man viskas pas dontstop labai gerai pati gal nesirengciau kai kuriu rubu, bet isivaizduoju pagal donstop skoni ir figura- atrodo super o ir rankinukai- atskirai pamesti jie man nekaip ziurejosi, bet deriniuose tikrai tinka! ypac grazu ta melyna suknele su raudonom basutem
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 28, 12:51)
ir bridzus (nors buvo cia kazkada isreiksta mintis, kad bobiska). Sijonus as pati gana retai segiu, ypac kai vaikai atsirado.
Aš irgi bobiška Bridžai pas mane sportinėje kapsulėje ir marinistinėje
Na jei galutinai nenuvarginau visų savo foto, štai dar kelios, noriu iki galo išsiaiškinti dėl raudonų basučių. Netikėtas atradimas man - regis Burbulis teisi ir jos tikrai gerai žiūrisi prie koralinių palaidinių. O kas dėl likusios darbinės kapsulės dalies? Na su suknele tikrai ne, o su marškiais?
Bytte, dėl griežto rankinuko - derinu tik su marškinukais, ar vis tiek ne į temą atrodo?
Ir paskutinės laisvalaikio rankinės pritaikomumas - čia derinys ant ribos su sporto kapsule, išvykoms į gamtą
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 28, 15:15)
Man tai viskas gerai žiūrisi. Neesu tikra tik dėl chaki rankinės (tos karinės) ir raudonų basučių derinio.
Ar dėl stiliaus ar spalvos? Man stilius šiek tiek pjaunasi. O spalvų derinys labai labai prie širdies Pavasarį mano pagrindinis kasdienis outfit'as į darželį/parduotuvę/paštą/pan buvo chaki kelnės+šis chaki rankinukas+raudona striukė+raudoni sportbačiai Šį komoplektą nešiojau taip dažnai, kad kelnės sunešiojau iki skylės
QUOTE(dontstop @ 2012 05 28, 18:21)
Ar dėl stiliaus ar spalvos? Man stilius šiek tiek pjaunasi. O spalvų derinys labai labai prie širdies Pavasarį mano pagrindinis kasdienis outfit'as į darželį/parduotuvę/paštą/pan buvo chaki kelnės+šis chaki rankinukas+raudona striukė+raudoni sportbačiai Šį komoplektą nešiojau taip dažnai, kad kelnės sunešiojau iki skylės
Dėl spalvos. Bet čia gal man fantazija neveikia, nes nenufotkintos tos basutės konkrečiai šitam deriny Tiesiog turiu tokias ala bežines kelnes, vos vos į žalsvumą, nu prie nieko jos man netinka Tai įsikalus, kad probleminė spalva.
Basutės su marškiniais gražu, rankinė tinka, su suknele kažkaip nelabai.
Neturiu laiko rasyti, bet Dontstop kapsules paziurejau, patiko beveik viskas, tikrai
QUOTE(dontstop @ 2012 05 28, 17:21)
Raudonos basutes pirmoje kapsuleje liuks, na isskyrus ta viena melynai balta suknele, bet tai tik vienas atkrentantis derinys del paskutines rankines is darbines kapsules (tos karines ) tai va pasimeciau, del formos tai nepritarciau byttei manau forma liuks, tikrai nera griezta ir ziurisi ne tik prie marskinuku, bet ir prie tos placios palaidines, stilistiskai. Kas liecia spalvas nezinau.. pirma karta kai kelete, tai sijonai atrode tokie vos vos vos pilksvi, o ta rankine tokia grynai beige, su "rusvumu" labiau, o ne pilkumu, tai zinau kaip tokie atspalviai tarpusavy pjaunasi, derinyje matau tos rankines visai kita spalva, tai va nebezinau kur kokios spalvos iskraipytos, kur tikresnes ir kaip ten galutinai yra
---
Dar norejau paklausti (gal ir sakete, atsiprasau jei nepastebejau) ar tai jau galutine darbo kapsule? na man joje maza rubu bent jau virsu, nes asmeniskai man tenka skalbti virsus dazniau nei apacias (net ir sviesias, turiu tokio panasaus atspalvio kelnes ir sortus, beveik baltus, vos pilkus) ir dar man pritruko kazkokiu kardiganu/svarkeliu ar kazko.. na vistiek vasara buna ir vesiu dienu
