Nesuprantu ko jūs visos pamišusios dėl tų jamam, kai ištraukia senienas ir neinamas prekes iškiša tiems, kurie dar nesupranta šitos apgaulės
QUOTE(bytte @ 2012 05 17, 13:25)
pas mane tai gylis iškirptės mažesnis bent šiek tiek turi būt kad gražiai atrodytų...
burbulinė mada tai
, aš jos labai nemėgau ir paaugkystėj. Bet buvo dalykėlių kurie man patiko visai... tik abejoju ar jie man tiko. Dabar esu irgi tokių fasoniukų nusižiūrėjus, kur manau kad tiktų. Bėda kad nelabai matau tokių parduotuvėse. O blogiausia, kad manau kad netilptų po statytom rankovėm viršutiniais rūbais...
Kaip manot ta mada ilgam? Tokių paklodžių?
Apie burbulinę madą tai jūs čia tą, kur gumyte sutraukta apačia? Turėjau vieną suknelę tokią.. dėl tikimo gal ir tiko, bet nežinau kodėl mane ėmė vistiek erzinti tas modelis.. toks poprastis mano manymu, o ir vyras tokius modelius `kaimietukais` vadina.. ir palaidinę nusipirkau šį pavasarį, labai graži buvo, bet ir šiaip, ir taip matavausi, nu be tos gumos tikrai gražiau (ne dėl figūros, bet bendras vaizdas ir tikimas prie kitų rūbų), tai nusipirkau irgi su mintimi tą gumą nukirpti
lieka paprasti palaidinė. Patenkinta likau. Va kaip tik pagaliau radau vieną striukytę po ilgų paieškų ir praradusi viltį.. ideali medžiaga, spalva, pats visas modelis.. tik irgi su ta gumyte apačioje!! Ir dar tokia trumpa, tai išvis keistai atrodo.. vis svarstau.. Ar apie kokias jūs čia paklodes?