTE(spiglys @ 2012 06 27, 15:20)
Nepamenu iš kokios grupinių apsipirkimų svetainės pirkta dėžė batams

Šūdų šūdas. Atsiprašau už išsireiškimą. Popierius su užtrauktuku doh.gif Negana to dar buvo suplyšus. Padariau grąžinimą, aktą užpildžiau birželio 4 d. Akte nurodyta , kad pinigus grąžins per 14 d. Iki šis dienos nieko negrąžino. Prieš pora dienų skambinau direktoriui, bet pinigų nėr.
Atsargiai www.gerutis.lt

gal kas patarsit kur kreiptis, suma nėr labai didele 24 lt. Telefonu nieks neatsako verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 06 28, 09:56)
gal kas patarsit kur kreiptis, suma nėr labai didele 24 lt. Telefonu nieks neatsako verysad.gif

Bandyk kreitpis i vartotoju teise, tada jie turi paspirginti:) man pan buvo su elegantline, nusipirkau batus ir jie pasirodo buvo brokuoit, prizadejo grazinti pinigus bet po men negavus kreipiausi i vartootju teises, tai grazino. zinoma bsk uztrunka, bet vien tik savigarba pasikelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 06 27, 11:47)
gal kas jau pirkto, idomu kaip kokybe  g.gif https://beta.lt/pane...=Infoblokas_geo

Aš buvau užsisakius šlepetes per beta.lt iš flokatti firmos. tai per 2,5 mėnesio vargų gavau savo dydžio šlepetes, o vis siūlė jas keisti į 2 dydžiais mažesnes. Kreipiausi tiesiai į flokati, jie man davė kontaktus beta.lt atstovų. Galėjau nusispjauti nes buvo 29 lt. bet principai veikė. Pinigų nesiūlė bet tempė guma kad kuop ilgiau, bet pagrasinus vartotojų teisėmis šlepetes atsiuntė kurjeriu kita diena mirksiukas.gif

O dabar pirkau per beta.lt iš parduotuvės assorti.lt ringuvos skalbiklių priemone, tai labai džiaugiuos ir gailiuos kam viena rinkini teėmiau.
Perku ir dabar kartais, bet jau visai kitokiu kampu žiūriu smile.gif
Atsakyti
Šluota su kibiru
Kažin ar verta pirkti?
Atsakyti
Pirkau kupona (ilgalaikiam lakavimui HN studijoje) is groziodovanos.lt , skambinau nurodytu telefonu uzsiregistruoti, niekas nekele ragelio... Galiausiai susiradau interneta imones telefona, kuri nurodyta, kaip paslaugos tiekejas - prisiskambinau, uzsiregsitravau (nors pasipyle milijonas klausimu - kas ir kaip). Po poros valandu perskambino ir sako - neaptarnausime jusu, nes zmogus, kurio kontaktinis telefonas nurodytas kupone, pas mus nebedirba ohmy.gif Ir tai ne ju problema, liepe ieskoti zmogaus, kurio telefonas nurodytas doh.gif

Sioje situacijoje nelabai supratau - koks skirtumas, jei nebedirba, jeigu kupone nurodyta imone, kuri suteiks paslauga... imones adresas... g.gif

Pasiskambinau i groziodovanos.lt, liepe parasyti el. pasta... ir pridure, kad atsakys per kelias dienas, nes jiems dabar atostogos doh.gif

Prisiskaiciau visokiu atsiliepimu jau apie HN studija, bet man idomu - kodel man nesuteikia paslaugos? Del to, kad nurodyta tel. numeri turi zmogus, kuris ten nebedirba? g.gif

Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2012 06 28, 10:54)
O dabar pirkau per beta.lt iš parduotuvės assorti.lt ringuvos skalbiklių priemone, tai labai džiaugiuos ir gailiuos kam viena rinkini teėmiau.
Perku ir dabar kartais, bet jau visai kitokiu kampu žiūriu  smile.gif

Aš irgi Ringuvą drinks_cheers.gif . Dar iš BETOS pirkau Himalajų druską, tai irgi problemų nebuvo. Aš žiūriu, kad mano mieste pačiai atsiėmimas būtų, ne visada būna, bet gali tada ten "koliotis", jei pakuotė pažeista, ar ką... Siuntimų kažkaip vengiu.
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2012 06 28, 14:23)
Pirkau kupona (ilgalaikiam lakavimui HN studijoje) is groziodovanos.lt ,

Palaukit atsakymo el paštu. jei nebus pora dienų, vėl parašykit. Vėliau tiesiu taikymu skundas vartotojų teisėms. Tik laiškus išsisaugokit, nes kopijas reiks nusiūsti .
Jei paslaugos tiekėjas nurodyta įmonė, tai ji ir atsakinga, o ne kažkoks darbuotojas
Atsakyti
sveikutes sakykit ar verta akcija?
http://grupinis.lt/v...tilingame-stove
Atsakyti
Aš pirkau kuponą per zizu.lt SPA pedikiūrui Angel SPA Vilniuje, likau labai patenkinta. Už 55 ltl kruopščiai sutvarkė pėdutes, užtrukau 2 val, naudoja kokybiškas priemones, gavau nuolaidą dar vienam kartui. thumbup.gif
Atsakyti
http://beta.lt/kauna...sa-gourmet-maxx
kazin verta? ar galima rasti kur pigiau?
Atsakyti
O kas jau išbandėt šituos bambukinius rankšluoščius (akcija jau kartojasi):
http://grupinis.lt/v...sto-ranksluosti
Ar sugeria taip stebuklingai?
Nors namie pilni kampai rankšluoščių, bet daba labai jau "ant bangos" tas bambukas, tai smalsu išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2012 05 18, 08:57)
Gal kas bandė tokį ar panašų drabužių garintuvą? Tobi

Esu bandžiusi TOBI prietaisą, bet jo kaina 159Lt, o čia rašo, jog pradinė 80Lt, tad nežinau, ar toks pats. Vis stebiu akcijas, norėčiau įsigyti pigiau, prietaisas idealus užuolaidų lyginimui, drabužių nebespėjau išbandyti lyginti smile.gif
Atsakyti