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 28, 21:46)
Raudonos basutes pirmoje kapsuleje liuks, na isskyrus ta viena melynai balta suknele, bet tai tik vienas atkrentantis derinys del paskutines rankines is darbines kapsules (tos karines ) tai va pasimeciau, del formos tai nepritarciau byttei manau forma liuks, tikrai nera griezta ir ziurisi ne tik prie marskinuku, bet ir prie tos placios palaidines, stilistiskai. Kas liecia spalvas nezinau.. pirma karta kai kelete, tai sijonai atrode tokie vos vos vos pilksvi, o ta rankine tokia grynai beige, su "rusvumu" labiau, o ne pilkumu, tai zinau kaip tokie atspalviai tarpusavy pjaunasi, derinyje matau tos rankines visai kita spalva, tai va nebezinau kur kokios spalvos iskraipytos, kur tikresnes ir kaip ten galutinai yra
---
Dar norejau paklausti (gal ir sakete, atsiprasau jei nepastebejau) ar tai jau galutine darbo kapsule? na man joje maza rubu bent jau virsu, nes asmeniskai man tenka skalbti virsus dazniau nei apacias (net ir sviesias, turiu tokio panasaus atspalvio kelnes ir sortus, beveik baltus, vos pilkus) ir dar man pritruko kazkokiu kardiganu/svarkeliu ar kazko.. na vistiek vasara buna ir vesiu dienu
---
Masnasu čia painiava išėjo, darbinė rankinė ne karinė , o vokelio formos, šviesi. O karinė - chaki, iš laisvalaikio kapsulės. Na, ne esmė
Dėl atspalvių - tikrai, turbūt nei vienoje foto atspalviai nėra tokie kaip gyvenime Nežinau, ką su tuo daryti, naujo fotiko kol kas neplanuoju pirkti
Darbo kapsulė tikrai ne galutinė. Aš irgi skalbiu rūbus dažnai, dažniausiai po vieno apsirengimo. Aš dar ir vidury dienos kartais persirengiu (pietauti grįžtu namo, tuomet ir persirengiu), nes gausiai prakaituoju. Aš planuoju toliau nupirkti 3 - 4 topus, greičiausiai melsvų atspalvių, panašiai kaip suknelė. Ir vieną apačią, kadangi dryžuotas sijonas storokas, per karščius atkris. Kardiganų neplanuoju, nemanau, kad prireiks. Darbe laikau labai didelį bambukinį šalį, tai jei kolegos užleidžia kondicionierių labai smarkiai ir į mane per daug pučia, tai aš įsisupu į tą šalį Lauke nešiosiu plosčių lietingom vėsiom dienom.
O dėl laisvalaikio kapsulės nežinau. Pernai turėjau viską tą patį, tik kelnės buvo dvejos. Galbūt rimtai reikės nusipirkti dar vienas kelnes Sijono kito tikrai nereikia, nes ir tas vienas bus užsidėtas kartą - kitą. Topų, manau, pakanka, nedaug aš to laisvalaikio turiu
QUOTE(dontstop @ 2012 05 29, 08:33)
O dėl laisvalaikio kapsulės nežinau. Pernai turėjau viską tą patį, tik kelnės buvo dvejos. Galbūt rimtai reikės nusipirkti dar vienas kelnes Sijono kito tikrai nereikia, nes ir tas vienas bus užsidėtas kartą - kitą. Topų, manau, pakanka, nedaug aš to laisvalaikio turiu
Dontstop, manau laisvalaikio turit, tik ne tokio
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 28, 18:34)
Basutės su marškiniais gražu, rankinė tinka, su suknele kažkaip nelabai.
Paskutinė rankinė ten puikia įsikomponuoja
Na tai ačiū visoms už nuomones ir komentarus
dėl nuotraukų spalvų išsikraipymo suprantu.. pastebėjau fotografuodamasi prie veido su spalvomis, tai net nežinau kaip čia teisingiau save nufotografuoti dėl tipo, kadk uo mažiau išsiskraipytų..
bet juk būna tokių dienų, kai su ploščium tikrai per šilta, o su trumpom vistik per šalta..
bet juk būna tokių dienų, kai su ploščium tikrai per šilta, o su trumpom vistik per šalta..