Aš specialiai nesistengiu kurti kokias tai rūbų kapsules, tiesiog, kai ką perku, pasižiūriu, ar tiks prie jau turimų drabužių ir aksesuarų, todel mano garderobas vientisas ir ekonomiškas visada
QUOTE(dontstop @ 2012 06 24, 08:57)
Apėjau vakar Akropelį - jau visur nuolaidos
ne visur zaroj, mango,berskoj, na zodziu "aprangos" grupes imones valdanciose parduotuvese dar nera
As vakar batu pardese buvau, tai sandalus gavau Jau su nuolaida, bet kaina vistiek nemaza kaip batam i kiema ar miska. Taip pat paklausiau Groovy patarimo ir griebiau nuziuretas laisvalaikio basutes. Tesioiai Clarks psl jau ju nebuvo mano dydzio, tai is ebay nupirkau.
Pamenu, šnekėjom apie ilgalaikį lakavimą ir sakiau, kad man tos uv lempos nepatinka. Tai va, jau pradėjo rašyti, kad nėra nekaltas dalykas http://projektai.del...a.d?id=58978699
O į ekonomiško garderobo temą, tai, sakyčiau, labai ekonomiški orai. Beveik vien pavasarinius rūbus dėviu
O į ekonomiško garderobo temą, tai, sakyčiau, labai ekonomiški orai. Beveik vien pavasarinius rūbus dėviu
QUOTE(Amarcord @ 2012 06 25, 09:56)
Pamenu, šnekėjom apie ilgalaikį lakavimą ir sakiau, kad man tos uv lempos nepatinka. Tai va, jau pradėjo rašyti, kad nėra nekaltas dalykas http://projektai.del...a.d?id=58978699
Kaip ir soliariumai: visi zino, bet labai daug "serganciu"
Ekonomiska tai tikrai, bet vistiek nusibodo
QUOTE(kumiko @ 2012 06 24, 21:27)
ne visur zaroj, mango,berskoj, na zodziu "aprangos" grupes imones valdanciose parduotuvese dar nera
Šitose parduotuvėse nesilankau, tad gali būti
http://akcijatau.lt/...urce=newsletter
Įdomu ar verta važiuoti apsipirkti?
Įdomu ar verta važiuoti apsipirkti?
lolanta - manau neverta, skelbimas ko gero gerokai pagrazintas niekas nieko veltui neduoda, jei dar butu i kelione itraukti kokie kulturiniai abjektai plius apsipirkimas, gal dar nieko, bet dabar dekite keliones kaina, plius papildomos islaidos ant maisto, sumasumarum manau gaunasi nemaza sumele, beto kelione autobusu gali ant tiek isvarginti kad paskuj psihologiskai neturesite noro vaikscioti po prekybos centrus
pameginkite vokietijoj gyvenanciu mergaiciu pasiklaust ar tikrai ten viskas uz grasius beto rugpjucio gale jau ispardavimai eina i pabaiga, ko gero bebus like kabeti keli skudurai, kokiu rasite ir lt prekybos centruose
pameginkite vokietijoj gyvenanciu mergaiciu pasiklaust ar tikrai ten viskas uz grasius beto rugpjucio gale jau ispardavimai eina i pabaiga, ko gero bebus like kabeti keli skudurai, kokiu rasite ir lt prekybos centruose
Visiškai aprimusi temukė, gal visos atostogauja?
Bandau paleisti į eterį kelis naujus pirkinius, gal kas pažiūrės
Pirmiausia papildyta darbinė kapsulė
nauji topai:
Visi darbiniai topai kartu sudėjus (2 rožiniai, 2 koraliniai, 1 melsvas)
Dar viena nauja apačia - laisvos, net plačios koralinės kelnės
Iš likusių apačių kaip ir numaniau atkrito dryžuotas sijonas, nes su pamušalu man vasarą karšta. Lieka 3 apačios (2 kelnės, 1 sijonas, kuris nešiojamas rečiausiai Beveik visą laiką kojos ne tvarkoje )
Na ir prie viso šito dar turėjau melsvų tonų suknelę
Dabar jau skaitau, kad kapsulė pilna. Visą birželį pavyko išvaikščioti su 3 topais - sunku bet 5 jau turi pakakti
Sekančioje žinutėje parodysiu marinistinę kapsulę laisvalaikiui, o paskui gal pirkinius rudeniui (dar tik išpardavimų pradžia, o aš jau gerai pakračiau piniginę )
Bandau paleisti į eterį kelis naujus pirkinius, gal kas pažiūrės
Pirmiausia papildyta darbinė kapsulė
nauji topai:
Visi darbiniai topai kartu sudėjus (2 rožiniai, 2 koraliniai, 1 melsvas)
Dar viena nauja apačia - laisvos, net plačios koralinės kelnės
Iš likusių apačių kaip ir numaniau atkrito dryžuotas sijonas, nes su pamušalu man vasarą karšta. Lieka 3 apačios (2 kelnės, 1 sijonas, kuris nešiojamas rečiausiai Beveik visą laiką kojos ne tvarkoje )
Na ir prie viso šito dar turėjau melsvų tonų suknelę
Dabar jau skaitau, kad kapsulė pilna. Visą birželį pavyko išvaikščioti su 3 topais - sunku bet 5 jau turi pakakti
Sekančioje žinutėje parodysiu marinistinę kapsulę laisvalaikiui, o paskui gal pirkinius rudeniui (dar tik išpardavimų pradžia, o aš jau gerai pakračiau piniginę )
QUOTE(dontstop @ 2012 06 19, 20:10)
Aš matyt visai nepastabi, bet išėjus iš parduotuvės nė už ką neprisiminčiau, net kokios spalvos buvo pardavėjų uniformos..
