Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 05 16, 19:16)
Et, o man seminaras visą dieną, kaip spėt  g.gif

Is vakaro atsidet drabuzius parduotuvese (jei sutiks, zinau per ispardavimus tai nenoriai atideda), o JAMAM diena vyra idarbint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 05 16, 20:28)
Is vakaro atsidet drabuzius parduotuvese (jei sutiks, zinau per ispardavimus tai nenoriai atideda), o JAMAM diena vyra idarbint biggrin.gif

Taip ir susitarėm su vyru - penktadienį viską apžiūrėsim, išmatuosim, nufotografuosim, o šeštadienį jis iš pat ryto supirks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 16, 20:36)
Taip ir susitarėm su vyru - penktadienį viską apžiūrėsim, išmatuosim, nufotografuosim, o šeštadienį jis iš pat ryto supirks  rolleyes.gif

saunuolis vyras, as saviskio tai niekaip nenuvaryciau i parduotuve kad nupirktu be manes drabuzius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 05 16, 20:22)
saunuolis vyras, as saviskio tai niekaip nenuvaryciau i parduotuve kad nupirktu be manes drabuzius doh.gif

PAs Dontstop viskas gerai organizuota, net vyras tongue.gif

Panos, kaip vadinasi palaidinukes su tokio tipo iskirpte, kaip ju ieskoti nete ir kaip paziureti kokiai figurai rekomenduoja
http://desmond.image...amp;res=landing
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 17, 10:24)
Panos, kaip vadinasi palaidinukes su tokio tipo iskirpte, kaip ju ieskoti nete ir kaip paziureti kokiai figurai rekomenduoja
http://desmond.image...amp;res=landing

deda prie V tipo iškirptės... bent e-shopuose ax.gif . Būna tos klostės kad nesudaro V iškirptės... kai iškirptė tokia ne gili nuo peties iki peties... lietuviškai įvardijama kaip klostuota iškirptė, bet kažin ar įmanomą ką rast pagal tokį apibūdinimą g.gif .Tinka mažai krutinei biggrin.gif ... pavyzdžiui man tinka tongue.gif . Be to kadangi visokios formos iškirptės tinka ovaliai veido formai, tai nesvarbu kaip ten išbanguotos tos klostės, o klostės sukuria iliuziją kad (.)(.) vietoje kažkas yra. Donstop minėjo kad megztukas su tokia iškirpte... ją pavertė kaip lolo ferari, kiek pamenu.
Papildyta:
sugalvojau kaip teisingiau... drapiruota iškirptė, drape nekc. Mano mėgiamiausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 17 gegužės 2012 - 10:17
QUOTE(bytte @ 2012 05 17, 10:09)
deda prie V tipo iškirptės... bent e-shopuose  ax.gif . Būna tos klostės kad nesudaro V iškirptės... kai iškirptė tokia ne gili nuo peties iki peties...  lietuviškai įvardijama kaip klostuota iškirptė, bet kažin ar įmanomą ką rast pagal tokį apibūdinimą  g.gif .Tinka mažai krutinei  biggrin.gif ... pavyzdžiui man tinka tongue.gif .  Be to kadangi visokios formos iškirptės tinka ovaliai veido formai, tai nesvarbu kaip ten išbanguotos tos klostės, o klostės sukuria iliuziją kad (.)(.) vietoje kažkas yra. Donstop minėjo kad megztukas su tokia iškirpte... ją pavertė kaip lolo ferari, kiek pamenu.

As vakar toki pasimatavau, tik kazkaip ta virsutine dalis platesne, labiau ant peciu krentanti (nesigauna rasti nete doh.gif ), ir likau nustebinta, nes IMHO visai gerai ziurejosi. Medziaga plonyte, krentanti, ()() nedidina tikrai, na matosi kad jie yra, pas mane su bet kokiu rubu matosi, bet tikrai kazkaip ypatingai nepabrezia, o link liemens graziai siaureja. Buciau pirkus, bet spalva tik tokia roziniai persikine buvo, tai suabejojau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 gegužės 2012 - 10:29
QUOTE(Shana @ 2012 05 17, 11:19)
As vakar toki pasimatavau, tik kazkaip ta virsutine dalis platesne, labei ant peciu krentanti (nesigauna rasti nete doh.gif ), ir likau nustebinta, nes IMHO visai gerai ziurejosi. Medziaga plonyte, krentanti, ()() nedidina tikrai, na matosi kad jie yra, pas mane su bet kokiu rubu matosi, bet tikrai kazkaip ypatingai nepabrezia, o link liemens graziai siaureja. Buciau pirkus, bet spalva tik tokia roziniai persikine buvo, tai suabejojau g.gif

