Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 07 08, 20:59)
O ružavos dauguma šiltos spalvos turbūt?

Kad gal kaip tik šaltesnių daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 07 08, 21:59)

Dontstop, nusipirkau ir aš delninę iš MD  tongue.gif  pabandžiau, visų pirma dėl patogumo, taigi nusipirkti rankinę už 17Lt pabandymui, kad ir dėvėtą nerūpėjo  biggrin.gif  likau patenkinta, tiek patogumu, tiek ir beje rankine. Padėvėta, bet vistiek dar graži  ax.gif pirksiu turbūt dar vieną  biggrin.gif  nors aišku ne visur patogu, pavyzdžiui kelionėje po barus, tai prakeikiau aš ją, bet šiaip iš esmės patogu.

Aš neatsidžiaugiu clutch modeliu drinks_cheers.gif Man labai patogu visur, na žinoma išskyrus turistinius žygius biggrin.gif Nuo pavasario nešioju savo dvejas delnines kasdieną ir praktiškai kitos rankinės guli neliečiamos. Į darbą visada su delnine, laisvalaikiu irgi dažnai smile.gif
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 08, 23:37)
kiek dienu prabuvot pajuri? kaip patiko? as tai dar tik nuo liepos 16d vaziuosiu i pajuri smile.gif dar vis esu mastyme ka pasiimt ir vis ziuriu koki ora mazdaug speja sinoptikai, kad bus g.gif

3 dienas nepilnai su 2 nakvynėm. Nelabai patiko, nežmoniškai karšta buvo blush2.gif Mirusios kopos sužavėjo, daugiau nelabai kas smile.gif
QUOTE(groovy @ 2012 07 09, 00:28)

Aš irgi daugiau šaltesnių matau, bet gal kad tokių ir ieškau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 09, 10:07)
Aš neatsidžiaugiu clutch modeliu  drinks_cheers.gif 

Gal galima vaizdinės medžiagos? Google meta labai jau skirtingų variantų smile.gif Kas tas clutch blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 07 09, 10:40)
Gal galima vaizdinės medžiagos? Google meta labai jau skirtingų variantų smile.gif Kas tas clutch  blush2.gif

Aš turėjau omeny didelę delninę, pvz:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 09, 11:15)

Dontstop, o tie cluch'ai turi dazniausiai dirziuka permetimui per peti? g.gif
Atsakyti
as darbais uzsivertus, neturiu kada net rubu isskalbt islygint lotuliukas.gif iki mint-koralines-baltos kapsules man truksta VIENO BALTO SIJONO!!! ir as jo nerandu pirkt, nes visi rasti arba medziaga, kaina, dar kazkas nepatinka, arba tiesiog storina biggrin.gif ir net nezinau kada i tuos ispardavimus nueit, matyt reiks po darbo, nes penktadieni vel i sodyba isvaziuoju doh.gif uztai savaitgaliams uztenka maudymkes, daugiau apsirengt neiseina del karscio biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 07 03, 06:47)
Visiškai aprimusi temukė, gal visos atostogauja?  g.gif

Bandau paleisti į eterį kelis naujus pirkinius, gal kas pažiūrės  biggrin.gif

Pirmiausia papildyta darbinė kapsulė

melsvas topas liuksiskas thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 07 03, 11:40)
Taigi, marinistinė kapsulė. Ją rinkau nuo nulio nuo žiemos pabaigos. 

grazi kapsule, patiko rolleyes.gif tik sutinku su kazkuria pasisakiusia, kad tie pakabukai prie top'u nesiderina. mano galva geriau butu tos is virvuciu pintos apyrankes, va tokios-
user posted image

is kitu naujienu tai pasistumejau dar su navy-raudona-balta kapsule. nusprendziau kad cia bus tokia tarpine pavasariui ir rudeniui, kai lyg ir silta, bet dar salta. nusipirkau megzto trikotazo raudona suknele 3/4 rankovem, raudonas balerinas ir melynas kelnes paprastas drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Shana @ 2012 07 09, 17:03)
Dontstop, o tie cluch'ai turi dazniausiai dirziuka permetimui per peti? g.gif

Na gal ir gali turėti, bet šiaip jie nešiojami be diržiuko ax.gif Iš mano 3 turimų delninukių tik pas 1 dirželis, aš jo nenaudoju, slepiu viduje.

