Taigi, pristatau savo vasarinę darbinę kapsulę. Ji dar nepabaigta, bet pagrindas yra, jau viską nešioju ir tikiuosi su tiek rūbų ištempti birželį, o liepą jau ir nuolaidos
Topai: 2 koraliniai ir vienas rožinis dryžuotas. Pastarąjį gavau dovanų, jis "įsirašo" į kapsulę tik dalinai, bet man tinka prie figūros, kas marškinukų atveju būna itin retai, tad pasilikau
Apačios - pasirinkau šviesią pilkoką spalvą, vienas iš sijonų ir kelnės vienodo atspalvio, o dryžuotas sijonas - tas pats atspalvis + mėlyna. Visus topus nešioju tik sukištus į kiekvieną iš šių apačių. Dryžuoti marškiniai netinka prie dryžuoto sijono - per daug dryžių. Visa kita tarpusavy dera. Kadangi apačios šviesios, skalbiu praktiškai po kiekvieno apsirengimo. Dryžuotas sijonas storokas, medžiaga beveik kaip džinsinė, tad per karščius jis atkris. Būtinai reikės pirkti dar vieną "apačią"
Suknelė - šviesiai mėlynų tonų, tad toliau plėsdama kapsulę galvosiu apie panašius atspalvius topams. Ji uždaroka iškirpte, aptempta, vos žemiau kelių, su dirželiu per liemenį
Basutės - ir vėl tokio pat šviesaus pilkoko atspalvio, sutampa su sijonu ir kelnėmis
Rankinės - čia pagrindinės 3 darbinės rankinės. Apatinė vėlgi to paties nenusakomo vienu žodžiu šviesaus pilkoko atspalvio , vidurinė mėlyna, viršutinė beige
Daugiau apie aksesuarus - dirželiai šiuo atveju dėl specifinių juosmenų nepritaikomi, su šalikėįliais man jau karšta (šiemet atkreipiau dėmesį, kad nešioju šalikėlius iki +15 kažkur, vėliau jau būna karšta), kas liečia avalynę, tai pakaitom aviu balerinas
O papuošaliukus labai įvairius derinu, nieko spec šiai kapsulei nepirkau.
Jei nepatingėsiu, nufotografuosiu šiandien ir laisvalaikio kapsulę, ji jau pabaigta iki galo
QUOTE(dontstop @ 2012 05 19, 21:47)
Na ką, ataskaita
7,55 jau buvau prie Akropolio, jis dar buvo uždarytas, prie durų - minios žmonių. 8.00 įėjom, 8.30 viską buvom susirinkę iš Maximos, kasos dar buvo tuščios Pusę val gavom tiesiog laukti, kol atsidarys parduotuvės. Paskui greit greit, vyras su vaiku į vienas parduotuves, aš - į kitas, ant 10 spėjau į seminarą ir viską jau buvom supirkę be jokio stumdimosi ir eilių Vakare po seminaro nuvažiavom dar į Prismą, kur buvo 40 % nuolaida rūbams, batams, galanterijai, žaislams, knygoms, žodžių, visoms pramoninėms prekėms, išskyrus kosmetiką. Kiek išleidom per dieną , bet ir sutaupėm Nežinau, kaip ten dėl senienų, bet nieks naujų kolekcijų niekur neslėpė , viskas, ką matavausi vakar, prieš savaitę ir per Velykas, buvo.
Vienintelis nusivylimas - New yorker - jokių nuolaidų.
O dabar klausimas - kasininkė nenuėmė nuo rūbo to juodo apvalaus daikto, kuris pypsi vagiant. Vyras irgi jo niekaip nenukrapšto. Ką daryti?
