Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 05 01, 07:04)
Labukas,
amacord - del nagu susigadinimo, siuo atveju manau daugiau genetika lems, nezinau kas turi nutikti kad susigadintum taip kad daugiau neataugtu - nes kaip ir balakstienu ilgis, genetiskai uzprogramuota, todel po kurio laiko vistiek nuauagus pazeistai daliai, jie liks tokie pat, kaip ir tas pagerejimas - kaip sako, kol tepi tol gerai, nuauga vietines priemones pastiprinti nagai ir vel lieka tokie kokie uzprogramuoti wink.gif
Mano atveju - buvau ir su geliniais ir su akriliniais, ant galo jau visai nudildinti naga buvo, ir nieko ten nenutiko, ataugo ir viskas, mano sesei taip pat.... Vat blakstienas irgi turejau priaugintas - tas pats ataugo per menesiuka ir vel tas pats stojo smile.gif
Nors blakstienu dabar noreciau vasarai - kaip gerai nei dazytis nei ka, atsikeli ir kaip filme jau grazi sau smile.gif

ir del to siulot gadinti nagus? kai visos poto kencia ir laukia, kol ve viskas atsistato,atauga,pagrazeja? doh.gif o kas nori to "atsistatancio" laikotarpio, kai nagus geda ir rodyti, o ir paciai dazniausiai diskomforta kelia, kai labai silpni, skauda, kliuna, plysta.. po tokiu sugadinimu kieno nagai buvo stiprus taip atsistato, atsigauna vel, taciau neuztenka tam tik "nuaugimo" periodo.
Atsakyti
Nu skaitau ir galvoju g.gif g.gif Su geliniais ar akriliniai niekada nebuvau, tai nekomantuosiu. Nu bet kad ilgalaikis taip pakenktu blink.gif blink.gif Jeigu paveluoju uzsirasyt arba nusisluoksniaves nagas kartu su laku atsilupa, tai namie pati nusiimu. Uztrukna tai tikrai ne 2 val schmoll.gif Max 15 min ir mechaniskai nieko salint nereikia, atsoka viskas g.gif g.gif Ir tas kelias dienas iki apsilankymo salone jokio diskomforto: nei nagai skaudus, nei kazkokie nuploninti, minkstesni ar pan g.gif g.gif Gal cia nuo technikos priklauso g.gif Ar nuo genetikos g.gif Bet vienareiksmiskai teigti negalima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 01, 09:38)
Nu skaitau ir galvoju  g.gif  g.gif  Su geliniais ar akriliniai niekada nebuvau, tai nekomantuosiu. Nu bet kad ilgalaikis taip pakenktu  blink.gif  blink.gif  Jeigu paveluoju uzsirasyt arba nusisluoksniaves nagas kartu su laku atsilupa, tai namie pati nusiimu. Uztrukna tai tikrai ne 2 val  schmoll.gif  Max 15 min ir mechaniskai nieko salint nereikia, atsoka viskas  g.gif  g.gif  Ir tas kelias dienas iki apsilankymo salone jokio diskomforto: nei nagai skaudus, nei kazkokie nuploninti, minkstesni ar pan  g.gif  g.gif  Gal cia nuo technikos priklauso  g.gif  Ar nuo genetikos  g.gif  Bet vienareiksmiskai teigti negalima  4u.gif

Burbuuuulis - as nieko nesiulau, tik sakau kad nereikia uzsiciklinti ties viena mintimi, jei labai norisi pabandyti wink.gif gal niekas ten nesusigadins, o jei ir susigadins - taigi ataugs wink.gif cia tas pats kas bijoti nusikirpti, bijoti pasakyti savo nuomone, myleti gyventi kaip nori .... IMHO wink.gif nes nepabandes nezinosi tinka tau netinka, ypac kai tiek nuomoniu, kiek zmoniu smile.gif

