Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

vilmuke, apdairiai tu cia anyta veziesi maistui ruosti biggrin.gif

Man ta pirma marinistine palaidine labai wub.gif , bet jau kai as ziurejau ju pardoj, tai buvo like tik XS ir L dydziai, o man maikuciu paprastai reikia M.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 07 03, 13:59)
vilmuke, apdairiai tu cia anyta veziesi maistui ruosti  biggrin.gif

Man ta pirma marinistine palaidine labai  wub.gif , bet jau kai as ziurejau ju pardoj, tai buvo like tik XS ir L dydziai, o man maikuciu paprastai reikia M.

Aš paėmiau XS, ir ji žiauriai plati kaip palapinė (ta prasme, kad čia toks modelis biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 07 03, 14:10)
Aš paėmiau XS, ir ji žiauriai plati kaip palapinė (ta prasme, kad čia toks modelis  biggrin.gif )

O man netinka tokie oversized rubai, nes as su jais atrodau dar labiau oversized biggrin.gif man reikia ne aptemptu, bet prigludusiu, kad matytusi nors kiek figura, o kiek tuniku visokiu matavaus, tai mane labai storina.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 07 03, 15:29)
O man netinka tokie oversized rubai, nes as su jais atrodau dar labiau oversized  biggrin.gif man reikia ne aptemptu, bet prigludusiu, kad matytusi nors kiek figura, o kiek tuniku visokiu matavaus, tai mane labai storina.

Ant manęs tiesą skant irgi ne super, bet aš visgi 2 tokius daiktus turiu - užtad mažiau karšta vasarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 03, 12:33)
marinistine kapsulyte... wub.gif 

drinks_cheers.gif

Snekant apie vasara ir kapsules- pas mus visa praeita savaite 40º, ne kapsules galvoje, tik galvoji katra cia suknele pati ploniausia biggrin.gif
Didele dabar problema kaip per karscius atrodyti padoriai, oficialiau ir nesukepti doh.gif Ofise tai dzyn, bet pagal nauja specifika is jo reikia ir islisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 07 03, 08:45)
Aš kažkaip be idėjų. Atsikračiau daug drabužių, kurie seniai nebenešiojami: per maži arba įsigyti netinkamom paskatom smile.gif Spinta apytuštė, o parduotuvėse niekas nepatinka, arba netinka.. Liūdnumas.. smile.gif

kokiu būdu tai padarėte? išmetėte tiesiog? biggrin.gif aš irgi planuoju atlaisvinti, bet nežinau kur dėti.. lyg ir gaila biggrin.gif biggrin.gif

dontstop, pirmoji kapsulė patiko. o va antroje nepatiko tašė, net prajuokino biggrin.gif ir nepatiko papuošalas ant antrų marškinukų, nes ir taip jau ten kvarbatkos, na nesižiūri, bet šiaip irgi nebloga ax.gif

aš per išpardavimus nusipirkau tapkes į pležą, dviejų rudų spalvų maišalynę.
dar vieną palaidinę turbūt tamsiai žalios spalvos g.gif o gal teal ten..
ir geltoną palaidinę. tik nežinau ar apsimoka rodyti, nes kapsulių kažkokių vistiek nelabai yr biggrin.gif
o žadėtą sportinę kapsulę, kurios nenufotkinau dėl laiko stokos ir visokių problemų, išpardaviau. persigalvojau dėl bridžų, pardaviau juos, tada nusipirkau kitus ir poto to pasekoje dar pardaviau kelis daiktus, bet nepapildžiau lotuliukas.gif bet šiuo klausimu nebežinau ar ir verta, žiūriu, kad nebelieka laiko, visai guli.. tai gal išvis visą parduoti ir pasilikti tik maždaug vos vienus šortus, maikę ir bliuzoną ax.gif
Atsakyti
Įvairiai - dalį jaunesnei pusseserei, dalį kol kas laikau sukėlusi MD, dalį pasilikau išmetimui į konteinerį turbūt g.gif Tiesiog nelabai noris sandėliuoti, o ir vietos ne per daugiausiai.