Beje, su kolegėmis kažkada diskutavom ir priėjom tokios išvados:
delninukes patogios toms, kurios pratusios rankinuką prilaikyti ranka arba nešioti ant riešo/alkūnės. O kas nešioja rankinukus ant peties/per petį, toms delninukės bus nepatogios, nes jos būna pripratusios turėti laisvą ranką biggrin.gif Aš beveik niekad nenešioju rankinuko ant peties, nes man kažkaip smunka unsure.gif (matyt pečiai nuožulnūs, ar kas), jei ir užsidedu (jei pvz rankenos tik ilgos), tai būtinai turiu prilaikyti. Bet šiaip nešioju ant alkūnės. Su delninuku yra taip, kad jei reikia laisvos rankos, jį galima suspausti po pažastimi biggrin.gif Turbūt painiai ir juokingai skamba, bet bandau paaiškinti, kodėl man delninukės atrodo patogesnės, nei įprastos rankinės su rankena. Man pačiai tai buvo netikėta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 09 liepos 2012 - 16:21
QUOTE(dontstop @ 2012 07 09, 16:14)

delninukes patogios toms, kurios pratusios rankinuką prilaikyti ranka arba nešioti ant riešo/alkūnės. O kas nešioja rankinukus ant peties/per petį, toms delninukės bus nepatogios, nes jos būna pripratusios turėti laisvą ranką  biggrin.gif 

As siaip ir per peti ir ant alkunes nesioju, tiesiog kai yra dirzelis tai prireikus tsakant galima pasinaudoti, papildomas funkcionalumas gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 09, 12:15)

aaa.. Dėkui. Aš maniau, kad clutch žymi kažkokį būtent užsegimą doh.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 07 09, 17:14)
delninukes patogios toms, kurios pratusios rankinuką prilaikyti ranka arba nešioti ant riešo/alkūnės. O kas nešioja rankinukus ant peties/per petį, toms delninukės bus nepatogios, nes jos būna pripratusios turėti laisvą ranką  biggrin.gif 

Aš irgi panašiai įsivaizduoju smile.gif

Man kažkodėl atrodo (dar neturiu delninės), kad tai turėtų būti labai patogu darban. Tik į paskaitas esu pripratus prie didelės rankinės, ilga, skersai einančia rankena. Kad prireikus būtų lengviau nešti sunkesnį svorį (knyga, laptop'as). g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 07 08, 23:28)

g.gif as kazkoks hibridas tada verysad.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 07 09, 09:07)
Aš neatsidžiaugiu clutch modeliu  drinks_cheers.gif 

as irgi pagalvojau, kad cia kazkokia forma, uzsegimas ir pan konkretus blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 07 09, 16:14)
smile.gif

drinks_cheers.gif
aš rankines mėgstu nešioti ant alkūnės ar netgi rankoje (nes teikiu pirmenybe visada trumpoms rankenoms, tai žeme nesivelka), o pavyzdžiui nuo mašinos iki namų/darbo tai net visą rankinę pagriebiu po pažastim biggrin.gif (tokiais atvejais paprastai būna tiek patogiau, tiek greičiau, tiek net lengviau).
nors kita vertus vistiek reikėjo priprasti, nes buvo šioks toks jausmas ar pasiėmiau, ar nepalikau kažko, nes alkūnei labai lengva biggrin.gif
bet vėlgi aš ne visur imu, į parduotuves man reik tašės normalios, nes patogiau ir nepatogu kišimas po pažastim plius aš ten dažnai visus pirkinius ir susikraunu, tai aš vistik nežinau ar drįsčiau sakyti, kad jos patogesnės, bet man jos labai gražios, todėl kartais susitaikau su nepatogumais ir pati atsirinkau kur nešioti. Pvz žiemą nemanau, kad propaguosiu tas rankines schmoll.gif man tada jos atrodo baisiai nepatogios bus schmoll.gif
Perku dar vieną, tik va dėl spalvos labai rizikuoju, nes realiai nemačiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 07 09, 19:25)
Pvz žiemą nemanau, kad propaguosiu tas rankines  schmoll.gif  man tada jos atrodo baisiai nepatogios bus  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Žiemą jos ir nesižiūrės su šiltais paltais, striukėmis ir pan
Atsakyti
Kiek man liko nupirkti, kol išpardavimai:

1. Bateliai ant platformos
2. Botiljonai ant platformos
3. Nude bateliai
4. Raudoni bateliai
5. Aukštakulniai ilgaauliai
6. Suknelė ilgomis rankovėmis darbui
7. Tamsiai mėlynas kardiganas
8. Palaidinė ilgomis rankovėmis ( o jei pavyks rasti - 3 )
9. Palaidinė 3/4 ilgio rankovėmis
10. Skinny kelnės tamsiai mėlynos
11. Tamsūs džinsai (turbūt su kliošu, bet jei pavyks rasti tinkančius skinny, tiks ir jie)
12. Šviesūs plono audinio džinsai
13. Šalikėlis į kolekciją (gal ir ne vienas blush2.gif )
14. Plona striukė, greičiausiai parka
15. Trikotažinis/megztas švarkelis
16. Piniginė
17. Konkretus numatytas raudonas rankinukas, kantriai laukiu nuolaidos nuo pavasario pradžios wub.gif
Atsakyti