Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 07 09, 18:25)
g.gif  as kazkoks hibridas tada  verysad.gif

Tarkim rožinės labai labai šaltos man nelabai tinka, mano nuomone, nes aš soft, čiut čiut turi būti į šiltumą, bet tik ne per daug aišku.

QUOTE(dontstop @ 2012 07 09, 19:00)
Kiek man liko nupirkti, kol išpardavimai:

Oba blink.gif Nemažai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 07 09, 21:54)

Oba blink.gif Nemažai doh.gif

O dar ir ne mažai jau nupirkta smile.gif
Jei pusę to rasiu, bus labai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 10, 06:58)
O dar ir  ne mažai jau nupirkta  smile.gif
Jei pusę to rasiu, bus labai gerai  smile.gif

Tai vėl viską iš pagrindų keiti? g.gif

Aš savo vasaros kapsules turbūt nufotkinsiu prieš kraudamasi lagaminą į kelionę, vis tiek bus viskas išskalbta, gal kai kas palyginta (biggrin.gif), tik gal įdėt nespėsiu, tai grįžusi, o gal ir su vaizdiniais pavyzdžiais.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 07 10, 10:52)
Tai vėl viską iš pagrindų keiti? g.gif

Aš savo vasaros kapsules turbūt nufotkinsiu prieš kraudamasi lagaminą į kelionę, vis tiek bus viskas išskalbta, gal kai kas palyginta (biggrin.gif), tik gal įdėt nespėsiu, tai grįžusi, o gal ir su vaizdiniais pavyzdžiais.

Keičiu tik tuos kelis daiktus, kurie buvo pirkti kaip trendiniai vienam sezonui, daugiau papildau, nes rudeninės/pavasarinės kapsulės nebuvo pilnos smile.gif
Atsakyti
dontstop, tikrai nemazas saraselis biggrin.gif o rankinukas vis dar yra prekyboje? Nes man tai buna, kad kol laukiu nuolaidu, to daikto jau nebuna biggrin.gif

Mano paskutiniai pirkiniai per ispardavimus buvo:

tamsiai melyni skinny dzinsai
balta maikute ant petneseliu pasivilkt po apacia kur nors
rozinis trumparankovis megztukas (del jo labai abejojau ar grazint, nes pas mus kai tokie orai, arba labai karsta, arba labai salta, tai galvojau ar tikrai reikia, bet pranesiojau jau, kai lauke temperatura nesieke +20, buvo pats tas)
juodas liemenukas biggrin.gif

Dar planuose pilkas sijonas iki keliu ir tamsiai pilkos kelnes ar skinny dzinsai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 07 10, 15:11)
o rankinukas vis dar yra prekyboje? Nes man tai buna, kad kol laukiu nuolaidu, to daikto jau nebuna  biggrin.gif

Sekmadienį dar buvo ax.gif Tikrinu kas savaitę cool.gif
Atsakyti
oho koks sąrašiukas, dontstop 4u.gif

įdomu, ar bandėt kuri skaičiuoti kiek per metus išleidžiat rūbams, batams g.gif

Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2012 07 10, 16:38)
oho koks sąrašiukas, dontstop 4u.gif 

įdomu, ar bandėt kuri skaičiuoti kiek per metus išleidžiat rūbams, batams g.gif

Skaičiuojam, žinoma. Man labiau vidurkiai įdomūs, aš pusmečio vedu. Džiaugiuosi, kad kuo toliau, tuo rūbams išleidžiu mažiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 10, 15:50)
Skaičiuojam, žinoma. Man labiau vidurkiai įdomūs, aš pusmečio vedu. Džiaugiuosi, kad kuo toliau, tuo rūbams išleidžiu mažiau  smile.gif

Aš kas mėnesį viską skaičiuoju, reik žinot apie savo pinigus cool.gif Irgi mažėja, nes nusipirkus kapsules visiems atvejams, labai patogu, nereikia net per balius kaskart pirktis, randi visko visoms progoms. O dar išpardavus ir nusipirkus ką kitą, tiesiog išlaidos nebeskaičiuojamos.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 07 10, 19:58)
Aš kas mėnesį viską skaičiuoju, reik žinot apie savo pinigus cool.gif Irgi mažėja, nes nusipirkus kapsules visiems atvejams, labai patogu, nereikia net per balius kaskart pirktis, randi visko visoms progoms. O dar išpardavus ir nusipirkus ką kitą, tiesiog išlaidos nebeskaičiuojamos.

