Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 04 26, 16:53)
Manau galetu buti is Dark arba Intense rolleyes.gif

aciu smile.gif apie dark ir pagalvojau.
Atsakyti
Tai žinoma, kad 40 denų storesnės, bet būna ir puikiai atrodančių, pakankamai perregimų ir neblizgių wink.gif
O aš Marks and Spencer nužiūrėjau labai fainas pėdutes su silikoniniu paduku, kad neslidinėtų. Ant nuogos kojos batelių avėti negaliu, o su pėdutėm bus super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 26, 20:04)

O aš Marks and Spencer nužiūrėjau labai fainas pėdutes su silikoniniu paduku, kad neslidinėtų. Ant nuogos kojos batelių avėti negaliu, o su pėdutėm bus super smile.gif

Aš pernai visą vasarą pranešiojau medvilnines pėdutes su balerinkėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 04 26, 19:04)
Tai žinoma, kad 40 denų storesnės, bet būna ir puikiai atrodančių, pakankamai perregimų ir neblizgių wink.gif

As esu turejus tokias pusiau pedutes, jos tik ant puses pedos is priekio, ir pirstai atviri, prie batuku su atvirais pirstais ir galu galima nesioti, visai patogu smile.gif
Atsakyti
Ai tiesa, tie padukai tai tragedija nusipirkti unsure.gif į normalaus dydžio batelius/basutes su jais koja netelpa, reikia gerokai vienu dydžiu didesnių, iš kurių šiaip tiesiog iškrisčiau ir vistiek kažkokie nepatogūs.. dar nepatogiau nei su aukščiausias kulnais doh.gif
Atsakyti
Ar jau pradėjot ruošti vasaros kapsules? smile.gif

Pernai turėjau 3 vasaros kapsules, šiemet nusimato 4 blush2.gif : darbo, laisvalaikio (mieste), turizmui ir marinistinė (laisvalaikiui).
Turistinė kapsulė baigta - viską turėjau, dasipirkau šiemet tik iškarpytus sportbačius (rodžiau).
Laisvalaikio kapsulei trūksta kelnyčių, pernai "prasisukau", tačiau norint įjungt į kapsulę tunikas jos būtinos, su sijonais mano atveju nekaip atrodo.
Darbo kapsulė aktyviai kuriama. Spalviškai įdomiai gaunasi - turiu 2 šviesias "apačias", 2 rožinius ir 2 koralinius topus. Reikia basučių (šviesių), dar vienos apačios, dar 3 topų...
Marinistinė lėčiausiai "einasi", kol kas 1 topas, balerinosi r 2 papuošalai "į temą" biggrin.gif
Atsakyti
Vasarai tikriausiai irgi jau reikės pradėti ruoštis, nors ir pavasariui nelabai turiu ko apsirengti. Buvau vakar Akropoly, nieko ilgom rankovėm sau neradau. verysad.gif Eisiu šiandien dar šen bei ten apsižiūrėti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 04 28, 09:49)
nieko ilgom rankovėm sau neradau.

Aš jau atidėjau palaidinių ilgom rankovėm (taipogi botiljonų) pirkimą iki vasaros išpardavimų. Nebeapsimoka dabar pirkti, kiek to pavasario belikę irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 28, 10:01)
Aš jau atidėjau palaidinių ilgom rankovėm (taipogi botiljonų) pirkimą iki vasaros išpardavimų. Nebeapsimoka dabar pirkti, kiek to pavasario belikę  irnesakyk.gif

Suprantama, bet aš tokia šaltyšė esu, o darbe nekaršta, tai dar reikia vieną kitą drabužėlį nusipirkti. mirksiukas.gif Pasitikslinu: kada būna vasaros išpardavimai?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 28, 10:43)
Ar jau pradėjot ruošti vasaros kapsules? smile.gif

Su vasaros kapsule sunku man doh.gif perziurejau turimus ir tinkamus rubus spalvos melyna, rozine, geltona, zalia tarpusavy beveik niekas nedera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 04 28, 10:09)
Suprantama, bet aš tokia šaltyšė esu, o darbe nekaršta, tai dar reikia vieną kitą drabužėlį nusipirkti.  mirksiukas.gif Pasitikslinu: kada būna vasaros išpardavimai?

Pas mus darbe irgi vėsu, veikia kondicionieriai, lauke dabar tikrai šilčiau smile.gif (Man šąla kojos su bateliais user posted image)

Liepą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 04 28, 09:43)
.
Darbo kapsulė aktyviai kuriama. Spalviškai įdomiai gaunasi - turiu 2 šviesias "apačias", 2 rožinius ir 2 koralinius topus. Reikia basučių (šviesių), dar vienos apačios, dar 3 topų...

Prašau apie apačias plačiau smile.gif kokios spalvos?

--
Aš kiek ilsėjaus nuo drabužiniu minčiu, bet nusipirkta apyrankė (Jau mušu apyrankės nešiojimo rekordus) davė nauja mintį - navy/mėlyna, beige ar ruda + neišsirinkta spalva. Turiu berods rožinius kelis top'us, bet neturiu suvokimo ar derinas todėl einu googlint smile.gif

http://annie-suh.sui...clothes-a106671
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 28 balandžio 2012 - 09:20