Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš irgi nusipirkau maudomuką po n metų... mažu prisigadys.
Nusipirkau tokios ryškios spalvos, sakyčiau prigesinta fuksija, bet tokia ne visai fuksija. Tiko ir spalva ir liemenėlė gerai gulė. Irgi visai paprastas, vienspalvis. šiaip norėjau kad būtų buvęs margas labiau, ir kelnaičių kitokios spalvos, bet kaip 10-čiai metų perkant gal ir gerai...
Esu kiek pasimetus dėl spalvų tikimo, nes tarkim christomatinė šviesiai mėlyna (visose paletėse vasaros ji yra) man netinka unsure.gif , aš su ja atrodau purvina... jai ją pabalint (nesėkmingasis eksperimentas) tada jau gerai... O ta spalva kur pirkau maudomuka... Pardavėja sakė su ja visos kaip varlės atrodė, o aš kaip tik... net kažkoks įdegio efektas susidarė, nors tikrai tikrai nei karto šiemet dar nebuvau išsirengus.
user posted image
Va radau tip top tokios spalvos, tik gal žvilgesio daugiau medžiaga turi. Na kaip jums tokia spalva? Ir dar pastebėjau kad kuo žvilgesnė medžiaga tuo geriau ji man tinka unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 06, 11:42)
Aš atiduodu per paramos skyrelį, po pirmo tokio atidavimo nebegalėčiau nieko išmesti  smile.gif

Cia SM? As vezu i konteineri prie Megos arba Akropolio. Reklamuojasi akd jie irgi isdalina, bet kazi kaip is tikro g.gif

Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 07 06, 13:23)
Cia SM? As vezu i konteineri prie Megos arba Akropolio. Reklamuojasi akd jie irgi isdalina, bet kazi kaip is tikro  g.gif

Aš per SM 4u.gif Ir vežti niekur nereikia, pasiima patys ir tie, kam iš tikrųjų reikia būtent tokių daiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 06 liepos 2012 - 14:35
QUOTE(dontstop @ 2012 07 06, 14:34)
Aš per SM  4u.gif Ir vežti niekur nereikia, pasiima patys ir tie, kam iš tikrųjų reikia būtent tokių daiktų smile.gif

Cia "paremkime vaikus" ar kazkuris kitas skyrelis?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 06, 11:29)

o as nors turiu nauja, bet siandien gasdinau zmones su savo senu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors visdar lieku irgi nesusipratus, kai galvojau, kad as salto tipo, maudomukas buvo nustatytas siltos spalvos, taip paaiskinau jo netikima, taciau dabar susibalamutinus, kad vistik tinka man ir silti plaukai, nesuprantu kodel maudomukas vistiek netinka g.gif uztat naujasis irgi toks nei rausvas, nei rozinis, nu bet i raudonuma pakankamai, ir ryskus pakankamai, bet kaip atrodo ant manes bigsmile.gif turbut pirma karta gyvenime nusipirkau ideliai tinkanti maudymuka, neveltui gal tris metus ieskojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as tokia spalva labiau is alyviniu turiu g.gif nusipirkau panasia palaidine, atrodau fantastiskai bigsmile.gif kam tinka, tai man labai grazi spalva. o is kokios ji kazi paletes? g.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 07 06, 12:23)
Cia SM? As vezu i konteineri prie Megos arba Akropolio. Reklamuojasi akd jie irgi isdalina, bet kazi kaip is tikro  g.gif

o kur butent tie konteineriai randasi, tiksliai? ax.gif
Atsakyti
Nežinau kieno ta spalva blush2.gif . Kiek žiūriu žiemos fuchsia lyg ir ryškesnė, bet vasarų soft fuchsia mano akimis žymiai švelnesnė blush2.gif . Šiaip asmeniškai man pošlykštė spalva, nenorėčiau kapsulės iš tokios spalvos... Bet reikės turėt omenį spalvos ryškumą ir švarumą, gal ką analogiško atrasčiau g.gif . Labai gerai jinai įsipaišo į mano plieno mėlyną, teel ar tai pool ir žydra, tokia vientisa spalvų gama gaunasi, norėčiau tokių spalvų skarelės kokios gėlėtos rolleyes.gif

Aš kažkaip nebeturiu ko palikt... manau vaikų rubeliai tik metimui, kas dar normalaus stovio palieku kas turi mažesnių. Ačių die savo spintos neištuštinau, neturėčiau ko vilkti, nes kai pradėjau kapsulinį metodą propoguot niekaip nesusiperku rūbų lotuliukas.gif . tai labai ekonomiškai drengiu senuosius.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 06, 15:34)
Aš per SM  4u.gif Ir vežti niekur nereikia, pasiima patys ir tie, kam iš tikrųjų reikia būtent tokių daiktų smile.gif

Tai Jus fotografuojat ar tiesiog surasot?

