Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 04 28, 10:14)

Tai iki liepos dabar reikia formas pasigražinti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 04 28, 10:15)
Prašau apie apačias plačiau smile.gif kokios spalvos?

Tai kad anoj žinutėj surašiau viską pilnai smile.gif - turiu 2 šviesias "apačias" - sijoną ir kelnes. Spalva kažkas apie light beige, o gal šviesiai pilka, tokia beveik balta, bet ne visai. 4 topai, iš jų 2 šviesiai rožiniai, 2 koraliniai. Žinau, ką toliau reikia pirkti - trečią "apačią" ir dar kokius 3 topus, bet nežinau, ar apsiriboti turimom spalvom.. Basutės bus tokios pat šviesios (ir jau yra tokios pat šviesios balerinkės). Rankinukas vienas neutralus beige ir n+k spalvotų. Šalikėlių man jau nereikia - per karšta. Diržiukas prie sijono nesiderina - ten specifinis juosmuo, prie kelnių kaip tik būtinas, kitaip galėčiau nusimaut neatsisegus blush2.gif Kol kas tokios pat light beige spalvos yra, taip pat rožinis, galbūt dar kažkokių spalvotų pirksiu.
Atsakyti
buurbuulis, kaip tavo bateliai? Neprasinešiojo?
Aš turiu vienus aukštakulnius, su kuriais negaliu ilgiau 10 min pabūti. Nes spaudžia koją viršuj per iškirpimą. Mėginau ir pratempti (zomša, bet iš apačios dar normali oda paklijuota), pranešioti, nieko doh.gif Čia gal nuo kelties ar bendrai kojos platumo priklauso, nes šiaip jų dydis man geras. O taip gaila, gražūs, geros firmos verysad.gif

Vasaros kapsulės nemėginau dar dėlioti, bet planuoju įsigyti kokias linines a la ofisines kelnes. Dar labai reikia šviesios rankinės. Nu ir neturiu padorių basučių į darbą.

Šiandien pakeliui iš kirpyklos užėjau į kiniečių parduotuvę. Rūbų baisiai daug, iškabinti ilgiausiom eilėm, kiek pačiupinėjau, kokybė nei modeliai nesužavėjo. Bet nugriebiau porą kojinaičių ir diržiukų (šviesiai šviesiai pilkšvą ir oranžinį).
Atsakyti
dontstop, o kaip ziemoms ta beige spalva? Netinka man rodos g.gif as parduotuvese net nekreipiu demesio i sios spalvos rubus ir batus tiesa sakant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 28, 21:54)
buurbuulis, kaip tavo bateliai? Neprasinešiojo?
Aš turiu vienus aukštakulnius, su kuriais negaliu ilgiau 10 min pabūti. Nes spaudžia koją viršuj per iškirpimą. Mėginau ir pratempti (zomša, bet iš apačios dar normali oda paklijuota), pranešioti, nieko  doh.gif Čia gal nuo kelties ar bendrai kojos platumo priklauso, nes šiaip jų dydis man geras. O taip gaila, gražūs, geros firmos  verysad.gif

Vasaros kapsulės nemėginau dar dėlioti, bet planuoju įsigyti kokias linines a la ofisines kelnes. Dar labai reikia šviesios rankinės. Nu ir neturiu padorių basučių į darbą.

Šiandien pakeliui iš kirpyklos užėjau į kiniečių parduotuvę. Rūbų baisiai daug, iškabinti ilgiausiom eilėm, kiek pačiupinėjau, kokybė nei modeliai nesužavėjo. Bet nugriebiau porą kojinaičių ir diržiukų (šviesiai šviesiai pilkšvą ir oranžinį).

kur yra ta kinieciu parduotuve?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 29, 12:25)
dontstop, o kaip ziemoms ta beige spalva? Netinka man rodos  g.gif as parduotuvese net nekreipiu demesio i sios spalvos rubus ir batus tiesa sakant  biggrin.gif

Blogai išsireiškiau blush2.gif Rašiau, kad light beige arba šviesiai pilka. Sunku nupasakoti žodžiais, tad keliu nuotrauką:

user posted image

pagal mane čia šviesiai pilka, bet rūbų etikėtėse dažnai rašo beige g.gif Man atrodo, kad žiemoms toks atspalvis puikia tinka, tai gera alternatyva grynai baltai. Osinkoje žiemos temoje nemažai buvo atvejų, kai asmeninėse paletėse grynai baltos nebuvo, o buvo būtent tokia spalva smile.gif Ji šalta, be gelsvumo.

Atsakyti
QUOTE(Mej @ 2012 04 29, 12:52)
kur yra ta kinieciu parduotuve?smile.gif

Netoli Vingio kino teatro, kur seniau tinka buvo, jei žinot smile.gif

Dontstop, tai tikrai ne beige. Kaip keista, kad taip rašo, juk galima suklaidint.

