Merginos, kaip manote, ar nepakenkčiau plaukams jeigu šaknis ištepusi varnalėšų aliejum palaikyčiau per naktį Parašyta, kad reikia laikyt 10 - 15 min. Bet maniškiai taip slenka, kad baisu. Plaunant galvą tiesiog kuokštus ištraukiu. Gal sakau jei per naktį palaikyčiau slinkimas bent kažkiek sumažėtų? Ko tik neišbandžiau. Naujai reklamuojamas šampūnas nuo slinkimo - DERMENA nieko gero, lenkiškos kapsulės - nieko gero, kažkiek apmažina gal RISING, bet brangios labai. Vakar nusipirkau varnalėšų al. Sakau gal tas pagelbės. Giriate svogūno kaukę, bet patikėkit, artimiausiu metu tikrai neturėsiu jai laiko. HELP
QUOTE(Renačiukas @ 2006 06 22, 11:30)
Merginos, kaip manote, ar nepakenkčiau plaukams jeigu šaknis ištepusi varnalėšų aliejum palaikyčiau per naktį Parašyta, kad reikia laikyt 10 - 15 min. Bet maniškiai taip slenka, kad baisu. Plaunant galvą tiesiog kuokštus ištraukiu. Gal sakau jei per naktį palaikyčiau slinkimas bent kažkiek sumažėtų? Ko tik neišbandžiau. Naujai reklamuojamas šampūnas nuo slinkimo - DERMENA nieko gero, lenkiškos kapsulės - nieko gero, kažkiek apmažina gal RISING, bet brangios labai. Vakar nusipirkau varnalėšų al. Sakau gal tas pagelbės. Giriate svogūno kaukę, bet patikėkit, artimiausiu metu tikrai neturėsiu jai laiko. HELP
Manau, kad gali laikyti ir visa nakti jei taip slenka plaukai tai daryk daznai galvos masazus, valgyk daugiau vaisiu ir darzoviu
QUOTE(Renačiukas @ 2006 06 22, 10:30)
Merginos, kaip manote, ar nepakenkčiau plaukams jeigu šaknis ištepusi varnalėšų aliejum palaikyčiau per naktį
tikrai toks aliejus mano manymu pakenti plaukams niekaip negali, jei jį ir laikytum per naktį
pati jį naudoju, žiemą dažniau 2 kartus į savaitę tepdavau, palaikydavau valandėlę apsigobus rankšluoščiu ir tada išsiplaudavau juos, o db kai galvą plaunu rytais, tai tingiu akščiau atsikelti, kad išsitepčiau aliejumi, tai tokiu atveju aš kartą į savaitę ištepu varnalėšų aliejumi šaknis, susipinu į kasytę plaukus ir einu miegoti, o jau ryte ir nusiplaunu viską
[quote=danii,2006 06 21, 22:50]
[quote=Lalaa,2006 06 16, 10:27]
Cia aliejukas [img]
sita ir as naudoju.. bet kazkaip nelabai rezultatu pastebejau
cia kiekviena karta pries plovima?
[/quote]
As naudoju karta per savaite, profilaktiskai
[quote=Lalaa,2006 06 16, 10:27]
Cia aliejukas [img]
sita ir as naudoju.. bet kazkaip nelabai rezultatu pastebejau
cia kiekviena karta pries plovima?
[/quote]
As naudoju karta per savaite, profilaktiskai
Renačiukas po vieno karto tikrai stebūklų nebus , bet jei kurį laiką panaudotum intensyvai , tada būtų
QUOTE(Giorgia @ 2006 06 22, 00:45)
nepavydek drauguze zinok nieko gero is tu airijoj parduodamu priemoniu jei tikrai geros tai ir brangios o pigesnes tai nieko gero kaiptik as jums pavydziu kad galit nusipirkti dzintars ta balzamuka nors kaip mamytes raso jis smirda bet zinok as uz naturalias priemones butinai pirksiu kai parvaziousiu o majonezas geras tuo kad jame yra acto jis minkstina plaukus suteikia jiems blizgesio
Pati buvau UK ir galiu pasakyti, kad tos pacios "VO5", "Fructis", "Pantene" priemones skiriasi kaip diena ir naktis nuo Lietuvoje parduodamu, nors pas mus jos dar ir brangesnes Gailiuosi, kad neuzsipirkau ju daugiau. Siaip dar buna geros akcijos, ypac pries sventes, kai gali tikrai geru ir skalsiu priemoniu nusipirkti zymiai pigiau. Aisku, greiciausiai naturaliu sudeties priemones Airijoj zymiai brangesnes, nors kazkas sitam forume jau labai suabejojo tuo "Dzintars" naturalumu, netgi parase visa aliejuko chemine sudeti
Truputį įsiterpsiu, nu net susinervinau. Aš nesuabejojau to aliejuko sudėtim. Pati jį naudoju netrumpą laiką ir jis man patinka. O sudėti parašiau tik todėl, kad kažkuriai buvo tai įdomu. Juk lietuviškai parašyta mažesnė sudėtis. Ir aplamai aš pati manau, kad į bet kokias priemones būtina dėti chemijos, juk be konservantų ji tuoj pat sugestų. O šis aliejukas patinka mano plaukams. Be to, pasidairius į kokio Palmolivo sudėtį, kaži ką ten rastume
QUOTE(Saulužė @ 2006 06 22, 23:38)
