Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(kumiko @ 2012 04 30, 14:43)
na ir kodel toks nusitatymas,net nebandzius?  ax.gif

dėl to, kad seniau labai tikėdavau... va padarys, bet...
pradžioj buvo, kad salone atseit geriau padarys... kai padarė manikiūrą, paskui daugiau kaip mėn. su odelėm vargau. Nu galvoju ant prastos pataikiau... dariau kur jau atseit gerai daro... rezultatas schmoll.gif , pati kažkaip gal kad geriau savas rankas pažįstu gersesnis rezultatas. Paskui per visus galus ėmė pūst kad va negalim kirpt, reik turėt spec didldes... na vėl bandžiau, vėl nieko... tie kur geliu pildo ar formuoja nežinau kai teisngai pavadint, nepatiko estetiškai vaizdas blush2.gif ... o apie ilgalaikį neperseniausiai išgirdau, nes jau numojus ranka buvau... bet nei kur, nei pas ką darytis nelabai turiu supratimo, užtai prisibijau vėl nusivilt. Juolab šiaip nesu megėja vaikščiot į salonus, kažkaip nejaukiai man kai svetimi "čiupina" mane unsure.gif
Papildyta:
suvare nagus juodai toks lakavimas....kol buvo nulakuoti, dziaugiausi, bet kai nuemiau laka....tokiu nagu dar
neturejau...zodziu, niekada daugiau nekartosiu tokios proceduros...neapsimoka visai, nebent nuolat lakuoti ir nekreipti
demesio, kad be lako nuosavi nagai atrodo taip tragiskai, kad net nezinai kur rankas det:)))

...kai randi tokių ar panašių atsiliepimų, tai ir abejoji...
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 04 30, 12:43)
Manau, kad jei galima surrasti 50 Lt, geriau nueiti pedikiūro, ir nagus, ir pėdas sutvarkys, o ir užlakuos tamsesne spalva sumuštus nagus 4u.gif Arba pačiai tą patį pasidaryt. Aš ištisus metus su pedikiūru, tai galėjau iškart persiaut kokius noriu batus. Nes basutės su kojinaitėmis tai gal jau šiais laikais truputį kaimas blush2.gif

drinks_cheers.gif nailonines pedkelnes arba kones atvirose basutes- blink.gif blink.gif blink.gif medvilnines kojines basutese blink.gif lima dar nurasyti madai, buvo cia pernai vajus uzejes rudeni i basutes su dirzeliais kist kojas su rastuotos medvilninem kojinem... atrode taip savotiskai, nepasakyciau kad negrazu, bet as tai neiciau taip lotuliukas.gif

as tai savaitgali gulejau ant pievutes, pasidariau pedikiura su sviesaus turkio laku ir nudegiau nosi bigsmile.gif

o del ilgalaikio lakavimo.. du kartus dariausi rankoms, nusprendziau dabar nebent kojoms darytis. man plaukai, nagai ir ragai auga zverisku greiciu- plaukai per pora menesiu 5-7cm, nagus uzsisauginu per nepilna savaite.. tai man tas lakas jau po 7 dienu atrodo negraziai, nes nuauga gerokai. 2 savaites istveriau tik su lakavimu ant virsaus. o kai reikia nusivalyt ta ilgalaiki...... nezinau, gal yra koks spec.valiklis, nes pirstu mirkymas acetono voniose, apsukus folija- NE I GERA. man rodos net imdavo skaudet kazkur po nagais- o neseniai va baigiau ruosti darba apie manikiuro priemoniu neigiama poveiki- nuo nagu lako valiklio (ypac acetoninio ir sumetilketonais) galima sekmingai ne tik dermatita isivaryti, bet ir nagus nusitrupinti iki tiek, kad nebeataugs lotuliukas.gif dar be to man tas mirkymas aplupineja tik krastus lako, o visa kita turiu gremzti nagais, dildem, kazkaip mechaniskai. zodziu, geriau du saugus manikiurai per dvi savaites su paprastu laku, perlakuojant kas 3-4 dienas, nei uzsidet toki shuda ir paskui vargt nuimant. va koju nagams gerai butu- anie ne taip auga biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 04 30, 14:29)
. o kai reikia nusivalyt ta ilgalaiki...... nezinau, gal yra koks spec.valiklis, nes pirstu mirkymas acetono voniose, apsukus folija- NE I GERA. man rodos net imdavo skaudet kazkur po nagais- o neseniai va baigiau ruosti darba apie manikiuro priemoniu neigiama poveiki- nuo nagu lako valiklio (ypac acetoninio ir sumetilketonais) galima sekmingai ne tik dermatita isivaryti, bet ir nagus nusitrupinti iki tiek, kad nebeataugs  lotuliukas.gif dar be to man tas mirkymas aplupineja tik krastus lako, o visa kita turiu gremzti nagais, dildem, kazkaip mechaniskai.

