QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 11:21)
Savaitgalį mačiau Maximoje atskirai sukabintą mini marinistinę kapsulytę
Buvo net kepurė ten tokia kapitoniška
, taip pat rankinukas, šalikėlis, balti bridžai, dryžuotos maikės, dar kažkas..
(baisoki visi rūbeliai pasirodė )
Ir man taip kasmet gaunasi
Iš dalies dėl to ir neturiu palaidinių, iškart po megztinių peršoku į maikes.
Aš jau kelios dienos visai be pėdkelnių. Bendradarbės šiandien kas kaip, nuo storų juodų nepermatomų iki plikų kojų su minišortukais
Aš sugebėjau žiauriai pritrinti kojas keliose vietose: penktadienį kulnus balerinomis, šeštadienį šonus naujais sportbačiais, sekmadienį tarpupirščius basutėmis per pirštą
Vargšiukė.. dabar turbūt neina nieko apsiauti?
---
aš savaitgalį rodžiau nuogas kojas jau
šiandien buvau tik trumpam nosį iškišusi, tai jau irgi drįsčiau eiti be pėdkelnių išvis, jei tik turėčiau basutes (brangiosios truputį kitos paskirties), o su bateliais ir be pėdkelnių niekada negaliu, man taip nemalonu, nepatogu
(iš tų mini kojinyčių man naudos nulis, o jei dar kraštai išlenda iš bato, tai ir vaizdas tragiškas). vienas vargas čia su tuo atšilusiu oru, o laiko į parduotuves nėra, kai atsiras, tai jau rudeninį sezoną užveš
---
man gal kiek paprasčiau, nes mano rudeninė spinta pakankamai "pavasariška" manau (ypač lyginant su tavo rodytais megztinukais, kurie mano manymu jau tada atrodė stori
), aš ganėtinai šiltakraujė, visą rudenį pravaikštau su paprastomis suknelėmis/ilgarankovėmis palaidinėmis iš medvilnės, viskozės, visokiais plonais kardiganais iš medvilnės, akrilo.. tačiau vistiek nesusipratimas tas pavasaris, man panašiau į iškart po rudens ateinančią vasarą kiekvienais metais