Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 05 10, 19:23)
Klausimas Dontstop
Ar prisitaiket tokias dabar madingas palaidinukes, kur visai neiliemenuotos, tokios kiek balionines

Deja, mane smarkiai storina, o tikrai jų dabar pilna parduotuvėse sad.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 10, 18:27)
Deja, mane smarkiai storina, o tikrai jų dabar pilna parduotuvėse  sad.gif

verysad.gif del to ir klausiu, sian vis ziurinejau, bet neprisitaikiau. Su tokia jei nestorina, tai kad krutine D tai is tolo aisku doh.gif
Atsakyti
As irgi kiek tokio tipo ziurejau, tai kakzokia kaip balionas pasidarau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 10, 17:36)
Turbut, bet nuo kada tokios proporcijos yra standartas? g.gif

Na nemanau, kad standartas. Kažką sumaišė. Pirma, tai manekenės aiškiai ne tokios proporcijos smile.gif Antra, Karen Millen svetainėje nurodyti įprasti išmatavimai

Bust 86
Waist 68
Hip 96
UK 10

QUOTE(dontstop @ 2012 05 10, 18:57)
Aš radau, Deichmane, pirksiu per Jamam (jei pasiseks). Zomšinės, raudonos, ant platformos. Dar reikia darbui šviesių, neutralių, nerandu, spėju dėl to, kad tiksliai nežinau, ko noriu  blush2.gif  Ir dar ateity dairysiuos navy, bet čia jau gal vasarą, per išpardavimus...

Deichmane pora kartų esu buvus ir net kažką matavausi, bet mano pretenzingai kojai ten viskas per kieta, nepatogu. Basutes šiandien jau apimta nevilties radau išparduotuvėj.

Modelis toks
user posted image

O spalvos ir medžiagos tokios
user posted image

Norėjau šviesių, bet ne zomšinių. Bet kai nieko neradau, tai ir zomša jau tiko. Reiks po namus su jom pavaikščiot, įsitikint, kad patogios. Batus dar išsirenku, bet su basutėm kaskart būna bėda - didžioji dauguma man trina verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 10 gegužės 2012 - 19:08
O priminkit dar kokį puslapį apie figūrų tipus, kad būtų platūs pečiai įtraukti, ką blush2.gif Kažkaip neužsisaugojau nieko, o pirmas psl nerandu. Ir niekaip nesuprantu koks aš figūros tipas (obuolys su plačiais pečiais? Tai čia kas? Plyta?). Atrodo ką rengiuosi, niekas netinka. Ir netikėtai atradau kad tinka ilgi kardiganai, kurie maniau kad siaubingai netiks. Tai galvoju būtų gerai dar kokių naudingų atradimų padaryt, nes dabar aiškiai rengiuosi ne pagal savo figūros tipą (matyt vis dar svajoju suplonėti doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 10, 12:11)
Taigis grazinti galima mirksiukas.gif

galima..kai ceki turi blush2.gif
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 10, 13:35)
grazi suknyte, kodel abejojat?  ax.gif

aciu 4u.gif abejoju del spalvos tikimo g.gif siandien pravaiksciojau tai gal ir nieko, tik tiek, kad paciai neyprasta blush2.gif

manjana cia vienas is psl figuros tipui nustatyti mirksiukas.gif jei gerai pamenu praeitoje temoje buvo daug nuorodu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

Na Karen M... suknutes wub.gif imciau dauguma biggrin.gif

Basuciu neturiu, nerandu, nezinau kada isigysiu smile.gif Jauciu gal po metu ir galesiu sakyti kad mano garderobas atitinka ekonomiskos kapsules ideja, kol kas sunkiai sunkiai smile.gif BEt pazanga, snd isiuliau paskutine juoa vasarine suknute smile.gif

Bamboooocha - kur cia tokius kuistukus Kn randi kad net su etiketem prekes? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 05 10, 22:44)
Bamboooocha - kur cia tokius kuistukus Kn randi kad net su etiketem prekes?  bigsmile.gif

Savo kaime, drauge uzrode thumbup.gif

As sestadieni uzsiregistravau i kirpykla, faktas, kad tamsinsiu, bet kaip atskirti slta ar salta spalva? g.gif silta ta kuriai lenda ryzumas? o salta kaip? g.gif
Atsakyti
D.E.L.A, o kaip jūs gyvenat be basučių? Vasarą neprisireikia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 05 10, 21:54)
  g.gif  silta ta kuriai lenda ryzumas? o salta kaip?  g.gif

[QUOTE]
O šalta - kur lenda pilkumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 05 10, 20:44)
BEt pazanga, snd isiuliau paskutine juoa vasarine suknute smile.gif

Man dabar juoda ir vasarine beveik nesuderinamos savokos tongue.gif
As padariau eksperimenta, issibalinai viena beveik juoda dzemperiuka su chlorke, gavosi kreminis g.gif Dabar galvoju kaip gautusi jei balinciau kazka rastuoto biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 11, 09:40)
As padariau eksperimenta, issibalinai viena beveik juoda dzemperiuka su chlorke, gavosi kreminis g.gif Dabar galvoju kaip gautusi jei balinciau kazka rastuoto biggrin.gif  ax.gif

idėja thumbup.gif
paauglystėj baisiai mėgau drabužius balint, dažyt, perdažyt... o juk taip galima daug spalviškai netinkančių drabužių prisitaikyt rolleyes.gif
Atsakyti