Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 29, 18:22)
bet juk būna tokių dienų, kai su ploščium tikrai per šilta, o su trumpom vistik per šalta..  g.gif

Jei toks poreikis atsiras, pagal jį ir kapsulė papilnės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 29, 19:22)

bet juk būna tokių dienų, kai su ploščium tikrai per šilta, o su trumpom vistik per šalta..  g.gif

Tai plosčius nuo kardigano ar švarko ar net palaidinės tesiskiria ilgiu, nes maniškis plonas, medvilninis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2012 05 29, 19:24)
Jei toks poreikis atsiras, pagal jį ir kapsulė papilnės smile.gif

Aš tiesiog pagal praeitą vasarą sprendžiu, visą vasarą dirbau, atostogų neturėjau, kiekvieną dieną vaikščiojau į darbą ir tiesą sakant net to plosčiaus neprireikė smile.gif
Atsakyti
O tu pėsčiomis į darbą? Ta prasme netoli namų? Rytais, akip suprantu, vėsoka būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 05 29, 19:35)
O tu pėsčiomis į darbą? Ta prasme netoli namų? Rytais, akip suprantu, vėsoka būna g.gif

Aš pėsčiomis, o iki darbo 4 min kelio smile.gif Aš 9 einu, jau nebebūna šalta. Vaiką į darželį 7.30 vedu su bliuzonu, nes būna kokie +12-15, o 9 jau kokie +18
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 28, 12:38)
Dėkui už nuomonę, šita rankinė labai ypatinga  ax.gif  Tai tikra II pasaulinio karo laikų vokiška kareiviška rankinė, kurią vyras (karininkas) rado kažkur sandėlyje  biggrin.gif

Tada dar fainesnė ta rankinė, jai ji originalas drinks_cheers.gif .

user posted image
Šitas derinukas thumbup.gif , kiek kitokią palaidinę įsivaizdavau sulankstyta kur foto. Be to batukai derantys. Derinukas su marškinėliais vis tiek man nelabai... man jie ir prie basučių nelabai... ne spalviškai, bet kažkaip ... nėra taip kad visai nederėtų, bet iki tobulumo trūksta. Mano akimis jie kažkokio Cantry stiliaus atspalvio turi blush2.gif
QUOTE(dontstop @ 2012 05 29, 20:08)
Aš pėsčiomis, o iki darbo 4 min kelio  smile.gif  Aš 9 einu, jau nebebūna šalta. Vaiką į darželį 7.30 vedu su bliuzonu, nes būna kokie +12-15, o 9 jau kokie +18

Toks jausmas, kad ne toje pačioje šalyje gyvenam biggrin.gif ... pas mus 9-tą gerai jai +10-12 būna. Dažniausiai tai iki +10, va šyrit irgi tik +8 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 27, 15:56)

kaip sios basutes? ar patogios, ar nesiteplioja tokio tipo platforma? 4u.gif

man visai patiko tavo kapsule, ka pakeisciau, tai pora rankinuku, bet cia skonio reiklalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 30, 08:59)

Toks jausmas, kad ne toje pačioje šalyje gyvenam biggrin.gif ... pas mus 9-tą gerai jai +10-12 būna. Dažniausiai tai iki +10, va šyrit irgi tik +8 ax.gif

Bytte, panasu kad aip ir yra smile.gif Kiek laipsniu tokiu metu buna, nepasakysiu. Bet pas mus dviem savaiem anksciau zydet viskas pradeda ir pan (lyginu su teviske zemaitijoje). Siltieji krastai cia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciukas1: 30 gegužės 2012 - 09:59
QUOTE(bytte @ 2012 05 30, 08:59)

Čia mes su mama pastoviai ginčijamės - aš jai rašau sms "karšta, mirštu, +31, neturiu kur dėtis", ji man atrašo "negali būti, pas mus lietus ir +12" biggrin.gif

QUOTE(LolitCafe @ 2012 05 30, 10:42)
kaip sios basutes? ar patogios, ar nesiteplioja tokio tipo platforma?  4u.gif

