Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 30, 14:01)
groovy, kai prireikia ne viskas taip greit tuo momentu ir isigyjama, ypac galbut dontstop atveju kai dar ir gaudo nuolaidas ir t.t. o siaip buna dienu, kai ir patalpoje vesu su trumpom, tai kazin ar lietpalcio uztenka  ax.gif 

Aš ne apie tą momentą kalbėjau, o apskritai apie patirtį ir pamoką kad ir kitam sezonui tarkim. be to, kai labai reikia, įmanoma ir tuo momentu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 30, 14:11)

dontstop kiek pamenu irgi saltmire, tai tuo labiau keista pasirode biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 05 30, 14:44)

ka ir turiu omeny, kad man su suknelemis susiskaiciavo net daugiau deriniu (nors ir tai prie kelniu nenesioju), bet suknele, suknele + svarkelis, na ir gal ten koks vienas sijonas, nei donstop grynai tik apacia*virsus, bet labai jau priestaravo tada ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 05 30, 17:56)

jeigu nepamenat tai ne visa kapsule vien sukneles, o sukneles, keli kardiganai, ir net pvz vienas sijonas. o pas jus vistiek derinia TIK virsus*apacia ar plius VIENA suknele. tiesiog man keista skaityti tokius jusu pasisakymus, nes buvo net ir skaiciuoti deriniai, o jus vistiek kad per mazai, per mazai, nors pacios deriniu mazoka pagal jusu teorijas.. cia siaip, del pasisakymu kartais.. nelogisku.. ir keistu 4u.gif
---
groovy, gal ir imanoma, bet dontstop tas turbut netinkama 4u.gif nors ir as taip staigiai prireikus matyt nenusipirkciau kazko, nes vistik reikia tureti neribojancius finansus ir marias laiko ax.gif

kadangi atsirado nauju rubu, avalynes - rusvu, melynu.. tai galvoju apie trecia.. turiu viena maike, galvoju gal imti pagal ja, tik nemoku apibudinti tos spalvos.. nei tai alyvine, nei tai kokia rozine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buurbuulis: 31 gegužės 2012 - 20:42
QUOTE(groovy @ 2012 05 31, 00:06)
Aš ne apie tą momentą kalbėjau, o apskritai apie patirtį ir pamoką kad ir kitam sezonui tarkim. be to, kai labai reikia, įmanoma ir tuo momentu biggrin.gif

kai kazko staiga prireikia,bet neturi,ypac ne pagal sezona,leki per parduotuves ir galiausiai nusiperki visiskai netinkama doh.gif cia is mano patirties..
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 31, 21:39)
kadangi atsirado nauju rubu, avalynes - rusvu, melynu.. tai galvoju apie trecia.. turiu viena maike, galvoju gal imti pagal ja, tik nemoku apibudinti tos spalvos.. nei tai alyvine, nei tai kokia rozine  g.gif

Va čia galima išsirinkti artimiausią spalvą ir pasakyti mums kodą. Tada ir be apibūdinimo žinosim, kaip ta rožinė-alyvinė atrodo biggrin.gif

Aš tai nusipirkau vasarai rankinę ir viskas, stabdau bent mėnesiui rūbų pirkimą (čia viešai pasisakau, kad būtų atsakomybės jausmas bent kažkoks doh.gif ). Nors reiktų dar bent poros maikučių, bet gal kaip nors išsiversiu ir su turimom.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 31, 21:39)
ka ir turiu omeny, kad man su suknelemis susiskaiciavo net daugiau deriniu (nors ir tai prie kelniu nenesioju), bet suknele, suknele + svarkelis, na ir gal ten koks vienas sijonas, nei donstop grynai tik apacia*virsus, bet labai jau priestaravo tada  ax.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 05 30, 17:56)

jeigu nepamenat tai ne visa kapsule vien sukneles, o sukneles, keli kardiganai, ir net pvz vienas sijonas. o pas jus vistiek derinia TIK virsus*apacia ar plius VIENA suknele. tiesiog man keista skaityti tokius jusu pasisakymus, nes buvo net ir skaiciuoti deriniai, o jus vistiek kad per mazai, per mazai, nors pacios deriniu mazoka pagal jusu teorijas.. cia siaip, del pasisakymu kartais.. nelogisku.. ir keistu 4u.gif
---

