Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dominica @ 2012 06 19, 11:41)
truputi salrataniskai man atrodo sitas paluku salinimo budas  biggrin.gif cukraus pasta tai cia paprasciausia epiliacija, pati ne vienus metus darausi, man patinka labiau nei vasku. bet jau tie proteolitiniai kremukai... nu as nezinau, ko reikia prideti i krema, kad jis subegtu i plauko folikula, kaip ten paveiksliukuose nupiesta  lotuliukas.gif

siaip tai jeigu paemus tokia ideja kad sutrikdzius baltymu sinteze nustoja augti plaukas- taip, tai butu labai teisinga. BET cia ne proteolitinius fermentus reikia pilt i folikula, o genu inzinerijos metodus pritaikyti ir pakeisti DNR struktura, kad tie baltymai nebebutu gaminami. kas dabar is to, kad suskaldysi jau pagaminta fermenta? taigi prigamins nauju anksciau ar veliau, nes gamybos grandine neuzblokuojama, tiesiog rezultatas tos grandines suskaidomas. ir velgi- tie fermentai neplaukioja folikule, o yra pacios odos sluoksniuose, lasteliu viduje, kur tikrai absoliuciai jokie kremai neprieis... zodziu nezinau, gal as kazko nesuprantu, iki galo nesigilinau, bet tikrai atrodo pinigu plesimas is patikliu zmoniu  drinks_cheers.gif kuria diena pasiziuresiu, gal moksliniu publikaciju yra sita proteolitinio plauku salinimo tema, siandien labai laiko neturiu

Vat kai klausiau Jusu, tai apie labiau moksliskesne nuomone ir norejau isgirst smile.gif O apie epiliacija cukraus pasta salonuose neteko girdet g.gif Namuose Jus darotes?
Atsakyti
salone darausi, jau labai daug kur daro su cukrum, tik kaina gerokai didesne nei vasko. siaip sako cukrum maziau skauda, ilgiau neatauga, maziau plauku iauginejimo.. nezinau del skausmo, man ir su vasku skaudejo taip pat, o del iauginejimo tai bent man pasitvirtino- po cukraus labai mazai kada plaukas iauga. dar man patinka, kad po cukraus oda labai minimaliai sudirginama- praktiskai po 15min jau nebejauciu nieko, ir paraudimu jokiu nebuna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 19, 12:07)
salone darausi, jau labai daug kur daro su cukrum, tik kaina gerokai didesne nei vasko. siaip sako cukrum maziau skauda, ilgiau neatauga, maziau plauku iauginejimo.. nezinau del skausmo, man ir su vasku skaudejo taip pat, o del iauginejimo tai bent man pasitvirtino- po cukraus labai mazai kada plaukas iauga. dar man patinka, kad po cukraus oda labai minimaliai sudirginama- praktiskai po 15min jau  nebejauciu nieko, ir paraudimu jokiu nebuna  thumbup.gif

Mane tas neiauginejimas ir kuo ilgesnis neataugimas domina smile.gif siaip darausi su epiliatorium, tai pakankamai daznai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 06 18, 09:41)
Ar tikrai visiskai nera skirtumo kaip atrodo tas darbuotojas? Na as pvz visada matau ar isplauta galva, ar tvarkingos rankos, ar sypsosi balta sypsena, ar sviecia veidas ir pan.. I aprangos spalvini ir modelio tikima tirkai nekreipiu demesio, bet pacio zmogaus "tvarka", o tiksliau sakant pirmiausia "netvarka" tikrai krenta i akis.

Kreipiu dėmesį į įvairius dalykus, bet labai jau specifiškai, priklausomai į specialybę. Tarkim jai panagės juodos, galva neplauta, snargliais taškosi... pardavėja fasuojamo maisto skyriui (mėsos, žuvies ar pusgaminių), aišku kad iš jos nelabai norėčiau ką pirkt biggrin.gif . Ir šiaip gi estetika visada svarbi, bet čia manau su aprangos individualumu nesusija. Kad apranga kuria įvaizdį tikrai sutinku visom keturiom, bet jai aprangos pagalba sukuriamas "pigus" įvaizdis prabangos prekių pardavėjų, tai jau darbdavio problema... kai apibrėžta apranga net ir šiuo atžvilgiu paprasčiau, atsakomybės nebėra už įvaizdį.
QUOTE(Shana @ 2012 06 19, 09:29)
Klausimas pusiau i tema Byttei blush2.gif jei reiktu darytis nuotrauka, kuri butu vizitine kortele, ir ant korteliu ir gal ant kokiu kitu reklaminiu priemoniu - as kazkaip apsistoju ties variantu balti marskinukai + tamsesnis, toks a lia naktinio dangaus svarkelis? Galvoju rimtesnese srityse gal visgi geriausia neatitrukti labai toli nuo klasikos? g.gif