Nežinau, ar nesiteplioja, niekad tokių neturėjau anksčiau, o šitas avėjau dar tik kartą (nebijau teplumo, nes temokėjau ~40 lt. Išsiteps, išmesiu ir pamiršiu biggrin.gif, neišsiteps - po vasaros parduosiu. Pirkau jas kaip trendinį vienasezonį daiktą) . Man pasirodė patogios, bet mano kojos absoliučiai nereiklios smile.gif
Atsakyti
groovy, kai prireikia ne viskas taip greit tuo momentu ir isigyjama, ypac galbut dontstop atveju kai dar ir gaudo nuolaidas ir t.t. o siaip buna dienu, kai ir patalpoje vesu su trumpom, tai kazin ar lietpalcio uztenka ax.gif

dontstop, man labai uzkliuvo, kai sakete, kad su suknelemis kapsuleje negalima susidaryti daug deriniu, tai kad as tu deriniu suskaiciavau ir tai daugiau, negu pvz jusu, kur pas jus grynai tik apacios*virsus, nes nera jokio sluoksnavimo, svarkeliu, kardiganu ir t.t. (cia ne tik apie vasarine, o ir apie matyta rudenine ar pavasarine..). kazkaip atsiminiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 30, 15:01)
groovy, kai prireikia ne viskas taip greit tuo momentu ir isigyjama, ypac galbut dontstop atveju kai dar ir gaudo nuolaidas ir t.t. o siaip buna dienu, kai ir patalpoje vesu su trumpom, tai kazin ar lietpalcio uztenka  ax.gif 

Tai kad apie patalpa Dontstop jau atsake. As manau, kad jei zmogui nereikia, tai kam pirktis: "a vdrug prireiks". Ne pirmus metus formuoja kapsules ir zino, ko reikia g.gif As kaip saltmire ir prie 20 daznai su megstuku vaikstau, tai man truktu. Bet visi mes skirtingi 4u.gif
Atsakyti
donstop darbinė kapsulė:6 rūbai su kuriais sudaromi 9 deriniai... + 1 suknelė= 1 derinys... jai nesluoksniuoti. Bet jai žmogus nesluoksniuoja, o tik renkasi šiltesnį/šaltesnį variantą tada niekaip su suknelėm daugiau nesigautų... iš 7 rūbų.
Kuo daugiau rūbų vienu metu susimauni, tuo daugiau yra kur pasireikšt derinant. aš mėgstu prisimaut velniai žin ką, velniai žin kokia tvarka... tai galiu suknelę ir prie kelnių, ir prie sijonų kaip palaidinę panaudot... dar po ja, ar ant jos užsimaut kažką. O kai Klaipėdoje tokie orai permainingi, tai vienu sluoksniu rengtis man būtų ir šiaip ne praktiška.
Nors ... turiu galvoje planiuką itin šiltam orui mini kapsulytę susikurt... su klaustuku ar praktiška.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 30, 15:01)

dontstop, man labai uzkliuvo, kai sakete, kad su suknelemis kapsuleje negalima susidaryti daug deriniu, tai kad as tu deriniu suskaiciavau ir tai daugiau, negu pvz jusu, kur pas jus grynai tik apacios*virsus, nes nera jokio sluoksnavimo, svarkeliu, kardiganu ir t.t. (cia ne tik apie vasarine, o ir apie matyta rudenine ar pavasarine..). kazkaip atsiminiau  blush2.gif

Visai nesluoksniuojant iš apačių ir viršų daugiau derinių išeina, nei iš vien iš suknelių.
Sluoksniuojant vėlgi iš apačių, viršų ir švarkelių daugiau derinių išeina, nei iš suknelių ir švarkelių.
Na, Bytte geriau paaiškino smile.gif
Aš dar tiek papildysiu:
jei dabar prie savo darbinės kapsulės aš dasipirksiu 1 topą, man prisidės 3 deriniai (naujas topas + pirmas sijonas, naujas topas + antras sijonas, naujas topas + kelnės). Jei dasipirksiu suknelę - man prisidės 1 derinys (suknelė pati iš savęs) mirksiukas.gif
Aš planuoju dasipirkti 3 topus - viso prisidės 9 deriniai. Ir palyginimui 3 naujos suknelės - tik + 3 deriniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 30 gegužės 2012 - 18:00