QUOTE(Greciukas @ 2012 03 07, 20:14)
Per pora metu, kol gyvenu UK, nebuvau pas nefrologus nei karto. Turiu is LT vaistu atsivezus. Tai nuo cistito greitai isgydavau, o iki inkstu uzdegimo nebuvau priejus nei karto.
Todel labai pergyvenau kaip viskas bus kai suzinojau jog esu nescia. Tiek GP, tiek midwife be jokiu uzuominu sakiau man reikia pas nefrologa, turiu rimtu bedu. Labai greitai sureagavo, susnekejo su daktarais. Eina db desimta nestumo savaite. Uzvakar issikviete i ligonine paziureti per echo mano inkstus. Sekantis inkstu echo bus kovo 29d. Balandzio 12d turiu susitikima su nefrologu. Kazka daugiau parasyti negaliu. Bus daug aiskiau del prieziuros po balandzio 12d.
Beje, del cistito gydymo... Ar tau buvo kada uzsimine del cistito gydymo kurso 1-2men? Ta prasme ne 7-10d kai dazniausiai buna, bet kursas trunka apie 1-2men? Man toki gydymo kursa pries kelis metus pasiule labai faina daktaryte. Iki sito laiko vos tik issigydydavau cistita, po keliu savaiciu vel jis man prasidedavo. O po to, kai antibiotikus pradejau gerti po menesi laiko, cistitas laaabai ilgai neprasidedavo. Kaip as dekojau sitai daktarytei... Ir dar nesenai suzinojau viena idomu dalyka... Jei daznai kartojasi pienlige, tai cistitas yra jos palydovas.
Labukas, o kokius antibus tu geri menesi-gal tai ne antubai o koks uvaminas ar furadoninas. Jo ta problema su pagerimu savaites nieko neissprendzia. Tu minejai kad tau lyg instukus skauda, bet kad polinefrito nera, kaip taip?
Tai visai smagu , kad gp sureagavo. O koks ju nestumo sekimo planas ir gimdymo, tik skanas? O tikslas - jei atras kokiu pokyciu, antibiotikai ar kas? Ar stenta des koki, nelabai isivaizduoju kaip cia galima kontroliuoti.
As kolksas Lt neisivaizduoju kur prieziura geresneir kur apsisprest patiket gydytojais. Man 7 sav. Tiesa yai viskas l. Letai juda, dar apskritai jokiu tyrimu ginek. Nedare, nekalbant apie urologus, ar nefroligus-nezinau prie kuriu kastis net reiktu...as irgi ziauriai bijau, kazkada vienas profesorius zuauriai prigasdines yra, kd nestumas fali buti labai pavojibgas, kad net galu tekt daryt nutraukima, o kaip ji kvalifikuotai sekti, neaisku:(