Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Amarcord @ 2012 06 05, 20:42)
Žinokit, pavyksta pasinaudoti ir tiem, kurie su klaidom pretenduoja  rolleyes.gif Aš suprantu, kad jus čia domina pats principas, bet gyvenime kartais lengviau išsiųsti emailą, ir jei matai, kad niekas į jį nereaguoja, tai jau imiesi kitų priemonių. Praktika rodo, kad į emailą sureaguojama, tad nesibaisėkit taip jau smile.gif

Ne tikrai nesibaisu. Nes kiek teko grąžinti daiktų, pardavėjų atstovai būna tikrai beprotiškai neišprusę biggrin.gif Nežinau net kur tokių randa, pagal mano suvokimą, žmogus įgyjęs vidurinį išsilavinimą turėtų daugiau nutuokti apie šalies teisinę sistemą cool.gif Bet ir jūs supraskit, kad taip yra tik iki jūs grąžinat sijoną kurio vertė 100 lt. O pabandykit pasiginčyti dėl buto už 500 000 lt ir pamatysit, kaip tiksliai ir be jokių klaidų turit reikšti savo pretenzijas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 06 05, 20:42)

gerai, o ko prasysit pasto atlyginti uz laisko pametima? nes finansine prasme tas pametimas tai prasmes neturi siuo atveju. man jusu argumentai skamba neisprususiai, vien tai, kad neva isvis siusti kazka emailu tas pats kas rasyti dievui, nors paprastai imones turi internetinius puslapius su el.kontaktais. gal tuomet siusti laiska normaliu pastu ju nurodytu adresu irgi tas pats kas siusti dievui? o dar kokie argumentai? teko susidurti, pati nesu teisininke, bet remiuosi ju konsultacijomis ir ziniomis, kurias nemaloniu momentu teko ir man suzinoti. del grazinamos prekes kainos, na as nenuleisciau ranku ir del to 100lt. gal man jie nemazai reiskia, o tuo labiau kai as visiskai turiu i tai teise, beto tokie dalykai yra nagrinejami nemokamai, tai prarasti nera ko, nors bet kokiu atveju vistiek nusimato laimejimas. man keista, kad taip gincyjates ne tik kad pati neismanydama, bet isvis nelabai ka ir konkretaus apie tai net girdejusi...
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 06 05, 22:31)
gerai, o ko prasysit pasto atlyginti uz laisko pametima? nes finansine prasme tas pametimas tai prasmes neturi siuo atveju. man jusu argumentai skamba neisprususiai, vien tai, kad neva isvis siusti kazka emailu tas pats kas rasyti dievui, nors paprastai imones turi internetinius puslapius su el.kontaktais. gal tuomet siusti laiska normaliu pastu ju nurodytu adresu irgi tas pats kas siusti dievui? o dar kokie argumentai? teko susidurti, pati nesu teisininke, bet remiuosi ju konsultacijomis ir ziniomis, kurias nemaloniu momentu teko ir man suzinoti. del grazinamos prekes kainos, na as nenuleisciau ranku ir del to 100lt. gal man jie nemazai reiskia, o tuo labiau kai as visiskai turiu i tai teise, beto tokie dalykai yra nagrinejami nemokamai, tai prarasti nera ko, nors bet kokiu atveju vistiek nusimato laimejimas. man keista, kad taip gincyjates ne tik kad pati neismanydama, bet isvis nelabai ka ir konkretaus apie tai net girdejusi...

Nu labas rytas!!! Jeigu paštas pradangina, pameta, praranda registruotą laišką siuntinį ar siuntą ir dėl jų kaltės aš praleidžiu terminą (šiuo atveju 2 savaičių terminą) kreiptis dėl prekės grąžinimo ir pinigų atgavimo tai ta "finansinė prasmė" labai konkreti.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 06 05, 21:31)
gerai, o ko prasysit pasto atlyginti uz laisko pametima?

frusty.gif
Susirišu rankas už nugaros ir nebekomentuoju šito klausymo 000189.gif

QUOTE(Gute444 @ 2012 06 06, 08:41)
Nu labas rytas!!!  Jeigu paštas pradangina, pameta, praranda registruotą laišką siuntinį ar siuntą ir dėl jų kaltės aš praleidžiu terminą (šiuo atveju 2 savaičių terminą) kreiptis dėl prekės grąžinimo ir pinigų atgavimo tai ta "finansinė prasmė"  labai konkreti.

