QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 29, 21:43)
Apie vasaros garderoba reikia skubiai galvot. As vakar isejau su bateliais
Jie pakankamai atviri, bet vistiek baisuma. Siandien issitraukiau jau basutes ir linine vasarine suknute. Su kitom kapsules dalim sunku, ypac su topais
Nu man iš tikrųjų tragedija irgi
suknelių turiu be galo, be krašto vasarinių, darbui, laisvalaikiui.. nu viskam.. o pasirodo neturiu palaidinių prie šortų ir sijonų, čia į pležą, gamtą, sodą, o su suknelėm tai neisiu
tą ir pajutau savaitgalį, kai neberadau spintoj nei maikės, nei tapkių, nei basučių tokiam reikalui
---
mane visada tas pavasaros nervuoja iš tikrųjų, todėl dažniausiai jam net nesiruošiu. nes iš pradžių pravaikštai su žieminiais, rudeniniais gana ilgai, kol ima panašėti į pavasarį, o tada šast ir beveik iškart į šlepetes reik lipt.
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 29, 21:56)
buurbuulis, ne su šlapia kojine reikia, o su degtinėje mirkyta. Arba būna salamander tokios putos pratempimui. Mano atveju nepadėjo nei šitie būdai, nei batsiuvys
nežinau, man sakė ir ne su kojine, o tiesiog su šlapia basa koja
velnias ten žino ištikrųjų..
galvoju turbūt problema ir yra ta, kad batai kieti
tikiuosi padės, ir nešioti nepaisant šito stengiuosi kolkas visur kentėdama (tipo tampau
), jeigu ką tai net nežinau ką darysiu, nes tiek pinigų į balą išmečiau.. turbūt teks nešioti jau ir skaudančiomis kojomis
QUOTE(groovy @ 2012 04 29, 22:13)
Man tie lipdukai ant kulno, kadangi yra su tokiomis minkštomis pagalvėlėmis, sumažino batelius puse dyddžio, tiesiog lipdžiau, nes nors netrynė, bet smukčiojo.Taii gal be lipdukų verta pabandyt, tik pradžioje su pleistrais, kad kojos būtų apsaugotos?
aš visiškai be nieko tai negaliu apsiauti nei vienų naujų batų, profilaktiškai visi iš pradžių kulnus pritrina