haha, man tai shuns nagus kerpant saudo po visa kambari, garsas kaip pirstai luztu o kur ta stebuklinga laka perkat?'
'toki suda' tai taip, tepciau nebent man nagai per menesi paaugtu 2mm. deja (?) taip nera, tai ir netepu, man per daug vargo per 30min pasidaryti ilgalaiki manikiura ir paskui dvi valandas (!!!!!!) ji valyti... gal tureciau kitokia nuomone, jei buciau abu kartus ejus valyti i salona, kur, tikiu, nuvalo ir kokybiskai (t.y. nenusigramdo virsutinis nago sluoksnis nelygiai), ir greitai
tiesa, kam problemos su plaukais nagais ragais- labai rekomenduoju pora menenesiu pagert vitaminu A+E derini- dauguma atveju gerokai aptvarko visas problemas, ir kainuoja (bent pries pusmeti-metus) apie 20lt/menesiui
Ilgalaikis lakavimas kenkia nagui, kolkas visi tokie atsiliepimai is bandziusiu pazistamu. As savo nagu (kurie visada buvo stiprus ir ilgi) po sitos proceduros nebepazinau tiek suvare nagus, kad is stipriu, ilgu paliko skaudus, baisus nagai, kurie net mm nepaaugdavo, iskart visaip luzdavo, skildavo, nagus teko nukirpti iki pacio gyvnagio ir tai dar iplysdavo beprotnamis buvo, kol nagai vel atsigavo. nuo to karto nebegaliu paziureti i ilgalaiki lakavima.
Ir siaip pritariu byttei del visokiu manikiuru. Mano patirtis su manikiurininkemis buvo tragiska. Pirmuosius kartus isvis papuldavau ant tokiu nevykusiu.. kur nelygias nagu formas padarydavo, odeles per daug nukarpydavo ir t.t. buvo ir tokiu, kur nesuprantu kaip, bet vos isejus is salono, sugebedavo iskart nuluzti nagas, nezinau ka jos ten pridyrbdavo.. poto lyg ir atradau tokia pakenciamesne, bet vistik del to, kad geriau yra odeles isvis atsiauginti irgi nustojau eiti, nes ji niekaip nesuprasdavo, kad prie odeliu ir formos nelysti, o tik nulakuoti
niekada jokiu stiprinamu priemoniu nenaudojau, neprireike, bet buvau du kartus gyvenime susivariusi nagus: po naturalaus nago padengimo geliu, ir po ilgalaikio lakavimo. tuomet kai net skaudejo nagus ir negalejo paaugti iki gyvnagio neiskile. tuo metu bandytos priemones nei viena is brangiu nepadejo. padejo isvis pigieji nail system, belaton, coral..
bytte, o is vidaus nebandei stiprint?
Papildyta:
ir man nulakuoti nagai (siaip elementariu, paprastu, spalvotu, negydomuoju nagu laku) geriau laiko, tvirtesni buna, o jei be lako, tai tada blogiau
Ir siaip pritariu byttei del visokiu manikiuru. Mano patirtis su manikiurininkemis buvo tragiska. Pirmuosius kartus isvis papuldavau ant tokiu nevykusiu.. kur nelygias nagu formas padarydavo, odeles per daug nukarpydavo ir t.t. buvo ir tokiu, kur nesuprantu kaip, bet vos isejus is salono, sugebedavo iskart nuluzti nagas, nezinau ka jos ten pridyrbdavo.. poto lyg ir atradau tokia pakenciamesne, bet vistik del to, kad geriau yra odeles isvis atsiauginti irgi nustojau eiti, nes ji niekaip nesuprasdavo, kad prie odeliu ir formos nelysti, o tik nulakuoti
niekada jokiu stiprinamu priemoniu nenaudojau, neprireike, bet buvau du kartus gyvenime susivariusi nagus: po naturalaus nago padengimo geliu, ir po ilgalaikio lakavimo. tuomet kai net skaudejo nagus ir negalejo paaugti iki gyvnagio neiskile. tuo metu bandytos priemones nei viena is brangiu nepadejo. padejo isvis pigieji nail system, belaton, coral..
bytte, o is vidaus nebandei stiprint?
Papildyta:
ir man nulakuoti nagai (siaip elementariu, paprastu, spalvotu, negydomuoju nagu laku) geriau laiko, tvirtesni buna, o jei be lako, tai tada blogiau
QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 15:47)
Čia ką atradau iki šiol. Dar artimu metu bandysiu Rimmel Lycra pro - prisiskaičiau atsiliepimų, kad 10 dienų laiko, ir Flormar - irgi apie savaitę žada atsiliepimai
Aš Rimmel naudoju greitai džiūstantį, o dar ant viršaus greitą džioviklį (ir netgi sakyčiau pailginantį lako laiką) Out the door Top coat, nu super. Ir nereikia laukti, kol išdžius, ir laiko gerai
O anksčiau eidavau kas 2 savaites manikiūro ir kas mėnesį pedikiūro su ilgalaikiu, tai 135 Lt per mėnesį išeidavo, ir tai čia pigiau nei visur kainavo.
