Sveikutės,
aš irgi auginu plaukučius Perskaičius šią temą labai gerų patarimų radau. Nusipirkau Dzintars aliejuką. Dar bandysiu.
Negaliu neištverti nepagyrusi nakvišų aliejaus. Gėriau jį dėl to, kad sureguliuoja moterų hormoninę veiklą, žodžiu labai naudinga moterims. Ir tikrai mano plaukai gerokai ūgtelėjo. Net aplinkiniai pradėjo sakyti, kaip paaugo mano plaukai. Net nepagalvojau, kad nakviša turėjo įtakos. Sugėriau 90 tabl. po 1000 mg. (į dieną viena tabletė). Padariau pertraukėlę ir vėl geriu.
Na apie nakvisas anksciau zinojau kad jis sureguliuoja moteriskus ciklus ir kad didina kuno plaukuotuma ir as kaip tik nutraukiau nakvisos gerima, kad nepairsciau bezdzioniuke apzelusia o pasirodo kad jis ir galvos plaukams padeda
Merginos, neseniai perskaičiau, kad Jenifer Aniston gražių plaukų paslaptis, tai kad ji į šampuno buteliuką įdeda 2 sutrintas aspirino tabletes. Kaip manote, ką tai duoda Gal reiktų išbandyt, juk tikrai neturėtų pakenkti
Dėl Dzintars balzamo - man labai patiko ir tiko. Sunaudojau jau visą buteliuką, galiu pasakyt, kad plaukai blizga, purūs, plaunant galvą jų mažiau iškrenta, o ir kvapas to balzamo man savotiškai patinka (bet dėl kvapo tai nesiginčyčiau - tai labai individualu, kitai gali visai nepatikt). Tikrai man šis balzamas daug labiau patiko, nei kiti (t.t. ir brangūs) paskutiniu metu naudoti. Pirksiu dar
Dėl Dzintars balzamo - man labai patiko ir tiko. Sunaudojau jau visą buteliuką, galiu pasakyt, kad plaukai blizga, purūs, plaunant galvą jų mažiau iškrenta, o ir kvapas to balzamo man savotiškai patinka (bet dėl kvapo tai nesiginčyčiau - tai labai individualu, kitai gali visai nepatikt). Tikrai man šis balzamas daug labiau patiko, nei kiti (t.t. ir brangūs) paskutiniu metu naudoti. Pirksiu dar
as vakar ir nusipirkau ta Dzintars balzama, ryt eisiu tepliotis, bet jau smirda tai tikrai smarkiai, nezinau kaip iskesiu (ten nera naudojimo parasyta tai tik ant saknu ji tepti ar ne?)
ir dar pirkau tas "apteki agafi" ampuoles atstatancias plauku struktura irgi ryt bandysiu, kaip ten seksis su jom:)
ir dar pirkau tas "apteki agafi" ampuoles atstatancias plauku struktura irgi ryt bandysiu, kaip ten seksis su jom:)
QUOTE(kristi3d @ 2006 10 25, 15:20)
Na apie nakvisas anksciau zinojau kad jis sureguliuoja moteriskus ciklus ir kad didina kuno plaukuotuma ir as kaip tik nutraukiau nakvisos gerima, kad nepairsciau bezdzioniuke apzelusia o pasirodo kad jis ir galvos plaukams padeda
na, nuo bezdzioniukes skirsies tuo, kad nepageidaujamus plaukus lengvai galesi pasalinti, o vat, pageidaujamus galesi auginti
QUOTE(Renačiukas @ 2006 10 26, 10:21)
Merginos, neseniai perskaičiau, kad Jenifer Aniston gražių plaukų paslaptis, tai kad ji į šampuno buteliuką įdeda 2 sutrintas aspirino tabletes. Kaip manote, ką tai duoda Gal reiktų išbandyt, juk tikrai neturėtų pakenkti
na, o i koki sampuna ji deda tabletes? kazkodel abejoju
Norėčiau paprašyti gal kas galėtų įdėti foto to dzintars balzamo?
na, nuo bezdzioniukes skirsies tuo, kad nepageidaujamus plaukus lengvai galesi pasalinti, o vat, pageidaujamus galesi auginti
nu matyt reiks vel pasieskoti tu nakvisu aliejaus ir gert toliau kad neskaudetu per menstruacijas ir kad kasos augtu metrais
QUOTE(vetuke @ 2006 10 26, 16:09)
Norėčiau paprašyti gal kas galėtų įdėti foto to dzintars balzamo?
atrodo šitas
Aš tai neprisiverčiu juo tepliotis, vis pamištu
pusl.
QUOTE(melana @ 2006 10 26, 17:18)
O aš turiu klausimą toms kurios naudojo Dzintars ir aliejuką ir balzamą. Kuris geresnis?Aš visad naudojau tik aliejuką tai man jis super O įdomu kaip balzamas?
Ačiū už foto
Papildyta:
reiks kada nusipirkti pabandyti
Papildyta:
reiks kada nusipirkti pabandyti
Aš kaip tik šiandien ieškojau Dzintars balzamo, deja neradau , tai nusipirkau "Zolotoj šolk" plaukų augimą skatinantį aliejuką. Mačiau yra ir šios firmos šampūnas, skatinantis plaukų augimą, bet , kad pas mane ir taip šampūnų prisikaupė, tai nusipirksiu vėliau.
O to aliejuko aprašymas prasideda žodžiais "Kerinčiai spindintys plaukai"-žiūrėsim, kaip čia pradės mano plaukai spindėti .
O to aliejuko aprašymas prasideda žodžiais "Kerinčiai spindintys plaukai"-žiūrėsim, kaip čia pradės mano plaukai spindėti .
QUOTE(Renačiukas @ 2006 10 26, 10:21)
Na rūgštis suglotnina plauką, priglaudžia plauko žvynelius, dėl to yra rekomenduojama po plaukų plovimo perskalaut juos vėsiu vandeniu su trupučiu acto rūgšties, kad nesišiauštų ir žvilgėtų.
Beje, merginos, pas ką riebesni plaukai, ar duoda kokio purumo iššukavimas apvaliu šepečiu? Maniškiai ilgoki, ir prie galvos pastoviai prilimpa, turiu kietinančio balzamo, tai jis panašiai kaip lakas, pakelia ir sulipdo, bet tiek purkšt nenoriu, galbūt šiek tiek paformavus papurkšt... bet nežinau kuo ir kaip formuot Kasdien plauti tokių kasų nesinori, vis dėl to ne pusė nugaros...