na aš baltų marškinėlių nesirinkčiau, labai jau jie lenda į priekį ax.gif . Arba reik dar baltos šypsenos ir akių paryškintų... be to dažnai veidas purvinas atrodo su baltais marškinėliais... jau reiktų fotošopu padirbėt.
Atkreipčiau dėmesį į foną, kuriame bus nuotrauka, pagal tai derinčiau švarkelio spalvą bei marškinėlių. Aišku rinkčiausi klasikinį variantą: tamsus švarkelis/šviesus marškinėliai, bet labiau linkus būčiau prie vienos spalvos, nei kontrastingų... tarkim mėlyna+labai šviesiai mėlyna... nebent fonas koks dramblio kaulo... tada ir marškinėlius tokius rinkčiausi. Šiaip galima nusižiūrėt į aukštų politikų rinkiminių plakatų foto, ir nukopijuot patikusį variantą. Ten taigi profai dirba, o kylančios asociacijos manau visiems kyla panašios.

Atsakyti
Aš matyt visai nepastabi, bet išėjus iš parduotuvės nė už ką neprisiminčiau, net kokios spalvos buvo pardavėjų uniformos.. smile.gif

Ar jau kas nors sudarinėja sąrašiukus liepos mėn išpardavimams? Nuolaidos po truputį prasideda - jei pamenat, klausiau, ar galima grąžinti į Reserved rūbelį, pirktą su dovanu kuponu, taigi grąžinom sėkmingai, tik pats rūbelis vietoj 119 jau 69 kainuoja, ir skirtumo žinoma neatgavom smile.gif
Atsakyti
as jau menuo kaip turiu sarasiuka biggrin.gif mint topas be rankoviu, kazkoks puosnesnis (nerandu del spalvos!!), ilgos sviesios vasarines kelne, raudona uzdaroka darbine suknele. raudona suknele buvau radus uz 30lt forever 18, bet buvo per didele sad.gif taip graziai atrode, kad nusipirkau tokia pacia juoda. liepa galvoju pasisiuti tulpes formos sviesu sijonas (irgi nerandu niekur parduotuvese). nu dar basuciu reiketu.. ir batu, tu tai visada reikia, jei rasiu ka gero pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 19, 21:10)
taigi grąžinom sėkmingai, tik pats rūbelis vietoj 119 jau 69 kainuoja, ir skirtumo žinoma neatgavom  smile.gif

Niekad nebūčiau pagalvojus blink.gif Manyčiau - mokėjau 119, čekis yra, tiek ir tikiuosi atgaut smile.gif Gyveni ir mokais
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 19, 20:10)
Ar jau kas nors sudarinėja sąrašiukus liepos mėn išpardavimams? Nuolaidos po truputį prasideda - jei pamenat, klausiau, ar galima grąžinti į Reserved rūbelį, pirktą su dovanu kuponu, taigi grąžinom sėkmingai, tik pats rūbelis vietoj 119 jau 69 kainuoja, ir skirtumo žinoma neatgavom  smile.gif

Viską turiu kaip ir visiems metams (išskyrus paltus ir batus, bet čia šaltesniems laikams, jų dabar nebus) ax.gif Na gal nebent kažką dar gražaus ar papildomo pamatysiu, tada gal nusipirksiu blush2.gif
Eina sau, ar taip sąžininga dėl to kainos skirtumo? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 19 birželio 2012 - 20:43
QUOTE(bytte @ 2012 06 19, 13:31)

na aš baltų marškinėlių nesirinkčiau, labai jau jie lenda į priekį  ax.gif . Arba reik dar baltos šypsenos ir akių paryškintų... be to dažnai veidas purvinas atrodo su baltais marškinėliais... jau reiktų fotošopu padirbėt.
Atkreipčiau dėmesį į foną, kuriame bus nuotrauka, pagal tai derinčiau švarkelio spalvą bei marškinėlių. Aišku rinkčiausi klasikinį variantą: tamsus švarkelis/šviesus marškinėliai, bet labiau linkus būčiau prie vienos spalvos, nei kontrastingų... tarkim mėlyna+labai šviesiai mėlyna... nebent fonas koks dramblio kaulo... tada ir marškinėlius tokius rinkčiausi. Šiaip galima nusižiūrėt į aukštų politikų rinkiminių plakatų foto, ir nukopijuot patikusį variantą. Ten taigi profai dirba, o kylančios asociacijos manau visiems kyla panašios.

