Įkraunama...
Įkraunama...

Auginam plaukučius toliau! #2

QUOTE(TAYRA @ 2007 04 15, 21:10)
AS NAUDOJAU TOKI LOSIONA BIOKRIN, TAI JUS NET NEISIWAIZDUOJAT KOKIAS KASA USSIAUGINAU thumbup.gif IR USTRUKO MAZDAUG 6-12MENESIU.

kas cia per stebuklas?prasom placiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 04 15, 22:11)
kas cia per stebuklas?prasom placiau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man ir smalsu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 04 16, 12:46)
Man ir smalsu blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

SWEIKUTES, NA STAI PAPASAKOSIU WISA STORY cool.gif SI DAIKCIUKA JAU SENU SENIAUSIAI NAUDOJO MUSU SENOLIAI, MAN MAMA APIE JI PASAKOJO, KAD DEDUKAS MANO JI NAUDOJO NES BIJOJO NUPLIKT MAT MOTERIS LABAI MILEJO lotuliukas.gif TAI WA 1GRAZIA DIENA USTIKAU AS JO PIRKT TURGAUS KIOSKE biggrin.gif NET NEGALWODAMA GREBIAU KELETA BONKIU IR PRADEJAU MOZOTIS JIS SKISTAS KAIP VANDUO, TURI IR KWAPO TOKIO BET TIKRAI NE TOKI KAIP DZINTARS lotuliukas.gif MAN ISKART PO TEKO ISWYKT I UK, O KAIP GRIZAU PO 8MENESIU PAZISTAMI NET NEPASISWEIKINA, O POLA ZIURET, CIUPINET MANO PLAUKUS AS NESUPRANU KAS JAIS DAROS, O POTO SESUO PAKISO SENA FOTO IR SAKO ZIURIEK!!! thumbup.gif PATIKEKIT STEBUKLAS TAS BIOKRINAS!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TAYRA @ 2007 04 15, 20:10)
AS NAUDOJAU TOKI LOSIONA BIOKRIN, TAI JUS NET NEISIWAIZDUOJAT KOKIAS KASA USSIAUGINAU thumbup.gif IR USTRUKO MAZDAUG 6-12MENESIU.

as esu macius pirkt Biokrin sampuna vaistinej, reikia paziuret gal ir to skyscio butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2007 04 16, 13:21)
as esu macius pirkt Biokrin sampuna vaistinej, reikia paziuret gal ir to skyscio butu g.gif