Keisčiausia, kad atrinkinėjau per kelis kartus ir kiekvieną kart rasdavau kažką tokio, ko tikrai seniai nesu vilkėjusi ir ko, matyt, nebevilkėsiu. Daug drabužių "dėl skaičiaus" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 07 04, 21:56)
Įvairiai - dalį jaunesnei pusseserei, dalį kol kas laikau sukėlusi MD, dalį pasilikau išmetimui į konteinerį turbūt  g.gif  Tiesiog nelabai noris sandėliuoti, o ir vietos ne per daugiausiai.

Keisčiausia, kad atrinkinėjau per kelis kartus ir kiekvieną kart rasdavau kažką tokio, ko tikrai seniai nesu vilkėjusi ir ko, matyt, nebevilkėsiu. Daug drabužių "dėl skaičiaus" unsure.gif

Mano atvejis, pritariu 100% drinks_cheers.gif Aš taip pat turėjau galybę rūbų, kurių jau gal 2-3 m. nedėviu, bet vis laikau, gal kada prireiks, o taip ir neprireikia biggrin.gif Tai karts nuo karto prisėdu, prarenku ir arba kam nors atiduodu, arba išmetu blush2.gif Kadangi rūbų liko nedaug, pradėjau domėtis kaip juos geriau derinti, tada atradau šią temą, dabar dar intensyviai domiuosi rūbų kapsulėmis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 05 liepos 2012 - 07:00
QUOTE(_asamaM @ 2012 07 04, 20:56)

QUOTE(Louhi @ 2012 07 05, 07:00)

drinks_cheers.gif man tas ir sunkiausia, kad rubai guli ilgai, ilgai, bet vistiek nu o gal kada uzsidesiu, gal kada i mada sugrys, gal kada prades vel patikti ir aisku net ir tokiu, kur gal kada dar ilysiu biggrin.gif arba tokie, kuriuos taupau, kad dar damusiu namie ar kur nors kaime, sode (kur dabar jau bunu vis reciau) ir t.t. biggrin.gif ranka nekyla ismeti, nors tu ka. tik be gailescio pavyko ismesti jau kokius 6-10metu nenesiojamus daiktus biggrin.gif seniau dar biski irgi atiduodavau, bet sitas variantas po biski jau atkrenta. o del pardavimo, tai todel ir paklausiau, nes as jau turbut puse metu laikau kelis rubelius MD (ten po kazkiek laiko isima, bet vis ikeliu is naujo), ir net kaina numusiau iki "simbolines", kad tik atsikratyti mazdaug, o vistiek neperka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 07 03, 13:59)
vilmuke, apdairiai tu cia anyta veziesi maistui ruosti  biggrin.gif

biggrin.gif labai tokia megstanti visais rupintis anyta, tegul pasireiskia hihihi.gif tik kad skirtingose vietose gyvensim, nes kur anyta apsistojo tai nebebuvo daugiau kambariu, tai netoli rezervavausi kambariuka privaciam name pas toki vyra, tik pirma karta tai baisu kad neapgautu doh.gif gal kuri zinot ta vyra jis Aukstaiciu g.6 nuomuoja kambarius

o as siandien maudoma nusipirkau ir nezinau ar jis man patinka doh.gif bet nemazai isimatavau tai daugelio liemenuko forma netiko, pasirodo vargas su mano krutine isirinkt doh.gif tai toki visai paprasta juodai balta nusipirkau g.gif bet gal bus gerai, forma uztai tiko. maciau visokiu graziu koralines,teal spalvos madomuku, bet kad forma netiko, krutine kazkur po pazastim pabegdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 07 04, 21:56)
Įvairiai - dalį jaunesnei pusseserei, dalį kol kas laikau sukėlusi MD, dalį pasilikau išmetimui į konteinerį turbūt  g.gif  Tiesiog nelabai noris sandėliuoti, o ir vietos ne per daugiausiai.

Senokai nieko nebemetu į konteinerį. Atiduodu Caritui arba moteriai, koordinuojnčiai pagalbą daiktais skurstantiems.
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2012 07 06, 08:34)
Senokai nieko nebemetu į konteinerį. Atiduodu Caritui arba moteriai, koordinuojnčiai pagalbą daiktais skurstantiems.

Aš atiduodu per paramos skyrelį, po pirmo tokio atidavimo nebegalėčiau nieko išmesti smile.gif
Atsakyti