Berods tokios temos ir neradau. Ar esat patenkintos pirkdamos grupinių apsipirkimų portaluose? kurie verti pasitikėjimo portalai, o kurie nelabai? kuo labai džiaugėtės, o kokiomis prekėmis nusivylėte?
Atsiliepimai apie grožio paslaugas, pirktas akcijų metu.
sveiki,
ne veina karta esu isigijusi prekiu per grupinius kuponus. kai kuriais atvejais dziaugiausi, bet buvo ir nusivylimu. Pasidalinkime savo patirtimi
paskutinis pastebejimas- i grupinius kuponus pradejo deti (maciau ne vienoje svetaineje) tas apyrankes nuo uodu "bugslock". na niekaip neatsistebiu pardaveju naglumu, rasant "pradine kaina".
pavyzdys:
"19 Lt už 55 Lt vertės apyrankes (3 vnt.) nuo uodų BUGSLOCK su nemokamu pristatymu visoje Lietuvoje!!" (is www.kartu.lt)
idomumo delei nuejau i ebay.co.uk ir isigijau tas pacias apyrankes, 10 vnt uz 16 lt (su siuntimu i LTU). va cia: http://www.ebay.co.u...984.m1439.l2649
is kur ta "55 lt kaina" istraukta-niekaip neisivaizduoju.. pikta tiesa sakant, nes ne pirma karta matau toki pavyzdi, kai dirbtinai ispuciama pradine kaina ir atseit padaroma nuolaida, kai realiai jos nera. krenta pasitikejimas tokiais puslapiais, dabar ir nebeperku is ju beveik
ne veina karta esu isigijusi prekiu per grupinius kuponus. kai kuriais atvejais dziaugiausi, bet buvo ir nusivylimu. Pasidalinkime savo patirtimi
paskutinis pastebejimas- i grupinius kuponus pradejo deti (maciau ne vienoje svetaineje) tas apyrankes nuo uodu "bugslock". na niekaip neatsistebiu pardaveju naglumu, rasant "pradine kaina".
pavyzdys:
"19 Lt už 55 Lt vertės apyrankes (3 vnt.) nuo uodų BUGSLOCK su nemokamu pristatymu visoje Lietuvoje!!" (is www.kartu.lt)
idomumo delei nuejau i ebay.co.uk ir isigijau tas pacias apyrankes, 10 vnt uz 16 lt (su siuntimu i LTU). va cia: http://www.ebay.co.u...984.m1439.l2649
is kur ta "55 lt kaina" istraukta-niekaip neisivaizduoju.. pikta tiesa sakant, nes ne pirma karta matau toki pavyzdi, kai dirbtinai ispuciama pradine kaina ir atseit padaroma nuolaida, kai realiai jos nera. krenta pasitikejimas tokiais puslapiais, dabar ir nebeperku is ju beveik
QUOTE(MuzikALI @ 2012 05 09, 09:55)
sveiki,
ne veina karta esu isigijusi prekiu per grupinius kuponus. kai kuriais atvejais kur ta "55 lt kaina" istraukta-niekaip neisivaizduoju.. pikta tiesa sakant, nes ne pirma karta matau toki pavyzdi, kai dirbtinai ispuciama pradine kaina ir atseit padaroma nuolaida, kai realiai jos nera. krenta pasitikejimas tokiais puslapiais, dabar ir nebeperku is ju beveik
ne veina karta esu isigijusi prekiu per grupinius kuponus. kai kuriais atvejais kur ta "55 lt kaina" istraukta-niekaip neisivaizduoju.. pikta tiesa sakant, nes ne pirma karta matau toki pavyzdi, kai dirbtinai ispuciama pradine kaina ir atseit padaroma nuolaida, kai realiai jos nera. krenta pasitikejimas tokiais puslapiais, dabar ir nebeperku is ju beveik
Juk ne tinklapiai tas apyrankes pardavinėja, jie tik tarpininkai tarp pirkėjo ir pardavėjo. Prekės kaina visada bus didesnė už savikainą, kitaip jos neapsimokėtų pardavinėt ir čia jau ne grupinių pasiūlymų kaltė, "pradinę kainą" juk pasako pardavėjas, o grupiniai tik parduoda kuponus. Kai Maxima pardavinėja ką nors su kokia 70% nuolaida, juk nepagalvojam, kad va, kokie plėšikai, prieš tai su trigubu antkainiu pardavinėjo Mačiau, kad pardavinėja ir po 19lt už 5 apyrankes, tai atėmus nemokamo siuntimo išlaidas, Pvm, pelno mokestį, mokestį grupiniam pasiūlymui, nelabai daug tiems pardavėjams ir lieka
Geriau papasakokit, ar veikia tos apyrankės.
http://beta.lt/vilni...uotuves-bohemia
Gal kam teko realiai tokius matyti ar kada nors anksčiau pirkti?
Gal kam teko realiai tokius matyti ar kada nors anksčiau pirkti?
Nusivyliau dantu sepetukais kazkokiai nano technologijom...... dar dabar yra antkakliai sunym is gitaro, tai pries savaite norejau pirkti is parduotuves suniui su odiniu uzsegimu, patogesni, butu kainave 32 lt, cia musu ilgis berods 29 iseitu, nors parasyta 20 lt uz kazkiek ten vertes..... taigi sutaupius buciau tik pora litu.....
labai dziugiuosi skalbikliais indam ir drabuziam Ringuvos, dziaugiuosi is Gerduvos pirkiniais, kurie tikrai pigiau iseina cia perkant...... puku rinkikliu lipniu dziaugiuosi
ir vis abejoju del pentankes..... raso ten pardavejo kontaktus bet jo psl tos pentankes net nera
ai dar labai dziaugiuosi sushi kuponais ir visada perku
labai dziugiuosi skalbikliais indam ir drabuziam Ringuvos, dziaugiuosi is Gerduvos pirkiniais, kurie tikrai pigiau iseina cia perkant...... puku rinkikliu lipniu dziaugiuosi
ir vis abejoju del pentankes..... raso ten pardavejo kontaktus bet jo psl tos pentankes net nera
QUOTE(Saga @ 2012 05 17, 11:20)
Nusivyliau dantu sepetukais kazkokiai nano technologijom......
Aš sushi irgi perku visada
Tą nano šepetuką man atrodo ir aš turėjau, tai toks pigiukas
QUOTE(Saga @ 2012 05 17, 10:20)
niekad daugiau neperku is flamingo, neskanus, vien pervire ryziai
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 17, 11:39)
niekad daugiau neperku is flamingo, neskanus, vien pervire ryziai
Aha, pirmus kartus man skanūs buvo, paskui pagedo. Skaniausi sushi house matyt... Dar esu Flagman kažkokioj kavinėj pirkus, neskanūs buvo
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 17, 11:51)
nusipirkau dabar MIYAKO Vilniuje, tai ziuresim,ar bus ten skanus, nes paprastai ten perkant - labai laabai superiniai sushi
Dabar gal akcija yra?