Donstop - supratau is kur tu geri visa gauni 4u.gif
Teks pasitenkint manikiuru ir be to lako unsure.gif tik pamaniau kad taip netiketai rasiu aukso grynuoli tongue.gif ir galesiu dazniau lakuotais vaiksciot nagais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 01, 08:38)
Nu skaitau ir galvoju  g.gif  g.gif  Su geliniais ar akriliniai niekada nebuvau, tai nekomantuosiu. Nu bet kad ilgalaikis taip pakenktu  blink.gif  blink.gif  Jeigu paveluoju uzsirasyt arba nusisluoksniaves nagas kartu su laku atsilupa, tai namie pati nusiimu. Uztrukna tai tikrai ne 2 val  schmoll.gif  Max 15 min ir mechaniskai nieko salint nereikia, atsoka viskas  g.gif  g.gif  Ir tas kelias dienas iki apsilankymo salone jokio diskomforto: nei nagai skaudus, nei kazkokie nuploninti, minkstesni ar pan  g.gif  g.gif  Gal cia nuo technikos priklauso  g.gif  Ar nuo genetikos  g.gif  Bet vienareiksmiskai teigti negalima  4u.gif

prisiauginusi niekada nebuvau, man tragiskai negrazu priauginti, o atskirti vienas juokas doh.gif buvau tik padengusi naturalu naga ir ilgalaikiu lakavusi.
As vienareiksmiskai ir neteigiu, tik kolkas tai vieninteliai pazistamu rato atsiliepimai, mano taip pat. Ir as ne apie joki "kelios dienos iki apsilankymo salone", o apie nagu susilpnejima nuemus ta laka. Nors man nuiminejo profesionaliai, ne pati nagus kisau, bet nagai tikrai susigadino, ju estetine isvaizda buvo negrazi ir susilpnejo labai smarkiai, kad nukirpau trumpiausiai, bet kad bent po mm paaugtu neiskile ir ne minksti tai teko ilgai laukti, nors genetiskai turiu stiprius nagus, kuriu nespeju kirpti, storus, sveikus, nesiodavau ilgiausius nagus, o niekada net iskile nebuvo (nepaisant manikiurininkiu pokstu), tai tikrai nemanyciau, kad cia problema, o dar ir nestiprinu ju siaip, daznai lakuoju, valau bet kuo, visus darbus darau be pirstiniu g.gif

prasnekot cia apie nagus, reik pedikiura susitvarkyti pagaliau, tik kad dabar nei vieno tinkamo lako neturiu prie nauju garderobo spalvu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 05 01, 09:45)
Burbuuuulis - as nieko nesiulau, tik sakau kad nereikia uzsiciklinti ties viena mintimi, jei labai norisi pabandyti wink.gif gal niekas ten nesusigadins, o jei ir susigadins - taigi ataugs wink.gif cia tas pats kas bijoti nusikirpti, bijoti pasakyti savo nuomone, myleti gyventi kaip nori .... IMHO wink.gif nes nepabandes nezinosi tinka tau netinka, ypac kai tiek nuomoniu, kiek zmoniu smile.gif

Drąsa gyventi čia ne prie ko. Vienas dalykas yra nusikirpti, o kitas - chemiškai veikti savo kūną, kuriame dar ilgai reikės būti ir jį mylėti wink.gif Žinau kam, pvz., po cheminio plaukų sušukavimo taip ir neataugo iki tol turėti plaukai. T.y., ataugo, bet jau ne tokie vešlūs ir gražūs, plauko struktūra pasikeitė. O kitoms nieko, nuauga kokie buvę. Arba tarkim tos bobutės, kur su siūliuku išpešiotais antakiais. Išsipešiojo, kai buvo madinga, ir nepagalvojo, kad nebeataugs biggrin.gif Čia, žinoma, jau ne prie chemijos, bet vis tiek eksperimentai su neaiškia pabaiga. Nepabandęs nesužinosi, bet apsvarstyti galimus rezultatus prieš bandant vis tiek reikia. Yra buvę gyvenime dalykų dėl kurių gailiuosi, kad neapgalvotai pasirinkau (būtent su kūnu ir sveikata susijusių), todėl šitoj srity esu atsargi.