Nu tai dabar pradesiu ir as abejoti g.gif
Man paprastas ilgai nesilaiko, kokias 3-4 dienas, nepriklausomai nuo lako, arba dar neatradau to kazkokio geresnio lako unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 04 30, 15:29)
drinks_cheers.gif nailonines pedkelnes arba kones atvirose basutes-  blink.gif  blink.gif  blink.gif medvilnines kojines basutese  blink.gif lima dar nurasyti madai, buvo cia pernai vajus uzejes rudeni i basutes su dirzeliais kist kojas su rastuotos medvilninem kojinem... atrode taip savotiskai, nepasakyciau kad negrazu, bet as tai neiciau taip  lotuliukas.gif

Man irgi kažkaip... schmoll.gif , ypač su plonom. O va su medvilninėm koinatėm irgi savotiškai drinks_cheers.gif , juolab kad visa vaikystė su tokiom basutėse kur padoriau einant prabėgo. Čia gal kad purvina visur buvo... tai baltos koinaitės labai gražu buvo, ypač iki kelių... raštuotos, šonuose su bumbuliukais ar kutukais parištais. Tai svarstau kažką prigalvot g.gif
Atsakyti
Man, dabartinem "darbinem" salygom paprastas lakavima slaiko TIK viena diena. O lakuot kasdien neturiu nei laiko, nei jegu doh.gif Sutinku, kad ta acetono vonia ne i gera. Na bet trumpalaikiam variante dar niekaip blogai nesureagavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 30, 13:04)

Nieko ypatinga, kaip galėjo nuskambėti blush2.gif Atstovauju mūsų darželį konkurse, kur viena iš užduočių - fotosesija tam tikra tema, bet reikia ir pačiai joje pasivaidenti, tai kaip ir nieko ypatingo, bet norėjosi kažkaip gerai atrodyti, prieš žmonėm rodantys blush2.gif

Visą gyvenimą vargau su popieriniais nagais, prieš 1,5 metų atsiauginau apiilgius ir stiprius, tfu tfu tfu karsta.gif Padėjo 2 dalykai - retas nagų lako valiklio naudojimas - t y lakus naudoju tik tokius, kurie laiko savaitę ir ilgiau (ir ne tik geliniai tiek laiko mirksiukas.gif ), ir atrastas stebuklingas stipriklis Umnaja emal (prieš jį išbandžiau n+k, ir populiariausius Nail tek, Mavala, Sally Hansen - nepadėjo). Nežinau, ar kam padės toks patarimas, susidariau įspūdį, kad nagų auginimas - tai labai individualu, ir tiesiog reikia bandyti visus būdus iš eilės, kol neatsiras veiksmingas 4u.gif

O dėl baltų kojų - tai jau praėjo tamsaus įdegio mada, ne tik LT, bet visam pasauly, žymiai mažiau įdegio filmuose, muzikiniuose klipuose, įžymybių nuotraukose, tiesiog gatvėse.. Bet kad labai labai balta oda daugelį šokiruoja ir atstumia - sutinku ir savo karčios patirties sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 30 balandžio 2012 - 15:37
QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 15:36)
t y lakus naudoju tik tokius, kurie laiko savaitę ir ilgiau (ir ne tik geliniai tiek laiko  mirksiukas.gif ),

