Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Būsiu praleidus. Kaip įdomiai. Aš irgi prakaituoju daugiau nei norėčiau, bet nepastebėjau, kad viskozė provokuotų. Kitas reikalas, kad ant skirtingų pluoštų vis kitaip tas matosi arba nesimato.

Mano kelnės irgi gavosi iki batų. Tiesiog kai kelnės kliošinės, tai 1 cm labai daug reiškia, o kai va tokios - siaurėjančios, tas ne taip matosi. Žodžiu, nešiojamos kelnės patapo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 27 gegužės 2012 - 19:21
DontStop, gerai padirbejote thumbup.gif

Darbinej kapsulej man viskas patiko (tik man ji laisvalaikio butu, nes darbe negaleciau pasirodyt).

Laisvalaikio kapsulej man lyg mazoka trumpu apaciu unsure.gif Ten tik sijonas gaunasi, jeigu labai karsta, o jis sviesus tai daznai skalbiamas g.gif Raudonos basutes prie sukneles, mano akimis, tinka. O tuos rankinukus sunkiai isivaizduoju siuose deriniuose unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 27, 21:23)

Laisvalaikio kapsulej man lyg mazoka trumpu apaciu  unsure.gif  Ten tik sijonas gaunasi, jeigu labai karsta, o jis sviesus tai daznai skalbiamas  g.gif  Raudonos basutes prie sukneles, mano akimis, tinka. O tuos rankinukus sunkiai isivaizduoju siuose deriniuose  unsure.gif  unsure.gif

Čia įdomus pastebėjimas. O ką būtų galima įtraukti dar? Iškart sakau, kad figūra daug ką riboja, tarkim šortai atkrenta. Sijonukai nelabai dažnai nešiojami vasarą, pvz šitas melsvas pernai buvo užsidėtas gal 3 kartus iš viso (dažniausiai kojos netvarkoj, tai mėlynės, tai "įdegis" gavosi/nusiplovė nelygiai). Tiesą, dar ir laisvalaikio nelabai daug yra. Šiokiadieniais šitų rūbų visai nereikia, savaitgaliais vėlgi nešiojama sportinė kapsulė..

Dėl rankinukų galvoju pafotografuoti nors po vieną derinį su kiekvienų, įdomi būtų nuomonė iš šalies rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 27, 20:50)
Čia įdomus pastebėjimas.  O ką būtų galima įtraukti dar? Iškart sakau, kad figūra daug ką riboja, tarkim šortai atkrenta. Sijonukai nelabai dažnai nešiojami vasarą, pvz šitas melsvas pernai buvo užsidėtas gal 3 kartus iš viso (dažniausiai kojos netvarkoj, tai mėlynės, tai "įdegis" gavosi/nusiplovė nelygiai). Tiesą, dar ir laisvalaikio nelabai daug yra. Šiokiadieniais šitų rūbų visai nereikia, savaitgaliais vėlgi nešiojama sportinė kapsulė..

Dėl rankinukų galvoju pafotografuoti nors po vieną derinį su kiekvienų, įdomi būtų nuomonė iš šalies  rolleyes.gif  smile.gif

O ilgi sijonai netinka? Aš galvoju pas save į kapsulę traukti ilgą sijoną, nes pastebėjau kad trumpų visai negaliu nešioti (kojos pastoviai mėlyniuotos) doh.gif O su kelnėm ir atsibosta, ir karšta....
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 05 27, 21:57)
O ilgi sijonai netinka? Aš galvoju pas save į kapsulę traukti ilgą sijoną, nes pastebėjau kad trumpų visai negaliu nešioti (kojos pastoviai mėlyniuotos)  doh.gif  O su kelnėm ir atsibosta, ir karšta....

Ne, deja netinka sad.gif Su sijonų ilgiais pas mane visai neįdomiai - tik iki kelių ar keli cm žemiau kelių ir ne kitaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 27, 18:55)

Na taip, prie sitos sukneles tinka tos basutes, bet daugiau nelabai prie ko, o va pirmoje tiktu (ziurint kiek spalvos gerai nusifotkino), tai siulyciau vistiek kraustyti basutes i pirma kapsule, na ir migruoti del sitos vienos sukneles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 28, 00:30)
Na taip, prie sitos sukneles tinka tos basutes, bet daugiau nelabai prie ko, o va pirmoje tiktu (ziurint kiek spalvos gerai nusifotkino), tai siulyciau vistiek kraustyti basutes i pirma kapsule, na ir migruoti del sitos vienos sukneles  biggrin.gif

