Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

nusipirkti viena melyna kostiuma, viena balta kostiuma, ir daug melynu, baltu, melynai baltu ir baltai melynu bliuskiu biggrin.gif nu juokas juokais, bet is 2 spalvu labai puikiai galima kapsule pasidaryt. jeigu tik leidziama toks derinys kaip baltas sijonas+meynai balti marskiniai+melynas svarkas
Atsakyti
Juokas juokais, bet aš išprotėsiu su dviem spalvom lotuliukas.gif bet čia jau aišku mano problema.. tik va man atrodo neleidžiama su baltu kostiumu verysad.gif

Beje, kažkas čia labai piktybiškai netgi norėjo pamatyti mano kapsulę. Kadangi laisvalaiko nerodysiu, kad jūsų neerzinčiau, nes ten daugiau nei trys spalvos ir dar po mažiau rūbų lotuliukas.gif užtat šiandien pabaigiau pildyti pagal taisykles sporto kapsulę!!!Vakare pasistengsiu nufotografuoti, gal iš šalies ir pačiai dar geriau pasimatys ar viskas išėjo pagal planą. 4u.gif
---
Ir dar klausimas. Perkant drabužius tokiose parduotuvėse kaip Rimi, Maxima, Norfa lygiai taip pat galioja 14 dienų gražinimo terminas? g.gif Anyta prašė nupirkti treningines kelnes ir pasirodė per mažos. Ne karvę kainavo, bet vistiek kur aš jas dabar kišiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 06 12, 15:58)
Juokas juokais, bet aš išprotėsiu su dviem spalvom  lotuliukas.gif  bet čia jau aišku mano problema.. tik va man atrodo neleidžiama su baltu kostiumu  verysad.gif 

jums galiu pasiulyti i kapsule itraukti liemenes jos ir pagyvina vaizda ir naujas rubelis.

dar klausimas ar i tokia oficialia apranga pvz kapriai ar šortai kurie iki kelių galimi ar ne? turiu omenyje klasikinio sukirpimo su kantu? ar jei pagal kokias kitas taisykles netinkami čia?
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 06 12, 15:42)
jums galiu pasiulyti i kapsule itraukti liemenes jos ir pagyvina vaizda ir naujas rubelis.

dar klausimas ar i tokia oficialia apranga pvz kapriai ar šortai kurie iki kelių  galimi ar ne? turiu omenyje klasikinio sukirpimo su kantu? ar jei pagal kokias kitas taisykles netinkami čia?

Dėl šortų (iki kelių, su kantu ir t.t., na suprantu ką jūs turite omenyje), bet buvau nesenai nusipirkusi (dar prieš darbo pasiulymą), tai man šiaip nelipo ilgi šortai.. net negalėčiau paaiškinti kodėl, bet gražinti teko.. blush2.gif
o jeigu apskritai tai nesu tikra, bet man atrodo ilgi, klasikiniai, atitinkamos medžiagos ir modelio šortai yra tinkami oficialioms pareigoms g.gif
Atsakyti
man atrodo isvis nera tokio dalyko kaip 'klasikiniai sortai' biggrin.gif neiciau su jokio ilgio sortais i darba, tuo labiau, kur dress kodas apribotas dviem spalvom ir labai grieztas
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 12, 17:38)
man atrodo isvis nera tokio dalyko kaip 'klasikiniai sortai' biggrin.gif neiciau su jokio ilgio sortais i darba, tuo labiau, kur dress kodas apribotas dviem spalvom ir labai grieztas

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pas mus palydetu namo vos per duris izengus su tokia apranga smile.gif
Atsakyti

va tokio tipo kaip nuorodose jie kokiam tipui priskiriami? visada galvojau kad tokie yra klasikinio stiliaus ir t.t. blush2.gif
http://www.manodrabu...sikiniai-sortai
http://tarpmergaiciu...sikiniai-sortai

tokiais kaip tie trumpučiai esu mačius pasipuošusia viena rimtos firmos direktore kuri visada vaikšto klasikiniais švarkeliais ir t.t. apsirengus tai klausimas ar tokie priskiriami prie klasikiniu ar ne?
Atsakyti
Man susidarė įspūdis, kad tokio tipo šortus dėvėti stilingai ir elegantiškai sugeba reta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 06 12, 17:11)
va tokio tipo kaip nuorodose jie kokiam tipui priskiriami? visada galvojau kad tokie yra klasikinio stiliaus ir t.t.  blush2.gif 
http://www.manodrabu...sikiniai-sortai
http://tarpmergaiciu...sikiniai-sortai

tokiais kaip tie trumpučiai esu mačius pasipuošusia viena rimtos firmos direktore kuri visada vaikšto klasikiniais švarkeliais ir t.t. apsirengus tai klausimas ar tokie priskiriami prie klasikiniu ar ne?

