Aš irgi nusipirkau maudomuką po n metų... mažu prisigadys.
Nusipirkau tokios ryškios spalvos, sakyčiau prigesinta fuksija, bet tokia ne visai fuksija. Tiko ir spalva ir liemenėlė gerai gulė. Irgi visai paprastas, vienspalvis. šiaip norėjau kad būtų buvęs margas labiau, ir kelnaičių kitokios spalvos, bet kaip 10-čiai metų perkant gal ir gerai...
Esu kiek pasimetus dėl spalvų tikimo, nes tarkim christomatinė šviesiai mėlyna (visose paletėse vasaros ji yra) man netinka , aš su ja atrodau purvina... jai ją pabalint (nesėkmingasis eksperimentas) tada jau gerai... O ta spalva kur pirkau maudomuka... Pardavėja sakė su ja visos kaip varlės atrodė, o aš kaip tik... net kažkoks įdegio efektas susidarė, nors tikrai tikrai nei karto šiemet dar nebuvau išsirengus.
Va radau tip top tokios spalvos, tik gal žvilgesio daugiau medžiaga turi. Na kaip jums tokia spalva? Ir dar pastebėjau kad kuo žvilgesnė medžiaga tuo geriau ji man tinka .
QUOTE(dontstop @ 2012 07 06, 11:42)
Aš atiduodu per paramos skyrelį, po pirmo tokio atidavimo nebegalėčiau nieko išmesti
Cia SM? As vezu i konteineri prie Megos arba Akropolio. Reklamuojasi akd jie irgi isdalina, bet kazi kaip is tikro
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 07 06, 13:23)
Cia SM? As vezu i konteineri prie Megos arba Akropolio. Reklamuojasi akd jie irgi isdalina, bet kazi kaip is tikro
Aš per SM Ir vežti niekur nereikia, pasiima patys ir tie, kam iš tikrųjų reikia būtent tokių daiktų
QUOTE(dontstop @ 2012 07 06, 14:34)
Aš per SM Ir vežti niekur nereikia, pasiima patys ir tie, kam iš tikrųjų reikia būtent tokių daiktų
Cia "paremkime vaikus" ar kazkuris kitas skyrelis?
QUOTE(bytte @ 2012 07 06, 11:29)
o as nors turiu nauja, bet siandien gasdinau zmones su savo senu nors visdar lieku irgi nesusipratus, kai galvojau, kad as salto tipo, maudomukas buvo nustatytas siltos spalvos, taip paaiskinau jo netikima, taciau dabar susibalamutinus, kad vistik tinka man ir silti plaukai, nesuprantu kodel maudomukas vistiek netinka uztat naujasis irgi toks nei rausvas, nei rozinis, nu bet i raudonuma pakankamai, ir ryskus pakankamai, bet kaip atrodo ant manes turbut pirma karta gyvenime nusipirkau ideliai tinkanti maudymuka, neveltui gal tris metus ieskojau
as tokia spalva labiau is alyviniu turiu nusipirkau panasia palaidine, atrodau fantastiskai kam tinka, tai man labai grazi spalva. o is kokios ji kazi paletes?
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 07 06, 12:23)
o kur butent tie konteineriai randasi, tiksliai?
Nežinau kieno ta spalva . Kiek žiūriu žiemos fuchsia lyg ir ryškesnė, bet vasarų soft fuchsia mano akimis žymiai švelnesnė . Šiaip asmeniškai man pošlykštė spalva, nenorėčiau kapsulės iš tokios spalvos... Bet reikės turėt omenį spalvos ryškumą ir švarumą, gal ką analogiško atrasčiau . Labai gerai jinai įsipaišo į mano plieno mėlyną, teel ar tai pool ir žydra, tokia vientisa spalvų gama gaunasi, norėčiau tokių spalvų skarelės kokios gėlėtos
Aš kažkaip nebeturiu ko palikt... manau vaikų rubeliai tik metimui, kas dar normalaus stovio palieku kas turi mažesnių. Ačių die savo spintos neištuštinau, neturėčiau ko vilkti, nes kai pradėjau kapsulinį metodą propoguot niekaip nesusiperku rūbų . tai labai ekonomiškai drengiu senuosius.
Aš kažkaip nebeturiu ko palikt... manau vaikų rubeliai tik metimui, kas dar normalaus stovio palieku kas turi mažesnių. Ačių die savo spintos neištuštinau, neturėčiau ko vilkti, nes kai pradėjau kapsulinį metodą propoguot niekaip nesusiperku rūbų . tai labai ekonomiškai drengiu senuosius.
QUOTE(dontstop @ 2012 07 06, 15:34)
Tai Jus fotografuojat ar tiesiog surasot?
QUOTE(buurbuulis @ 2012 07 06, 20:05)
Cia apie Kauna: Megos aiksteleje yra netoli kartingu. Ieskoti reikia ne toj juostoj kur salia Megos, bet jau toj kur ivaziavimas. Akropolyje yra prie iejimo pirmame aukste is automobiliu stovejimo aiksteles. Ten kairiau iejimo siek tiek. As kai tvarkausi sukraunu maisa, o kai vaziuoju ir nuvezu. Specialiai nevezu
QUOTE(nutė @ 2012 07 06, 08:34)
Senokai nieko nebemetu į konteinerį. Atiduodu Caritui arba moteriai, koordinuojnčiai pagalbą daiktais skurstantiems.