Dar vienas derinys su basutėm gaunasi (mėlynos kelnės + mėlyna maikė + raudonos basutės).
O su pirmos kapsulės rūbais, IMHO, nei vieno unsure.gif Bet įdomybės dėlei pafotografuosiu.
Bet šiaip, jos buvo pirktos prie marinistinės kapsulės, kurios spalvos navy, raudona, balta. Ten jos dera absoliučiai prie visko. Bet jei dar kur nors jas galima panaudoti, tai kodėl gi ne smile.gif Aš tik abiem rankom už smile.gif

Na o dabar žadėtieji deriniai su rankinėm

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
(paskutiniam dar + raudonos basutės biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
donstop man tai rankinukas užkliuvo iš darbinės kapsulės blush2.gif ... paskutinis šviesus vokelis... kažkaip per griežtas... nors ir "paminkštinta" forma, ir ne visai jau toks Coco tipo vokelis, bet vis tiek bendram kontekste per griežtas. Neįsivaizduoju jo prie tavo palaidinių... nebent prie suknutės, bet batukų tada nėra.

Laisvalaikio kapsulės rankinės kaip tik man fainos, ypač paskutinė, ir visai stilistiškai man žiūrisi.

Daugiau nelabai ką turiu pridurt, tvarkingos kapsulės 4u.gif
Atsakyti
Nezinau, jeigu pirkote tas basutes ir siaip nei i pirma, nei i antra kapsule, bet pritaikote antrai, tai galima pritaikyti ir pirmai 4u.gif kur man atrodo, kad tinka labiau (na bet su tais galimais spalvu iskraipymais zinoma neaisku). o paskutiniam deriny man tos raudonos basutes schmoll.gif o del tasiu tai tik pirmas derinys manau vykes ax.gif bet ta pirmojo derinio rankine tokia "apypuosne" ir sukuria puosnesni derini. manau su rankinemis nevykes reikalas, ypac pirmoje kapsuleje ju spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 28, 09:02)

Laisvalaikio kapsulės rankinės kaip tik man fainos, ypač paskutinė, ir visai stilistiškai man žiūrisi.

Dėkui už nuomonę, šita rankinė labai ypatinga ax.gif Tai tikra II pasaulinio karo laikų vokiška kareiviška rankinė, kurią vyras (karininkas) rado kažkur sandėlyje biggrin.gif

Na jei galutinai nepabodau su savo rankinėm, štai dar kelios foto. Čia matosi, ar tinka raudonos basutės prie koralinių palaidinių (rožiniai marškinukai dabar ant manęs, patingėjau rengtis), bei kaip žiūrisi "darbinės" tašės darbinėje kapsulėje. Neįsivaizduoju, kuo jos gali netikti unsure.gif Mėlyna atkartoja mėlynus sijono dryžius, ji nešiojama tik šitam derinyje. Beige IMHO, universali spalva, šią rannkinę aš nešiojau prie visų kapsulių ir ruddenį, ir žiemą, ir pavasarį, ir nešiosiu toliau vasarą.

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 27, 21:50)
Čia įdomus pastebėjimas.  O ką būtų galima įtraukti dar? Iškart sakau, kad figūra daug ką riboja, tarkim šortai atkrenta. Sijonukai nelabai dažnai nešiojami vasarą, pvz šitas melsvas pernai buvo užsidėtas gal 3 kartus iš viso (dažniausiai kojos netvarkoj, tai mėlynės, tai "įdegis" gavosi/nusiplovė nelygiai). Tiesą, dar ir laisvalaikio nelabai daug yra. Šiokiadieniais šitų rūbų visai nereikia, savaitgaliais vėlgi nešiojama sportinė kapsulė..

Cia patareja is manes menka. As figuru tipuose ir rubu pagal juos pasirinkime esu visai zalia. Kadangi maniske nelabai problematiska, tai nesioju ir sortus visokius, ir bridzus (nors buvo cia kazkada isreiksta mintis, kad bobiska). Sijonus as pati gana retai segiu, ypac kai vaikai atsirado.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 28, 11:38)
Na jei galutinai nepabodau su savo rankinėm, štai dar kelios foto. Čia matosi, ar tinka raudonos basutės prie koralinių palaidinių (rožiniai marškinukai dabar ant manęs, patingėjau rengtis), bei kaip žiūrisi "darbinės" tašės darbinėje kapsulėje. Neįsivaizduoju, kuo jos gali netikti  unsure.gif  Mėlyna atkartoja mėlynus sijono dryžius, ji nešiojama tik šitam derinyje. Beige IMHO, universali spalva, šią rannkinę aš nešiojau prie visų kapsulių ir ruddenį, ir žiemą, ir pavasarį, ir nešiosiu toliau vasarą.

user posted image

user posted image

user posted image

Šitie visi tikrai super, rimtai gal reiktų tas basutes perkelti į darbinę biggrin.gif Ir kartais pasiskolinti hihihi.gif
Atsakyti