vilmuke, apdairiai tu cia anyta veziesi maistui ruosti
Man ta pirma marinistine palaidine labai , bet jau kai as ziurejau ju pardoj, tai buvo like tik XS ir L dydziai, o man maikuciu paprastai reikia M.
QUOTE(Leticija @ 2012 07 03, 13:59)
Man ta pirma marinistine palaidine labai , bet jau kai as ziurejau ju pardoj, tai buvo like tik XS ir L dydziai, o man maikuciu paprastai reikia M.
Aš paėmiau XS, ir ji žiauriai plati kaip palapinė (ta prasme, kad čia toks modelis )
QUOTE(dontstop @ 2012 07 03, 14:10)
Aš paėmiau XS, ir ji žiauriai plati kaip palapinė (ta prasme, kad čia toks modelis )
O man netinka tokie oversized rubai, nes as su jais atrodau dar labiau oversized man reikia ne aptemptu, bet prigludusiu, kad matytusi nors kiek figura, o kiek tuniku visokiu matavaus, tai mane labai storina.
QUOTE(Leticija @ 2012 07 03, 15:29)
O man netinka tokie oversized rubai, nes as su jais atrodau dar labiau oversized man reikia ne aptemptu, bet prigludusiu, kad matytusi nors kiek figura, o kiek tuniku visokiu matavaus, tai mane labai storina.
Ant manęs tiesą skant irgi ne super, bet aš visgi 2 tokius daiktus turiu - užtad mažiau karšta vasarą
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 03, 12:33)
Snekant apie vasara ir kapsules- pas mus visa praeita savaite 40º, ne kapsules galvoje, tik galvoji katra cia suknele pati ploniausia
Didele dabar problema kaip per karscius atrodyti padoriai, oficialiau ir nesukepti Ofise tai dzyn, bet pagal nauja specifika is jo reikia ir islisti
QUOTE(_asamaM @ 2012 07 03, 08:45)
Aš kažkaip be idėjų. Atsikračiau daug drabužių, kurie seniai nebenešiojami: per maži arba įsigyti netinkamom paskatom Spinta apytuštė, o parduotuvėse niekas nepatinka, arba netinka.. Liūdnumas..
kokiu būdu tai padarėte? išmetėte tiesiog? aš irgi planuoju atlaisvinti, bet nežinau kur dėti.. lyg ir gaila
dontstop, pirmoji kapsulė patiko. o va antroje nepatiko tašė, net prajuokino ir nepatiko papuošalas ant antrų marškinukų, nes ir taip jau ten kvarbatkos, na nesižiūri, bet šiaip irgi nebloga
aš per išpardavimus nusipirkau tapkes į pležą, dviejų rudų spalvų maišalynę.
dar vieną palaidinę turbūt tamsiai žalios spalvos o gal teal ten..
ir geltoną palaidinę. tik nežinau ar apsimoka rodyti, nes kapsulių kažkokių vistiek nelabai yr
o žadėtą sportinę kapsulę, kurios nenufotkinau dėl laiko stokos ir visokių problemų, išpardaviau. persigalvojau dėl bridžų, pardaviau juos, tada nusipirkau kitus ir poto to pasekoje dar pardaviau kelis daiktus, bet nepapildžiau bet šiuo klausimu nebežinau ar ir verta, žiūriu, kad nebelieka laiko, visai guli.. tai gal išvis visą parduoti ir pasilikti tik maždaug vos vienus šortus, maikę ir bliuzoną
Įvairiai - dalį jaunesnei pusseserei, dalį kol kas laikau sukėlusi MD, dalį pasilikau išmetimui į konteinerį turbūt Tiesiog nelabai noris sandėliuoti, o ir vietos ne per daugiausiai.
Keisčiausia, kad atrinkinėjau per kelis kartus ir kiekvieną kart rasdavau kažką tokio, ko tikrai seniai nesu vilkėjusi ir ko, matyt, nebevilkėsiu. Daug drabužių "dėl skaičiaus"
Keisčiausia, kad atrinkinėjau per kelis kartus ir kiekvieną kart rasdavau kažką tokio, ko tikrai seniai nesu vilkėjusi ir ko, matyt, nebevilkėsiu. Daug drabužių "dėl skaičiaus"
QUOTE(_asamaM @ 2012 07 04, 21:56)
Įvairiai - dalį jaunesnei pusseserei, dalį kol kas laikau sukėlusi MD, dalį pasilikau išmetimui į konteinerį turbūt Tiesiog nelabai noris sandėliuoti, o ir vietos ne per daugiausiai.
Mano atvejis, pritariu 100% Aš taip pat turėjau galybę rūbų, kurių jau gal 2-3 m. nedėviu, bet vis laikau, gal kada prireiks, o taip ir neprireikia Tai karts nuo karto prisėdu, prarenku ir arba kam nors atiduodu, arba išmetu Kadangi rūbų liko nedaug, pradėjau domėtis kaip juos geriau derinti, tada atradau šią temą, dabar dar intensyviai domiuosi rūbų kapsulėmis
QUOTE(_asamaM @ 2012 07 04, 20:56)
QUOTE(Louhi @ 2012 07 05, 07:00)
man tas ir sunkiausia, kad rubai guli ilgai, ilgai, bet vistiek nu o gal kada uzsidesiu, gal kada i mada sugrys, gal kada prades vel patikti ir aisku net ir tokiu, kur gal kada dar ilysiu arba tokie, kuriuos taupau, kad dar damusiu namie ar kur nors kaime, sode (kur dabar jau bunu vis reciau) ir t.t. ranka nekyla ismeti, nors tu ka. tik be gailescio pavyko ismesti jau kokius 6-10metu nenesiojamus daiktus seniau dar biski irgi atiduodavau, bet sitas variantas po biski jau atkrenta. o del pardavimo, tai todel ir paklausiau, nes as jau turbut puse metu laikau kelis rubelius MD (ten po kazkiek laiko isima, bet vis ikeliu is naujo), ir net kaina numusiau iki "simbolines", kad tik atsikratyti mazdaug, o vistiek neperka
QUOTE(Leticija @ 2012 07 03, 13:59)
labai tokia megstanti visais rupintis anyta, tegul pasireiskia tik kad skirtingose vietose gyvensim, nes kur anyta apsistojo tai nebebuvo daugiau kambariu, tai netoli rezervavausi kambariuka privaciam name pas toki vyra, tik pirma karta tai baisu kad neapgautu gal kuri zinot ta vyra jis Aukstaiciu g.6 nuomuoja kambarius
o as siandien maudoma nusipirkau ir nezinau ar jis man patinka bet nemazai isimatavau tai daugelio liemenuko forma netiko, pasirodo vargas su mano krutine isirinkt tai toki visai paprasta juodai balta nusipirkau bet gal bus gerai, forma uztai tiko. maciau visokiu graziu koralines,teal spalvos madomuku, bet kad forma netiko, krutine kazkur po pazastim pabegdavo
QUOTE(_asamaM @ 2012 07 04, 21:56)
Senokai nieko nebemetu į konteinerį. Atiduodu Caritui arba moteriai, koordinuojnčiai pagalbą daiktais skurstantiems.
QUOTE(nutė @ 2012 07 06, 08:34)
Senokai nieko nebemetu į konteinerį. Atiduodu Caritui arba moteriai, koordinuojnčiai pagalbą daiktais skurstantiems.
Aš atiduodu per paramos skyrelį, po pirmo tokio atidavimo nebegalėčiau nieko išmesti