QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 23, 14:53)
Esu ziurejusi mano mociutes laiku nuotraukas ir, mano manymu, siais laikais merginos turi tikrai grazesnius plaukus. Kalbu apie butent apie zvilgesi, kritima, nes butent tokie plaukai man yra grazus. Ryskiai matomas blizgesys juk isgaunamas butent dazymu, ivairiomis kaukemis (nemanau, kad naturaliomis), plauku tiesinimu, aliejukais(nevisada naturaliais). Visos naturalios priemones plaukams gali nebent kazkiek gydyti, pamaitinti, bet tikrai abejoju, ar imanoma isgauti toki svytejima, blizgesi be cheminiu priemoniu Neabejoju, kad odai geriausios, naudingiausios yra naturalios priemones, tuo tarpu, plaukai visgi yra plaukai, juos gali nukirpti, atauginti(kazkas sake, kad jie yra negyvi, gyvas tik paluku svogunelis), todel chemines medziagos, mano manymu, nera nusikaltimas plaukams , nors,be abejo, kuo naturaliau, tuo geriau
tu manai kad ryskiai matomas blizgesys isgaunamas butent dazymu,niu tikrai tau priestarauju koks gali buti blizgesys nuo peroksido,kaikuriuose dazuose jo yra net9% taip blizga tik po dazymo kai issiplauni galva ir dar perskalauji balzamuku kuris buna pridetas prie tu dazu po to plaukai nusiura tampoa siurkstus ir jiems reikia priemoniu atgaivinti nesvarbu naturaliu ar cheminiu,tad dazai tik spalva suteikia o ne blizgesi...isvis po daugelio dazymo plaukai nuo peroksido tampa nebeplaukai patikek pati labai daug isbandziau naturaliu priemoniu ir ju poveikis nekiek neprastesnis nei cheminiu...cia kiekvieno teise rinktis