Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 29, 21:05)
Amarcord, bateliai išvis gana kieti, kad be lipdukų ant kulnų nedrįsau ir detis  unsure.gif  vis vaikštau, galvoju, kad dydžiu jie man tikrai geri, o skaudėti vistiek ima..  unsure.gif žadu atradusi laiko nešti pas batsiuvį, kažkaip ten jie pratampo tuos batus net kai per maži truputį būna, o dar girdėjau, kad su šlapiom kojom reik pavaikščioti, irgi bandysiu matyt  verysad.gif

Man tie lipdukai ant kulno, kadangi yra su tokiomis minkštomis pagalvėlėmis, sumažino batelius puse dyddžio, tiesiog lipdžiau, nes nors netrynė, bet smukčiojo.Taii gal be lipdukų verta pabandyt, tik pradžioje su pleistrais, kad kojos būtų apsaugotos?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 28, 18:59)
. Spalva kažkas apie light beige, o gal šviesiai pilka, tokia beveik balta, bet ne visai.

Man atrodo beige daznai vercia kaip kokia smeline, todel gan plati savoka gaunasi, daug atspalviu ir variaciju i ta beige telpa g.gif
Jusu ideta man labiau pilka irgi, nei beige g.gif

QUOTE(groovy @ 2012 04 29, 16:12)
, kita – visokios rožinės, bordo, violetinės spalvos 4u.gif

Cia tu 3 spalvu kapsule? g.gif butu idomu pamatyti.
Mano marinistine irgi formuojasi, nors bus gal tokia labiau mini rolleyes.gif uzsimaniau prie jos raudonu slepeciu ax.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 04 29, 21:56)
Kaip rašė lietrytis, "Sergantys širdies ligomis turėtų pasirūpinti sveikata, sodininkai – sodinukais"  lotuliukas.gif Visada svarstau, čia ironiškai, ar jiems tiesiog taip gaunasi suformuluot

doh.gif
Atsakyti
Sestadieni buvau kirpykloje. Idejau foto i albuma. Man atrodo plaukai nesiziuri, ane? Kad labai neofftopint, galima komentaruose prie foto smile.gif

Kaip as dziaugiuosi suradusi sita tema bigsmile.gif Ekonomiskai kol kas nesigauna dar, bet bent vaizdas gereja mano akimis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 30, 09:27)
Sestadieni buvau kirpykloje. Idejau foto i albuma. Man atrodo plaukai nesiziuri, ane? Kad labai neofftopint, galima komentaruose prie foto smile.gif

Kaip as dziaugiuosi suradusi sita tema  bigsmile.gif  Ekonomiskai kol kas nesigauna dar, bet bent vaizdas gereja mano akimis  lotuliukas.gif

Aš šiandien pirmą sykį po kirpyklos pati išsidžiovinau plaukus ir nutariau, kad blogai doh.gif

drinks_cheers.gif ekonomiškai neišeina, bet ėmiau kreipti dėmesį į tai, ar naujai perkamas rūbas tiks prie kitų, pamačiau, ko trūksta iki optimalios kapsulės. žodžiu, naudos yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 30 balandžio 2012 - 08:43
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 30, 08:42)
drinks_cheers.gif ekonomiškai neišeina, bet ėmiau kreipti dėmesį į tai, ar naujai perkamas rūbas tiks prie kitų, pamačiau, ko trūksta iki optimalios kapsulės. žodžiu, naudos yra biggrin.gif

As realia nauda pradejau jausti gal po gero pusmecio nuo to, kai pradejau mokytis sioje temoje. Dabar is tikro matau "savo" daiktus parduotuvese, matau zymiau daugiau spalvu ir atspalviu, jau nzn kiek laiko nesu nusipirkus nenesiojamo/nepritampancio daikto. Garderobo formavimas tapo zymiai aiskesnis, tikslingesnis smile.gif

Mergaiciukas - siaip jusu plaukai labai grazus, bet spalva tai nzn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 balandžio 2012 - 09:02
QUOTE(Shana @ 2012 04 30, 09:52)

Mergaiciukas - siaip jusu plaukai labai grazus, bet spalva tai nzn g.gif

Aciu. Taip taip, as del spalvos. Galvoju reiks tamsint sekanti karta g.gif Kokia artima naturaliai rudai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 30, 09:52)
As realia nauda pradejau jausti gal po gero pusmecio nuo to, kai pradejau mokytis sioje temoje. Dabar is tikro matau "savo" daiktus parduotuvese, matau zymiau daugiau spalvu ir atspalviu, jau nzn kiek laiko nesu nusipirkus nenesiojamo/nepritampancio daikto. Garderobo formavimas tapo zymiai aiskesnis, tikslingesnis smile.gif

