Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 30, 11:53)
Man kazkada taip budavo, kad beveik visi batai pradzioje trindavo. O studiju metais kazkas pasikeite, dabar dazniausiai nusiperku ir be problemu nuo pradziu galiu kilometrus daryt g.gif

Kokybiškų batų parduotuvėse atsirado biggrin.gif

Mano kojos tai žiauriai jautrios, basutes tai išvis labai sunku nusipirkti tinkamas.
Atsakyti
Savaitgalį mačiau Maximoje atskirai sukabintą mini marinistinę kapsulytę smile.gif Buvo net kepurė ten tokia kapitoniška lotuliukas.gif , taip pat rankinukas, šalikėlis, balti bridžai, dryžuotos maikės, dar kažkas.. (baisoki visi rūbeliai pasirodė blush2.gif )

QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 30, 10:49)
nes iš pradžių pravaikštai su žieminiais, rudeniniais gana ilgai, kol ima panašėti į pavasarį, o tada šast ir beveik iškart į šlepetes reik lipt.  doh.gif

Ir man taip kasmet gaunasi drinks_cheers.gif
Iš dalies dėl to ir neturiu palaidinių, iškart po megztinių peršoku į maikes.

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 30, 11:38)
siandien apsivilkus suknele iskilo klausimas...turbut storos pedkelnes jau netinka?  blush2.gif  Plonu dar neturiu  doh.gif

Aš jau kelios dienos visai be pėdkelnių. Bendradarbės šiandien kas kaip, nuo storų juodų nepermatomų iki plikų kojų su minišortukais smile.gif

Aš sugebėjau žiauriai pritrinti kojas keliose vietose: penktadienį kulnus balerinomis, šeštadienį šonus naujais sportbačiais, sekmadienį tarpupirščius basutėmis per pirštą blink.gif
Atsakyti
Man atvirkščiai. Paauglystėje, ankstyvoje jaunystėje, tai vos ne kiekvienus batus galėdavau pirkti, o va gal senatvė artėja lotuliukas.gif , kad dabar man batus nusipirkti problema.. matuojuosi, matuojuosi ir vis š.. o kai atrodo gerai, nusiperku, vistiek kažkas ima trinti, spausti doh.gif su balerinomis net tas pats, nors ir peikiu jas, bet paprastai į vieną darbovietę aunuosi, nes daug ir greitai vaikščioti tenka, vien dėl kojų, jau dzin kaip atrodau, tai mano dydžio balerinos tinka, bet kažkaip vistiek ima spausti, deginti, tai vis perku dydžiu didesnias, kurios nesmunka, bet per plotį jau iškart kaip išsitampiusios doh.gif kažkokios nenormalios kojos pasidarė, o gal po žiemos/rudens atprantu tiesiog nuo visų batelių ir nuo aukštakulnių doh.gif
Atsakyti
Mergaičiukai, man su plaukais viskas ok smile.gif Tokie atspalviai dabar labai madingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 13:21)

Aš jau kelios dienos visai be pėdkelnių. Bendradarbės šiandien kas kaip, nuo storų juodų nepermatomų iki plikų kojų su minišortukais  smile.gif

Aš sugebėjau žiauriai pritrinti kojas keliose vietose: penktadienį kulnus balerinomis, šeštadienį šonus naujais sportbačiais, sekmadienį tarpupirščius basutėmis per pirštą  blink.gif

Tai vat, gatvej maciau ir su storomis dar g.gif Plikom kojom gal dar neisiu blush2.gif reikes plonesniu paieskoti ax.gif

Su batais man amzina beda visus turiu pranesioti, net paprasciausi sporbaciai trina nepranesioti doh.gif keletos poru niekaip nepratampiau, nes kietoki buvo, nutrindavo kojas iki kraujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 04 30, 12:28)
Tai vat, gatvej maciau ir su storomis dar  g.gif  Plikom kojom gal dar neisiu  blush2.gif  reikes plonesniu paieskoti  ax.gif

Ir savaitgalį nėjot? smile.gif Šeštadienį apie vidurdienį buvo +34 karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 11:21)
Savaitgalį mačiau Maximoje atskirai sukabintą mini marinistinę kapsulytę  smile.gif  Buvo net kepurė ten tokia kapitoniška  lotuliukas.gif , taip pat rankinukas, šalikėlis, balti  bridžai, dryžuotos maikės, dar kažkas.. (baisoki visi rūbeliai pasirodė  blush2.gif )
Ir man taip kasmet gaunasi  drinks_cheers.gif
Iš dalies dėl to ir neturiu palaidinių, iškart po megztinių peršoku į maikes.
Aš jau kelios dienos visai be pėdkelnių. Bendradarbės šiandien kas kaip, nuo storų juodų nepermatomų iki plikų kojų su minišortukais  smile.gif

Aš sugebėjau žiauriai pritrinti kojas keliose vietose: penktadienį kulnus balerinomis, šeštadienį šonus naujais sportbačiais, sekmadienį tarpupirščius basutėmis per pirštą  blink.gif

