O man zinokit nebesigauna jau su tom kapsulem Pernai vasara buvau susidariusi, rodziausi jums, bet dabar vis tiek gaunasi, kad juoda/pilka/balta basic'ai, o paskui jau kitos spalvos makalyne. Pvz. juodos/pilkos apacios ir ivairiu spalvu virsus Jauciu reikia man is naujo skaityti kapsuliu teorijas
QUOTE(dontstop @ 2012 07 12, 07:29)
Baby, man labai padeda, bet svarbu ne tik skaičiuoti, o ir daryti išvadas. Mūsų šeimai ypač padeda limitai (ne tik rūbų kategorijoje). Tarkim, uždėjai 100 lt limitą, išleidai tiek per pirmą savaitę, tuomet iki mėnesio pabaigos net nekiši kojos į parduotuves ir taškas O kitam mėnesiui suki galvą, kaip susipirkti viską ko reikia ir neišeiti iš ribų, pradedi ieškoti variantų ir pan
Groovy, oba kodėl būtent ten, ar giminių ten turit, ar draugų?
Groovy, oba kodėl būtent ten, ar giminių ten turit, ar draugų?
Reiks ir man daryti išvadas ir limitus, ne tik rūbams. Nors jau daug ką pamažinau, tikrai.
Jo, MB giminės, tai ta proga į Kijevą, Jaltą, Odesą, o grįždami kelias dieneles pas gimines kaime pabūsim, mane, nematytą ir ilgai lauktą žmoną, parodys, o ir paties MB seniai nematė Kažkaip tokioms kelionėms 3 savaites pasiimam, dabar 2, tai Lvovas atkrito, Užkarpatė, Krymo daugiau vietų Bet giminėms irgi reikia duoklę atiduot
QUOTE(Leticija @ 2012 07 12, 07:57)
O man zinokit nebesigauna jau su tom kapsulem Pernai vasara buvau susidariusi, rodziausi jums, bet dabar vis tiek gaunasi, kad juoda/pilka/balta basic'ai, o paskui jau kitos spalvos makalyne. Pvz. juodos/pilkos apacios ir ivairiu spalvu virsus Jauciu reikia man is naujo skaityti kapsuliu teorijas
Man tai keista dėl to, kad paprastai žmonėms tiek daug spalvų vienu metu ir nepatinka, na, pasineša ant kelių, tai jau savaime tuo galima pasinaudoti ir kapsulę susidaryti
Groovy, taip ir maniau, kad giminės, nes šiaip ši šalis nėra labai populiari atostogoms Smagios kelionės
QUOTE(groovy @ 2012 07 12, 08:40)
Reiks ir man daryti išvadas ir limitus, ne tik rūbams. Nors jau daug ką pamažinau, tikrai.
O as taip nemoku
Negaliu pasakyti - dabar per 2 menesius supirksiu ta ta ir ta uz tiek ir tiek. Man kazkaip uzeina banga ir "matau" daiktu, patinka, o uzeina banga ir nieks nepatinka, neitinka, pora menesiu nieko neperku Kaip pvz dabar.
QUOTE(dontstop @ 2012 07 12, 09:41)
Groovy, taip ir maniau, kad giminės, nes šiaip ši šalis nėra labai populiari atostogoms Smagios kelionės
Nepopuliari, bet ir mes nelabai iš tų maljorkinių, turkinių ar egiptinių Dar nebuvus tuose viskas įskaičiuota
QUOTE(Shana @ 2012 07 12, 12:34)
Negaliu pasakyti - dabar per 2 menesius supirksiu ta ta ir ta uz tiek ir tiek. Man kazkaip uzeina banga ir "matau" daiktu, patinka, o uzeina banga ir nieks nepatinka, neitinka, pora menesiu nieko neperku Kaip pvz dabar.
Ir man.. Dabar
O šiandien taip norėjau smagiai prasišluoti po mylimą Reserved. Nulis pirkinių. Net su didele nelogiška motyvacija pirkti.. Ech
QUOTE(Shana @ 2012 07 12, 11:34)
O as taip nemoku
man iiir apskritai as dabar labiau pasinesusi ant kosmetikos pirkimo, nei ant rubu vis dar uzsimusdama ieskau sviesaus sijono, kuris nestorintu. nerandu rimtai eisiu medziagos pirkt ir pas siuveja.. dar labai reiktu sviesiu ofisiniu kelniu, nes nuo liepos pradzios i darba einu vien su sijonais su dzinsais gi neisi.. o nauju melynu kelniu dar nepasitrumpinau
QUOTE(saimona @ 2012 07 11, 21:31)
batukai pilki, ne juodi kokių batukų/basučių prie tokių kelnių reikėtų?
tebunie jie ir pilki, ne spalvoje esme (bent jau man siuo atveju spalva nelabai kliuna), o pats modelis, bobiskas modelis zalios basutes man irgi per gremezdiskos. derinciau prie aukstakulniu arba lygiapadziu
QUOTE(groovy @ 2012 07 12, 08:40)
Man tai keista dėl to, kad paprastai žmonėms tiek daug spalvų vienu metu ir nepatinka, na, pasineša ant kelių, tai jau savaime tuo galima pasinaudoti ir kapsulę susidaryti
Aha, teisybe.. bet kad buna kartais pasinesi ant tokiu spalvu, kurios tarpusavy nedera, kad galimetu kapsule daryti nors mano pasinesimas daznai buna laaaabai ilgas.. na is esmes turiu spalvas, kurias jau n metu labai myliu ir niekaip man jos neatsibosta, vis i tas spalvas taikau. o tokios, ant kuriu pasinesu netiketai, tai paprastai buna vienam sezonui
----
as irgi jauciu skaitysiu viska is naujo ir planuosiu.. nes tiek galvoje, tiek spintoje vien bezabrazija.. jau susiplanuoju, susigalvoju, susiperku ar beveik susiperku ir sumastau, kad vistik nenoriu spalvos tos ar modelio to tada parduodu, grazinu (su etiketemis kazkaip visus ispirko, kiti neina ) ir vel viskas is naujo