Kai kurie rūbai būna tinkami tik konteineriui
QUOTE(bytte @ 2012 07 06, 11:29)
Va radau tip top tokios spalvos, tik gal žvilgesio daugiau medžiaga turi. Na kaip jums tokia spalva? Ir dar pastebėjau kad kuo žvilgesnė medžiaga tuo geriau ji man tinka .
Aš vasara, bet man, mano nuomone, šita nelabai tinka Net nežinau, iš šviesi tokia nelabai, iš viso keistai su rožinėmis draugauju
QUOTE(Malena @ 2012 07 06, 17:18)
Cia "paremkime vaikus" ar kazkuris kitas skyrelis?
Tas, ten toliau pagal miestus
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 07 06, 22:26)
Nieko nefotografuoju. Bent tos mamos, kurios iš manęs ima (kai kurios jau pastovios "klientės"), džiaugiasi bet kuo...
Grįžau iš pajūrio, iš pasiimtų rūbų visiškai užteko 1 bridžų, 2 maikių, 1 sportbačių Kažin kaip Vilmukei sekėsi...
Šiek tiek laiko paskyriau šopingui, gailiuosi, kad nenusipirkau šalikėlio iš gatvės prekeivių, radau tokį gražų , bet pagailėjau 25 lt. Vėliau visą kelią namo gailėjausi
Papirkau apatinių Seppaloj, neregėtos kainos, liemenėlės po 13 gavosi, paėmiau 3, daugiau mano dydžio nebuvo (ir dar kažkokioj parduotuvytėj po 8 papirkau, pavadinimo neįsidėmėjau, Kaune tokios nėra, beje, ir kainų tokių nebūna net Asijoj )
Konteinerių ieškosiu, ačiū už instrukcijas
O ružavos dauguma šiltos spalvos turbūt? Na, kaip dauguma raudonų visokių šiltos, o dauguma mėlynų šaltos, tai dauguma ružavų šiltos?
Dontstop, nusipirkau ir aš delninę iš MD pabandžiau, visų pirma dėl patogumo, taigi nusipirkti rankinę už 17Lt pabandymui, kad ir dėvėtą nerūpėjo likau patenkinta, tiek patogumu, tiek ir beje rankine. Padėvėta, bet vistiek dar graži pirksiu turbūt dar vieną nors aišku ne visur patogu, pavyzdžiui kelionėje po barus, tai prakeikiau aš ją, bet šiaip iš esmės patogu.
dabar reikia: švelniai rožinio megztuko, navy megztuko, dar vis neapsisprendžiu dėl džinsinio švarkelio ar verta, ar neišeis dar greit iš mados (prie ilgų suknelių, sijonų nešiočiau tik), sijono kokio rožinio/koralinio. ai dar visdar trūksta kelių basučių
O ružavos dauguma šiltos spalvos turbūt? Na, kaip dauguma raudonų visokių šiltos, o dauguma mėlynų šaltos, tai dauguma ružavų šiltos?
Dontstop, nusipirkau ir aš delninę iš MD pabandžiau, visų pirma dėl patogumo, taigi nusipirkti rankinę už 17Lt pabandymui, kad ir dėvėtą nerūpėjo likau patenkinta, tiek patogumu, tiek ir beje rankine. Padėvėta, bet vistiek dar graži pirksiu turbūt dar vieną nors aišku ne visur patogu, pavyzdžiui kelionėje po barus, tai prakeikiau aš ją, bet šiaip iš esmės patogu.
dabar reikia: švelniai rožinio megztuko, navy megztuko, dar vis neapsisprendžiu dėl džinsinio švarkelio ar verta, ar neišeis dar greit iš mados (prie ilgų suknelių, sijonų nešiočiau tik), sijono kokio rožinio/koralinio. ai dar visdar trūksta kelių basučių
QUOTE(dontstop @ 2012 07 08, 20:17)
Grįžau iš pajūrio, iš pasiimtų rūbų visiškai užteko 1 bridžų, 2 maikių, 1 sportbačių Kažin kaip Vilmukei sekėsi...
Šiek tiek laiko paskyriau šopingui, gailiuosi, kad nenusipirkau šalikėlio iš gatvės prekeivių, radau tokį gražų , bet pagailėjau 25 lt. Vėliau visą kelią namo gailėjausi
kiek dienu prabuvot pajuri? kaip patiko? as tai dar tik nuo liepos 16d vaziuosiu i pajuri dar vis esu mastyme ka pasiimt ir vis ziuriu koki ora mazdaug speja sinoptikai, kad bus
man irgi labai daznai buna, kad pagailiu pinigu, arba neapsisprendziu ar pirkt ar ne, ir jei nenusiperku tai paskui buna kad gailetis pradedu