QUOTE(Greciukas @ 2012 02 07, 01:40)
Sveikos. Esu nescia penkios savaites. Turiu gan didele problema su inkstais... Nuo 6m man nustatytas pielonefritas. Praleista n metu ligoninese, isgerta milijonas vaistu. Gydytojai net stebejosi kaip is susitraukusiu, beveik neveikianciu inkstu, sugebejo juos priversi beveik pasveikti ir atlikti savo darba. Kairi inksta nelabai pagyde. Jis pas mane akivaizdziai susiraukslejes, mazesnis ir dirba maziau nei 50%pajegumu, o desinys beveik nepasakytum, kad streikavo. Dirba uz abu inkstus, tik matosi keli randeliai. Gydytojai mane visa laika "optimistiskai" nuteikinejo - anksciau ar veliau reikes dializes, bus problemu su nestumu... Zinau, kad nestumo metu labiausiai kencia desinys inkstas (del uzspausto slapimtakio).
Ieskojau info internete, skaitinejau forumus. Bet randu tik apie nesciuju pielonefrita (kai uzdegimu nesirgta iki nestumo, tik nestumo metu). Gal atsiras mamyciu, kurios pielonefritu sirgi iki nestumo ir pasidalins savo isgyvenimais su manim? Turiu didele nuojauta, kad inkstai gali stipriai sustreikuoti.
Bijau be proto... Veju blogas mintis kuo tolyn nuo saves... Bet insktai apie save primena beveik kiekviena diena. Man juos maudzia, skauda stipriau ar maziau. Bet skauda beveik kiekviena diena...
Ieskojau info internete, skaitinejau forumus. Bet randu tik apie nesciuju pielonefrita (kai uzdegimu nesirgta iki nestumo, tik nestumo metu). Gal atsiras mamyciu, kurios pielonefritu sirgi iki nestumo ir pasidalins savo isgyvenimais su manim? Turiu didele nuojauta, kad inkstai gali stipriai sustreikuoti.
Bijau be proto... Veju blogas mintis kuo tolyn nuo saves... Bet insktai apie save primena beveik kiekviena diena. Man juos maudzia, skauda stipriau ar maziau. Bet skauda beveik kiekviena diena...
Sveikos, merginos. Skaičiau Greciuko istoriją ir pagalvojau, kad man praktiškai tas pats. Bėdų turiu su inkstais nuo pat gimimo. Pielonefritas vaikystėje kartodavosi kasmet (kartais kelis kart per metus), vėliau retėjo, bet vistiek pasitaiko ir suaugusiai karta du per kelis metus. Kairys inkstas neatlieka nė 50% savo darbo. Visas surandėjęs, susitraukęs, per echo dažnai ilgai tenka jo "ieškoti". Dešinys tuo tarpu išsipūtęs, didelis, bet irgi nedirba pilnu pajėgumu. O db turbūt esu nėščia (3 teigiami NT ) - ir džiaugiuosi, ir labai bijau, kad tik nebūtų kokių nors komplikacijų. Šiandien eisiu pas ginekologę, kad patvirtintų nėštumą ir šiaip pasikonsultuoti. Jokios normalios informacijos apie moteris, kurios iki nėštumo jau turi inkstų bėdų ir ruošiasi gimdyti rasti neina. Visur vient tik apie tai, kaip sustreikuoja dešinys inkstas sveikoms moterims nėšumo metu... labai jau neramu man...