sitie pirmoj foto- medziaga klasikine tokia, ofisiniu rubu. velgi nemanau kad su tokiais sortais galima i rimta darba eiti biggrin.gif ir del ilgio, ir siaip. nesvarbu kad medziaga, spalva, rastas 'rimtam darbui' tinkamas. antri 'sortai' man irgi, svelniai issireiskus, negrazus ir netinkami biggrin.gif darbui suprantu cropped ties kauliukais kelnes, atrodo stilingai, ne per daug issaukianciai, bet reikia kudu koju ir aukstakulniu. jeigu kelnes baigiasi auksciau nei kauliukai- mano galva, darbui netinkama. auksciau kauliuku gali baigtis tik darbiniai sijonai biggrin.gif

o direktore su trumpais sortais.. nznau, yra gi stilingu idealios figuros moteriskiu, kurios gali sau leisti susiderinti trumpucius sortukus ir klasikini svarkeli, bet tai nebus darbas banke, kur yra juoda balta dreskodas. kokia reklamos agenturos direktore- kodel gi ne, ir maxi sukneles, ir sortai trumpi, bile figura gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 12, 19:35)
o direktore su trumpais sortais.. nznau, yra gi stilingu idealios figuros moteriskiu, kurios gali sau leisti susiderinti trumpucius sortukus ir klasikini svarkeli, bet tai nebus darbas banke, kur yra juoda balta dreskodas. kokia reklamos agenturos direktore- kodel gi ne, ir maxi sukneles, ir sortai trumpi, bile figura gera  biggrin.gif

NODREA banke viena gan dažnai dirba su šortukais truputi žemiau keliu kantuoti ir klasikinio audinio. Jos figuros negaliu pavadinti idealia ji tiesiog sugebejo idealiai pritaikyti viršutine rubu dali ir t.t.
kaip reaguoja kolegos i apranga manau dar ir nuo kolegu priklauso ne vien nuo dress kodo ir t.t. o ir nuo ju amžiaus ir požiurio ir i gyvenima ir i religija ir t.t.

gal žinote kur butu galima plačiau paskaityti apie dress kodus ir t.t. nes tikrai neaišku kas galima o kas ne? (realiai tikiuosi kad gyvenime niekada neteks dirbti darbo su griežtu dress kodu, ar uniforma nes toks žmogaus apribojimas manau kenkia ir atliekamam darbui ir darbo rezultatams ir žmogaus asmeniniam gyvenimui ir sveikatai)
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 06 12, 14:58)

Beje, kažkas čia labai piktybiškai netgi norėjo pamatyti mano kapsulę.

Jau tik nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 12, 16:38)

Yra, kai atitinkama medžiaga, ilgis, su kantu ir panašiai. Teko kažkada skaityti ir rekomendacijas, kad tinka oficialiai aprangai oficialūs šortai. Ir matyti yra tekę, net bankuose. Tiesiog susidariau nuomonę iš patirties ir skaitytų straipsnių, kad tai neprieštarauja kodui, protokolui. Tik šiuo atveju tai prasilenkia su mano asmenine nuomone, nes man tai negražu atrodo ax.gif nebent moteris/mergina moka labai labai stilingai ir gražiai susiderinti.

QUOTE(savitre @ 2012 06 12, 17:11)
va tokio tipo kaip nuorodose jie kokiam tipui priskiriami?

Pirmi tai tikrai ne, vien dėl ilgio. Antri irgi nelabai, bet jau kažkas į tą pusę.

Leticija, gal priminti? smile.gif
Papildyta:
Dar ir tos dvi nustatytos spalvos ne visada vienodai nustatytos. Pavyzdžiui teko dirbti net trijose darbovietėse, kur buvo nustatyta balta ir juoda. Dviejuose iš jų buvo galima rengtis net ir balta/juoda suknele, baltu sijonus + balta/juoda palaidine ir t.t. Vienoje buvo griežtai juodos kelnės, juodi sijonai, baltos palaidinės ir panašiai, ne kitaip. Šiuo atveju dar nesu išsiaiškinusi iki galo to balta/mėlyna sampratos, bet ten mačiau visas tik mėlynais kostiumėliais, mėlynomis kelnėmis + baltos palaidinės..
Atsakyti