Aš skaičiuoju ir kas mėnesį, ir kas pusmetį. Dabar jau rūbams (ir kitoms kategorijos) įvedėm limitus. Šiam mėnesiui, kadangi išpardavimai, limitas 600. Kitiems mėnesiams limitas bus nustatytas priklausomai nuo to, kiek išleisim rūbams liepą. Bet maksimaliai - 120 (jei išleisim visus 600). Pusmečio limitas 1200. Čia mums abiems kartu su vyru. Pastarojo pusmečio vidurkis buvo 179 lt/mėn

Reserved jau 70 % nuolaidos. Kantriai laukiau nuo vasario ir va pagaliau nusipirkau suknelę rudeniui (iš pavasarinės kolekcijos), ilgom rankovėm. 50 lt vietoj 120 didis.gif
Atsakyti
ir aš skaičiuoju ir mėnesio ir ketvirčių ir pusmečių išlaidas 4u.gif

tiesiog kai pamačiau dontstop sąrašiuką blink.gif pagalvojau, kad man visam tam supirkti reikėtų bent 2000 Lt g.gif vien 5 poros batų biggrin.gif už tai ir pagalvojau, ar tikrai pigiau garderobą formuoti kapsulėmis g.gif bet pagal surašytas jūsų išlaidas, matau, kad ko gero pigiau blush2.gif

Pirmą kartą formuoju kapsulę (darbinę), nusistačiau mano nuomone tinkančias spalvas (navy, žalia ir pilka). Turėjau tamsiai mėlyną darbinę suknelę, su nuolaidom nusipirkau pilkas ir navy darbines kelnes - vienos pusiau šilkinės - 142 Lt, kitos 89 Lt. Turėjau vargo, nes prie šilkinių labai sunku priderinti topus doh.gif jau buvau nevilty, galvojau, kad už padorią kainą nieko nerasiu blush2.gif bet vakar per išpardavimus nusipirkau 4 palaidines, dvi po 59 Lt, vieną už 40 ir vieną už 35 Lt, megztuką už 55Lt biggrin.gif ir tinkančias nukainuotas basutes (100 Lt), tai visa mano kapsulė ir bus biggrin.gif Šiandien viską bandysiu apsirengt ir pažiūrėt ar tikrai taip dera kaip įsivaizdavau ir nufotografuosiu 4u.gif jei labai sukritikuosit, dar galėsiu kažką gražint thumbup.gif

P. S. žinot kas mane labiausiai stebina donstop kapsulėse biggrin.gif rankinių gausa biggrin.gif biggrin.gif turiu vieną, tamsiai pilką, odinę, prieš 2 metus brangiai pirktą rankinę ir vieną laisvalaikio blush2.gif jau mastau apie naują rankinę vietoj pilkos, bet tai kad baisiai brangu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 11 liepos 2012 - 08:53
Aš paskutinius du mėnesius 0 Lt pasirašiusi aprangai. Jei ir pirkau ką papigiai, tai išminusavau pardavusi drabužių. neleidau sau nieko pirkti, kol ko nors neparduosiu, nes išlaidos kyla, o nereikalingi daiktai stovi. Tiesą sakant, pardavusi keletą nepigių, išminusavau ir iš grožio išlaidų skilties, nes nebuvo ką iš drabužių minusuoti, tai apskritai sutaupiau smile.gif Tiesa, mėnesiai prieš tai ne tokius gražius skaičius rodė, bet taisausi thumbup.gif
Atsakyti