Dėl ilgalaikio lakavimo man nepatinka, kad ten prieš lakuojant pašiaušia nago plokštelę. Tas "pašiaušia" skamba nekaip, taip suprantu, kad nudildina su kažkuo. Nepatinka, kaip jau minėjau, ir uv lempos. Ir tas kažkieno minėtas prisirišimas prie korekcijų ritmo. Jau depiliacijai ir tai nori nenori kas 4 savaites reik ištaikyt laiką, bo paskui kuo toliau, tuo skausmingesnė procedūra bus doh.gif Jei mėginsiu, manau, pradėsiu nuo kojų biggrin.gif

Beje, gal kas mėginot pedikiūrą su salicilo rūgštimi? Ten lyg tai atitirpina kulnus ir nereikia nieko pjaustyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 01 gegužės 2012 - 10:06
Labas. Nu ir privaret apie nagus ragus biggrin.gif As siuo klausimu labai ekonomiska. biggrin.gif Manikiura ir pedikiura visada darausi pati, jau n metu, niekad nesu buvus pas manikiurininke. Nagai yra grazios formos, neskilineja, jei mechaniskai neuzkabini. Kartais pasiauginu ilgesnius, bet paskui atsibosta ir nusikerpu lotuliukas.gif Lakas daznai laiko savaite ant ranku, tik va ant koju kakzodel vaistant su uzdarais bateliais kampukai nusilupineja unsure.gif matyt trinasi ten bate tose vietose kazkaip. Bet vasara kai tik su atvira avalyne vaikstau, tai viskas ok. Labai megstu prancuziska manikiura/pedikiura, bet vasara nevengiu ir ryskesniu spalvu. Dabar nusilakavus ryskia avietine spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 01, 09:55)
Drąsa gyventi čia ne prie ko. Vienas dalykas yra nusikirpti, o kitas - chemiškai veikti savo kūną, kuriame dar ilgai reikės būti ir jį mylėti wink.gif Žinau kam, pvz., po cheminio plaukų sušukavimo taip ir neataugo iki tol turėti plaukai. T.y., ataugo, bet jau ne tokie vešlūs ir gražūs, plauko struktūra pasikeitė. O kitoms nieko, nuauga kokie buvę. Arba tarkim tos bobutės, kur su siūliuku išpešiotais antakiais. Išsipešiojo, kai buvo madinga, ir nepagalvojo, kad nebeataugs biggrin.gif Čia, žinoma, jau ne prie chemijos, bet vis tiek eksperimentai su neaiškia pabaiga. Nepabandęs nesužinosi, bet apsvarstyti galimus rezultatus prieš bandant vis tiek reikia. Yra buvę gyvenime dalykų dėl kurių gailiuosi, kad neapgalvotai pasirinkau (būtent su kūnu ir sveikata susijusių), todėl šitoj srity esu atsargi.

drinks_cheers.gif visiškai nevykę palyginimai. Viskas pataisoma dažnai vėl cheminiais dalykais arba ilgu, ilgu laukimu ir neestetiniu vaizdu. Kažin ar kas jau taip ryžtusi užėjus `madai ar norui`, o gal patikėjus prietarais, kad atauga labai sveiki, gražūs plaukai nusiskusti plikai. Nu ataugs, bet.. daug eksperimentų aš nebekartočiau. Vistik gailiuosi, kai kažkada nusidažiau plaukus juodai (nu ir ką? turi arba vėl gadinti chemiškai nuiminėjant spalvą + rezultatas vistiek dažniausiai nuvilia, arba laukti, kol viskas ataugs ir vaikščioti nuaugusiomis šaknimis, ir kas čia jau tokio gero/gražaus?). Gailiuosi, dėl minėtų nagų, nes reiikėjo kurį laiką tiesiog slėpti rankas, o ką daugiau daryti? nebent vėl chemiškai užsivaryti? Savo patirties buvo ir daugiau. Bet labai teisingai pastebėta dėl antakių, dėl cheminio, net dėl tiesinimo chemiško ilgalaikio (vienai pažįstama nuo to praretėjo plaukai ir susivarė gerus plaukus, kurių nebeįmanoma jau atstatyti), soliariumų bandymas? Nu ar atsistatys poto ta oda, kai būnant 40-ties atrodysi, kaip 60-ties ar įsivarysi ligą. Net ir chemija, kiekvienas pabandymas organizmui turi įtakos visam laikui. 4u.gif

šiandien gavau pirkinį, pasirodo jau savaitė kaip atskeliavęs o man nieks nesakė doh.gif suknelė. Paksutinį kartą perku internetu, nes spalva didžiausias nesusipratimas, kur man dabar ją kišt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 01, 16:02)
šiandien gavau pirkinį, pasirodo jau savaitė kaip atskeliavęs o man nieks nesakė  doh.gif  suknelė. Paksutinį kartą perku internetu, nes spalva didžiausias nesusipratimas, kur man dabar ją kišt  schmoll.gif

