Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Man dar vis netenka vasaros rūbais pasinaudot, gal kokį kartą teko palaidinę trumpomis rankovėmis užsidėti, ir tai ant viršaus ką užsimetus... šalta pas mus cool.gif (net susinervinau floros skyrelyje pasižiūrėjus kaip kitur gėlės pilnu tempu žydi... o maniškės dar net neprasiskleidusios, nekalbant kad nušalo net ir išdygusios bulvės su pupelėm... nepamenu tokiu metu šalnų unsure.gif )
Vasarai daug neplanuoju, likau prie savo praeitų metų spalvų: tamsiai mėlyna, taupe, šviesiai mėlyna/žydra (pakeičiau dar praėjusios vasaros antroje pusėje geltoną į šv. mėlyną) ... nes nelabai bus kur eiti+nenoriu pinigų leisti... tai planuoju prasisukt kiek papildžius senąjį garderobą.
Nusipirkau trikotažinius marškinėlius žydrus... ir dėl prasto apšvietimo (tamsi parduotuvė) per ryškūs jie man. Bandžiau blukint skalbiant su be chloriu balikliu... zarazą nei kiek nepabluko. Kažin jai į kokį ACE pamerkus nenugeltonuos? sudėtis 100% coton. Čia pamenu merginos eksperimentavo balindamos blush2.gif Kainavo 7 Lt, tai nebūtų ir nuostolio didelio g.gif

O aš galiu ramiai į MD nosį kišt, ten veik nieko nebūna mano dydžio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 07 birželio 2012 - 11:42
QUOTE(bytte @ 2012 06 07, 11:41)
Kažin jai į kokį ACE pamerkus nenugeltonuos? sudėtis 100% coton. Čia pamenu merginos eksperimentavo balindamos  blush2.gif Kainavo 7 Lt, tai nebūtų ir nuostolio didelio  g.gif

Gali nugeltonuot...šiaip siūlyčiau ACE prasiskiest šiek tiek daugiau (kad silpnesnis būtų) ir bandyt laikyt tame tirpale trumpesnį laiką. Jei nebus norimo efekto- ilginti laiką, o jei ką- tai ir didint ACE kiekį. Ilgiau terštis, bet geriau palaipsniui, nei iškart persistengt 4u.gif

Ai, dar visoms balinančioms irgi neminėtas aspektėlis: kartais balikliai visai kitaip veikia siūlą nei medžiagą (viskas vėlgi priklauso nuo sudėties). Tai pvz.šiuo atveju gali medžiagos spalvytė pašviesėti, o siūlai- likti kokie buvę. Gali ir atvirkščiai (jei medžiaga sintetinė, o siūlai- medvilnės)- medžiaga beveik nepakinta, o siūlės kardinaliai keičiasi. Dažniausiai tai nesudaro didelių nepatogumų, bet jei siūlių daug, jos ryškiai matomos, tai gali ir išdarkyti vaizdą. Tad vertėtų prieš užsiimant balinimu ar dažymu atkreipti dėmesį į tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 06 07, 06:17)
Tai jau sėkmingesni pastarieji pirkinukai, nes pamenu ankstesnius skundus  smile.gif

Aš į MD irgi bijau nosį kišt  biggrin.gif , kiek įkišu, tiek kažkuo susigundau  blush2.gif

batukai, kuriuos pirkau- tokie patys, kokius turejau, tai jiem priekaistu neturiu biggrin.gif visu kitu rubu dar negavau, bus tik kita savaite.. ziauriai abejoju del tu sortuku, nerandu centimetrines juosteles, o su liniuote matuojant nelabai tiksliai gaunasi, tai net nezinau, ar tikrai savo dydi nusipirkau. mane aisku tikino, kad 'dydis universalus', bet nu pripazinkim, kad universalaus dydzio gali buti tik bulviu maisas... ir dar mano kazkokia paranoja del figuros, bijau, kad tie sortukai is koju baisias desreles padarys lotuliukas.gif nors dabar susiradau spintoj senus rudus sortukus, modeliu labai panasus i tuos uzsakyus, tai laikau kumscius kad tiktu, kitaip bus pinigai vejais visai doh.gif