Truputį įsiterpsiu, nu net susinervinau. Aš nesuabejojau to aliejuko sudėtim. Pati jį naudoju netrumpą laiką ir jis man patinka. O sudėti parašiau tik todėl, kad kažkuriai buvo tai įdomu. Juk lietuviškai parašyta mažesnė sudėtis. Ir aplamai aš pati manau, kad į bet kokias priemones būtina dėti chemijos, juk be konservantų ji tuoj pat sugestų. O šis aliejukas patinka mano plaukams. Be to, pasidairius į kokio Palmolivo sudėtį, kaži ką ten rastume
As tai nesigilinu i kosmetikos sudeti, gali buti parasyta viena, o ideta visai kas kita
QUOTE(Saulužė @ 2006 06 22, 23:38)
Giorgiai parasiau apie chemine "Dzintars" sudeti, nes ji kalbejo apie sios priemones naturaluma. Norejau patikslinti. Netikiu, kad gali buti 100% naturali priemone plaukams.Jeigu ir buna, tai ji turi kainuoti milziniskus pinigus
QUOTE(Viktuteee @ 2006 06 23, 14:00)
Giorgiai parasiau apie chemine "Dzintars" sudeti, nes ji kalbejo apie sios priemones naturaluma. Norejau patikslinti. Netikiu, kad gali buti 100% naturali priemone plaukams.Jeigu ir buna, tai ji turi kainuoti milziniskus pinigus
as tau pritariu 100% naturaliu nera visur yra kazkiek chemijos,bet dalis tos chemijos taipat gelbsti plaukams,kaip ir vitaminai jei raso naturalus tai nereiskia simtu procentu,tik kaikurios dalys,nes pavyzdziui kaikuriu vitaminu neimanoma isgauti naturaliu kaip vitamino B,jis gaminamas tik cheminiu budu todel negaliu sakyt kad sampunai kaip ir vitaminai yra naturalus.jei nors viena is sudedamuju daliu yra naturali tai ir vadinama naturalus sampunas ar vitaminai...pritariu tau kad naturalius produktai kainuoja didelius pinigus kad ir darzoves ir vaisiai jie visi isauginti ant chemijos(trasu) tik dar mociutrs sode gali rasti kazko naturalaus...o parduotuvese sintetika arba chemija nepykit kad as cia truputi neitema,bet as uz naturaluma.musu mociutes neturedavo jokiu loreal ar dzintars balzamuku,o kokie ju plaukai budavo super,ilgi ir veslus,blizgantys...o plaudavo tik su naturaliomis priemonemis kaip kiausinio trynis,skalaudavo ajeru nuoviru(jis beje gerai nuo plauku slinkimo)pati isbandziau.ir t.t.o tai nekainuoja didelius pinigus manau reikia tik laiko ir didelio noro ir mes galime tureti grazius ir sveikus plaukus
QUOTE(Giorgia @ 2006 06 23, 17:25)
as tau pritariu 100% naturaliu nera visur yra kazkiek chemijos,bet dalis tos chemijos taipat gelbsti plaukams,kaip ir vitaminai jei raso naturalus tai nereiskia simtu procentu,tik kaikurios dalys,nes pavyzdziui kaikuriu vitaminu neimanoma isgauti naturaliu kaip vitamino B,jis gaminamas tik cheminiu budu todel negaliu sakyt kad sampunai kaip ir vitaminai yra naturalus.jei nors viena is sudedamuju daliu yra naturali tai ir vadinama naturalus sampunas ar vitaminai...pritariu tau kad naturalius produktai kainuoja didelius pinigus kad ir darzoves ir vaisiai jie visi isauginti ant chemijos(trasu) tik dar mociutrs sode gali rasti kazko naturalaus...o parduotuvese sintetika arba chemija nepykit kad as cia truputi neitema,bet as uz naturaluma.musu mociutes neturedavo jokiu loreal ar dzintars balzamuku,o kokie ju plaukai budavo super,ilgi ir veslus,blizgantys...o plaudavo tik su naturaliomis priemonemis kaip kiausinio trynis,skalaudavo ajeru nuoviru(jis beje gerai nuo plauku slinkimo)pati isbandziau.ir t.t.o tai nekainuoja didelius pinigus manau reikia tik laiko ir didelio noro ir mes galime tureti grazius ir sveikus plaukus
Esu ziurejusi mano mociutes laiku nuotraukas ir, mano manymu, siais laikais merginos turi tikrai grazesnius plaukus. Kalbu apie butent apie zvilgesi, kritima, nes butent tokie plaukai man yra grazus. Ryskiai matomas blizgesys juk isgaunamas butent dazymu, ivairiomis kaukemis (nemanau, kad naturaliomis), plauku tiesinimu, aliejukais(nevisada naturaliais). Visos naturalios priemones plaukams gali nebent kazkiek gydyti, pamaitinti, bet tikrai abejoju, ar imanoma isgauti toki svytejima, blizgesi be cheminiu priemoniu Neabejoju, kad odai geriausios, naudingiausios yra naturalios priemones, tuo tarpu, plaukai visgi yra plaukai, juos gali nukirpti, atauginti(kazkas sake, kad jie yra negyvi, gyvas tik paluku svogunelis), todel chemines medziagos, mano manymu, nera nusikaltimas plaukams , nors,be abejo, kuo naturaliau, tuo geriau