Dėl tų eksperimentų, kai nudegi, tai kitą sykį ir drąsos mažiau biggrin.gif

Iš kur pirkai, kad neatitiko? Šiaip ir nuo nuotraukos, ir nuo monitoriaus priklauso, kokią spalvą rodo. Aš tai jcrew užsisakiau suknelę (pirmą sykį), tai dabar su nekantrumu laukiu. Tikiu, kad medžiaga, spalvos gyvai atrodys gražiai, bet vat dėl dydžio abejoju.
Atsakyti
pagaliau ir man su mano drabuziais pasiseke thumbup.gif nusipirkau is vienos merginos sviesa tase- sake, kad pirko pernai divo parduotuvej ir nenesiojo, tai man dar nusideret nemazai pavyko, uz 70 lt nupirkau visiskai be naudojimo zymiu ir dar rankena supakuota ax.gif labai liuks tiek prie navy raudona balta, tiek prie tos koralines metiniai turkio thumbup.gif

neleidzia paveiksliuko idet :/

http://server5.manod....JPG?1334498758

beje, as tai pagaliau prisikaupiau ir uzsirasiau pas kirpeja dazymui biggrin.gif jau virs 5 metu vis noriu sviesesniu plauku, bet kazkaip vis drasos pritruksta. visai peroksidine blondine nevirsiu, noriu kazkokio kompromiso tarp sviesiu plauku ir saknu dazymo kas 3 savaites, tai ziuresiu, ka kirpeja pasiulys, gal sruogom kazkaip, ar kokiais 3 tonais sviesiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 01 gegužės 2012 - 16:56
QUOTE(dominica @ 2012 05 01, 17:51)
beje, as tai pagaliau prisikaupiau ir uzsirasiau pas kirpeja dazymui  biggrin.gif jau virs 5 metu vis noriu sviesesniu plauku, bet kazkaip vis drasos pritruksta. visai peroksidine blondine nevirsiu, noriu kazkokio kompromiso tarp sviesiu plauku ir saknu dazymo kas 3 savaites, tai ziuresiu, ka kirpeja pasiulys, gal sruogom kazkaip, ar kokiais 3 tonais sviesiau

Grazi rankine 4u.gif

Va dabar jau gausi uz eksperimentus lotuliukas.gif
Siaip tai ir as is tu konservatoriu, bet kuo toliau tuo labiau isitikinu, kad daznai atsisakius tik prarandu, o jei ir nusiviliu, laikau tai patirtimi, kuri netgi po kurio laiko atrodo vertinga, cia jau kaip paziuresi wink.gif

Bandyk gal sruogomis jei nenori dazyti kas 3 savaites wink.gif tada ir atidazyti i naturaliai artima ne taip skausminga bus, jei suprasi kad netinka tau smile.gif
Atsakyti
kadangi supratau kad tos protingos emalės jūsų žiniomis parduoda Vilniuje, tai ? ...čia tas stebuklas?

Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 05 01, 12:51)
Dabar nusilakavus ryskia avietine spalva  biggrin.gif

O mano pastarųjų dienų mėgstamiausia spalva biggrin.gif :

user posted image

QUOTE(bytte @ 2012 05 01, 20:22)
kadangi supratau kad tos protingos emalės jūsų žiniomis parduoda Vilniuje, tai ? ...čia tas stebuklas?

Taip, tai jis smile.gif

Šiandien nusipirkau naujas kelnes, labai staiga prireikė, galvojau ir šiemet pernykštes mūvėti, penktadienį jau moviausi ryte ir ... pamačiau, kad kabo kaip ant pakabos blush2.gif . Tai gerai, kad laisvadienis šiandien, greit greit apvažiavau parduotuves ir jau turiu. Tikėjausi ir basutes rasti, bet su jom sunkiau sad.gif Kelnės tokios pat šviesios spalvos, kaip anądien rodžiau sijoną (beige/ne beige diskutavom), siauros. Gali būti, kad keliaus per 2 kapsules, tuomet nereikės į laisvalaikio šviesiai pilkų prie turimų tunikų thumbup.gif Jei taip, tada 2 kapsulės iš 4 baigtos, trečiai irgi nedaug trūksta. Marinistinė lėčiausiai eina, kol kas neskiriu jai dėmesio ir lėšų, svarbiau pasiruošti darbui ax.gif
Atsakyti