Takko dzinsu buna tu pacio modelio , bet skirtingo ilgio. As vienus tamsiai pilkus, beveik juodus pirkau, tai buvo bene triju ilgiu. Trumpom kojom, normaliom ir ilgom
QUOTE(dontstop @ 2012 07 03, 06:47)
Dabar jau skaitau, kad kapsulė pilna. Visą birželį pavyko išvaikščioti su 3 topais - sunku bet 5 jau turi pakakti
Sekančioje žinutėje parodysiu marinistinę kapsulę laisvalaikiui, o paskui gal pirkinius rudeniui (dar tik išpardavimų pradžia, o aš jau gerai pakračiau piniginę )
Sekančioje žinutėje parodysiu marinistinę kapsulę laisvalaikiui, o paskui gal pirkinius rudeniui (dar tik išpardavimų pradžia, o aš jau gerai pakračiau piniginę )
Aš ir manau, kad dabar jau pakaks
Oho, kokia spartuolė, o buvo kažko rudeniui tinkamo? Aš tai dabar išpardavimų ieškau, bet ne drabužių butui prekių Gerai, kad šiaip drabužių turiu pakankamai, reiktų ir man padirbėt, nufotkint, bet kai tiek reikalų...
QUOTE(groovy @ 2012 07 03, 11:01)
Mano manymu taip Lindexe net žieminių megztinių kelias kabyklas išstatė . O ilgarankovių palaidinių, džinsų, plonų striukių, plosčių tai kiekvienoj parduotuvėj turbūt galima rasti Aš pati rudeniui pirkau 3 storos medžiagos sijonus. Ir dar noriu 2-3 porų batelių ir botiljonų, pasirinkimas yra
dontstop, neatsimenu ar klausiau , tai paklausiu dar karta. Ta koraline splava ziemoms siaip nelabai ar ne? Nes ziuriu pas tave ir topai ir kelnes tos spalvos
Sveikos, seku tema, bet parasyt ir as nelabai turiu ka, kazkaip su tom kapsulem vis ryzto neatrandu uzsiimt gerai kad nieko ir neperku is inercijos.
tik dabar turiu galvosuki, liepos 16-22d vaziuoju i Palanga ir galvoju kiek ir kokiu drabuziu imt, nes oras tai toks neprognozuojamas atrodo visos spintos velgi nesinori suskraut
Dontstop, nauji topai vasariski ir kapsuliski
tik dabar turiu galvosuki, liepos 16-22d vaziuoju i Palanga ir galvoju kiek ir kokiu drabuziu imt, nes oras tai toks neprognozuojamas atrodo visos spintos velgi nesinori suskraut
Dontstop, nauji topai vasariski ir kapsuliski
QUOTE(Leticija @ 2012 07 03, 12:10)
dontstop, neatsimenu ar klausiau , tai paklausiu dar karta. Ta koraline splava ziemoms siaip nelabai ar ne? Nes ziuriu pas tave ir topai ir kelnes tos spalvos
IMHO, pusėtinai tinka ir tik clear ir deep potipiams, cool tikrai ne. Buvo toks klausimas, tik rodos, kažkas kitas klausė, aš dar rašiau, kad ieškau koralo labiau į ružavumą, nei į oranžumą, o dar būna toks į raudonumą, tai šitas kaip ir oranžokas visai netinka. Aš galiu sau leisti koralą tik su ryškiausiu įdegiu, kokį sugebu išgauti, taigi specifinė spalva, problemiška iš esmės, tinka jos ryškumas, gražiai kontrastuoja su plaukais, bet odą blyškina.
