QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 01 02, 19:28)
MERZ SPEZIAL DRAGEES, kaina apie 40 lt menesiui,bet man tikrai padeda ,sustabdo ziauru slinkima ir nagus tik speju karpyti,nes nemegstu ilgu,o jie auga kaip ant mieliu
as tai Perfectil geriu, bet apie rezultatus dar nieko negaliu sprest, nes tik trecia diena kaip geriu juos
QUOTE(Palomina @ 2007 01 02, 19:32)
as tai Perfectil geriu, bet apie rezultatus dar nieko negaliu sprest, nes tik trecia diena kaip geriu juos
na jo po 3 dienu vargu ar rezultatas bus,man seka reikia 2 kursu kad kazka pajausti,nu bet man po 2.5 savaiciu padejo,o gal sutapimas
QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 01 02, 20:44)
na jo po 3 dienu vargu ar rezultatas bus,man seka reikia 2 kursu kad kazka pajausti,nu bet man po 2.5 savaiciu padejo,o gal sutapimas
as tai geriu Nutra Style, taip pat plaukam nagam, panasiia kaip perfectil, tik tiek kad perfektilas brangesnis...
QUOTE(mergytia @ 2007 01 01, 18:26)
o wa snd uzhsidejau kauke....
saukstas medaus
du saukstai kefyro
du skaukstai gero brandzio
kiaushinio trinys
puses citrinos sultys
paskuij dar po plovimo ishskalavau su actu
plaukuciai lb zvilga
saukstas medaus
du saukstai kefyro
du skaukstai gero brandzio
kiaushinio trinys
puses citrinos sultys
paskuij dar po plovimo ishskalavau su actu
plaukuciai lb zvilga
Niekada nesu dėjusi natūralių kaukių, tai kaip suprantu jas reikia dėti prieš galvos plovimą ar po to? Actą skiesti ar kaip? Ir ar nesijaučia kvapas?
QUOTE(Lalaa @ 2007 01 01, 20:14)
firma Zolotoj Solk, ten 4 pakeliai po 15 ml, kaina gal ~8lt, turejau ir labai patiko plaukuciai lengvai isisplauna ir toke mikstus, blizga, o taip pat skatina plauku augima
O čia kas balzamas ar kaukė, ar dar kas nors?
O čia kas balzamas ar kaukė, ar dar kas nors?
[/quote]
cia aliejukas, reikia tepti ant sudrekintu neplautu plauku, stiprina plaukus ir skatina ju augima
QUOTE(Kozete @ 2007 01 03, 16:21)
Niekada nesu dėjusi natūralių kaukių, tai kaip suprantu jas reikia dėti prieš galvos plovimą ar po to? Actą skiesti ar kaip? Ir ar nesijaučia kvapas?
priesh plovima... o acto reikia triju shaukstu litruij vandens, juos nuplaut ir tada perskalaut su vandeniu
QUOTE([COLOR=blue)
helena[/COLOR],2006 12 19, 21:29]buvau kirpykloje, tai kirpeja pripasakojo, kaip jos dukrai plaukai neaugo, kol nepradejo vienos priemones naudoti...tai ta stebuklingoji priemone yra tokia
as kaip reklamos auka ir nupirkau naudoju jau kokias 2 savaites, plaukam patinka kol kas ziuresim kas bus toliau, gal kasos uzaugs
as kaip reklamos auka ir nupirkau naudoju jau kokias 2 savaites, plaukam patinka kol kas ziuresim kas bus toliau, gal kasos uzaugs
Labukas, na kaip plaukučiai? Ar yra rezultatas?
QUOTE(Juodaplaukė @ 2007 01 02, 18:28)
MERZ SPEZIAL DRAGEES, kaina apie 40 lt menesiui,bet man tikrai padeda ,sustabdo ziauru slinkima ir nagus tik speju karpyti,nes nemegstu ilgu,o jie auga kaip ant mieliu
Kiek buna tableciu ar kapsuliu dezuteje? Gal ir reiktu isbandyti
QUOTE(tigrik @ 2007 01 05, 21:30)
Kiek buna tableciu ar kapsuliu dezuteje? Gal ir reiktu isbandyti
60, po dvi kas diena
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 01 05, 20:45)
Labukas, na kaip plaukučiai? Ar yra rezultatas?
auga, bet tai nezinau ar nuo jo...siaip kazko ypatingo tane purskale nematau, jis nei svelnina plaukus, nei blizgina bet is tiesu, auga dbr greiciau ..
as gal kokius 2 menesius geriau tokias kapsules plaukam, tai gal dar nuo ju? ten kazkokios atgaivinacios plaukus, aktyvuojancios svogunelius ir bla bla bla bla...mama ish Vokietijos atveze.
Esu isbandziusi nemazai ivairiu priemoniu skatinanciu plauku augima, bet labiausiai patenkinta Laktherapy Active. Tai priemone plauku saknims, skatina augima ir stabdo slinkima. Perku vaistineje, buteliukas nemazas (10 ml), pakanka dviems kartams itrinti i saknis. Gerai tai, kad ant buteliuko uzsideda kaip ir pipete tokia ir patogu paskirstyti priemone. Panaudojus tikrai matosi rezultatas, nes plaukus sviesinu ir matau kiek atauga. Karta naudojau sia priemone ir dar geriau vitaminus Merz spezial dragees, tai po menesio plaukai paaugo virs 3 cm. Plauku galiukams naudoju Hena plus seruma.