QUOTE(kumiko @ 2012 04 30, 14:43)
na ir kodel toks nusitatymas,net nebandzius?
dėl to, kad seniau labai tikėdavau... va padarys, bet...
pradžioj buvo, kad salone atseit geriau padarys... kai padarė manikiūrą, paskui daugiau kaip mėn. su odelėm vargau. Nu galvoju ant prastos pataikiau... dariau kur jau atseit gerai daro... rezultatas , pati kažkaip gal kad geriau savas rankas pažįstu gersesnis rezultatas. Paskui per visus galus ėmė pūst kad va negalim kirpt, reik turėt spec didldes... na vėl bandžiau, vėl nieko... tie kur geliu pildo ar formuoja nežinau kai teisngai pavadint, nepatiko estetiškai vaizdas ... o apie ilgalaikį neperseniausiai išgirdau, nes jau numojus ranka buvau... bet nei kur, nei pas ką darytis nelabai turiu supratimo, užtai prisibijau vėl nusivilt. Juolab šiaip nesu megėja vaikščiot į salonus, kažkaip nejaukiai man kai svetimi "čiupina" mane
Papildyta:
suvare nagus juodai toks lakavimas....kol buvo nulakuoti, dziaugiausi, bet kai nuemiau laka....tokiu nagu dar
neturejau...zodziu, niekada daugiau nekartosiu tokios proceduros...neapsimoka visai, nebent nuolat lakuoti ir nekreipti
demesio, kad be lako nuosavi nagai atrodo taip tragiskai, kad net nezinai kur rankas det:)))
neturejau...zodziu, niekada daugiau nekartosiu tokios proceduros...neapsimoka visai, nebent nuolat lakuoti ir nekreipti
demesio, kad be lako nuosavi nagai atrodo taip tragiskai, kad net nezinai kur rankas det:)))
...kai randi tokių ar panašių atsiliepimų, tai ir abejoji...