Na aš skaitinėju jau senokai, bet ilga laiką galvojau, kad fizinis kapsulės suformavimas (t.y., ne tik mintyse dėlioti, bet paimti rūbus ir sukabinti drauge) nieko neduos, nes juk ir taip žinau, kas iš mano spintos su kuo dera. Bet kai pasiėmiau ir viską sukabinau kartu, pamačiau, ko seniau nepastebėdavau smile.gif Ir, beje, rytais nebeužtrunku prie spintos dūmodama, kad neturiu ką apsirengti ir niekas man šiandien netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 29, 21:43)
Apie vasaros garderoba reikia skubiai galvot. As vakar isejau su bateliais  doh.gif  Jie pakankamai atviri, bet vistiek baisuma. Siandien issitraukiau jau basutes ir linine vasarine suknute. Su kitom kapsules dalim sunku, ypac su topais  doh.gif

Nu man iš tikrųjų tragedija irgi doh.gif suknelių turiu be galo, be krašto vasarinių, darbui, laisvalaikiui.. nu viskam.. o pasirodo neturiu palaidinių prie šortų ir sijonų, čia į pležą, gamtą, sodą, o su suknelėm tai neisiu doh.gif tą ir pajutau savaitgalį, kai neberadau spintoj nei maikės, nei tapkių, nei basučių tokiam reikalui doh.gif
---
mane visada tas pavasaros nervuoja iš tikrųjų, todėl dažniausiai jam net nesiruošiu. nes iš pradžių pravaikštai su žieminiais, rudeniniais gana ilgai, kol ima panašėti į pavasarį, o tada šast ir beveik iškart į šlepetes reik lipt. doh.gif
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 29, 21:56)
buurbuulis, ne su šlapia kojine reikia, o su degtinėje mirkyta. Arba būna salamander tokios putos pratempimui. Mano atveju nepadėjo nei šitie būdai, nei batsiuvys sad.gif

nežinau, man sakė ir ne su kojine, o tiesiog su šlapia basa koja g.gif velnias ten žino ištikrųjų.. rolleyes.gif galvoju turbūt problema ir yra ta, kad batai kieti g.gif tikiuosi padės, ir nešioti nepaisant šito stengiuosi kolkas visur kentėdama (tipo tampau lotuliukas.gif ), jeigu ką tai net nežinau ką darysiu, nes tiek pinigų į balą išmečiau.. turbūt teks nešioti jau ir skaudančiomis kojomis lotuliukas.gif

QUOTE(groovy @ 2012 04 29, 22:13)
Man tie lipdukai ant kulno, kadangi yra su tokiomis minkštomis pagalvėlėmis, sumažino batelius puse dyddžio, tiesiog lipdžiau, nes nors netrynė, bet smukčiojo.Taii gal be lipdukų verta pabandyt, tik pradžioje su pleistrais, kad kojos būtų apsaugotos?

aš visiškai be nieko tai negaliu apsiauti nei vienų naujų batų, profilaktiškai visi iš pradžių kulnus pritrina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 04 30, 08:20)
Cia tu 3 spalvu kapsule? g.gif butu idomu pamatyti.

Aha, nieko ypatingo, keli daiktai smile.gif Bordo suknelė, balta suknelė su margomis gėlėmis, ten rožinė viena iš dominuojančių, violetinis sijonas, šviesiai rožinė maikutė, o prie visų tų daiktų tinka šviesiai rožinis kardiganas. Gal ir nufotkinsiu smile.gif Dar demisezoninės nenufotkinau doh.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 04 30, 09:49)
aš visiškai be nieko tai negaliu apsiauti nei vienų naujų batų, profilaktiškai visi iš pradžių kulnus pritrina  biggrin.gif

Tai aš profilaktiškai kulnus pleistrais apsiklijuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 30 balandžio 2012 - 10:33
siandien apsivilkus suknele iskilo klausimas...turbut storos pedkelnes jau netinka? blush2.gif Plonu dar neturiu doh.gif
Atsakyti
jau ne tik siandien nebetinka.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 30, 09:26)
Ir, beje, rytais nebeužtrunku prie spintos dūmodama, kad neturiu ką apsirengti ir niekas man šiandien netinka  doh.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(groovy @ 2012 04 30, 10:31)
Aha, nieko ypatingo, keli daiktai smile.gif Bordo suknelė, balta suknelė su margomis gėlėmis, ten rožinė viena iš dominuojančių, violetinis sijonas, šviesiai rožinė maikutė, o prie visų tų daiktų tinka šviesiai rožinis kardiganas. Gal ir nufotkinsiu smile.gif

Tai aš profilaktiškai kulnus pleistrais apsiklijuoju.

Tiesiog idomiai nuskambejo spalvos smile.gif

Man kazkada taip budavo, kad beveik visi batai pradzioje trindavo. O studiju metais kazkas pasikeite, dabar dazniausiai nusiperku ir be problemu nuo pradziu galiu kilometrus daryt g.gif

Atsakyti