Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš specialiai nesistengiu kurti kokias tai rūbų kapsules, tiesiog, kai ką perku, pasižiūriu, ar tiks prie jau turimų drabužių ir aksesuarų, todel mano garderobas vientisas ir ekonomiškas visada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 24, 08:57)
Apėjau vakar Akropelį - jau visur nuolaidos  smile.gif

ne visur tongue.gif zaroj, mango,berskoj, na zodziu "aprangos" grupes imones valdanciose parduotuvese dar nera nono.gif
Atsakyti
As vakar batu pardese buvau, tai sandalus gavau thumbup.gif Jau su nuolaida, bet kaina vistiek nemaza kaip batam i kiema ar miska. Taip pat paklausiau Groovy patarimo ir griebiau nuziuretas laisvalaikio basutes. Tesioiai Clarks psl jau ju nebuvo mano dydzio, tai is ebay nupirkau.
Atsakyti
Pamenu, šnekėjom apie ilgalaikį lakavimą ir sakiau, kad man tos uv lempos nepatinka. Tai va, jau pradėjo rašyti, kad nėra nekaltas dalykas http://projektai.del...a.d?id=58978699

O į ekonomiško garderobo temą, tai, sakyčiau, labai ekonomiški orai. Beveik vien pavasarinius rūbus dėviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 06 25, 09:56)
Pamenu, šnekėjom apie ilgalaikį lakavimą ir sakiau, kad man tos uv lempos nepatinka. Tai va, jau pradėjo rašyti, kad nėra nekaltas dalykas http://projektai.del...a.d?id=58978699

O į ekonomiško garderobo temą, tai, sakyčiau, labai ekonomiški orai. Beveik vien pavasarinius rūbus dėviu  biggrin.gif

Kaip ir soliariumai: visi zino, bet labai daug "serganciu" smile.gif

Ekonomiska tai tikrai, bet vistiek nusibodo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2012 06 24, 21:27)
ne visur tongue.gif zaroj, mango,berskoj, na zodziu "aprangos" grupes imones valdanciose parduotuvese dar nera  nono.gif

Šitose parduotuvėse nesilankau, tad gali būti ax.gif
Atsakyti
http://akcijatau.lt/...urce=newsletter
Įdomu ar verta važiuoti apsipirkti? g.gif
Atsakyti
lolanta - manau neverta, skelbimas ko gero gerokai pagrazintas niekas nieko veltui neduoda, jei dar butu i kelione itraukti kokie kulturiniai abjektai plius apsipirkimas, gal dar nieko, bet dabar dekite keliones kaina, plius papildomos islaidos ant maisto, sumasumarum manau gaunasi nemaza sumele, beto kelione autobusu gali ant tiek isvarginti kad paskuj psihologiskai neturesite noro vaikscioti po prekybos centrus g.gif
pameginkite vokietijoj gyvenanciu mergaiciu pasiklaust ar tikrai ten viskas uz grasius laugh.gif beto rugpjucio gale jau ispardavimai eina i pabaiga, ko gero bebus like kabeti keli skudurai, kokiu rasite ir lt prekybos centruose laugh.gif
Atsakyti
Visiškai aprimusi temukė, gal visos atostogauja? g.gif

Bandau paleisti į eterį kelis naujus pirkinius, gal kas pažiūrės biggrin.gif

Pirmiausia papildyta darbinė kapsulė

nauji topai:

user posted image

user posted image

Visi darbiniai topai kartu sudėjus (2 rožiniai, 2 koraliniai, 1 melsvas)

user posted image

Dar viena nauja apačia - laisvos, net plačios koralinės kelnės

user posted image

Iš likusių apačių kaip ir numaniau atkrito dryžuotas sijonas, nes su pamušalu man vasarą karšta. Lieka 3 apačios (2 kelnės, 1 sijonas, kuris nešiojamas rečiausiai blush2.gif Beveik visą laiką kojos ne tvarkoje blush2.gif )

user posted image

Na ir prie viso šito dar turėjau melsvų tonų suknelę

user posted image

Dabar jau skaitau, kad kapsulė pilna. Visą birželį pavyko išvaikščioti su 3 topais - sunku biggrin.gif bet 5 jau turi pakakti smile.gif

Sekančioje žinutėje parodysiu marinistinę kapsulę laisvalaikiui, o paskui gal pirkinius rudeniui (dar tik išpardavimų pradžia, o aš jau gerai pakračiau piniginę doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 19, 20:10)
Aš matyt visai nepastabi, bet išėjus iš parduotuvės nė už ką neprisiminčiau, net kokios spalvos buvo pardavėjų uniformos.. smile.gif

Ar jau kas nors sudarinėja sąrašiukus liepos mėn išpardavimams? Nuolaidos po truputį prasideda - jei pamenat, klausiau, ar galima grąžinti į Reserved rūbelį, pirktą su dovanu kuponu, taigi grąžinom sėkmingai, tik pats rūbelis vietoj 119 jau 69 kainuoja, ir skirtumo žinoma neatgavom  smile.gif

Labai keista, esu daug ka grazinusi , tai atgaudavau tokia suma, kuri nurodyta cekyje.
O kita diena, ta pacia preke jau su nuolaida nupirkdavau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 03 liepos 2012 - 07:07
Aš tai nelabai turiu kuom pasidalint... kapsulė visai nesiformuoja. Neradau tinkamos šviesiai mėlynos nieko, viskas ne mano atspalvio. Ėjau su sūnum po pardes, tai buvau nustebinta kaip žmogeliukas spalvas gerai mato rolleyes.gif . Galiu jau imti vyruką už konsultantą biggrin.gif . Ir dar taip juokingai vaikino nuomone esu ne stora, tik mano užpakalis didelis, tai ir fasono atžvilgiu neblogas konsultantas buvo. Be to, skirtingai nei tėtis, nebijo pasakyt kas ne taip. Aišku kai įvardiją tiesiai kas negerai, tai ir nelabai skaudu, nei koks m-m-hm negražiai atrodai.
Kadangi nieko neradau ko ieškojau, tai galutinai apsisprendžiau nebevarkt su tradicine kapsule. Nusprendžiau nuobodžiai - bazinius rūbus pirkti bazinių spalvų, o visą kitą jau kokios spalvos rasiu. Juolab kad apačias renkuosi tik tamsias, nelabai ir problema būtų. Tai įsigijau maikę pool spalvos ir dar pilkai mėlynos. Ir šalikėlį medvilninį languotą pilkai/naight blue jau rudeniui. Žodžiu visiškai chaotiškas apsipirkimas. Anei sijonų, anei suknelių savo figūrai nieko neužmačiau taip pat.
Dar toks pastebėjimas... nors tikrai turiu nemažą apatinę dalį, bet Takko džinsai mano dydžio visi per trumpi.
Atsakyti
Aš kažkaip be idėjų. Atsikračiau daug drabužių, kurie seniai nebenešiojami: per maži arba įsigyti netinkamom paskatom smile.gif Spinta apytuštė, o parduotuvėse niekas nepatinka, arba netinka.. Liūdnumas.. smile.gif
Atsakyti