Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 05 11, 09:53)
idėja thumbup.gif
paauglystėj baisiai mėgau drabužius balint, dažyt, perdažyt... o juk taip galima daug spalviškai netinkančių drabužių prisitaikyt rolleyes.gif

Niu tai dazyt tai as dazau (pas mus yra geri dazai dazymui skalbiankeje), bet vis dazydavau kokius sviesius, nes tamsiu neims. O dabar sugalvojau taip isbalinti. Tik nzn kaip balintusi pvz su gelytem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 11, 09:57)
Niu tai dazyt tai as dazau (pas mus yra geri dazai dazymui skalbiankeje), bet vis dazydavau kokius sviesius, nes tamsiu neims. O dabar sugalvojau taip isbalinti. Tik nzn kaip balintusi pvz su gelytem ax.gif

Na, su balinimu tai visad šiek tiek rizikos, priklauso ir nuo audinio, jo sudėties, ir spalvų, ir kokie dažai buvo naudoti ir baliklio ir t.t. Tai bandyčiau pirmiausia labai trumpam užmerkti, tada plaučiau, džiovinčiau ir žiūrėčiau kaip "ima" tas baliklis.

Kartą balinau gėlėtą suknytę smile.gif rezultatu nelikau patenkinta- nors atrodė geriau nei iki tol, bet ne iki galo gerai. Tai tada uždažiau kita spalva ir likau labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 05 11, 10:11)
Na, su balinimu tai visad šiek tiek rizikos, priklauso ir nuo audinio, jo sudėties, ir spalvų, ir kokie dažai buvo naudoti ir baliklio ir t.t. Tai bandyčiau pirmiausia labai trumpam užmerkti, tada plaučiau, džiovinčiau ir žiūrėčiau kaip "ima" tas baliklis.

Kartą balinau gėlėtą suknytę smile.gif rezultatu nelikau patenkinta- nors atrodė geriau nei iki tol, bet ne iki galo gerai. Tai tada uždažiau kita spalva ir likau labai patenkinta smile.gif

As ir noreciau po to uzdazyti. Turiu juoda biggrin.gif suknele su gelytem, labai faina ir patogi, bet juoda g.gif Uzdazyciau po to raudonu ar melynu. Jauciu nepabandes- nesuzinosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 10, 22:03)
D.E.L.A, o kaip jūs gyvenat be basučių? Vasarą neprisireikia?  rolleyes.gif

As dabar neturiu basuciu wink.gif na neskaitant vienu ant platformos bet jos jau paskutines dienas gyvena ir zinau kad reiks si sezona nauju smile.gif tai ir sakau vasarai dar neturiu smile.gif bet siaip visuomt bent po dvi poras turiu wink.gif
QUOTE(Shana @ 2012 05 11, 10:40)
Man dabar juoda ir vasarine beveik nesuderinamos savokos tongue.gif
As padariau eksperimenta, issibalinai viena beveik juoda dzemperiuka su chlorke, gavosi kreminis g.gif Dabar galvoju kaip gautusi jei balinciau kazka rastuoto biggrin.gif  ax.gif

O geras bigsmile.gif nepagalvojau net g.gif bet jau cia imciausi kaip paskutines priemones, nes baisoka kas gausis, bet jei vistiek pagadintas arba jau ant klaustuko - niekada nedeveti? - tuomet drasiai smile.gif

Bambooocha - ot atsakei doh.gif lotuliukas.gif o kur tavo kaimas ? biggrin.gif Gal ir as jame gyvenu biggrin.gif
Atsakyti
Sintetikos tik nebalinkit, bo pageltonuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 11, 10:15)
As ir noreciau po to uzdazyti. Turiu juoda  biggrin.gif suknele su gelytem, labai faina ir patogi, bet juoda g.gif Uzdazyciau po to raudonu ar melynu. Jauciu nepabandes- nesuzinosi tongue.gif

drinks_cheers.gif
O beje balinant juodą man yra ir pilkai ruda, ir mėlynai pilka gavusios... Visokių ten stebuklų būna smile.gif

Et, laikai buvo- viską juodą kankindavau, kad tik nebūtų juoda. Nei vaikystėj, nei paauglystėj man juoda ne spalva buvo biggrin.gif O dabar pusę gyvenimo juoda unsure.gif ir nebegalvoju, kad tinka- tik geras būdas pasislėpti minioj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 05 11, 10:21)
drinks_cheers.gif
O beje balinant juodą man yra ir pilkai ruda, ir mėlynai pilka gavusios... Visokių ten stebuklų būna smile.gif

Juodame labai daug skirtingu pigmetu buna, uztad ir balinasi skirtingai.

As medvilnini balinau, normaliai gavosi. Jei toliau eksperimentuosiu - papasakosiu tongue.gif
Atsakyti
Aš ir vėl išsisukau nuo puošnios suknelės pirkimo biggrin.gif - darbovietė išsiuntė į seminarą kaip tik tą šeštadienį, kai nusimato balius thumbup.gif karsta.gif assa.gif laugh.gif Išvengsiu nemalonios pareigos, o pinigų kiek susitaupys rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 10, 23:03)
D.E.L.A, o kaip jūs gyvenat be basučių? Vasarą neprisireikia?  rolleyes.gif

As neturiu nei vienu, nenesioju ir neprireikia blush2.gif

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 05 11, 12:17)
Bambooocha - ot atsakei  doh.gif  lotuliukas.gif  o kur tavo kaimas ?  biggrin.gif  Gal ir as jame gyvenu biggrin.gif

Abejoju, mazas miestukas mirksiukas.gif

dontstop geras budas taupyti lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Padėkite spalvinį tipą nustatyti 4u.gif
Oda blyški, akys žalsvos, plaukai dabar raudoni (natūralūs šviesiai rudi), antakiai, blakstienos nei tamsūs, nei per daug šviesūs. Pagal testus ruduo arba pavasaris g.gif My Webpage
Atsakyti
merginos, o kokiais dazais jus dazot rubus? Ir ar paskui juos skalbiant tie dazai nenusiskalbia?
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 05 12, 16:30)
merginos, o kokiais dazais jus dazot rubus? Ir ar paskui juos skalbiant tie dazai nenusiskalbia?

Aš vieną sykį esu dažius linines kelnes medvilnei skirtais lietuviškais dažais (aniliniai, ar kaip ten jie..). Dažniau skalbyklėje. Kelnės nusidažė, skalbyklė ne thumbup.gif Bet paskui kelnes skalbti reikėdavo atskirai arba tik su labai tamsiais rūbais, nes dažydavo.

Sutvarkiau šiandien pas batsiuvius savo odapadžius batus (net dvi poras). Super - priklijavo tokią šviesią profilaktiką, atrodo kaip ten buvus bigsmile.gif
Atsakyti