Prisipažinsiu, nusipirkau trečią didelio formato delninę
Burbuli, visokių tų delninių yra MD, už visokias kainas. Man tai yra vienasezonis daiktas, todėl nežadu mokėti daug ir jokios ypatingos kokybės man nereikia. Aišku, neraginu pirkti būtent ten, tiesiog pati niekur daugiau neradau, kažkaip nėra jų nei spec rankinių parduotuvėse, nei batų ar rūbų parduotuvėse, gal kažkokiuose užsienio e-parduotuvėse, nžn, nelabai ten ieškojau.. A, Reservery buvo, 100 lt, užmačiau per Akropelio gimtadienį, kai buvo 20 % nuolaida, tai pagailėjau 80 lt už tokį daiktą..
7,55 jau buvau prie Akropolio, jis dar buvo uždarytas, prie durų - minios žmonių. 8.00 įėjom, 8.30 viską buvom susirinkę iš Maximos, kasos dar buvo tuščios Pusę val gavom tiesiog laukti, kol atsidarys parduotuvės. Paskui greit greit, vyras su vaiku į vienas parduotuves, aš - į kitas, ant 10 spėjau į seminarą ir viską jau buvom supirkę be jokio stumdimosi ir eilių Vakare po seminaro nuvažiavom dar į Prismą, kur buvo 40 % nuolaida rūbams, batams, galanterijai, žaislams, knygoms, žodžių, visoms pramoninėms prekėms, išskyrus kosmetiką. Kiek išleidom per dieną , bet ir sutaupėm Nežinau, kaip ten dėl senienų, bet nieks naujų kolekcijų niekur neslėpė , viskas, ką matavausi vakar, prieš savaitę ir per Velykas, buvo.
Vienintelis nusivylimas - New yorker - jokių nuolaidų.
O dabar klausimas - kasininkė nenuėmė nuo rūbo to juodo apvalaus daikto, kuris pypsi vagiant. Vyras irgi jo niekaip nenukrapšto. Ką daryti?
Prisipažinsiu, nusipirkau trečią didelio formato delninę
Burbuli, visokių tų delninių yra MD, už visokias kainas. Man tai yra vienasezonis daiktas, todėl nežadu mokėti daug ir jokios ypatingos kokybės man nereikia. Aišku, neraginu pirkti būtent ten, tiesiog pati niekur daugiau neradau, kažkaip nėra jų nei spec rankinių parduotuvėse, nei batų ar rūbų parduotuvėse, gal kažkokiuose užsienio e-parduotuvėse, nžn, nelabai ten ieškojau.. A, Reservery buvo, 100 lt, užmačiau per Akropelio gimtadienį, kai buvo 20 % nuolaida, tai pagailėjau 80 lt už tokį daiktą..
Jei jis toks is dvieju daliu,apvalus su "adatele" pabandykit ta apatine dali(mazaja,kur adatele) pakaitint su ziebtuveliu ir nukrapstyt su kokiu atsuktuvu ar kuo.nebandziau,bet daug kartu esu girdejusi,kaip taip nusiima.o jei magnetukas pailgas- sone turetu but skylute,i kuria ka nors sukisi ir krapstai,kol atsisega.xDD
QUOTE(buda @ 2012 05 27, 13:34)
Jei jis toks is dvieju daliu,apvalus su "adatele" pabandykit ta apatine dali(mazaja,kur adatele) pakaitint su ziebtuveliu ir nukrapstyt su kokiu atsuktuvu ar kuo.nebandziau,bet daug kartu esu girdejusi,kaip taip nusiima.o jei magnetukas pailgas- sone turetu but skylute,i kuria ka nors sukisi ir krapstai,kol atsisega.xDD
Kad jau savaitė laiko kaip sutvarkyta (nežinau kokiu būdu, kažkaip vyras nukrapštė), bet ačiū už patarimus
dontstop, kapsulė neperkrauta, paprasta ir nedaug drabužių, patiko Kaip man netingėt savo nufotkint? Arba gal tiksliau, kaip laiko rasti? Nes realiai viską turiu, rodyt galiu
Kad jau pradėjau šiandien, tai štai dar ir laisvalaikio kapsulė. Aš irgi, kaip ir Groovy, senokai ją turėjau sukomplektuotą, bet vis nerasdavau laiko nufotkint. Taigi:
kapsulė laisvalaikiui mieste (dar yra sportinė laisvalaikiui gamtoj; nerodžiau, nes nuo pernai metų nepakito), nuo darbinių rūbų skiriasi atvirumu, giliomis iškirptėmis. Pagrindinės spalvos ryškiai mėlyna ir salotinė +/- su nukrypimais
