Na ką, ataskaita
7,55 jau buvau prie Akropolio, jis dar buvo uždarytas, prie durų - minios žmonių. 8.00 įėjom, 8.30 viską buvom susirinkę iš Maximos, kasos dar buvo tuščios
Pusę val gavom tiesiog laukti, kol atsidarys parduotuvės. Paskui greit greit, vyras su vaiku į vienas parduotuves, aš - į kitas, ant 10 spėjau į seminarą ir viską jau buvom supirkę be jokio stumdimosi ir eilių
Vakare po seminaro nuvažiavom dar į Prismą, kur buvo 40 % nuolaida rūbams, batams, galanterijai, žaislams, knygoms, žodžių, visoms pramoninėms prekėms, išskyrus kosmetiką. Kiek išleidom per dieną
, bet ir sutaupėm
Nežinau, kaip ten dėl senienų, bet nieks naujų kolekcijų niekur neslėpė
, viskas, ką matavausi vakar, prieš savaitę ir per Velykas, buvo.
Vienintelis nusivylimas - New yorker - jokių nuolaidų.
O dabar klausimas - kasininkė nenuėmė nuo rūbo to juodo apvalaus daikto, kuris pypsi vagiant. Vyras irgi jo niekaip nenukrapšto. Ką daryti?
Prisipažinsiu, nusipirkau trečią didelio formato delninę
Burbuli, visokių tų delninių yra MD, už visokias kainas. Man tai yra vienasezonis daiktas, todėl nežadu mokėti daug ir jokios ypatingos kokybės man nereikia. Aišku, neraginu pirkti būtent ten, tiesiog pati niekur daugiau neradau, kažkaip nėra jų nei spec rankinių parduotuvėse, nei batų ar rūbų parduotuvėse, gal kažkokiuose užsienio e-parduotuvėse, nžn, nelabai ten ieškojau.. A, Reservery buvo, 100 lt, užmačiau per Akropelio gimtadienį, kai buvo 20 % nuolaida, tai pagailėjau 80 lt už tokį daiktą..