Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

As kadangi nelabai zinau ko noriu, tai apsiribojau Prisma smile.gif Pripirkau vaikams ko truko. O vyresnelio garderoba dar reiks perziuret.

Tiesa, su dvyniais katik is ligonines grizom. Dvi aktualijos:
* vaikams nespeja dziuti rubai, jei ju turima tik viena kapsule schmoll.gif (neskaitau tos puosnesnes, nes ten mano akimis jai ne vieta);
** mamu aprangu prisiziurejau nuo sportiniu, naminiu iki aukstakulniu blink.gif blink.gif Kaip manot tinkama? Sportine lyg ir patogu, bet ar priimtina Jums atrodo?
Atsakyti
As ligoninej su vaiku guledavau pati su treninginem kelnem ir maikute. Vaikas taip pat.

dontstop, sauniai apsipirkot turbut thumbup.gif lauksim iliustraciju biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus, basutės sutvarkytos smile.gif

Leticija, neskubu rodyt, labai nedaug kas liko iki darbinės kapsulės pabaigos, kiek daugiau - iki marinistinės kapsulės pabaigos (nors pirmą outfit'ą šiandien apsirengiau), tuomet jau rodysiu, kai viskas bus išbaigta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 19, 20:38)
O nepagalvos, kad pavogiau?

Neapkaltins, jeigu turit čekį.
Atsakyti
ilgą laiką tyliai skaičiau jūsų temą ir pagaliau pradėjau formuot savo pirmąją kapsulę biggrin.gif kol kas manau, kad ji bus iš pilkos, navy ir tikriausiai tamsiai žalios spalvos g.gif

labai ieškojau tokių lengvų kelnių, vakar pagaliau nusipirkau doh.gif ax.gif

user posted image

antras rūbas - suknelė - iškirptė gana didelė, todėl po apačia nešiosiu tamsiai žalios arba mėlynos spalvos maikutes ant petnešėlių - ir vaizdą pagyvins g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 20 gegužės 2012 - 20:00
QUOTE(saimona @ 2012 05 20, 19:47)
ilgą laiką tyliai skaičiau jūsų temą ir pagaliau pradėjau formuot savo pirmąją kapsulę  biggrin.gif  kol kas manau, kad ji bus iš pilkos, navy ir tikriausiai tamsiai žalios spalvos  g.gif

Gera pradžia puse darbo thumbup.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje nusipirkti kokybišką, odinę, neperkrautą rankinę?

Kažką tokio g.gif

user posted image

Jau beveik pasiryžau pirkti internete.
Atsakyti
Nudažė man plaukus, bet kažko abejoju, ar nepersidažyt. Reikia nuomonių. doh.gif Nuotrauką įkelsiu į albumą
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 17, 16:09)
Man atrodo išleidus gumą dar ir po krutine... visai tiesi ta suknutė būtų. Ta prasme tiesiai krentanti nuo pečių... rankovių neįžiūriu, bet lyg statytos... kiek žiūrinėjau dizainerių naujausias kolekcijas, statytos vis rečiau pasitaiko.
Jai kalbant kad per išpardavimus senienas ištraukia, tai parduotuvėse iš "madingųjų tipo" irgi nebūna. Tiesiog parduotuvėse apskritai po poros kažkur metų ima atsirast, kas ant podiumo siūloma. Aišku transformuojasi kažkiek prie žmonių prisitaikant, bo aukštoji mada ne devėjimui manau.
Man ši mada žiauriai žiauriai netinka... todėl nemanau kad ims patikt... tokius varpelius suknutes mėgau (čia kas patiko iš mano jaunuolės laikų), bet ji man nei pro kur netinka... talijos nėr, sijono kritimas irgi  schmoll.gif , ir dar liaškos ne plonos išlenda... kažkokia nėščia su tokiu fasonu atrodau ir tiek... Kelnės tas pats baisumas... o blogiausia, kad atėjus tokiai madai galutinai (nes kaip matau viskas eina viens prie vieno pradedant kaip mano vaikystėj... ir toliau), visai nebeliks statytų rankovių, prigludusių, liemenuotų švarkelių, paltukų ar striukių, o sijonai visi bus ne platėjantys, bet paprasčiausiai viršuje raukti (manau tai gamintojai noriai pasigaus, bo medžiagos mažiau sueina, ir pasiūt paprasčiau) ... ką tada reiks daryt?

mano mintys biggrin.gif su tokiom mintim čia atėjau i tema..Nu nesuprantu šitos mados totaliai. Nors man tik 25 rolleyes.gif Bet man irgi labai truksta iliemenuotu daiktu. O gal kad vynuogiu nepasiekiu tai žalios man. Per brangu nauji drabužiai. Bet nors galiu sakyt, kad ir taip nepirkčiau schmoll.gif biggrin.gif
O šiaip esu laiminga pagaliau nusistačius spalvini tipą. Padėjo tik žiūrėjimas - fotografavimasis su konkrečiom spalvom. Koks buvo nustebimas, kad netinka šiltos spalvos totaliai, nors esu strazdanota ir rudais plaukais.Vis dėlto esu cool summer.Dabar tikrai sutaupysiu (kai kadanors ka nors pirksiu po metu lotuliukas.gif) atleiskit, kad isikišau 4u.gif Smagu kartais čia tyliai pasiskaityti thumbup.gif Ačiū kad dalinatės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maumė: 25 gegužės 2012 - 21:21
QUOTE(daite @ 2012 05 25, 19:48)
Nudažė man plaukus, bet kažko abejoju, ar nepersidažyt. Reikia nuomonių.  doh.gif Nuotrauką įkelsiu į albumą

man tai labai gerai atrodo. zymiai geriau negu anksciau, ir dar taip naturaliai thumbup.gif
Atsakyti
Daite, man atrodo, spalva per blanki, ji pakeitė tipą į cool summer unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 26, 07:22)
Daite, man atrodo, spalva per blanki, ji pakeitė tipą į cool summer  unsure.gif

Sutinku, kad pakeitė į kitą tipą, nes plaukai su drabužiais pjaunasi. Nepavykęs dažymas, doh.gif reiks šiandien prašytis kitur kad tamsintų. Realiai atrodo dar kitaip. Jei ir tinka, tai aš pati nelabai gerai jaučiuosi. unsure.gif
Atsakyti