topai
mėlyni - tokie laisvi šviesiai mėlyni su ryškiai mėlynais žiedais marškinukai, susiriša ant pilvo; rojal blue atspalvio maikutė dramatiška iškirpte ir didžiulė tunika (dydis XS, bet tilptų dar vienas žmogus , ne visai mano modelis, bet dideliems karščiams pats tas)
salotiniai - antra iš viskozės, tad tik ypatingoms progoms vėlai vakare (koncertams ir pan)
Apačios
Nelabai kokybiška nuotrauka, tad rodau ir atskirai
ryškiai mėlynos kelnės, ne tamsios, kaip gali atrodyti nuotraukoje. Šitą modelį atradau prieš kokius 1,5 metų ir dabar pastoviai perku, net naminiai treningiukai visi tokie. Kažkaip man labai tinka, lieknina, ir trumpint nereikia
šviesiai mėlynas lininis sijonukas, nuotraukoje gavosi visai baltas. Šitą gali būti kad keisiu kitu
Suknelės - kasdienė (į parduotuvę ir pan) ir kiek puošnesnė su dramatiška iškirpte (į kavinę ir pan)
pagrindinė avalynė, kuri prie visko:
bei pakaitinė, prie kai kurių derinių:
Papildyta:
Pagrindiniai rankinukai:
Kiti aksesuarai - diržų čia vėl gi nepritaikysi, šalikėliai dėl oro sąlygų atkrenta, papuošaliukų labai daug ryškių spalvotų tinkamų, rankinukai be parodytų dar ir "darbiniai", ir "vakariniai" eina
kapsulė laisvalaikiui mieste (dar yra sportinė laisvalaikiui gamtoj; nerodžiau, nes nuo pernai metų nepakito), nuo darbinių rūbų skiriasi atvirumu, giliomis iškirptėmis. Pagrindinės spalvos ryškiai mėlyna ir salotinė +/- su nukrypimais
topai
mėlyni - tokie laisvi šviesiai mėlyni su ryškiai mėlynais žiedais marškinukai, susiriša ant pilvo; rojal blue atspalvio maikutė dramatiška iškirpte ir didžiulė tunika (dydis XS, bet tilptų dar vienas žmogus , ne visai mano modelis, bet dideliems karščiams pats tas)
salotiniai - antra iš viskozės, tad tik ypatingoms progoms vėlai vakare (koncertams ir pan)
Apačios
Nelabai kokybiška nuotrauka, tad rodau ir atskirai
ryškiai mėlynos kelnės, ne tamsios, kaip gali atrodyti nuotraukoje. Šitą modelį atradau prieš kokius 1,5 metų ir dabar pastoviai perku, net naminiai treningiukai visi tokie. Kažkaip man labai tinka, lieknina, ir trumpint nereikia
šviesiai mėlynas lininis sijonukas, nuotraukoje gavosi visai baltas. Šitą gali būti kad keisiu kitu
Suknelės - kasdienė (į parduotuvę ir pan) ir kiek puošnesnė su dramatiška iškirpte (į kavinę ir pan)
pagrindinė avalynė, kuri prie visko:
bei pakaitinė, prie kai kurių derinių:
Papildyta:
Pagrindiniai rankinukai:
Kiti aksesuarai - diržų čia vėl gi nepritaikysi, šalikėliai dėl oro sąlygų atkrenta, papuošaliukų labai daug ryškių spalvotų tinkamų, rankinukai be parodytų dar ir "darbiniai", ir "vakariniai" eina
Puiku O man rimtai gėda, kad neprisiruošiu Ne viskas mano skonio, bet suderinimas ir apgalvojimas vertas pagyrų O jau skoniai ir stiliai tai visų skirtingi Kai ką iš tų kapsulių ir nusigriebčiau
o mano manymu dontstop kapsulese rankinukai nelabai vyke ir nelabai tinka o tas koralines basutes is antros kapsules kelciau i pirma, ten labai tiks spalviskai, ir antroje jie nelabai ziurisi
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 27, 19:09)
o mano manymu dontstop kapsulese rankinukai nelabai vyke ir nelabai tinka o tas koralines basutes is antros kapsules kelciau i pirma, ten labai tiks spalviskai, ir antroje jie nelabai ziurisi
Ačiū už nuomonę Basutės skaisčiai raudonos, jos pirktos į marinistinę kapsulę.