????
blush2.gif bigsmile.gif

Kazkada dariausi fotosesija, noreciau dar vienos su dabartinem ziniom apie spalvas ir tt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 balandžio 2012 - 15:48
QUOTE(Shana @ 2012 04 30, 16:41)

Prašom:
Golden Rose serija Paris - ~10 dienų be jokių papildomų top coat'ų
Bell fashion, Golden rose Care + strong, Sincero Shine 3 d - su top coat'u Umnaja emal ~savaitė
Sally Hansen Diamong strenght ir Laquer shine su top coatu - 7 - 10 dienų, priklausomai nuo atslpalvio.
Čia ką atradau iki šiol. Dar artimu metu bandysiu Rimmel Lycra pro - prisiskaičiau atsiliepimų, kad 10 dienų laiko, ir Flormar - irgi apie savaitę žada atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 04 30, 16:21)
Papildyta:

...kai randi tokių ar panašių atsiliepimų, tai ir abejoji...

apie viska galima rasti tiek teigiamu tiek neigiamu atsiliepimu,cia ne rodiklis ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 17:47)
Prašom:
Golden Rose serija Paris - ~10 dienų be jokių papildomų top coat'ų
Bell fashion, Golden rose Care + strong, Sincero Shine 3 d - su top coat'u Umnaja emal ~savaitė
Sally Hansen Diamong strenght ir Laquer shine su top coatu - 7 - 10 dienų, priklausomai nuo atslpalvio.
Čia ką atradau iki šiol. Dar artimu metu bandysiu Rimmel Lycra pro - prisiskaičiau atsiliepimų, kad 10 dienų laiko, ir Flormar - irgi apie savaitę žada atsiliepimai  ax.gif

cia labai priklauso nuo nagu,jeigu jums laiko,nereiskia ,kad kitoms laikys schmoll.gif man tai joks nelaiko paprastas lakas, nors budavo ir pagrindas dedamas pries laka,jau nekalbu apie tokius pigius unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2012 04 30, 16:29)
o del ilgalaikio lakavimo.. du kartus dariausi rankoms, nusprendziau dabar nebent kojoms darytis. man plaukai, nagai ir ragai auga zverisku greiciu- plaukai per pora menesiu 5-7cm, nagus uzsisauginu per nepilna savaite.. tai man tas lakas jau po 7 dienu atrodo negraziai, nes nuauga gerokai. 2 savaites istveriau tik su lakavimu ant virsaus. o kai reikia nusivalyt ta ilgalaiki...... nezinau, gal yra koks spec.valiklis, nes pirstu mirkymas acetono voniose, apsukus folija- NE I GERA. man rodos net imdavo skaudet kazkur po nagais- o neseniai va baigiau ruosti darba apie manikiuro priemoniu neigiama poveiki- nuo nagu lako valiklio (ypac acetoninio ir sumetilketonais) galima sekmingai ne tik dermatita isivaryti, bet ir nagus nusitrupinti iki tiek, kad nebeataugs  lotuliukas.gif dar be to man tas mirkymas aplupineja tik krastus lako, o visa kita turiu gremzti nagais, dildem, kazkaip mechaniskai. zodziu, geriau du saugus manikiurai per dvi savaites su paprastu laku, perlakuojant kas 3-4 dienas, nei uzsidet toki shuda ir paskui vargt nuimant. va koju nagams gerai butu- anie ne taip auga  biggrin.gif

aisku kai labai greitai auga,tai gelinis lakavimas,turbut ne iseitis,nes jei eit i salona, tai belekiek pinigu isleistumete ax.gif na bet supratau,kad jei nagai taip greit neaugtu,jums tiktu "toks sudas",nes koju nagams gerai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 15:47)

Reiks sita isbandyti, kitu pas mane cia nelabai yra g.gif Turiu is SH kazkoki Hardnails, tai 3-4 dienas laiko, neblogas siaip.