Tiesa, praturtėjau šiandien mėlynais mokasinais
user posted image

Sumokėjau 140 kažkur, odiniai, patogūs ne tas žodis. Manau, apsimokėjo, nors ir neplanuotas pirkinys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 29 balandžio 2012 - 15:28
QUOTE(dontstop @ 2012 04 28, 08:43)
Ar jau pradėjot ruošti vasaros kapsules? smile.gif

Pernai turėjau 3 vasaros kapsules, šiemet nusimato 4  blush2.gif : darbo, laisvalaikio (mieste), turizmui ir marinistinė (laisvalaikiui).

Jau beveik baigiau biggrin.gif Bus dvi: viena balta-navy, kita – visokios rožinės, bordo, violetinės spalvos 4u.gif Abi laisvalaikio-kelionių. I kalnus švelniai pakopinėti ar pastovyklauti iš sportinės kai ką pasiskolinsiu, juk tai irgi savotiškas sportas lotuliukas.gif Tuo labiau, kad į treniruotes nevaikštau dabar, tik dviračiu gal pradėsim važinėti greitai. O dirbu namie ax.gif

Trūksta rankinės per petį kokios rusvos, tinkančios abiem kapsulėms, ir balto kardigano baltai-navy kapsulei ax.gif Gal dar pliažinių-baseininių šlepečių, kad nebūtų iš medžiagos, kokių guminių.
Atsakyti
Amarcord, bateliai išvis gana kieti, kad be lipdukų ant kulnų nedrįsau ir detis unsure.gif vis vaikštau, galvoju, kad dydžiu jie man tikrai geri, o skaudėti vistiek ima.. unsure.gif žadu atradusi laiko nešti pas batsiuvį, kažkaip ten jie pratampo tuos batus net kai per maži truputį būna, o dar girdėjau, kad su šlapiom kojom reik pavaikščioti, irgi bandysiu matyt verysad.gif
---
Aš vasaros dar neplanuoju.. bet pagal orą sprendžiu, kad pavasario pabaigti jau irgi nespėsiu lotuliukas.gif su vasara kolkas nežinau net ką planuoti, nes vistiek neaišku nei darbas, nei laisvalaikis, kiek jo bus. tai gal luktelsiu.
---
užsisakiau beje taip aptarinėtą didelę delninukę kasdieninę blush2.gif bus matyt ar nenusivilsiu, nors labiausiai bijau tiesą sakant, kad neatitiks spalva, dėl formos/dydžio/patogumo manau sueis jau kaip bebūtų
Atsakyti
Apie vasaros garderoba reikia skubiai galvot. As vakar isejau su bateliais doh.gif Jie pakankamai atviri, bet vistiek baisuma. Siandien issitraukiau jau basutes ir linine vasarine suknute. Su kitom kapsules dalim sunku, ypac su topais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 04 29, 22:43)
Apie vasaros garderoba reikia skubiai galvot. As vakar isejau su bateliais  doh.gif  Jie pakankamai atviri, bet vistiek baisuma. Siandien issitraukiau jau basutes ir linine vasarine suknute. Su kitom kapsules dalim sunku, ypac su topais  doh.gif

Dar viliuosi panešioti puspaltį prieš vasarą biggrin.gif Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį iki minus penkių šalnas žada. Kaip rašė lietrytis, "Sergantys širdies ligomis turėtų pasirūpinti sveikata, sodininkai – sodinukais" lotuliukas.gif Visada svarstau, čia ironiškai, ar jiems tiesiog taip gaunasi suformuluot

buurbuulis, ne su šlapia kojine reikia, o su degtinėje mirkyta. Arba būna salamander tokios putos pratempimui. Mano atveju nepadėjo nei šitie būdai, nei batsiuvys sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 28, 19:59)
Tai kad anoj žinutėj surašiau viską pilnai  smile.gif  - turiu 2 šviesias "apačias" - sijoną ir kelnes. Spalva kažkas apie light beige, o gal šviesiai pilka, tokia beveik balta, bet ne visai. 4 topai, iš jų 2 šviesiai rožiniai, 2 koraliniai. Žinau, ką toliau reikia pirkti - trečią "apačią" ir dar kokius 3 topus, bet nežinau, ar apsiriboti turimom spalvom.. Basutės bus tokios pat šviesios (ir jau yra tokios pat šviesios balerinkės). Rankinukas vienas neutralus beige ir n+k spalvotų. Šalikėlių man jau nereikia - per karšta. Diržiukas prie sijono nesiderina - ten specifinis juosmuo, prie kelnių kaip tik būtinas, kitaip galėčiau nusimaut neatsisegus  blush2.gif  Kol kas tokios pat light beige spalvos yra, taip pat rožinis, galbūt dar kažkokių spalvotų pirksiu.

Ne visa pilnaii tongue.gif Man pasirodė nepakankamai informatyvus spalvos nurodymas - šviesia biggrin.gif Ačiū už komentarą, 4u.gif Dabar viską įsivaizduoju cool.gif
Atsakyti