As kadangi nelabai zinau ko noriu, tai apsiribojau Prisma Pripirkau vaikams ko truko. O vyresnelio garderoba dar reiks perziuret.
Tiesa, su dvyniais katik is ligonines grizom. Dvi aktualijos:
* vaikams nespeja dziuti rubai, jei ju turima tik viena kapsule (neskaitau tos puosnesnes, nes ten mano akimis jai ne vieta);
** mamu aprangu prisiziurejau nuo sportiniu, naminiu iki aukstakulniu Kaip manot tinkama? Sportine lyg ir patogu, bet ar priimtina Jums atrodo?
As ligoninej su vaiku guledavau pati su treninginem kelnem ir maikute. Vaikas taip pat.
dontstop, sauniai apsipirkot turbut lauksim iliustraciju
dontstop, sauniai apsipirkot turbut lauksim iliustraciju
Ačiū visoms už patarimus, basutės sutvarkytos
Leticija, neskubu rodyt, labai nedaug kas liko iki darbinės kapsulės pabaigos, kiek daugiau - iki marinistinės kapsulės pabaigos (nors pirmą outfit'ą šiandien apsirengiau), tuomet jau rodysiu, kai viskas bus išbaigta
Leticija, neskubu rodyt, labai nedaug kas liko iki darbinės kapsulės pabaigos, kiek daugiau - iki marinistinės kapsulės pabaigos (nors pirmą outfit'ą šiandien apsirengiau), tuomet jau rodysiu, kai viskas bus išbaigta
QUOTE(dontstop @ 2012 05 19, 20:38)
O nepagalvos, kad pavogiau?
Neapkaltins, jeigu turit čekį.
ilgą laiką tyliai skaičiau jūsų temą ir pagaliau pradėjau formuot savo pirmąją kapsulę kol kas manau, kad ji bus iš pilkos, navy ir tikriausiai tamsiai žalios spalvos
labai ieškojau tokių lengvų kelnių, vakar pagaliau nusipirkau
antras rūbas - suknelė - iškirptė gana didelė, todėl po apačia nešiosiu tamsiai žalios arba mėlynos spalvos maikutes ant petnešėlių - ir vaizdą pagyvins
labai ieškojau tokių lengvų kelnių, vakar pagaliau nusipirkau
antras rūbas - suknelė - iškirptė gana didelė, todėl po apačia nešiosiu tamsiai žalios arba mėlynos spalvos maikutes ant petnešėlių - ir vaizdą pagyvins
QUOTE(saimona @ 2012 05 20, 19:47)
ilgą laiką tyliai skaičiau jūsų temą ir pagaliau pradėjau formuot savo pirmąją kapsulę kol kas manau, kad ji bus iš pilkos, navy ir tikriausiai tamsiai žalios spalvos
Gera pradžia puse darbo
Nudažė man plaukus, bet kažko abejoju, ar nepersidažyt. Reikia nuomonių. Nuotrauką įkelsiu į albumą
QUOTE(bytte @ 2012 05 17, 16:09)
Man atrodo išleidus gumą dar ir po krutine... visai tiesi ta suknutė būtų. Ta prasme tiesiai krentanti nuo pečių... rankovių neįžiūriu, bet lyg statytos... kiek žiūrinėjau dizainerių naujausias kolekcijas, statytos vis rečiau pasitaiko.
Jai kalbant kad per išpardavimus senienas ištraukia, tai parduotuvėse iš "madingųjų tipo" irgi nebūna. Tiesiog parduotuvėse apskritai po poros kažkur metų ima atsirast, kas ant podiumo siūloma. Aišku transformuojasi kažkiek prie žmonių prisitaikant, bo aukštoji mada ne devėjimui manau.
Man ši mada žiauriai žiauriai netinka... todėl nemanau kad ims patikt... tokius varpelius suknutes mėgau (čia kas patiko iš mano jaunuolės laikų), bet ji man nei pro kur netinka... talijos nėr, sijono kritimas irgi , ir dar liaškos ne plonos išlenda... kažkokia nėščia su tokiu fasonu atrodau ir tiek... Kelnės tas pats baisumas... o blogiausia, kad atėjus tokiai madai galutinai (nes kaip matau viskas eina viens prie vieno pradedant kaip mano vaikystėj... ir toliau), visai nebeliks statytų rankovių, prigludusių, liemenuotų švarkelių, paltukų ar striukių, o sijonai visi bus ne platėjantys, bet paprasčiausiai viršuje raukti (manau tai gamintojai noriai pasigaus, bo medžiagos mažiau sueina, ir pasiūt paprasčiau) ... ką tada reiks daryt?
Jai kalbant kad per išpardavimus senienas ištraukia, tai parduotuvėse iš "madingųjų tipo" irgi nebūna. Tiesiog parduotuvėse apskritai po poros kažkur metų ima atsirast, kas ant podiumo siūloma. Aišku transformuojasi kažkiek prie žmonių prisitaikant, bo aukštoji mada ne devėjimui manau.
Man ši mada žiauriai žiauriai netinka... todėl nemanau kad ims patikt... tokius varpelius suknutes mėgau (čia kas patiko iš mano jaunuolės laikų), bet ji man nei pro kur netinka... talijos nėr, sijono kritimas irgi , ir dar liaškos ne plonos išlenda... kažkokia nėščia su tokiu fasonu atrodau ir tiek... Kelnės tas pats baisumas... o blogiausia, kad atėjus tokiai madai galutinai (nes kaip matau viskas eina viens prie vieno pradedant kaip mano vaikystėj... ir toliau), visai nebeliks statytų rankovių, prigludusių, liemenuotų švarkelių, paltukų ar striukių, o sijonai visi bus ne platėjantys, bet paprasčiausiai viršuje raukti (manau tai gamintojai noriai pasigaus, bo medžiagos mažiau sueina, ir pasiūt paprasčiau) ... ką tada reiks daryt?
mano mintys su tokiom mintim čia atėjau i tema..Nu nesuprantu šitos mados totaliai. Nors man tik 25 Bet man irgi labai truksta iliemenuotu daiktu. O gal kad vynuogiu nepasiekiu tai žalios man. Per brangu nauji drabužiai. Bet nors galiu sakyt, kad ir taip nepirkčiau
O šiaip esu laiminga pagaliau nusistačius spalvini tipą. Padėjo tik žiūrėjimas - fotografavimasis su konkrečiom spalvom. Koks buvo nustebimas, kad netinka šiltos spalvos totaliai, nors esu strazdanota ir rudais plaukais.Vis dėlto esu cool summer.Dabar tikrai sutaupysiu (kai kadanors ka nors pirksiu po metu ) atleiskit, kad isikišau Smagu kartais čia tyliai pasiskaityti Ačiū kad dalinatės.
QUOTE(daite @ 2012 05 25, 19:48)
Nudažė man plaukus, bet kažko abejoju, ar nepersidažyt. Reikia nuomonių. Nuotrauką įkelsiu į albumą
man tai labai gerai atrodo. zymiai geriau negu anksciau, ir dar taip naturaliai
Daite, man atrodo, spalva per blanki, ji pakeitė tipą į cool summer
QUOTE(dontstop @ 2012 05 26, 07:22)
Daite, man atrodo, spalva per blanki, ji pakeitė tipą į cool summer
Sutinku, kad pakeitė į kitą tipą, nes plaukai su drabužiais pjaunasi. Nepavykęs dažymas, reiks šiandien prašytis kitur kad tamsintų. Realiai atrodo dar kitaip. Jei ir tinka, tai aš pati nelabai gerai jaučiuosi.