Amarcord, kelnės iš New yorker
Palaidinė iš viskozės tik vesiam vakarui - dėl prakaitavimo problemos. Visi kiti rūbai medvilniniai
Dėl rankinių, tai aš kelis daiktus tenešioju, nėra ką permetinėt. Raktus ir telefonus bet kokiu atveju grįžus namo ištraukiu (raktams turim spec dėžutę, o telefonus- dėl pastovaus maigymo jie turi būti po ranka)
Groovy, ačiū Man beliko damušt marinistinę kapsulę, jau turiu spec rankinuką, porą papuošalų, 2 topus, bridžus, basutes. Šitą labiausiai noriu parodyti, kadangi renku nuo nulio
Papildyta:
Dėl tų raudonų basučių... kokia bus kitų nuomonė, ar tinka jos prie suknelės? 2 foto, nes su blicu ir be, nei vienoje spalvos nepersidavė visiškai teisingai, bet vis gal aiškiau bus, basutės raudonos, suknelė royal blue
dontstop tavo kapsule man tokia...miela atrod,o kazkaip tokia pirma mintis sove
Pas mane su vasarine kapsule visiskas bardakas reikia pradeti delioti ir ziureti ko truksta kolkas tik atidarau spinta paziuriu ir vel uzdarau
Pas mane su vasarine kapsule visiskas bardakas reikia pradeti delioti ir ziureti ko truksta kolkas tik atidarau spinta paziuriu ir vel uzdarau
Basutės prie suknelės tinka!
Nusižiūrėjau idėją dėl kelnių. Turiu va tokias ryškiai mėlynas linines, jos kliošinės, bet man trumpokos, tai dabar suėmiau su gumyte apačią ir gavosi toks modelis, kaip Dontstop Galėsiu vėl dėvėti
O tai viskozė juk ne sintetika, jinai kvėpuoja, kaip ir medvilnė. Gaminama iš celiuliozės, t.y., medienos.
Aš tai pusę gyvenimo rankinėj tampausi užrašinė, raktai, telefonas, piniginė, dveji akiniai, kartais skėtis, nosinės, vazelinas, parkeris ir t.t....
Nusižiūrėjau idėją dėl kelnių. Turiu va tokias ryškiai mėlynas linines, jos kliošinės, bet man trumpokos, tai dabar suėmiau su gumyte apačią ir gavosi toks modelis, kaip Dontstop Galėsiu vėl dėvėti
O tai viskozė juk ne sintetika, jinai kvėpuoja, kaip ir medvilnė. Gaminama iš celiuliozės, t.y., medienos.
Aš tai pusę gyvenimo rankinėj tampausi užrašinė, raktai, telefonas, piniginė, dveji akiniai, kartais skėtis, nosinės, vazelinas, parkeris ir t.t....
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 27, 20:09)
ir gavosi toks modelis, kaip Dontstop Galėsiu vėl dėvėti
Manosios kelnės ilgos, t y kaip įprastos, iki batų
Na, sintetika ne sintetika, diskutavom čia anskčiau, ne visai tai natūralus pluoštas.. Aš kadangi jautresnė tokiems dalykams, prakaitavimas padidėjęs, tai po viskoze šuntu žiauriai, kasausi, ratilai šlapi po pažastimis, ko nebūna su medvilne, bambuku..