QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 11:38)
Viską ištepiau vaikišku užpakaliukiniu kremu
- Sudokremu, radau tokias gerai pranešiotas tapces ir pirmyn, o ką daryti
Man buvo dar blogesnė situacija aną vasarą, kai visi bateliai, tapkės pritrynė kulnus, pirštus ir net tarpupirščius, o bateliai per draugės vestuves dar ir ant padų pūsles, nieko apsiauti negalėjau, visiškai
tai sėdėjau darbe nusiovus
o iki darbo tuo metu 10min pėščiomis, ėjau turbūt kokią valandą su tapkėmis
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 04 30, 11:57)
O aš dėl įdegio labai neapsisprendus... Man pačiai netrukdo, balta esu, po šiltus kraštus nevažinėju,o miesto vaikui natūraliai mažai tų progų įdegt (specialiai to nedarant). Tačiau žmonės negaili komentarų... Ir nors dėl veido/rankų ir pan. dar drąsiai ginuosi, bet baltų kojų jau kažkaip ir nepatogu rodyt. Ką jūs manot? Galima rodytis žmonėms baltutėlėm kojytėms ar geriau jau dengti jas?
gal pirmiau bandysiu nuo naminių priemonių, va šiandien sėdžiu namie su bateliais
(su medvilnine, storesne kojine išvis negaliu beveik įkišti, labai skauda), tai dabar kišiu į kamerą
---
man negražu tas įdegio kultas dabar, o tiesiog normali oda. aišku kai mėlynumas jau šviečia irgi negražu, tai va dėl balto veidos, rankų ir t.t. tai nieko nepasakysiu, nu bet baltas kojas tai tikrai slėpti, nes atrodo negražiai
QUOTE(bytte @ 2012 04 30, 12:29)
Galėčiau su basutėmis drožt, bet pėdikiūras... slėptis. Ir taip va vakare pasedėjus ir pasidarbavus rezultato nebus... nagai numušti, ir dėl to kreivai ataugę, plius kulnai pūslės ant pūslių nusilaupę ir sukietėję... be to ir taip nelabai gražios mano pėdutės. Tai dabar mąstau ar labai didelis nusikaltimas į basutes su koinaite mautis
. Mano vaikystėje, buvo nepadoru basa koja... tai be koinaičių tik kieme lakstydavom, o į miestą visada koinaitės buvo maunamos. Kažkaip prie sijonų lyg ir mačiau visokių variantų pavyzdžių... o su kelnėm kažkaip ne-a. Plikom kojom tikrai dar neisiu... kojos irgi ne tokios kad jas rodyt
.
man tai nemaišo pėdkelnės/kojinės ir basutės. juk tų pėdkelnių/kojinaičių yra normaliai, gražiais pirštukais. tik va suknelė, kojinės ir pėdkelnės, tai ne
prie suknelės,sijono į basutes tik pėdkelnes.