Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 18, 15:38)
Aš paprastai su delninuke tik ateinu  lotuliukas.gif  o vėliau  net ir oficialios dalies dažnai neišbūnu. O šį kartą irgi ir visas gėles laikyti, su trim vaikais susitvarkyti, tai eilinį kartą įkišiu kam nors į dantis tą delninukę  biggrin.gif  gal reik tada šukuosenomis pasidomėti.. auskarai ir apyrankė matyt lieka, bet kaži ką iš spalvų geriau ieškoti, nes vistiek papuošalus pirksiu  ax.gif

tuomet siulyciau isvis nesinesti delninukes blush2.gif sukuosena gali buti ir labai paprasta nebutina kazko imantraus mirksiukas.gif Manau zalia spalva turetu graziai ziuretis, melyna, koraline kokia g.gif
Atsakyti
O aš jau antrą didelio formato delninukę nusipirkau smile.gif Man taip prilipo šitas modelis rolleyes.gif Kai planavau pirmos pirkimą, galvojau, kad nešiosiu ją tik retkarčiais, kažkokiom ypatingom progom. Bet va, pasirodo, man kasdienai (į darbą, parduotuvę ir pan) pats tas smile.gif

Akropolis apeitas, galutinis pirkinių sąrašas sudarytas ax.gif Iš pat ryto prieš seminarą spėsiu šį bei tą griebti, toliau jau vyrai darbuosis (tiesiogine to žodžio prasme - alkūnėmis biggrin.gif ). Nuolaidos jau šiandien daug kur yra.
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 05 18, 13:56)
tuomet siulyciau isvis nesinesti delninukes  blush2.gif  sukuosena gali buti ir labai paprasta nebutina kazko imantraus  mirksiukas.gif  Manau zalia spalva turetu graziai ziuretis, melyna, koraline kokia  g.gif

Na su delninuke aš visada taip, kad ir viena būdama, kažkaip mėgstu labiau kažkur pasidėti, nei įsikabinus laikyti blush2.gif bet kaip tik turiu spalvotą, o va aksesuarų, papuošalų kolkas neturiu blush2.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 05 18, 20:32)
O aš jau antrą didelio formato delninukę nusipirkau  smile.gif  Man taip prilipo šitas modelis  rolleyes.gif  Kai planavau pirmos pirkimą, galvojau, kad nešiosiu ją tik retkarčiais, kažkokiom ypatingom progom. Bet va, pasirodo, man kasdienai (į darbą, parduotuvę ir pan) pats tas  smile.gif

kur pirkot? aš visdar ieškau, visdar nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 18, 21:55)
kur pirkot? aš visdar ieškau, visdar nerandu  verysad.gif

Abidvi - iš MD, naujas, viena H$M.

Va tokių pilna nuo 35 lt (čia youtubės hitas biggrin.gif , žinau, kad panos siunčiasi iš kiniečių visai popigiai, bet pati neradau iš kur)
user posted image

Aš pati kitokias pirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 18 gegužės 2012 - 21:01
Šiandien ir prismoj daug kam nuolaidų, ir kitur siūlo, matyt dėl konkurencijos biggrin.gif O aš niekur neinu, ruošiuosi į gimtadienį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 18, 21:00)

Žinau, tokių pilnas internetas, bet tame ir esmė, kad ieškau ne tokių, o normalių ax.gif dėl grožio tai gal ir nieko, bet norėčiau, kad pati būtų tvirtesnė, storesnė, o jos tokios ištižusios ir kad būtų storesnės, t.y. su bent kažkio pločio dugniuku, o šitos visos tiesiog grynai kaip "vokas", tai labai negražu į vidų susidėjus kažką ax.gif
Atsakyti
Na ką, ataskaita biggrin.gif

7,55 jau buvau prie Akropolio, jis dar buvo uždarytas, prie durų - minios žmonių. 8.00 įėjom, 8.30 viską buvom susirinkę iš Maximos, kasos dar buvo tuščios thumbup.gif Pusę val gavom tiesiog laukti, kol atsidarys parduotuvės. Paskui greit greit, vyras su vaiku į vienas parduotuves, aš - į kitas, ant 10 spėjau į seminarą ir viską jau buvom supirkę be jokio stumdimosi ir eilių thumbup.gif Vakare po seminaro nuvažiavom dar į Prismą, kur buvo 40 % nuolaida rūbams, batams, galanterijai, žaislams, knygoms, žodžių, visoms pramoninėms prekėms, išskyrus kosmetiką. Kiek išleidom per dieną swoon.gif , bet ir sutaupėm thumbup.gif Nežinau, kaip ten dėl senienų, bet nieks naujų kolekcijų niekur neslėpė biggrin.gif , viskas, ką matavausi vakar, prieš savaitę ir per Velykas, buvo.
Vienintelis nusivylimas - New yorker - jokių nuolaidų.

O dabar klausimas - kasininkė nenuėmė nuo rūbo to juodo apvalaus daikto, kuris pypsi vagiant. Vyras irgi jo niekaip nenukrapšto. Ką daryti? g.gif

Prisipažinsiu, nusipirkau trečią didelio formato delninę blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Burbuli, visokių tų delninių yra MD, už visokias kainas. Man tai yra vienasezonis daiktas, todėl nežadu mokėti daug ir jokios ypatingos kokybės man nereikia. Aišku, neraginu pirkti būtent ten, tiesiog pati niekur daugiau neradau, kažkaip nėra jų nei spec rankinių parduotuvėse, nei batų ar rūbų parduotuvėse, gal kažkokiuose užsienio e-parduotuvėse, nžn, nelabai ten ieškojau.. A, Reservery buvo, 100 lt, užmačiau per Akropelio gimtadienį, kai buvo 20 % nuolaida, tai pagailėjau 80 lt už tokį daiktą.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 19, 20:47)
O dabar klausimas - kasininkė nenuėmė nuo rūbo to juodo apvalaus daikto, kuris pypsi  vagiant. Vyras irgi jo niekaip nenukrapšto. Ką daryti? g.gif

Gerai prasinešėt smile.gif Daiktą gali nuimti toj pačioj parduotuvėj, iš kurios rūbas. Mamai sykį buvo palto rankovėj palikę, tai nešė, kad nuimtų.

O aš gavau savo internetinę suknelę. Medžiaga nuostabi, bet dydis ne visai geras (klubai, krūtinė ok, liemuo per platus), tai kažką reiks daryti. Bet šiaip visai pataikiau turint omeny, kad nesimatavus pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 19, 21:14)
Gerai prasinešėt smile.gif Daiktą gali nuimti toj pačioj parduotuvėj, iš kurios rūbas. Mamai sykį buvo palto rankovėj palikę, tai nešė, kad nuimtų.

O nepagalvos, kad pavogiau?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 19, 21:38)

Nusineskit ceki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 19, 21:38)

Neturėtų. Manau, jie pratę, kad tokių dalykų pasitaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 19, 20:47)
O dabar klausimas - kasininkė nenuėmė nuo rūbo to juodo apvalaus daikto, kuris pypsi  vagiant. Vyras irgi jo niekaip nenukrapšto. Ką daryti? g.gif

man irgi taip yra buve kai ant šlepečiu maximoj paliko pardaveja ta pypsiu ir gryžau i parduotuve nuejau tiesiai i administracija tai gavau 10lt maximos ceki dovanu už sugaišta laika ir išleistus kelionei del to pypsiaus pinigus (aišku duoti dovanu nenorejo bet kai kipiša pakeliau tai dave) kasos čeki butinai turekit su savim kitaip apkaltins vagyste
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 19 gegužės 2012 - 22:00