PAZIUREK, IR PARASYK MUMS biggrin.gif AS TAI NEGAKIU MAT NE LIETUWOI, O KAI GRIZTU WIS NERANDU LAIKO BUNA VAT TAIP drinks_cheers.gif JO KAINA TURIETU BUT NE IS DIDZIULIU IR VOKECIU GAMIBA biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
prisijungiu prie auginanciu kasas cool.gif
Pries kelias dienas patrumpinau savo kasas kokiais 5 cm, nes galai labai išsauseje buvo. Dabar plaukai labai sutrumpejo, bet bent jau atrodo sveikiau mirksiukas.gif
Radau tokia kauke: plaukus išplauti, siek tiek išdžiovinti ir daryti taip: 2 valgomus šaukštus ramuneliu žiedu sumalti i miltelis, užpilti 3 valgomaisiais šaukštais verdančio vandens, tuoj pat ipilti 1 šaukšta kefyro (riebaus) ir 1 kiaušinio trini. TAda greitai, kol kauke neatveso, užtepti ant galvos ir ant visu plauku, uždeti maišiuka ir kelias skareles. LAikyti 2-4 valandas. išpradžiu daryti 3 savaites iš eiles 1 kart per savaite, o toliau kas menesi. ax.gif
Po pusmečio- metu žada ilgus, vešlius ir gražius plaukus mirksiukas.gif
BANDOM? g.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano plaukai vasara sutrumpejo nes buvo labai nesveiki galiukai. Dabar jie mazdaug ties skrandziu 4u.gif nezinau kaip cia kitaip issireiskus apie ilgi. O ilgi man tiko ir patiko, tai noriu kuo greiciau vel atsiauginti.
Liaudiskos priemones schmoll.gif Kiek bandziau, man paskui plaukai smirda, o as labai jautri kvapams. Del to BIOKRIN gal kas nors matet kur nors? Visai susidomejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(TAYRA @ 2007 04 16, 13:12)
SWEIKUTES, NA STAI PAPASAKOSIU WISA STORY cool.gif SI DAIKCIUKA JAU SENU SENIAUSIAI NAUDOJO MUSU SENOLIAI, MAN MAMA APIE JI PASAKOJO, KAD DEDUKAS MANO JI NAUDOJO NES BIJOJO NUPLIKT MAT MOTERIS LABAI MILEJO lotuliukas.gif TAI WA 1GRAZIA DIENA USTIKAU AS JO PIRKT TURGAUS KIOSKE biggrin.gif NET NEGALWODAMA GREBIAU KELETA BONKIU IR PRADEJAU MOZOTIS JIS SKISTAS KAIP VANDUO, TURI IR KWAPO TOKIO BET TIKRAI NE TOKI KAIP DZINTARS lotuliukas.gif MAN ISKART PO TEKO ISWYKT I UK, O KAIP GRIZAU PO 8MENESIU PAZISTAMI NET NEPASISWEIKINA, O POLA ZIURET, CIUPINET MANO PLAUKUS AS NESUPRANU KAS JAIS DAROS, O POTO SESUO PAKISO SENA FOTO IR SAKO ZIURIEK!!! thumbup.gif  PATIKEKIT STEBUKLAS TAS BIOKRINAS!!!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jei musu senoliai naudojo,tai sakau turetu buti kazkas is naturaliu produktu tas biokrin? g.gif ar nezinai sudeties,tayra ? blink.gif gal ten zibalas? tongue.gif
Atsakyti
sveikos, turiu klausimeli: kokias priemones galima naudoti nuo plaukų šiaušimosi?? išsiplovus galvą, jie piestu stovi į visas puses ypač ties sklastymu, kraupu žiūrėti doh.gif
ka jus naudojate noredamos suglotninti, palyginti plaukucius: aliejukus, serumus ar kt.. pasidalinkite patirtimi rolleyes.gif
Atsakyti
as ir dbr laukiu,kol kas kaune ta BIOKRIN isigys ir pasakys,kur galima jo rasti smile.gif bandysiu ir as zvalgytis.. labai jau sugunde cia mane.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kibirkstele @ 2007 04 24, 21:50)
Jei musu senoliai naudojo,tai sakau turetu buti kazkas is naturaliu produktu tas biokrin?  g.gif  ar nezinai sudeties,tayra ?  blink.gif  gal ten zibalas? tongue.gif

Tikrai čia labai geras daiktas thumbup.gif Jaunystėje ir aš su draugėmis juo tepliojausi. Jis vokiškos gamybos. Buvo Biokrinas ir dar Karmazinas. Biokrinas tiko kieno rieboki plaukai, o tas Karmazinas - kieno sausi. Jokio žibalo ten nėra. Jie sudaryti augaliniu pagrindu. Neatsimenu, rodos beržo pumpurai įeina ir dar visokiu žolyčių.

Anksčiau jo būdavo visose kosmetikoss parduotuvėse. Paskui tik kioskeliuose. Dabar gal jau 10 metų jo išvis nemačiau. g.gif Griebčiau jei tik užtikčiau biggrin.gif
Atsakyti
Na va, atbėgau pasidalinti savo patirtimi, gal pravers kitai ilgakasei ax.gif
Mano plaukučiai greitai riebaluojasi prie galvos, plaudavau šampūnais riebiems plaukams, niekada idealaus neradau, bet paskutiniu metu labai išsausėjo ties pečiais ir truputį žemiau ir LABAI veltis (kadangi mano plaukai žemiau juosmens, galima įsivaizduot, ką tai reiškia - galus iššukuoji, viršuj šukuojasi, o per vidurį turi pešiot po porą plaukelių). Naudojau ir profesionalius šampūnus, ir pan... na negaliu pasakyt, kad tiko. Prieš kelias dienas nusipirkau EKSKLIUZIV KOSMETIK (rusiškai užrašyta) firmos kremą -šampūną ir kaukę su ožkos pienu silpnų plaukų stiprinimui. Na kažkokia fantastika thumbup.gif Ir kainavo - 585 ml šampūno ir 500g kaukės apie 10-11 Lt kainavo thumbup.gif Ir kaukę užteko palaikyt vos 5 min thumbup.gif Plaukučiai kaip šilkas, blizga, lengvai išsišukuoja thumbup.gif naudojau tik kartą, bet išsišukavo greitai wub.gif
Reikės dar ir to biokrin pasižvalgyt... mačiau, kažkokios rusiškos kosmetikos (šampūnų ir kremų) atsirado prie geležinkelio stoties požeminėje perėjoje - tik va, kad niekada nebūnu jų darbo laiku verysad.gif nes ir pačiai darbas verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildukas: 27 balandžio 2007 - 05:39