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 07 03, 12:23)
Aš šiam savaitgaliui planuoju važiuoti į Nidą, bus antra tokia kelionė per šią vasarą ir dar į Latviją keliom dienom važiavom. Tai visiems šitiems kartams taikiau vienodą principą:
1 bridžai
1 ilgos, bet plonos kelnės
po 1 maikę kiekvienai kelionės dienai + 1 atsargoj
bliuzonas, kuris tiktų ant kiekvienos maikės ant viršaus užsidėti
dėl visa ko plona striukė, bet neprireikė
vieni sportbačiai ant savęs ir vieni su savim
treningas
Tiesa, man kelionėse niekad neprireikia nei sijonų, nei suknelių, nes jos būna aktyvios
Labai patiko Donstop spalvos Tik suknelė įšoka kitokiom spalvom, bet tam tos suknelės ir yra, ar ne
Taigi, marinistinė kapsulė. Ją rinkau nuo nulio nuo žiemos pabaigos. Iš pradžių planavau didesnę, galvojau apie 2 apačias, 3 topus ir suknelę, bet kai supirkau tiek, kiek parodysiu, nusprendžiau, kad gana. Labai mažai laisvalaikio turiu šiemet, o ir tas visas leidžiamas gamtoj, tad nebus kur nešioti daug jūreiviškų derinių
topai:
apačia tik viena - navy spalvos bridžai
priedai
topai:
apačia tik viena - navy spalvos bridžai
priedai
Nu nais
vilmuke, as savaitei vaziavau i Palanga, tai veziauis siek tiek kitaip nei dontstop , neturejau jokiu treningu nei sportbaciu:
dzinsai
sortai/sijonas
maikutes
plona striuke
plonas megztukas
suknele ant petneseliu
maudymukas
balerinos
ispiriamos basutes ar tapkes, nzn kaip jas pavadint
basutes i miesta
rankine i miesta
papludymio krepsys
Dar ziurint ka veiksi, jei poilsis aktyvus, tai tada be abejo reikia treningu ir sportbaciu
dzinsai
sortai/sijonas
maikutes
plona striuke
plonas megztukas
suknele ant petneseliu
maudymukas
balerinos
ispiriamos basutes ar tapkes, nzn kaip jas pavadint
basutes i miesta
rankine i miesta
papludymio krepsys
Dar ziurint ka veiksi, jei poilsis aktyvus, tai tada be abejo reikia treningu ir sportbaciu
QUOTE(Leticija @ 2012 07 03, 13:00)
Aš treningą vežiausi pačiai kelionei mašinoj su juo būti ir miegojimui palapineje
Bet pritariu, kad trikrai reikia atsižvelgti į tai, kaip bus leidžiamas laikas kelionės metu, gal prireiks kokių puošnių apdarų vakare nueiti į klubą/restoraną (o prie jų ir papuošalų, batų, dekoratyvinės kosmetikos, rankinuko... )
marinistine kapsulyte...
o as Palangoj ziurint pagal oro salygas, bet planuose per savaite aplankyt botanikos soda, Tiskeviciu rumus ir gintaro muzieju, šunu muzieju, papludymi, papludymi, papludymi.... ir pagrindinis lankytinas dalykas del ko tom dienom ir vaziuojam tai mb laukiamos 1000km lenktynes taipat galvojam gal i Sventaja nuvaziuot ir i Klaipeda. gyvent tai jau rezervavomes kambariuka pas zmogu name, valgyt as negaminsiu, vaziuoja dar ir anyta, tai jei ji ka pagaminst ta ir valgysim arba eisim i kavine pavalgyt.
o as Palangoj ziurint pagal oro salygas, bet planuose per savaite aplankyt botanikos soda, Tiskeviciu rumus ir gintaro muzieju, šunu muzieju, papludymi, papludymi, papludymi.... ir pagrindinis lankytinas dalykas del ko tom dienom ir vaziuojam tai mb laukiamos 1000km lenktynes taipat galvojam gal i Sventaja nuvaziuot ir i Klaipeda. gyvent tai jau rezervavomes kambariuka pas zmogu name, valgyt as negaminsiu, vaziuoja dar ir anyta, tai jei ji ka pagaminst ta ir valgysim arba eisim i kavine pavalgyt.