Na sakykim firmines spalvos yra balta/melyna/raudona, tai kortele islaikyta tu spalvu ribose, bet yra vietos interpretacijai. Matavausi variantus, tai nusprendziau kad ne marskinelius su kalnierium geriau, o tokius kaip marskinukus/maikute, tada baltumas is po svarkelio kazkiek yra, bet ne tiek lenda (esu gan idegus, tai prie baltu klasikiniu marskiniu ziauriai ruda) doh.gif Juo labiau kazkiek turiu atspindeti ir kurorto/poilsio vizija, tai gaunasi kaip ir oficialu, nes svarkelis, bet ne per daug g.gif
Toki lyg kompromisa sumasciau... g.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 06 19, 20:37)
Niekad nebūčiau pagalvojus  blink.gif

Aha blink.gif

As saraso neturiu nes darbo keitimas man kazkiek maiso planus ir dar nesusitupejo galvoje konkretus vaizdas doh.gif O blogai nes ispardavimai ant nosies doh.gif
Atsakyti
Kažkaip man abejotina, ar tikrai taip gali daryti - negrąžinti visos mokėtos sumos. Gal jie tiesiog įtikinamai pareiškė, o jūs, Dontstop, nesugalvojot pasiginčyti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 06 19, 21:37)
Niekad nebūčiau pagalvojus  blink.gif  Manyčiau - mokėjau 119, čekis yra, tiek ir tikiuosi atgaut  smile.gif  Gyveni ir mokais

QUOTE(groovy @ 2012 06 19, 21:43)

Eina sau, ar taip sąžininga dėl to kainos skirtumo? blink.gif

QUOTE(Shana @ 2012 06 19, 21:54)

QUOTE(Amarcord @ 2012 06 19, 23:55)
Kažkaip man abejotina, ar tikrai taip gali daryti - negrąžinti visos mokėtos sumos. Gal jie tiesiog įtikinamai pareiškė, o jūs, Dontstop, nesugalvojot pasiginčyti ? ax.gif

Kažkaip nesupratau komentarų g.gif blush2.gif

Situacija buvo tokia:
čekį dovanojau mamai, kuri gyvena kitame mieste. Ji su tuo čekiu nusipirko rūbą už 119 lt. Praėjus 2 savaitėm nusprendė grąžinti, bet šis rūbas jau kainavo 69 lt. (atpigo). Ji apkeitė tą sijoną į tokį patį, tik kitą dydį, ir kadangi jis per tą laiką atpigo, tikėjosi skirtumą atgauti pinigais arba išsirinkti už tą skirtumą kokią nors kitą prekę biggrin.gif Nepavyko, kas manau visai logiška smile.gif Aš pati nedalyvavau, nes gyvenu kitam mieste, ir kaip ten vyko pokalbis, neįsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 20, 10:55)
Kažkaip nesupratau komentarų  g.gif  blush2.gif

Situacija buvo tokia:
čekį dovanojau mamai, kuri gyvena kitame mieste. Ji su tuo čekiu nusipirko rūbą už 119 lt. Praėjus 2 savaitėm nusprendė grąžinti, bet šis rūbas jau kainavo 69 lt. (atpigo). Ji apkeitė tą sijoną į tokį patį, tik kitą dydį, ir kadangi jis per tą laiką atpigo, tikėjosi skirtumą atgauti pinigais arba išsirinkti už tą skirtumą kokią nors kitą prekę  biggrin.gif  Nepavyko, kas manau visai logiška  smile.gif  Aš pati nedalyvavau, nes gyvenu kitam mieste, ir kaip ten vyko pokalbis, neįsivaizduoju  smile.gif

Manau visos suprato situaciją taip, kaip ir aš - kad grąžino sijoną ir pasiėmė pinigus, tik jau ne 119, o 69 Lt smile.gif Dėl to ir tokia nuostaba.

O šiaip tai dar būtų galima pasiginčyti smile.gif Nes galima grąžinti rūbą, atsiimti pinigus, o paskui nusipirkti iš naujo tokį pat sijoną pigiau smile.gif Tik nežinau kaip su tais dovanų čekiais sprendžiasi klausimai.
Atsakyti