Vargšiukė.. dabar turbūt neina nieko apsiauti? doh.gif
---
aš savaitgalį rodžiau nuogas kojas jau lotuliukas.gif šiandien buvau tik trumpam nosį iškišusi, tai jau irgi drįsčiau eiti be pėdkelnių išvis, jei tik turėčiau basutes (brangiosios truputį kitos paskirties), o su bateliais ir be pėdkelnių niekada negaliu, man taip nemalonu, nepatogu doh.gif (iš tų mini kojinyčių man naudos nulis, o jei dar kraštai išlenda iš bato, tai ir vaizdas tragiškas). vienas vargas čia su tuo atšilusiu oru, o laiko į parduotuves nėra, kai atsiras, tai jau rudeninį sezoną užveš doh.gif
---
man gal kiek paprasčiau, nes mano rudeninė spinta pakankamai "pavasariška" manau (ypač lyginant su tavo rodytais megztinukais, kurie mano manymu jau tada atrodė stori biggrin.gif ), aš ganėtinai šiltakraujė, visą rudenį pravaikštau su paprastomis suknelėmis/ilgarankovėmis palaidinėmis iš medvilnės, viskozės, visokiais plonais kardiganais iš medvilnės, akrilo.. tačiau vistiek nesusipratimas tas pavasaris, man panašiau į iškart po rudens ateinančią vasarą kiekvienais metais doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 30, 12:31)
Vargšiukė.. dabar turbūt neina nieko apsiauti?  doh.gif
---
vienas vargas čia su tuo atšilusiu oru

Viską ištepiau vaikišku užpakaliukiniu kremu biggrin.gif - Sudokremu, radau tokias gerai pranešiotas tapces ir pirmyn, o ką daryti biggrin.gif

Man irgi vienas vargas. Pirmą kartą po ilgo laiko patyriau "neturiu ką apsirengti" būseną blush2.gif Sekmadienį reikėjo dalyvauti fotosesijoje, lavai vargau, ieškodama, ką priderinti, kad ir batai neaukštakulniai tiktų (aukštakulniai dar nenupirkti doh.gif ), ir pernelyg neapsinuogint (kaip tyčia nespėjau pasirūpinti "įdegiu"), bet ir neiškepti karštyje wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 30, 10:53)
Tiesiog idomiai nuskambejo spalvos smile.gif

Aha, bet realiai ten kai suknelės, tai beveik viskas atskirai, tik megztuks bendras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 13:30)
Ir savaitgalį nėjot?  smile.gif  Šeštadienį apie vidurdienį buvo +34  karsta.gif

Nea, savaitgali su megstuku vaiksciojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 30, 09:49)
galvoju turbūt problema ir yra ta, kad batai kieti  g.gif  tikiuosi padės, ir nešioti nepaisant šito stengiuosi kolkas visur kentėdama (tipo tampau  lotuliukas.gif ), jeigu ką tai net nežinau ką darysiu, nes tiek pinigų į balą išmečiau.. turbūt teks nešioti jau ir skaudančiomis kojomis  lotuliukas.gif

Kaip pažįstama... Aš irgi turėjau labai gražius ir- bent tuo metu taip atrodė- labai brangius batelius. Dydis mano, bet vaikščioti- gryna kančia. Ir pas batsiuvį nešiau, ir alkoholyje sumirkytais laikraščiais kimšau, ir ledu bandžiau pratampyti (yra toks būdas- įdėti maišelį, pripilti vandens ir...į šaldytuvo kamerą, ledo tūris didesnis už vandens, tad teoriškai turėtų pratempti), vistiek ilgiau paeiti nebuvo įmanoma. Pardaviau... Ir pirkėjai viskas buvo tvarkoj, nors koja vienodo dydžio g.gif
Tikiuosi, kad Jums pavyks pratampyti 4u.gif ir kad daugiau ne vienai tokios situacijos nebebus 4u.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 04 30, 11:38)
Man irgi vienas vargas. Pirmą kartą po ilgo laiko patyriau "neturiu ką apsirengti" būseną  blush2.gif  Sekmadienį reikėjo dalyvauti fotosesijoje, lavai vargau, ieškodama, ką priderinti, kad ir batai neaukštakulniai tiktų (aukštakulniai dar nenupirkti  doh.gif ), ir pernelyg neapsinuogint (kaip tyčia nespėjau pasirūpinti "įdegiu"), bet ir neiškepti karštyje  wacko.gif

O aš dėl įdegio labai neapsisprendus... Man pačiai netrukdo, balta esu, po šiltus kraštus nevažinėju,o miesto vaikui natūraliai mažai tų progų įdegt (specialiai to nedarant). Tačiau žmonės negaili komentarų... Ir nors dėl veido/rankų ir pan. dar drąsiai ginuosi, bet baltų kojų jau kažkaip ir nepatogu rodyt. Ką jūs manot? Galima rodytis žmonėms baltutėlėm kojytėms ar geriau jau dengti jas?
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 04 30, 11:57)
Galima rodytis žmonėms baltutėlėm kojytėms ar geriau jau dengti jas?

Ot problema šiais laikais, ania? doh.gif
Atsakyti