QUOTE(buurbuulis @ 2012 07 06, 20:05)

o kur butent tie konteineriai randasi, tiksliai?  ax.gif

Cia apie Kauna: Megos aiksteleje yra netoli kartingu. Ieskoti reikia ne toj juostoj kur salia Megos, bet jau toj kur ivaziavimas. Akropolyje yra prie iejimo pirmame aukste is automobiliu stovejimo aiksteles. Ten kairiau iejimo siek tiek. As kai tvarkausi sukraunu maisa, o kai vaziuoju ir nuvezu. Specialiai nevezu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2012 07 06, 08:34)
Senokai nieko nebemetu į konteinerį. Atiduodu Caritui arba moteriai, koordinuojnčiai pagalbą daiktais skurstantiems.

Kai kurie rūbai būna tinkami tik konteineriui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 07 06, 11:29)
Va radau tip top tokios spalvos, tik gal žvilgesio daugiau medžiaga turi. Na kaip jums tokia spalva? Ir dar pastebėjau kad kuo žvilgesnė medžiaga tuo geriau ji man tinka  unsure.gif .

Aš vasara, bet man, mano nuomone, šita nelabai tinka unsure.gif Net nežinau, iš šviesi tokia nelabai, iš viso keistai su rožinėmis draugauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 07 06, 17:18)
Cia "paremkime vaikus" ar kazkuris kitas skyrelis?

Tas, ten toliau pagal miestus smile.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 07 06, 22:26)
Tai Jus fotografuojat ar tiesiog surasot?

Nieko nefotografuoju. Bent tos mamos, kurios iš manęs ima (kai kurios jau pastovios "klientės"), džiaugiasi bet kuo... smile.gif

Grįžau iš pajūrio, iš pasiimtų rūbų visiškai užteko 1 bridžų, 2 maikių, 1 sportbačių smile.gif Kažin kaip Vilmukei sekėsi... smile.gif
Šiek tiek laiko paskyriau šopingui, gailiuosi, kad nenusipirkau šalikėlio iš gatvės prekeivių, radau tokį gražų wub.gif , bet pagailėjau 25 lt. Vėliau visą kelią namo gailėjausi biggrin.gif
Papirkau apatinių Seppaloj, neregėtos kainos, liemenėlės po 13 gavosi, paėmiau 3, daugiau mano dydžio nebuvo cool.gif (ir dar kažkokioj parduotuvytėj po 8 papirkau, pavadinimo neįsidėmėjau, Kaune tokios nėra, beje, ir kainų tokių nebūna net Asijoj smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 08 liepos 2012 - 19:18
Konteinerių ieškosiu, ačiū už instrukcijas 4u.gif
O ružavos dauguma šiltos spalvos turbūt? Na, kaip dauguma raudonų visokių šiltos, o dauguma mėlynų šaltos, tai dauguma ružavų šiltos? biggrin.gif
Dontstop, nusipirkau ir aš delninę iš MD tongue.gif pabandžiau, visų pirma dėl patogumo, taigi nusipirkti rankinę už 17Lt pabandymui, kad ir dėvėtą nerūpėjo biggrin.gif likau patenkinta, tiek patogumu, tiek ir beje rankine. Padėvėta, bet vistiek dar graži ax.gif pirksiu turbūt dar vieną biggrin.gif nors aišku ne visur patogu, pavyzdžiui kelionėje po barus, tai prakeikiau aš ją, bet šiaip iš esmės patogu.
dabar reikia: švelniai rožinio megztuko, navy megztuko, dar vis neapsisprendžiu dėl džinsinio švarkelio ar verta, ar neišeis dar greit iš mados g.gif (prie ilgų suknelių, sijonų nešiočiau tik), sijono kokio rožinio/koralinio. ai dar visdar trūksta kelių basučių g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 08, 20:17)
Grįžau iš pajūrio, iš pasiimtų rūbų visiškai užteko 1 bridžų, 2 maikių, 1 sportbačių  smile.gif  Kažin kaip Vilmukei sekėsi... smile.gif

Šiek tiek laiko paskyriau šopingui, gailiuosi, kad nenusipirkau šalikėlio iš gatvės prekeivių, radau tokį gražų  wub.gif , bet pagailėjau 25 lt. Vėliau visą kelią namo gailėjausi  biggrin.gif 

kiek dienu prabuvot pajuri? kaip patiko? as tai dar tik nuo liepos 16d vaziuosiu i pajuri smile.gif dar vis esu mastyme ka pasiimt ir vis ziuriu koki ora mazdaug speja sinoptikai, kad bus g.gif

man irgi labai daznai buna, kad pagailiu pinigu, arba neapsisprendziu ar pirkt ar ne, ir jei nenusiperku tai paskui buna kad gailetis pradedu doh.gif
Atsakyti