Pradėjau baisiai nemėgti ilgų namų, o dar smailesnių, gal ta mada trumpučiai ir tamsesnių spalvų man taip prilipo, abai gražu ties piršto galu, ne daugiau. O mano taip auga, užknisa kirpt
Sveikutes, skaitau jusu plepesiukus ir mastau vis pries uzmigdama apie tas kapsule, kaip cia suderinti, kaip kuo daugiau gauti kuo maziau perkant, is viso siuo metu yra tokia pas mus finansine situacija kad neduokdie vyras nedirba, as gaunu nedidele stipendija (ne studento, doktoranto ) bet to negana - dar ir nama isirenginejam tai viskas ir sueina ten, dar gerai kad viska vyras savo rankom daro - ir stoga denge ir santechnikas vede ir dabar sildyma, bet vistiek pinigu suryja - visus tai mano garderobai, neskaitant dar du mazamecius - sueina ten
Todel vis ir suku galva turiu daugiausiai tokiu smelines spalvos atspalviu drabuziu bet vistiek truksta - ir dar nzn kokia cia ryskesne spalva paderinti is beidge turiu dvejas kelnes - linines ir tokias safari kostiumines tipo, svarkelius du, vat reiktu sijono labai ir suknutes tokiai smart casual ar casual kapsulei, reiks nuvaziuot pas uosviene pasiimt vasariniu rubu, nes kaip bebutu - netelpam mes su asmenu visu metu garderobu i spinta
Del nagu turejau visokius - gelinius, akrilinius, ilgalaiki dariausi, esme kad man nusibosta ilgainiui buti "priristai" dziugina tie sutvarkyti naguciai, bet atbaido mintis kad reiks pildytis, manikiura salone darau tik yaptingom progom ar kai noriu palepint save, taip tvarkausi namie, siaip daug darbo praleidziu labese, tai paskutiniu metu nelakuoju, nes nelaiko man tas lakas, todel sudomino ta umnaja emal priemone Kur cia ja galima butu isigyti? Nes noreciau tureti toki stiprumo priduodanti reikala
o pedikiura sakiau irgi reiktu pasidaryti, sesuo turi priemones ilgalaikiui, tai jau antra vasara pasidarau ilgalaiki - tai man gerai, maziau sukt galva reikia, nes nagai auga tikrai letai
p.s. groovy - turejau ta Out the door... liuks dalykas, man irgi patikdavo kad greitai nudziudavo, nes su dviem mazais nepasedesi ilgai, o jei pasilieki nakciai sita reikala, tai miegas uzlauzia ir vistiek susigadinu
Todel vis ir suku galva turiu daugiausiai tokiu smelines spalvos atspalviu drabuziu bet vistiek truksta - ir dar nzn kokia cia ryskesne spalva paderinti is beidge turiu dvejas kelnes - linines ir tokias safari kostiumines tipo, svarkelius du, vat reiktu sijono labai ir suknutes tokiai smart casual ar casual kapsulei, reiks nuvaziuot pas uosviene pasiimt vasariniu rubu, nes kaip bebutu - netelpam mes su asmenu visu metu garderobu i spinta
Del nagu turejau visokius - gelinius, akrilinius, ilgalaiki dariausi, esme kad man nusibosta ilgainiui buti "priristai" dziugina tie sutvarkyti naguciai, bet atbaido mintis kad reiks pildytis, manikiura salone darau tik yaptingom progom ar kai noriu palepint save, taip tvarkausi namie, siaip daug darbo praleidziu labese, tai paskutiniu metu nelakuoju, nes nelaiko man tas lakas, todel sudomino ta umnaja emal priemone Kur cia ja galima butu isigyti? Nes noreciau tureti toki stiprumo priduodanti reikala
o pedikiura sakiau irgi reiktu pasidaryti, sesuo turi priemones ilgalaikiui, tai jau antra vasara pasidarau ilgalaiki - tai man gerai, maziau sukt galva reikia, nes nagai auga tikrai letai
p.s. groovy - turejau ta Out the door... liuks dalykas, man irgi patikdavo kad greitai nudziudavo, nes su dviem mazais nepasedesi ilgai, o jei pasilieki nakciai sita reikala, tai miegas uzlauzia ir vistiek susigadinu
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 30, 19:56)
Del nagu turejau visokius - gelinius, akrilinius, ilgalaiki dariausi, esme kad man nusibosta ilgainiui buti "priristai" dziugina tie sutvarkyti naguciai, bet atbaido mintis kad reiks pildytis, manikiura salone darau tik yaptingom progom ar kai noriu palepint save, taip tvarkausi namie, siaip daug darbo praleidziu labese, tai paskutiniu metu nelakuoju, nes nelaiko man tas lakas, todel sudomino ta umnaja emal priemone
Gerai apibūdinta dėl to prisirišimo, nes to gelinio lako taip lengvai nenukrapštysi, aš ir buvau gatava susipirkti priemones, bet tas nugramdymas dar kiek laiko užima
Pedikiūras paprastas su tik ką minėtom priemonėm man puikiai laiko 3 savaites, tai beveik tas pats, kas tas gelinis lakas. Rankas tik daugiau visur kišu, bet 6 dienas irgi laiko, užtenka.