Matyt labai priklauso kaip ten sudrapiruota, nes labai įvairių jų gi būna. Pamenu newyorkeryje tokios vos ne su lig bamba iškirptėm, tų klosčių irgi ne prūdai... kaip tik tokio fasono kaip dėjai. Man visai netiko, nes per gili iškirptė, ir per mažai klosčių... atrodžiau kaip lenta drapiruota lotuliukas.gif .
Tikriausiai reikia atsižvelgt į bendras rekomendacijas... nes manau atitinkamai pridrapiravus kiekviena prisitaikytų sau blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 17, 10:26)
atrodžiau kaip lenta drapiruota  lotuliukas.gif .

biggrin.gif

As kazka tokio matavausi, tik ne tokios "fiestines" spalvos ir kie ilgesni
http://media.dorothy...82143_large.jpg
arba va
user posted image

Vadinasi cowl neck/collar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 17 gegužės 2012 - 11:16
user posted image
jei toje zonoje, kaip paveikslėlyje kažkokios yra klostės, raukiniai ar bangos prirauktos, man visada padidina ... arba tiksliau maskuoja krutinės nebuvimą.
Bet jai stangresnės medžiagos tie paraukimai tikrai turi dėtis ant krutinės, ir taip viską dar labiau pakelt... Jai aukštai krutinė... nu tikrai negražiai... bangos po nosim vos ne. O jai krutinė gan žemai, tikriauisiai jai ir didelė visai gal ir nieko.
Aš manau jai drapiruotos medžiagos klostės gan stambios... ir (.)(.) telpa į tas bangas, tada iš esmės jos kaip ir maskuot turėtų išvis krutinę g.gif
user posted image
...jokio skirtumo didelė ji ar maža... vaizdas gaunas panašus. Čia gal kaip su maudomukais... kad vienodi tinka... (va toks va... tarkim)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 17, 12:44)

Aš manau jai drapiruotos medžiagos klostės gan stambios... ir (.)(.) telpa į tas bangas, tada iš esmės jos kaip ir maskuot turėtų išvis krutinę g.gif

...jokio skirtumo didelė ji ar maža... vaizdas gaunas panašus. Čia gal kaip su maudomukais... kad vienodi tinka... (va toks va... tarkim)

Labai panasu i ta juoda matavausi, gal kokia kloste daugiau. Sakyciau krutines nei maskuoja nei pabrezia, taip kazkaip neutraliai g.gif
Dabar bent zinosiu ko ieskoti, tokio, tik kitos spalvos. O tai tos burbulines mados i nevilti pradejo varyti tongue.gif
Ir maudymke tokia turiu biggrin.gif
Atsakyti
pas mane tai gylis iškirptės mažesnis bent šiek tiek turi būt kad gražiai atrodytų...
burbulinė mada tai thumbup.gif , aš jos labai nemėgau ir paaugkystėj. Bet buvo dalykėlių kurie man patiko visai... tik abejoju ar jie man tiko. Dabar esu irgi tokių fasoniukų nusižiūrėjus, kur manau kad tiktų. Bėda kad nelabai matau tokių parduotuvėse. O blogiausia, kad manau kad netilptų po statytom rankovėm viršutiniais rūbais...
Kaip manot ta mada ilgam? Tokių paklodžių?
Atsakyti
Nesuprantu ko jūs visos pamišusios dėl tų jamam, kai ištraukia senienas ir neinamas prekes iškiša tiems, kurie dar nesupranta šitos apgaulės ax.gif

QUOTE(bytte @ 2012 05 17, 13:25)
pas mane tai gylis iškirptės mažesnis bent šiek tiek turi būt kad gražiai atrodytų...
burbulinė mada tai  thumbup.gif , aš jos labai nemėgau ir paaugkystėj. Bet buvo dalykėlių kurie man patiko visai... tik abejoju ar jie man tiko. Dabar esu irgi  tokių fasoniukų nusižiūrėjus, kur manau kad tiktų. Bėda kad nelabai matau tokių parduotuvėse. O blogiausia, kad manau kad netilptų po statytom rankovėm viršutiniais rūbais...
Kaip manot ta mada ilgam? Tokių paklodžių?

Apie burbulinę madą tai jūs čia tą, kur gumyte sutraukta apačia? Turėjau vieną suknelę tokią.. dėl tikimo gal ir tiko, bet nežinau kodėl mane ėmė vistiek erzinti tas modelis.. toks poprastis mano manymu, o ir vyras tokius modelius `kaimietukais` vadina.. ir palaidinę nusipirkau šį pavasarį, labai graži buvo, bet ir šiaip, ir taip matavausi, nu be tos gumos tikrai gražiau (ne dėl figūros, bet bendras vaizdas ir tikimas prie kitų rūbų), tai nusipirkau irgi su mintimi tą gumą nukirpti biggrin.gif lieka paprasti palaidinė. Patenkinta likau. Va kaip tik pagaliau radau vieną striukytę po ilgų paieškų ir praradusi viltį.. ideali medžiaga, spalva, pats visas modelis.. tik irgi su ta gumyte apačioje!! Ir dar tokia trumpa, tai išvis keistai atrodo.. vis svarstau.. Ar apie kokias jūs čia paklodes? g.gif
Atsakyti