auginu auginu tuos plaukus bet ne kas gaunasi , jau 5 men nedziovinu dziovintuvu jokiu znypliu ir t.t bet ziuriu vistiek galiukai issisakojo teks kirpt
Aš noriu atsiauginti savo natūralias kasas, tai kerpu galiukus kas tris mėnesius. Tačiau matau, kad galai kuo toliau, tuo labiau skilinėja, o tepu visokias priemones galams. Matyt kol nenukirpsiu išsausėjusiu dažytų galiukų tai taip ir bus Dar liko apie 5 cm
QUOTE(Renačiukas @ 2006 10 27, 09:13)
Neparašyta buvo į kokį šampūną deda tabletes, bet įtariu kad tikrai ne į kokį nors Panten , taigi ir žinok kad gudrus - nuo šampūno pas Jenifer tokie plaukai, ar nuo aspirino
Čia kažkas klausė kuo skiriasi Dzintars balzamas nuo aliejuko. Aš aliejuko nenaudojau, tik balzamą, bet kadangi kiti naudoti aliejukai (Agafi, varnalėšų ir pan.) man nelabai patiko, nes mano plaukai į riebumą linkę, o panaudojus priemones aliejiniu pagrindu, jie visgi kitądien atrodo kaip neplauti, žodžiu man aliejinės netinka, nes riebina . Bet pas ką sausi plaukai - tai gal ir visai nieko efektas. Sunaudojau jau visa pakuotę Dzintars balzamo ir nusipirkau dar, nes man jis Plaukai purūs, blizga, plaunant galvą jų mažiau iškrenta, netgi kvapas man savotiškai patinka , bet dėl kvao nesiginčyčiau - kvapai labai individualus dalykas, dėl to kitom gali ir visiškai nepatikti tas balzamas vien dėl kvapo.
Čia kažkas klausė kuo skiriasi Dzintars balzamas nuo aliejuko. Aš aliejuko nenaudojau, tik balzamą, bet kadangi kiti naudoti aliejukai (Agafi, varnalėšų ir pan.) man nelabai patiko, nes mano plaukai į riebumą linkę, o panaudojus priemones aliejiniu pagrindu, jie visgi kitądien atrodo kaip neplauti, žodžiu man aliejinės netinka, nes riebina . Bet pas ką sausi plaukai - tai gal ir visai nieko efektas. Sunaudojau jau visa pakuotę Dzintars balzamo ir nusipirkau dar, nes man jis Plaukai purūs, blizga, plaunant galvą jų mažiau iškrenta, netgi kvapas man savotiškai patinka , bet dėl kvao nesiginčyčiau - kvapai labai individualus dalykas, dėl to kitom gali ir visiškai nepatikti tas balzamas vien dėl kvapo.
o ant sausu plauku ar slapiu ta balzama pilti? man ir galva kazko grauzia tai ilgai nelaikysiu
kiek jau visus metus naudoju SCHWARZKOPF "gliss kur"purskiama express kondicionieriu dazytiems ir chemiskai susukuotiems plaukams(ant buteliuko priekio uzrasyta "farbschutz 30"),nes u ten berods 3 rusys....tai esu labai labai patenkinta plauku galiukai nekiek neskilineja jau 7 menesius,tik geriausias efektas kai purski ant ka tik isplautu plauku ir leidi patiems isdziuti....plaukai minksti,blizga ir buna purus...
Papildyta:
taip pat dove smpuna ir balzama tamsintiems plaukams(ypac tinka sausiems ir siurkstiems plaukams)....
Papildyta:
taip pat dove smpuna ir balzama tamsintiems plaukams(ypac tinka sausiems ir siurkstiems plaukams)....
QUOTE(Pagalve @ 2007 03 18, 21:43)
kiek jau visus metus naudoju SCHWARZKOPF "gliss kur"purskiama express kondicionieriu dazytiems ir chemiskai susukuotiems plaukams(ant buteliuko priekio uzrasyta "farbschutz 30"),nes u ten berods 3 rusys....tai esu labai labai patenkinta plauku galiukai nekiek neskilineja jau 7 menesius,tik geriausias efektas kai purski ant ka tik isplautu plauku ir leidi patiems isdziuti....plaukai minksti,blizga ir buna purus...
Papildyta:
Papildyta:
joa del gliss kur tai ner problemu man ir labaj patinka ir naudoju
QUOTE(La princesse @ 2007 03 18, 17:45)
o ant sausu plauku ar slapiu ta balzama pilti? man ir galva kazko grauzia tai ilgai nelaikysiu
Jei teisingai pamenu, balzamą reikia įtrinti į sausus plaukus, prieš plovimą. Man galvos negraužė, bet jautėsi toks kaip šaldantis šiek tiek efektas. Man visai patiko , aš palaikydavau kartais ir apie 2 val.
Kiek kaunuoja aliejukas plauku galiukams GREEN LIGHT?
QUOTE(Aislanda @ 2007 03 19, 13:25)
kas čia per aliejukas?
Tai kaip sekasi augintojoms, ar yra kokie rezultatai?
Del Kur Gliss tikrai neturiu jokiu negeru atsiliepimu...
Papildyta:
o kokios cia firmos ir kas per aliejukas?
Papildyta:
QUOTE(Aislanda @ 2007 03 19, 23:25)
o kokios cia firmos ir kas per aliejukas?