Aš savęs šaltmire neskatau unsure.gif Žiemą, jei šalta, tai man šalta, vasarą mirštu nuo karščio. Karščius sunkiau pakeliu, nei šalčius, kai šalta, tai galima tiesiog šilčiau apisrengit, o kai karšta, nors iš odos išsinerk doh.gif biggrin.gif (o dar ir spaudimas pradeda kilti, galūnės tinti verysad.gif )

Pamečiau mintį g.gif

Tai aš visiškai sutinku, kad sluoksniavimas yra labai kapsuliška. Ir nesiginčijus pripažįstu, kad pas mane mažai derinių gaunasi, būtent dėl NEsluoksniavimo biggrin.gif . Bet aš vis tiek nesluoksniuosiu, nes man tai psichologiškai nepriimtina cool.gif

Burbuli, jei netyčia kalbat apie savo kapsulę su suknelėm, tai aš jos nemačiau, manau, kad nieks nematė biggrin.gif , nes nerodėt. Tai negalėjau kritikuoti būtent jūsų kapsulės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 01 birželio 2012 - 11:40
QUOTE(dontstop @ 2012 06 01, 11:26)
Tai aš visiškai sutinku, kad sluoksniavimas yra labai kapsuliška. Ir nesiginčijus pripažįstu, kad pas mane mažai derinių gaunasi, būtent dėl NEsluoksniavimo biggrin.gif

Ką žinau, o kam reikia milijono tų derinių? 10 jau visai gana, jei neturi bėdų dėl to, kad antrą kartą su ta pačia apranga neisi biggrin.gif
Ir ką čia prisluoksniuosi vasarą hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 06 01, 11:37)

Ir ką čia prisluoksniuosi vasarą hihihi.gif

Tas sluoksniavimas, tai as nesioju pvz. kelnes/sijonas + maikute/bliuskute + svarkelis
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 06 01, 13:01)
Tas sluoksniavimas, tai as nesioju pvz. kelnes/sijonas + maikute/bliuskute + svarkelis

Na, kai vėsiau, apsirengiu ir aš megztuką ar švarkelį, bet daugiau tai ką ten cool.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 06 01, 13:03)
Na, kai vėsiau, apsirengiu ir aš megztuką ar švarkelį, bet daugiau tai ką ten cool.gif

Tai daugiau ir nera ka, bet ir ziema po paltu/striuke gaunas tas pats sluoksniavimas, nebent vietoj vienos palaidines po apacia uzsidesi dvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 06 01, 14:03)

As tai megstu maikute ant sleikuciu o ant ju marsinelius kokius ivairaus ilgio rankovem. Cia tokiam nesventiskam laisvalaikiui. Primenu kad saltmire, tai pries 25 man du sluoksniai dar pats tas smile.gif
Atsakyti
Aš tai neįsivaizduoju, kaip į darbą eiti bent minimaliai nesluoksniuojant (maikutė + kadriganas, maikutė + švarkiukas), nes kai lauke karšta, darbe vėsu. Be to, pas mus skirtinguose kabinetuose skirtinga temperatūra. Kažkada laikiau skarą darbe, bet nepatiko. Kol sėdi prie stalo visai nieko apsisiausti, bet vaikščiot taip po ofisą - nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 06 01, 14:25)
Aš tai neįsivaizduoju, kaip į darbą eiti bent minimaliai nesluoksniuojant (maikutė + kadriganas, maikutė + švarkiukas), nes kai lauke karšta, darbe vėsu. Be to, pas mus skirtinguose kabinetuose skirtinga temperatūra. Kažkada laikiau skarą darbe, bet nepatiko. Kol sėdi prie stalo visai nieko apsisiausti, bet vaikščiot taip po ofisą - nea  unsure.gif

Prisiminkit, kad Dontstop ir ziema nesluoksniuoja 4u.gif
Atsakyti