mane domintu kur perkate citre shine aliejuka,nes noriu graziu sveiku plauku
QUOTE(eglincia @ 2007 02 15, 14:54)
yra Sarmoj, Kosmadoj irgi maciau
QUOTE(eglincia @ 2007 02 15, 14:54)
na is atsiliepimu, tai kaip supratau citre shine aliejukas tikrai nepadaro sveiku ir graziu plauku
[cia tik mano nuomone]
QUOTE(braskel @ 2007 02 21, 19:31)
na is atsiliepimu, tai kaip supratau citre shine aliejukas tikrai nepadaro sveiku ir graziu plauku
[cia tik mano nuomone]
[cia tik mano nuomone]
Turejau sios firmos, baisiai nepatiko
as balzama plaukams turiu citre shine, taj fuj fuj fuj kaip man nepatiko! Ispsloviau su juo, tai kai izdziuvo, plaukai labai negraziai atrode: pasiause, stovejo piestu,
O sese turejo sios firmos aliejuka plauku galams, nu nezinau, sutepe visa, nieko nesake man apie ji. Sarmoj yra pirkti siu gaminiu.
O sese turejo sios firmos aliejuka plauku galams, nu nezinau, sutepe visa, nieko nesake man apie ji. Sarmoj yra pirkti siu gaminiu.
mano asmeniskai plaukai sausi, tai tik tas aliejukas ir padeda jis labai riebus, jo reikia mazai. bet reikia tepti is kart ant isplautu plauku, tada kai isdziuna neatrodo susiriebalave, o jei ant sausu tada blogai buna
kas cia per aliejukas?
o kiek jums per menesi mazdaug paauga plaukai? As pries tris savaites daziau, o saknyciu dar is vis nesimato tai man per pora menesiu paauga kazkur tik 1 cm, baisiai letai.....
QUOTE(Kelsey @ 2007 02 21, 21:54)
as balzama plaukams turiu citre shine, taj fuj fuj fuj kaip man nepatiko! Ispsloviau su juo, tai kai izdziuvo, plaukai labai negraziai atrode: pasiause, stovejo piestu,
turejau sios firmos blizgikli,tai vajetau kaip plaukus suriebino O sese turejo sios firmos aliejuka plauku galams, nu nezinau, sutepe visa, nieko nesake man apie ji. Sarmoj yra pirkti siu gaminiu.
Papildyta:
QUOTE(Levereti @ 2007 02 27, 14:56)
o kiek jums per menesi mazdaug paauga plaukai? As pries tris savaites daziau, o saknyciu dar is vis nesimato tai man per pora menesiu paauga kazkur tik 1 cm, baisiai letai.....
hm..man i menesi 1 cm,tai tikrai paauga teoriskai taip ir turetu buti.girdejau,kad kazkam ir 2cm
Daziau sruogelem plaukus beveik pries du menesius, tai atauge 3 cm
pas mane irgi bais letai auga, net vaikystej kasyciu neturejau, per metus su puse tik apie 12 cm