QUOTE(kumiko @ 2012 04 30, 16:08)

aisku kai labai greitai auga,tai gelinis lakavimas,turbut ne iseitis,nes jei eit i salona, tai belekiek pinigu isleistumete ax.gif  na bet supratau,kad jei nagai taip greit neaugtu,jums tiktu "toks sudas",nes koju nagams gerai rolleyes.gif

Man atrodo esme tame, kad nuo taip greit auganciu nagu reiktu labai daznai nuimineti laka ir tada pakenkti galimybe labai padideja g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 15:36)
Visą gyvenimą vargau su popieriniais nagais, prieš 1,5 metų atsiauginau apiilgius ir stiprius, tfu tfu tfu  karsta.gif Padėjo 2 dalykai - retas nagų lako valiklio naudojimas - t y lakus naudoju tik tokius, kurie laiko savaitę ir ilgiau (ir ne tik geliniai tiek laiko  mirksiukas.gif ), ir atrastas stebuklingas stipriklis Umnaja emal (prieš jį išbandžiau n+k, ir populiariausius Nail tek, Mavala, Sally Hansen - nepadėjo).

bigsmile.gif drinks_cheers.gif
jau skaitau ir galvoju, vat parekomenduosiu gerą priemonę drinks_cheers.gif
man šitos Frenchi priemonės stebuklingos wub.gif Su "umnaja emal" lakuoju pirma sluoksnį, tada antrąjį - bet kokiu nagų laku ir ant viršaus vėl kelis sluoksnius umnaja emal. Lakavimas laiko minimum savaitę, o kojų iki mėnesio, nes labai lėtai nagai auga 4u.gif O kaina jo tik 15 lt. Efektas kaip gelinio lakavimo, galima tepti kasdien po papildomą sluoksnį, pasidaryti storą kaip gelinį nagą...

Kartais umnaja emal pakeičiu tos pačios firmos "hydrogel" ar kažkaip, žydros spalvos skystis, jis drėkinga nagą, nes nuo stipriklio jis pasidaro toks kietas, kad kerpant šaudo per visą kambarį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 04 30, 17:25)

man šitos Frenchi priemonės stebuklingos wub.gif  Su "umnaja emal" lakuoju pirma sluoksnį, tada antrąjį - bet kokiu nagų laku ir ant viršaus vėl kelis sluoksnius umnaja emal. Lakavimas laiko minimum savaitę, o kojų iki mėnesio, nes labai lėtai nagai auga 4u.gif O kaina jo tik 15 lt. Efektas kaip gelinio lakavimo, galima tepti kasdien po papildomą sluoksnį, pasidaryti storą kaip gelinį nagą...

Tas irgi Frenchi? g.gif nežinau, ar čia tas pats, bet man pats pačiausias išlieka Frenchi "Nail hardener" (su šilko proteinais ir B5, A vit), rašo vien angliškai, tai nežinau, ar šitaip verstųsi į rusų... Kažkada, kai nagai buvo silpnučiai silpnučiai, va tokie- popieriniai, tai nuolat naudojant šitą laką sugebėdavau pasiauginti kelis mm thumbup.gif nes kitaip tai nusisluoksniuodavo, nulūžinėdavo beveik iki gyvuonies blink.gif

Tiesa, galutinai visgi susitvarkė sustiprinus organizmą, taip sakant problemą reikėjo spręsti iš vidaus, ne iš išorės ax.gif Dabar tai nepamenu net kada lūžęs buvo, dildinu vis, nes auga auga auga wub.gif

Ach, ir norėjau pridurt, kad man ilgalaikis nepatinka ir dėl chemikalų, ir dėl to, kad po to spalvos gi taip lengvai nepakeisi... Bet ką man čia komentuot, kai dar net spalvose neišmokau gaudytis, turėčiau kapsulę, tai tada viena bazine spalva galima ir lakuotis tikriausiai g.gif

Beje, o jūs nieko prieš, kad čia vis įkišu snapą? Nei matau, ką jūs rodot, nei pati dar galiu kažką formuot (aš net dėl savo tipo nesu tikra), bet man čia taip įdomu ax.gif
Atsakyti