QUOTE(danii @ 2006 07 25, 19:22)
na mano nuomone apie plaukų augimą skatinančias priemones tokia, kad tie visokie šampūnai ar aliejai nelabai ką padeda. viena pažystama, dirbanti vaistėje sakė, kad norint pagerint plaukų būklę, reik įvairius papildus, vitaminus vartot.
oi dristu priestarauti
Tikrai padeda tos priemone ir darkaip Mano plaukuciai ne tik nustojo slinkti, bet visi metai jau tesiasi tai, kad ju vis nauju auga ir auga Ir i dusa nebaisu nueiti, ir malonu liesti savo plaukelius, kai ju vis daugiau
o va, man tie papildai ir vitaminai nepatinka del to, kad jos pastoviai reikia vartoti, ir dazniausiai buna kosminio dydzio tabletes (ypac papildu),kurias sunku nuryti. O blogiausia tai, kad geriant vitaminus skatinancius plauku augima, labai pradeda 'zelti' plaukeliai nereikiamose vietuose
QUOTE(braskel @ 2006 07 25, 20:32)
oi dristu priestarauti
Tikrai padeda tos priemone ir darkaip Mano plaukuciai ne tik nustojo slinkti, bet visi metai jau tesiasi tai, kad ju vis nauju auga ir auga Ir i dusa nebaisu nueiti, ir malonu liesti savo plaukelius, kai ju vis daugiau
o va, man tie papildai ir vitaminai nepatinka del to, kad jos pastoviai reikia vartoti, ir dazniausiai buna kosminio dydzio tabletes (ypac papildu),kurias sunku nuryti. O blogiausia tai, kad geriant vitaminus skatinancius plauku augima, labai pradeda 'zelti' plaukeliai nereikiamose vietuose
nieko ir nebegaliu pridūrti viskas labai teisingai parašyta
QUOTE(danii @ 2006 07 26, 18:40)
na galbūt. bet man padėjo tik papildai.
o visi aliejukai ir pan.man jokio rezultato nedavė
o visi aliejukai ir pan.man jokio rezultato nedavė
istikruju tai kaip kam. Svarbu, kad radai kazkokius tai papildus, ar vitaminus kurie tau padejo
O as manau, kad viskas yra gerai,kas naturalu,is pacios gamtos.... ir visai nebutina pirkti kazkoki aliejuka ,kuris kainuoja 50 ar daugiau litu...juk paprasciausias naturalus ricinos ar riesutu aliejus turi labai daug geruju savybiu ir jokios chemijos...arba galiausiai visos darzoves uzaugintos tavo pacios turi turi tokios energijos kur joks cheminis pakaitalas neturi...galiausiai tos pacios dilgeles- prisipesi ju laukuose,susidziovini ir gali visus metus gerti ju arbata ir skalauti plaukus uz dyka ... va
QUOTE(kibirkstele @ 2006 07 26, 23:14)
O as manau, kad viskas yra gerai,kas naturalu,is pacios gamtos.... ir visai nebutina pirkti kazkoki aliejuka ,kuris kainuoja 50 ar daugiau litu...juk paprasciausias naturalus ricinos ar riesutu aliejus turi labai daug geruju savybiu ir jokios chemijos...arba galiausiai visos darzoves uzaugintos tavo pacios turi turi tokios energijos kur joks cheminis pakaitalas neturi...galiausiai tos pacios dilgeles- prisipesi ju laukuose,susidziovini ir gali visus metus gerti ju arbata ir skalauti plaukus uz dyka ... va
o tikrai dilgeliu stiebais reikia plauti galva, ne shaknimis?
ash kazhkaip dar ish vaikystes mochiutes kaime girdejus, kad shaknu nuoviru reikia plauti
Dabar naudoju Dilgeliu ekstrakta pries plovima, kazkaip man jis nelabai, kai pabaigsiu daugiau nepirksiu
vestuvem uzsimaniau tokios sukuosenos, kad daba teks augint plaukus gerai, kad metus dar turiu, taigi jungiuosi prie jusu. tikiuosi priimsit
QUOTE(kibirkstele @ 2006 07 26, 23:14)
Na, jei tureciau marias laiko gamtos stebejimui, kada rinkti kokias zoleles, kaip jas dziovinti (gi tai irgi reikia moketi), kokiu santykiu jas maisyti, jei virti, tai iki kokkios temperaturos ir t.t., tai gal ir pasizaisciau, bet dabar papasciau nusipirkti kazin kokia priemone ir dziaugtis graziais plaukuciais
Beto, imu abejoti, ar aplamai zmogu veikia tos naturalios zoleles, nes dabar gi viskas uztersta: ir gamta, ir oras, ir maistas, ir t.t
QUOTE(braskel @ 2006 07 27, 12:58)
Na, jei tureciau marias laiko gamtos stebejimui, kada rinkti kokias zoleles, kaip jas dziovinti (gi tai irgi reikia moketi), kokiu santykiu jas maisyti, jei virti, tai iki kokkios temperaturos ir t.t., tai gal ir pasizaisciau, bet dabar papasciau nusipirkti kazin kokia priemone ir dziaugtis graziais plaukuciais
Beto, imu abejoti, ar aplamai zmogu veikia tos naturalios zoleles, nes dabar gi viskas uztersta: ir gamta, ir oras, ir maistas, ir gyvenimo budas
Beto, imu abejoti, ar aplamai zmogu veikia tos naturalios zoleles, nes dabar gi viskas uztersta: ir gamta, ir oras, ir maistas, ir gyvenimo budas
Tam ir yra plauku prieziuros priemones,kad pacioms nevargti.Jas kuria profai,pacioms tokiu efektyviu priemoniu sunkiai pavyktu pasigaminti.