Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 06 20, 10:55)
Situacija buvo tokia:
čekį dovanojau mamai, kuri gyvena kitame mieste. Ji su tuo čekiu nusipirko rūbą už 119 lt. Praėjus 2 savaitėm nusprendė grąžinti, bet šis rūbas jau kainavo 69 lt. (atpigo). Ji apkeitė tą sijoną į tokį patį, tik kitą dydį, ir kadangi jis per tą laiką atpigo, tikėjosi skirtumą atgauti pinigais arba išsirinkti už tą skirtumą kokią nors kitą prekę  biggrin.gif  Nepavyko, kas manau visai logiška  smile.gif  Aš pati nedalyvavau, nes gyvenu kitam mieste, ir kaip ten vyko pokalbis, neįsivaizduoju  smile.gif

Tai kažkaip ne taip buvo paaiškinta lotuliukas.gif Tai taip, gi gavo daiktą tą patį, tai koks kirtumas, kiek jis kainavo, tikrai jau neturėjo skirtumo grąžint. Va jei būtumėt grąžinę, gavę 119 Lt ir vėl nusipirkę už 69 lt... biggrin.gif būtų neblogai biggrin.gif

QUOTE(manjana @ 2012 06 20, 12:17)
Manau visos suprato situaciją taip, kaip ir aš - kad grąžino sijoną ir pasiėmė pinigus, tik jau ne 119, o 69 Lt smile.gif Dėl to ir tokia nuostaba.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 06 20, 12:17)
Manau visos suprato situaciją taip, kaip ir aš - kad grąžino sijoną ir pasiėmė pinigus, tik jau ne 119, o 69 Lt smile.gif Dėl to ir tokia nuostaba.

drinks_cheers.gif
Dabar aisku.
Atsakyti
as siandien vaziavau i elevita vilkpedes gatvej. radau tik is trecio karto biggrin.gif nusipirkau ta frenchi super duper kietikli ir flomar nagu laka is 'supershine'. bet flormar tik kelios spalvos buvo, ir daugiau nieko, nei skaistalu, nei dar ko :/ donstop, gal jus zinot kur vln flormar gauti??

nevermind, jau radau kad priesais elevita uzeit reikejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 20 birželio 2012 - 14:24
QUOTE(dominica @ 2012 06 20, 15:05)
as siandien vaziavau i elevita vilkpedes gatvej. radau tik is trecio karto biggrin.gif nusipirkau ta frenchi super duper kietikli ir flomar nagu laka is 'supershine'. bet flormar tik kelios spalvos buvo, ir daugiau nieko, nei skaistalu, nei dar ko :/ donstop, gal jus zinot kur vln flormar gauti??
nevermind, jau radau kad priesais elevita uzeit reikejo  biggrin.gif

Priešais Elevitą bus keli šimtai lakų atspalvių biggrin.gif
Atsakyti
uh, reiks uzvaziuot kuria diena. dabar sedziu pedikiura manikiura darausi su ryskiai raudonu flormar.

donstop, man dar reikia konsultacijos del skaistalu. kuria is flormar terracotta bandyt? noriu kokio svelniai rausvos saltokos, bet neisivaizduoju kaip issirinkt kai ten simtas spalvu vienam blush'e doh.gif
Atsakyti
buvo pas mane situacija kaip dontstop mamai. tik as pirma grazinau. o paskui nusipirkau pigiau smile.gif
nedariau keitimo. legaliai ir graziai viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 20, 19:06)

donstop, man dar reikia konsultacijos del skaistalu. kuria is flormar terracotta bandyt? noriu kokio svelniai rausvos saltokos, bet neisivaizduoju kaip issirinkt kai ten simtas spalvu vienam blush'e  doh.gif

Aš tik vienus turiu, gyvai nesu mačius Flormar asortimento (pirkti siunčiau vyrą). Manieji skaistalai atrodo taip. Jie šviesiai rožiniai, blizgūs, pavienių blizgučių nėra, duoda drėgna vientisą švytėjimą. Produktas savotiškas, natūralistėms tiks nebent vakariniam makiažui unsure.gif Aš dažausi jais kasdienai lengvam darbiniam makiažui, bet aš aplamai dažausi ryškiai..

Čia yra visi terakotinių skaistalų atspalviai (visi blizgūs)
Čia jų terakotinės pudros, bet kaip pudrą jų neįmanoma naudoti, verčiau kaip skaistalus, bent kai kuriuos atspalvius (aš turiu dvigubą nr 23, naudoju kaip highlighterį)

ir dar šis jų produktas itin populiarus (youtubėj), skaistalų - bronzerio komplektas, abu blizgūs 4u.gif
Atsakyti
Ne ekonomiškas garderobas čia, bet... protest.gif
Vilniuj Flormaro yra ir požeminėj Europos perėjoj, ir Trakų g. Koslinoj (?). Požeminėj lakas 3,50, Trakų g. tas pats 3,99. Tik neaišku ar visiems atspalviams taip, kitų produktų kainų neįsidėmėjau. Dabar man misija surast Flormar Klaipėdoj biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Cia tokia "burgundine" spalva silta ar salta? g.gif

Man verkiant reikia sandalu sviesiu ir laisvalaikio lygiapadziu basuciu kokiu rudu gal g.gif Dar nelabai ieskojau, patinkancias basutes maciau kazkurios is parduotuviu Megoje, bet tik 40 didziausias sad.gif su 42 kaip visada bus sunku, o juolab per ispardavimus. Visgi bandysiu ieskot.

Esu nusiziurejusi dar is Clarks, bet ju svetainej maniskems nuolaidos nera. Kitoj svetainej tas pacias uz gera kaina buvau radus, bet nespejau - neliko dydziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 06 22, 11:26)
user posted image

Cia tokia "burgundine" spalva silta ar salta?  g.gif

Esu nusiziurejusi dar is Clarks, bet ju svetainej maniskems nuolaidos nera. Kitoj svetainej tas pacias uz gera kaina buvau radus, bet nespejau - neliko dydziu  verysad.gif

Man tokia soft, aš nešiočiau gal g.gif

Tokiu sudėtingu atveju turbūt imčiau be nuolaidos. O kiek kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 06 22, 12:56)
Man tokia soft, aš nešiočiau gal g.gif

Tokiu sudėtingu atveju turbūt imčiau be nuolaidos. O kiek kainuoja?

35 GBP. Tiesiogiai nesiuncia, tai dar tarpininkes mokesciai: gautusi apie 200 Lt. Sarenza pardavinejo savaitgali po 19 GBP, bet irgi nesiuncia i LT, o tarpininkes neradau savaitgali taip ir dingo smile.gif Kai maciau tokia kaina, tai nebesinori uz pilna ax.gif
Atsakyti
Apėjau vakar Akropelį - jau visur nuolaidos smile.gif Reikia skubėti daryti pirkinių sąrašiuką, aš iki šiol nepadarius blush2.gif Orientuosius į rudenį daugiau, vasarai beveik viską turiu smile.gif

Kol kas savo garderobą papildžiau vienu topu į darbinę kapsulę - dabar jų turiu 4, iki vasaros galo tikiuosi sukaupti 6-7,
1 kelnėm į laisvalaikio kapsulę - dabar laisvalaikio kapsulėje yra 3 apačios (2 kelnės, 1 sijonas), viskas, ši kapsulė pilna,
dar nusipirkau 1 sijonėlį jau rudeniui smile.gif Ideale būtų visą rudens garderobą sukomplektuoti per liepą (aišku, ne nuo nulio) smile.gif
Atsakyti