Ar jau kas nors sudarinėja sąrašiukus liepos mėn išpardavimams? Nuolaidos po truputį prasideda - jei pamenat, klausiau, ar galima grąžinti į Reserved rūbelį, pirktą su dovanu kuponu, taigi grąžinom sėkmingai, tik pats rūbelis vietoj 119 jau 69 kainuoja, ir skirtumo žinoma neatgavom
Ar jau kas nors sudarinėja sąrašiukus liepos mėn išpardavimams? Nuolaidos po truputį prasideda - jei pamenat, klausiau, ar galima grąžinti į Reserved rūbelį, pirktą su dovanu kuponu, taigi grąžinom sėkmingai, tik pats rūbelis vietoj 119 jau 69 kainuoja, ir skirtumo žinoma neatgavom
Labai keista, esu daug ka grazinusi , tai atgaudavau tokia suma, kuri nurodyta cekyje.
O kita diena, ta pacia preke jau su nuolaida nupirkdavau.
Aš tai nelabai turiu kuom pasidalint... kapsulė visai nesiformuoja. Neradau tinkamos šviesiai mėlynos nieko, viskas ne mano atspalvio. Ėjau su sūnum po pardes, tai buvau nustebinta kaip žmogeliukas spalvas gerai mato . Galiu jau imti vyruką už konsultantą . Ir dar taip juokingai vaikino nuomone esu ne stora, tik mano užpakalis didelis, tai ir fasono atžvilgiu neblogas konsultantas buvo. Be to, skirtingai nei tėtis, nebijo pasakyt kas ne taip. Aišku kai įvardiją tiesiai kas negerai, tai ir nelabai skaudu, nei koks m-m-hm negražiai atrodai.
Kadangi nieko neradau ko ieškojau, tai galutinai apsisprendžiau nebevarkt su tradicine kapsule. Nusprendžiau nuobodžiai - bazinius rūbus pirkti bazinių spalvų, o visą kitą jau kokios spalvos rasiu. Juolab kad apačias renkuosi tik tamsias, nelabai ir problema būtų. Tai įsigijau maikę pool spalvos ir dar pilkai mėlynos. Ir šalikėlį medvilninį languotą pilkai/naight blue jau rudeniui. Žodžiu visiškai chaotiškas apsipirkimas. Anei sijonų, anei suknelių savo figūrai nieko neužmačiau taip pat.
Dar toks pastebėjimas... nors tikrai turiu nemažą apatinę dalį, bet Takko džinsai mano dydžio visi per trumpi.
Kadangi nieko neradau ko ieškojau, tai galutinai apsisprendžiau nebevarkt su tradicine kapsule. Nusprendžiau nuobodžiai - bazinius rūbus pirkti bazinių spalvų, o visą kitą jau kokios spalvos rasiu. Juolab kad apačias renkuosi tik tamsias, nelabai ir problema būtų. Tai įsigijau maikę pool spalvos ir dar pilkai mėlynos. Ir šalikėlį medvilninį languotą pilkai/naight blue jau rudeniui. Žodžiu visiškai chaotiškas apsipirkimas. Anei sijonų, anei suknelių savo figūrai nieko neužmačiau taip pat.
Dar toks pastebėjimas... nors tikrai turiu nemažą apatinę dalį, bet Takko džinsai mano dydžio visi per trumpi.
Aš kažkaip be idėjų. Atsikračiau daug drabužių, kurie seniai nebenešiojami: per maži arba įsigyti netinkamom paskatom Spinta apytuštė, o parduotuvėse niekas nepatinka, arba netinka.. Liūdnumas..