va dar vakar zydra nagu laka is golden rose nusipirkau. galvojau, bus eilinis fuflo uz 5lt, pirkau tik spalva pabandyt (pries gerus 2 metus uzsieny buvo vasaros top'as, chanel atrodo sita manika uzleido, bet taip ir neisdrisau melynai nagu lakuot tada), o dabar sedziu visa apsipatenkinus- labai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 07, 20:01)

va dar vakar zydra nagu laka is golden rose nusipirkau. galvojau, bus eilinis fuflo uz 5lt, pirkau tik spalva pabandyt (pries gerus 2 metus uzsieny buvo vasaros top'as, chanel atrodo sita manika uzleido, bet taip ir neisdrisau melynai nagu lakuot tada), o dabar sedziu visa apsipatenkinus- labai graziai atrodo  thumbup.gif

bigsmile.gif
Aš irgi nusipirkau žydrą nagų laką GR, deja, visiškai nusivyliau. Maniškis iš serijos Paris, atsp 52, net ir 5 sluoksniai neduoda tokio atspalvio, kaip buteliuke. O vienas tai visai permatomas verysad.gif . (Beje, dėl lakų, išbandžiau 5 lakus Flormar, tai iš serijų Flormar nail Enamel ir Supershine laikosi virš savaitės tikrai, iš serijos Supershine miracle - ~5 dienas, o ant kojų jau 2 savaites nešioju)
Atsakyti
o kur yra tu flormar pirkti? man is pigiu nagu laku pasiteisino tik catrice biggrin.gif super gerai dengiasi ir laiko bent 4 dienas rankom, kojom kol nuauga arba nudauzau..
o mano golden rose is care+strong serijos. ziuresiu kaip laikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 07, 20:35)
o kur yra tu flormar pirkti? man is pigiu nagu laku pasiteisino tik catrice biggrin.gif super gerai dengiasi ir laiko bent 4 dienas rankom, kojom kol nuauga arba nudauzau..
o mano golden rose is care+strong serijos. ziuresiu kaip laikys smile.gif

O man Catrice vos pusdienį laikė... unsure.gif Turėjau 2 ir abu išmečiau nepabaigus.
Flormar - Vilkpedės bazėse priešais Elevitą kosmetikos parduotuvėje, bet ne visos serijos vykusios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 07 birželio 2012 - 19:53
QUOTE(dominica @ 2012 06 07, 19:01)
va dar vakar zydra nagu laka is golden rose nusipirkau. galvojau, bus eilinis fuflo uz 5lt, pirkau tik spalva pabandyt (pries gerus 2 metus uzsieny buvo vasaros top'as, chanel atrodo sita manika uzleido, bet taip ir neisdrisau melynai nagu lakuot tada), o dabar sedziu visa apsipatenkinus- labai graziai atrodo  thumbup.gif

Dabar mint nagų lako madinga labai, bet pas mus dar nedrįsta, Londone nemažai mačiau su tokia spalva biggrin.gif
Atsakyti
as mint turiu.. negraziai dengiasi blush2.gif noriu gero mint lako plius nabrangaus, bet nerandu spalvos normalios niekur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 07, 22:01)
as mint turiu.. negraziai dengiasi  blush2.gif noriu gero mint lako plius nabrangaus, bet nerandu spalvos normalios niekur biggrin.gif

Nes pas mus dar nemadinga, o gal ir neateis net...

Bet man gal ir nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
ateis.. pries 2 vasaras buvo madoj melynas lakas, pernai geltonas.. siemet mint.. tai melynas su geltonu tik dabar mazdaug pasirode, ir tai dar ne masiskai. speju gerai cia padariau mint imdama i kapsule- kitais metais dar bus madinga matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 08, 12:20)
speju gerai cia padariau mint imdama i kapsule- kitais metais dar bus madinga matyt  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, pakeičiau darbą. Su apranga ir jos spalvomis dar blogiau doh.gif reikalavimai labai griežti, tamsiai mėlyna - balta doh.gif o ir stiliukas oficialus.. net nežinau ką daryti.. tai negi nusipirkti kokį vieną kostiumuką ir dauh baltų bliuskų? doh.gif
Atsakyti