QUOTE(bytte @ 2012 05 17, 15:09)
Man ši mada žiauriai žiauriai netinka... todėl nemanau kad ims patikt... tokius varpelius suknutes mėgau (čia kas patiko iš mano jaunuolės laikų), bet ji man nei pro kur netinka... talijos nėr, sijono kritimas irgi
, ir dar liaškos ne plonos išlenda... kažkokia nėščia su tokiu fasonu atrodau ir tiek... Kelnės tas pats baisumas... o blogiausia, kad atėjus tokiai madai galutinai (nes kaip matau viskas eina viens prie vieno pradedant kaip mano vaikystėj... ir toliau), visai nebeliks statytų rankovių, prigludusių, liemenuotų švarkelių, paltukų ar striukių, o sijonai visi bus ne platėjantys, bet paprasčiausiai viršuje raukti (manau tai gamintojai noriai pasigaus, bo medžiagos mažiau sueina, ir pasiūt paprasčiau) ... ką tada reiks daryt?
Tai mano ir modelis ne grynai, grynai toks pats, labai panašus, bet maniškės ir neįmanoma išleisti per krūtinę, ten tiesiog siūlė, tas pats principas padarytas be gumytės po krūtine.
Taip, ištraukia senienas ir apskritai neinamus daiktus, tai paprastai vistiek nieko gražaus, simpatiško. Neveltui juk ir per išpardavimus merginos niekada neberanda gražių daiktų ar tuo labiau tinkamų dydžių, nes tokie daiktai neužsistovi. Elementarūs prekybos ir reklamos niuansai, o visi kimba ant kabliuko, bet nieko gero neįsigyja. Tiekto, kažkaip keista kai žmonės taip save patys išdūrinėja, bet gal tik man taip aišku atrodo, kai ir studijuoti teko visus triukus ir dirbti su jais, pačiai daryti.
Taip, puikiai žinau, kad ypač iki Lietuvos mada ateina vėlai, bet.. domintis ta mada nereikia ir laukti tų ateinančių madų į parduotuves, kad būtų tiesiog viskas vienu modeliu nukrauta, galima ir anksčiau surasti tose pačiose parduotuvėse jau panašius daiktus, o ir perku/gaunu aš ne viską Lietuvos parduotuvėse, bet sugebėdavau ir anksčiau susirasti ir net atsinešioti kažką panašaus.
---
O kodėl pergyventi? Juk dabar nėra tokio skirstymo madinga/nemadinga ir man tas labai patinka. Dabar gali rengtis ką nori ir jeigu tik tinkamai viską susiderinsi, tai neatrodysi nemadinga ar iš praėjusio amžiaus, todėl juokinga man žmonės, kurie tik kategoriškai sako dabar leginsai nebemadingi, aladino kelnės nebemadingos, tas anas nebemadinga, nes taip nėra. Tik tiek, kad gali būti sunkiau rasti.. pasirinkimas siaurės, nes dažniausiai prasideda tiesiog masinė gamyba, prekyba vienu daiktu..
Žinau kaip visos nemėgsta čia juodos spalvos, bet eisiu birželio mėnesį į vieną šventę, dėsiuosi juodą klasikinę suknelę ir juodus klasikiniu batelius, kaip šiltam tipui (turbūt) pagyvinti šią aprangą?
turiu ir spalvotų puošnių rūbų nusipirkus kitai šventei vasarą, bet ten ta šventė svarbesnė, didesnė, o žmonės bus dauguma tie patys, tai nenoriu dabar to rengtis.. naujo pirkti irgi nenoriu, nes tai ne tiek svarbu, o iš buvusių pagal modelius/medžiagas/dydžius ir t.t. ši tinkamiausia būtent šiam atvejui.