o as skaiciau, kad reikia vis pakirpti galiukus tada jie greiciau auga ir auginti nuo pat mazens nes tada jie gerai auga, o dabar net nezinau kaip uzsiauginti
na manau imanoma uzsiauginti ir dabar tik reikia kantrybes ir laiko per kelis menesius gal ir neuzaugs bet per pora metu su gera prieziura ir t.t... gal ir uzsiauginsim
QUOTE(Dorinda @ 2007 04 13, 18:00)
zinoma galiu slapius plaukus tepu su paul mitchell super skinny serumu o sausus plaukus tepu matrix sleek look serumu is smoothing linijos nezinau kuris geresnis man abu labai patinka super skinny serumas truputi skystesnis negu matrix, bet labai skaniai kvepia ir plaukai paskui buna minkstuciai lengvai sukuojasi malonu liesti rankom plaukus , o matrix tai toks jau daugiau kaip aliejus labai tirstas, jis daugiau skirtas, kad galiukai nesisakotu ir plaukas neskilinetu
jei gerai supratau, tai sios firmos gaminiu LT nera pirkti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2007 04 14, 07:30)
jei gerai supratau, tai sios firmos gaminiu LT nera pirkti
Paul mitchell tai turetu but tikrai,kur yra paul mitchell salonai ten turetu prekiaut, o matrix gal ir nera
QUOTE(domomama @ 2007 04 14, 16:09)
o as skaiciau, kad reikia vis pakirpti galiukus tada jie greiciau auga ir auginti nuo pat mazens nes tada jie gerai auga, o dabar net nezinau kaip uzsiauginti
kažin ar greičiau auga gal tik sveikiau atrodo.
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 14, 08:26)
mergaites, o plaukai auga ar is saknu ar is galiuku? pagal mane is saknu, tai kodel galiukai skilineja
Man irgi atrodo,kad nuo saknu auga, o galiukai del ko skilineja tai net nezinau gal viskas susideda nuo plovimo, dziovinimo, oro uzterstumo saules spinduliu, sukavimo, dar gal ir nuo paveldimumo ir t.t..
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 14, 18:26)
mergaites, o plaukai auga ar is saknu ar is galiuku? pagal mane is saknu, tai kodel galiukai skilineja
Tai aišku nuo šaknų Pralinksminai
plaukai auga nuo saknu, o galiukai skilineja, nes jiems truksta dregmes pvz. pradeda augti plaukas, prie saknu jis labiau riebaluojasi, yra sveikas viskom aprupintas, paskui auga, mes ji kankinam tiesinam plaukus, garbanuojam ir t.... tai todel galiukai visada lieka nuskriausti, jei mes jais nesirupinam
O ką daryt jei aš tų galiukų nekankinu bet jie žiauriai skilinėja Vos prieš pora dienų kirpaus, ir taip dar neblogai nurėžė, nes buvo lb nesveiki. O va šiendien žiūriu į plaukus ir net gaila daros nes tiek daug vėl išsišakojusių ir suskilinėjusiu Ir aliejukais tepu, ir kaukes naudoju ir dar alyvuogių aliejum pasiterlioju , bet vistiek.. ;( Gal kokių vitaminų trūksta?
as radau tokia superine kirpeja klaipedoj, tai kas menesi pakerpa galiukus, bet pakerpa taip, kad rodos nei vienas plaukas ant zemes nenukrenta, o plaukai atrodo sveiki ir galiukai neisisakoja aisku uz kirpima sumoku ne 10 lt, bet rezultatas tai dabar kad menesi vaziuoju i klaipeda kirptis galiuku, nes kaune kaip nurezia atrodo, kad jos kurcios, sakai kelis cm, o nukerpa su lig ausim jau pora metu kaip patikejau siai kirpejai galva, tai plaukai iki liemens bet dabar kniedi nusikirpti trumpai
gal kaip Genute Zaliene pirmose foto, mano drauge taip kerpas, tai labai pagrazejo
http://www.supermode...tfolio-3028.php
Papildyta:
Papildyta:
labiausiai kenkia daznas plovimas ir dziovinimas fenu plaukams reikia laaabai daug prieziuros, kad galetum jais didziuotis
gal kaip Genute Zaliene pirmose foto, mano drauge taip kerpas, tai labai pagrazejo
http://www.supermode...tfolio-3028.php
Papildyta:
QUOTE(Prieskoninė @ 2007 04 15, 11:30)
O ką daryt jei aš tų galiukų nekankinu bet jie žiauriai skilinėja Vos prieš pora dienų kirpaus, ir taip dar neblogai nurėžė, nes buvo lb nesveiki. O va šiendien žiūriu į plaukus ir net gaila daros nes tiek daug vėl išsišakojusių ir suskilinėjusiu Ir aliejukais tepu, ir kaukes naudoju ir dar alyvuogių aliejum pasiterlioju , bet vistiek.. ;( Gal kokių vitaminų trūksta?
Papildyta:
QUOTE(Prieskoninė @ 2007 04 15, 11:30)
labiausiai kenkia daznas plovimas ir dziovinimas fenu plaukams reikia laaabai daug prieziuros, kad galetum jais didziuotis
QUOTE(braskel @ 2006 04 17, 22:25)
Na mergaitės,
siūlau toliau dalintis patarimais, atradimais
skatinančiais plaukų augimą.
siūlau toliau dalintis patarimais, atradimais
skatinančiais plaukų augimą.
Beja, man kilo toks klausimas.
Pradėjus naudoti įvairias priemones skatinančias tiek plaukų autimą, tiek nuo sinkimo, pradėjo šakotis galiukai, ko anksčiau nebuvo. Sakau gal tie plaukai pradėjo kaip ant mielių augti į visas puses: tiek į ilgį, tiek į šonus, t.y. ir pradėjo skilinėti?
AS NAUDOJAU TOKI LOSIONA BIOKRIN, TAI JUS NET NEISIWAIZDUOJAT KOKIAS KASA USSIAUGINAU IR USTRUKO MAZDAUG 6-12MENESIU.