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 04 30, 18:54)
Tas irgi Frenchi? nežinau, ar čia tas pats, bet man pats pačiausias išlieka Frenchi "Nail hardener" (su šilko proteinais ir B5, A vit), rašo vien angliškai, tai nežinau, ar šitaip verstųsi į rusų...
Tas, tas
QUOTE(dominica @ 2012 04 30, 18:59)
Vilniuje Elevitoje
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 30, 19:07)
Esu . Irgi visokių, bet... tiek man, tiek mamai plaukai nuo jų tik želia smarkiau... o man kad bent ant galvos, kaip mamai (pas ją plaukai o o, storas pats plaukas labai ir dar daug, bei auga po cm kas savaitę)... man tai tik nepageidautinose vietose
Šiaip nagai pas mamą dar baisesni, aš kažkaip labai saugau, vis su pirštinėm, o jai tai labai suskilinėja, nuplyšta iki "mėsos" pastoviai, džiaugiasi, jai užsiaugina kad gyvnagį dengia. Sūnus paveldėjo mano nagus, o va dukra tai tėčio, kerpant net šaudo... bent tiek paguoda
reiks ir man ta emale pasidomėt
Tai ta dabar paaiskinkit - frenchi - umnaja emal?? cia rusiskai prancuziska ? ir yra pirkti tik vilniuj elevitoj?
As noriu bet iki vilniaus nenusitrenksiu
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 04 30, 21:56)
Tai ta dabar paaiskinkit - frenchi - umnaja emal?? cia rusiskai prancuziska ? ir yra pirkti tik vilniuj elevitoj?
Taip, čia tą pati priemonė, turiu buteliuką po nosim, parašyta ir Frenchi, ir Umnaja emal (kirilica), ir angliškai Smart enamel nail hardener. Ten tikrai parsiduoda, o kitur niekur nemačiau, bent Kaune ir Klp
Labukas,
amacord - del nagu susigadinimo, siuo atveju manau daugiau genetika lems, nezinau kas turi nutikti kad susigadintum taip kad daugiau neataugtu - nes kaip ir balakstienu ilgis, genetiskai uzprogramuota, todel po kurio laiko vistiek nuauagus pazeistai daliai, jie liks tokie pat, kaip ir tas pagerejimas - kaip sako, kol tepi tol gerai, nuauga vietines priemones pastiprinti nagai ir vel lieka tokie kokie uzprogramuoti
Mano atveju - buvau ir su geliniais ir su akriliniais, ant galo jau visai nudildinti naga buvo, ir nieko ten nenutiko, ataugo ir viskas, mano sesei taip pat.... Vat blakstienas irgi turejau priaugintas - tas pats ataugo per menesiuka ir vel tas pats stojo
Nors blakstienu dabar noreciau vasarai - kaip gerai nei dazytis nei ka, atsikeli ir kaip filme jau grazi sau
Donstop - o tu kaip gauni is Vln? Gal turi kokiu slaptu keliu
amacord - del nagu susigadinimo, siuo atveju manau daugiau genetika lems, nezinau kas turi nutikti kad susigadintum taip kad daugiau neataugtu - nes kaip ir balakstienu ilgis, genetiskai uzprogramuota, todel po kurio laiko vistiek nuauagus pazeistai daliai, jie liks tokie pat, kaip ir tas pagerejimas - kaip sako, kol tepi tol gerai, nuauga vietines priemones pastiprinti nagai ir vel lieka tokie kokie uzprogramuoti
Mano atveju - buvau ir su geliniais ir su akriliniais, ant galo jau visai nudildinti naga buvo, ir nieko ten nenutiko, ataugo ir viskas, mano sesei taip pat.... Vat blakstienas irgi turejau priaugintas - tas pats ataugo per menesiuka ir vel tas pats stojo
Nors blakstienu dabar noreciau vasarai - kaip gerai nei dazytis nei ka, atsikeli ir kaip filme jau grazi sau
Donstop - o tu kaip gauni is Vln? Gal turi kokiu slaptu keliu
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 05 01, 08:04)
Vyras dirba Vln, tai pasiunčiu su sąrašiuku į Elevitą kas mėn, ten daug gėrybių, kurių Kaune arba visai nėra, arba brangiau (šią sav siųsiu į Flormar )