sveikos
pasirodysiu ir as nusipirkau bliuskute-marskinelius lyg, teal mazdaug spalvos panasiai kaip sita nes fotoaparatas tai pastebejau nerealiai iskraipo kai kurias spalvas
dar nieko lyg ir neturejau tokios spalvos, bet drauge isgyre,kad labai man tinka prie veido tai ir susigudziau nusipirkt, prie baltos spalvos graziai man susiderina
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 05 14, 12:52)
sveikos
pasirodysiu ir as nusipirkau bliuskute-marskinelius lyg
pasirodysiu ir as nusipirkau bliuskute-marskinelius lyg
vai vai, kokie grazus o derinsis tai manau prie daug ko
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 05 14, 12:52)
sveikos
pasirodysiu ir as nusipirkau bliuskute-marskinelius lyg, teal mazdaug spalvos panasiai kaip
pasirodysiu ir as nusipirkau bliuskute-marskinelius lyg, teal mazdaug spalvos panasiai kaip
Simpatiska. Bet tai spalvas gerai iskraipo
QUOTE(Shana @ 2012 05 15, 09:22)
Simpatiska. Bet tai spalvas gerai iskraipo
dar reikia tikriausiai zinot kurioj vietoj fotografuot ir moket, tai gal ir neiskraipytu tada spalvu taip
grazus derinukai, su kiek daug spalvu galima suderint
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 05 14, 14:52)
Grazus
O as persidaziau plaukus
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 05 15, 08:57)
Dek foto i albuma, apsnekesim
Labas, Primarkas tikrai yra rojus, bet gal daugiau tokiems būtiniausiems reikalams: apatiniams, maikutėms ir pan., o visa kita... Daug, gražu, bet nelabai patogu Nespėjau apsilankyti daug kur, nes tokią intensyvią turistinę programą pasidariau, kad tikri Londoniečiai sakė, jog dabar Londoną per savaitę išmokau mintinai ir geriau už juos
Pirkau mėlynus inkariukus už 6 svarus, labai patogūs ir kokybė gera tikrai, maikutę miegoti nerealiai malonią ir švelnią (o dar forma tinkama su šiokiu tokiu palaikymu po turtais) už 3 svarus, komplektėlį apatinių nerealiai gražų už 5 svarus Ir du rankinukus po 4 svarus (kūno spalvos, bet kai po valandos džinsai mėlynai nudažė, dar juodą kitą dieną) Vyrui maaaaaikiųųųų krūvą ir kojinių (pirma pora po dienos suplyšo, nežinau, kaip bus su kitomis ). Dar sportsdirect apsilankėm, ten vyrui Nike kedus už 35 svarus, treningines kelnes namams uz 8 svarus ir man sportinių kojinyčių 5 komplektuką už 3 svarus. negriebiau visko iš eilės, nes pagal kapsulės principą man nelabai ko reikėjo.
Turiu drabužių visiems sezonams, tik reikia dar žieminio palto, žieminių batų ir balto paprasto kardigano Na, dar reikia pasikeisti paasarinį paltuką ir striukytę, nes pirmas apšiuręs, kita juoda
Pirkau mėlynus inkariukus už 6 svarus, labai patogūs ir kokybė gera tikrai, maikutę miegoti nerealiai malonią ir švelnią (o dar forma tinkama su šiokiu tokiu palaikymu po turtais) už 3 svarus, komplektėlį apatinių nerealiai gražų už 5 svarus Ir du rankinukus po 4 svarus (kūno spalvos, bet kai po valandos džinsai mėlynai nudažė, dar juodą kitą dieną) Vyrui maaaaaikiųųųų krūvą ir kojinių (pirma pora po dienos suplyšo, nežinau, kaip bus su kitomis ). Dar sportsdirect apsilankėm, ten vyrui Nike kedus už 35 svarus, treningines kelnes namams uz 8 svarus ir man sportinių kojinyčių 5 komplektuką už 3 svarus. negriebiau visko iš eilės, nes pagal kapsulės principą man nelabai ko reikėjo.
Turiu drabužių visiems sezonams, tik reikia dar žieminio palto, žieminių batų ir balto paprasto kardigano Na, dar reikia pasikeisti paasarinį paltuką ir striukytę, nes pirmas apšiuręs, kita juoda
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 05 14, 13:52)
sveikos
Aš irgi tokio atspalvio turiu šilkinę palaidinukę, žiemoms pats tas
QUOTE(Shana @ 2012 05 15, 12:14)
Dek foto i albuma, apsnekesim
Neturiu priejimo prie albumo
bandysiu veliau pafotkint gal
QUOTE(dontstop @ 2012 05 15, 11:42)
Dontstop - o neplateja ji zemyn?
P.s. gal gali dar kart imesti foto tos priemones geros is Frenchi
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 05 15, 13:07)
Galeciau lazintis, kad pati siunciau tu gi seniausiai rodeisi
niu gal ir ne
QUOTE(dontstop @ 2012 05 15, 12:42)