Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(saimona @ 2012 07 11, 09:24)

tiesiog kai pamačiau dontstop sąrašiuką  blink.gif pagalvojau, kad man visam tam supirkti reikėtų bent 2000 Lt  g.gif vien 5 poros batų  biggrin.gif už tai ir pagalvojau, ar tikrai pigiau garderobą formuoti kapsulėmis  g.gif bet pagal surašytas jūsų išlaidas, matau, kad ko gero pigiau  blush2.gif

Nesistebėkit, čia planas maximum, o ir už batų porą aš daugiau kaip 50 lt nemokėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 11, 06:24)

Reserved jau 70 % nuolaidos. Kantriai laukiau nuo vasario ir va pagaliau nusipirkau suknelę rudeniui (iš pavasarinės kolekcijos), ilgom rankovėm. 50 lt vietoj 120  didis.gif

pasirodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 07 11, 18:47)
pasirodyk  bigsmile.gif

Parodysiu mėnesio gale visus naujus pirkinius vienu ypu, kapsulėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 11, 18:18)
Parodysiu mėnesio gale visus naujus pirkinius vienu ypu, kapsulėse smile.gif

Tada palauk manęs, 30 d. jau būsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 07 11, 20:08)
Tada palauk manęs, 30 d. jau būsiu biggrin.gif

Gerai, palauksiu biggrin.gif Kur keliausi?
Atsakyti
labai nepatiko pirmieji (juodi) batukai schmoll.gif booobiski ir labai jau baisus, lauk!
spalviskai tai manau, kad viskas liuks, nors velgi tai yra tiesiog kelnes + palaidines, tai spalvu cia ir esant daugiau, viskas irgi butu liuks ax.gif labiausiai patiko paskutinis kelniu ir palaidines derinys, dar pirmasis toks visai nieko. treciojo nepatiko palaidine, antrame irgi nelabai. na apskritai man nelabai tos kelnes ir derinimas su jomis cia atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 11, 19:49)
Gerai, palauksiu  biggrin.gif  Kur keliausi?

Ukraina 4u.gif dabar siųsiuosi dar šliopkes prie savo gėlėtosios-rožinių spalvų kapsulės, tai kelionėj nepanaudosiu, bet į kapsulę, tai grįžusi gal jau pati sukelsiu viską.

QUOTE(saimona @ 2012 07 11, 20:09)
na, įsidrasinau ir keliu savo pimuosius bandymus kurti kapsulę biggrin.gif

Man patiko 4u.gif Palaidinės gal nereikia grąžinti, bet tas žalias basutes taip, nes jos gremėzdiškai kažkaip atrodo. tie bateliai gal šiek tiek ir į bobiškumą, norėtųsi be kulniuko gal iš viso, bet jei patinka ir norisi ant kulniuko, visai gerai smile.gif

Tiesa, čia ne visai į kapsulę panašu, principas kapsulės kitoks šiek tiek, bet sveikinu su pradžia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu paklausti dontstop ir kitų forumiečių, kurios skaičiuoja išlaidas drabužiams: ar padeda tai kiek nors sutaupyti, kontroliuoti save? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 07 11, 21:15)
Noriu paklausti dontstop ir kitų forumiečių, kurios skaičiuoja išlaidas drabužiams: ar padeda tai kiek nors sutaupyti, kontroliuoti save? blush2.gif

Na, pavyzdžiui, aš viską jau susipirkau kapsulėms, susirašiau į excelį, kokios kapsulės, ką turiu ir kokio daikto ar poros trūksta. Dabar jei ir perku, tai tik tą vieną kokį, nes viskas yra, viskas su viskuo tinka, VISKAS, net nereik į pardes eiti biggrin.gif Aišku, pradžioj išlaidų yra, bet po to kaip ir visai jų nėra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 07 11, 20:51)
labai nepatiko pirmieji (juodi) batukai  schmoll.gif  booobiski ir labai jau baisus, lauk!

batukai pilki, ne juodi biggrin.gif kokių batukų/basučių prie tokių kelnių reikėtų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 11 liepos 2012 - 21:44
Aš tai norėčiau lygiapadžių blush2.gif
Atsakyti
Saimona, aš turiu tokio pat modelio kelnes, irgi su tokiu pat susirišimu, tik mėlynas. Aš rekomenduočiau prie kai kurių derinių kitaip užrišti diržiuką, nedaryti bantuko, nes pvz pirmam deriny IMHO negražiai palaidinukė susikiša virš jo. Šiaip spalviškai kelnės ir palaidinės dera, o tamsios basutės per tamsios tokiems lengviems deriniams. Žalios basutės man neužkliuvo, viskas ok 4u.gif Aš pati prie tokių kelnių aviu ir platformas, ir lygiapadžius, tačiau manosios ne šilkinės, o medvilninės, tai prie jų ir sportbačiai tinka ( su atitinkamu topu)

Baby, man labai padeda, bet svarbu ne tik skaičiuoti, o ir daryti išvadas. Mūsų šeimai ypač padeda limitai (ne tik rūbų kategorijoje). Tarkim, uždėjai 100 lt limitą, išleidai tiek per pirmą savaitę, tuomet iki mėnesio pabaigos net nekiši kojos į parduotuves ir taškas cool.gif O kitam mėnesiui suki galvą, kaip susipirkti viską ko reikia ir neišeiti iš ribų, pradedi ieškoti variantų ir pan

Groovy, oba bigsmile.gif kodėl būtent ten, ar giminių ten turit, ar draugų?
Atsakyti