Ačiū likimui biggrin.gif Nes jau maniau, kad tarp atskirų planetų bendraujam. Gerai, kad ir iš manosios kas nors atsirado 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gera atomazga gavosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sakykit kaip ta salta ir silta atskrt? Nu ka, ziuriu as derinukus: grazu, negrazu. Bet ar ten silta ar salta, tai visai nei bum, nei meee. Jauciu vel nukrypau nuo krypties unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2012 06 06, 10:24)

cool.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 06 06, 10:59)
Gera atomazga gavosi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sakykit kaip ta salta ir silta atskrt? Nu ka, ziuriu as derinukus: grazu, negrazu. Bet ar ten silta ar salta, tai visai nei bum, nei meee. Jauciu vel nukrypau nuo krypties  unsure.gif

Man su tuo šiltumu-šaltumu irgi nėra lengva, bet manau, kad akis lavėja žiūrint į realiai sugretintas šiltas ir šaltas spalvas, taip po truputėlįimu skirti ir derinukuose, kur šilta kur šalta. Nesakau, kad visada galiu tiksliai pasakyti šilta ar šalta, bet tikrai daugiau negu anksčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 06 06, 11:25)
Man su tuo šiltumu-šaltumu irgi nėra lengva, bet manau, kad akis lavėja žiūrint į realiai sugretintas šiltas ir šaltas spalvas, taip po truputėlįimu skirti ir derinukuose, kur šilta kur šalta. Nesakau, kad visada galiu tiksliai pasakyti šilta ar šalta, bet tikrai daugiau negu anksčiau.

Tai turbut dar reikia laiko. Pro parduotuve einant man nu nera jokio skirtumo kuri ten kuri unsure.gif

Nu va pvz, DontStop neseniai kele savo kapsule su koraline. Man ta koraline visai neatrode salta. Nors pagal Dontstop tipa, ji tokia turetu buti. Be to koraline yra ir rudens paletese. Taip kaip atskirt ji silta ar salta g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 06 06, 11:42)
Tai turbut dar reikia laiko. Pro parduotuve einant man nu nera jokio skirtumo kuri ten kuri  unsure.gif

Nu va pvz, DontStop neseniai kele savo kapsule su koraline. Man ta koraline visai neatrode salta. Nors pagal Dontstop tipa, ji tokia turetu buti. Be to koraline yra ir rudens paletese. Taip kaip atskirt ji silta ar salta  g.gif

Na nieko kito ir nelieka kaip tik mokytis pamatyti spalvą...
Ta koralinė kaip ir lašišinė (o gal tai vena ir ta pati spalva?) yra visų tipų paletėse, tik jų atspalviai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 05, 15:29)

o kur Shana dingo??

Labadienis
Paskaitau kiek speju, ne derinuku dejimo metas biggrin.gif
Keiciu darba, kai susistoves viskas, va tada ateisiu apie rimta garderoba sneketi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 06 06, 11:42)
Tai turbut dar reikia laiko. Pro parduotuve einant man nu nera jokio skirtumo kuri ten kuri  unsure.gif

Nu va pvz, DontStop neseniai kele savo kapsule su koraline. Man ta koraline visai neatrode salta. Nors pagal Dontstop tipa, ji tokia turetu buti. Be to koraline yra ir rudens paletese. Taip kaip atskirt ji silta ar salta  g.gif

Renkuosi šaltesnius koralinės atspalvius, labiau ružavus, nei oranžinius. Koralinė kaip bebūtų nėra labai jau šalta spalva. Ir man ji tinka tik jei pritempt makiažo (ir "įdegio") pagalba ax.gif Bet jos ryškumas labai tinka, kaip clear potipiui.

Gerai būtų suvokti, kad spalva nebūna tiesiog šalta ar šilta. Galima įsivaizduoti spalvos temperatūrą linijiškai, kur vienam polyje 0 - visiškai šalta spalva, ir kitam - 100 - labai šilta spalva. Tuomet neutralios spalvos, yra tokių kelios, kurios nepriskiriamos nei prie šaltų, nei prie šiltų, atsidurtų per vidurį, tiek skaičiumi 50. Mano koralinė - na, sakykim, prie 45 - t y vos link šaltumo ir tt smile.gif Kažkur buvo ir nuoroda į puslapį, kur visi įmanomi atspalviai buvo su realiom temperatūrom smile.gif
Atsakyti
as MD jau nusipirkau baltas su juodu baletkes, koralini kardigana, koraline suknele ir melyna sortuku ir svarkelio komplektuka doh.gif kas nors sustabdykit mane... tuoj visus pinigus prapirksiu lotuliukas.gif

va dar pasigirsiu kad iskeiciau turki i meta. tai betruksta tik vieno balto sijonuko (galvoju, kad siusiuos pas siuveja, nes niekur nerandu ko reikia) ir poros paprastu maikuciu ir jau su kapsule bus tikrai tikrai baigta. kazkaip ir bardako maziau dabar nei ankstesniam neisbaigtam variante, po kokios savaites pasirodysiu is naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 06 06, 22:15)
as MD jau nusipirkau baltas su juodu baletkes, koralini kardigana, koraline suknele ir melyna sortuku ir svarkelio komplektuka  doh.gif kas nors sustabdykit mane... tuoj visus pinigus prapirksiu  lotuliukas.gif

Tai jau sėkmingesni pastarieji pirkinukai, nes pamenu ankstesnius skundus smile.gif

Aš į MD irgi bijau nosį kišt biggrin.gif , kiek įkišu, tiek kažkuo susigundau blush2.gif
Atsakyti