Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Shana
O mane su kokia įsivaizduoji ax.gif ? Gal juodai "šventiniai" pasisiūčiau netyčia medžiagos papigiai kur gavus biggrin.gif .
topsecret.gif Šiaip netolimoi ateitį nusišviečia proga, bet apsimetu kad nesišviečia blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 09, 12:26)
Shana
O mane su kokia įsivaizduoji  ax.gif ? Gal juodai "šventiniai" pasisiūčiau netyčia medžiagos papigiai kur gavus  biggrin.gif .
topsecret.gif Šiaip netolimoi ateitį nusišviečia proga, bet apsimetu kad nesišviečia  blush2.gif .

Ka as zinau, o kokia proga?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
... krikštynų... jubiliejų... anei kokia publika, anei ką blush2.gif ... faktas kad reiks būt puošniai, kad galima būt prisišpakliuot... kaip aš mėgstu juodai akis. Šiaip publika nusimato tokia, kur per puošniai nebus, bet negalim kad suknia žeme vilktusi. Gali būt nebent per daug subtiliai puošniai... ir nieks nesupras, kad pasipuošei biggrin.gif . Vieta tikriausiai "kaimiško" peizažo cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 09, 12:42)

Gal sita rinkciausi i krikstynas tik kazkokios "konkretesnes" spalvos ir kad dirzas butu puosnus. Nes i krikstynas iki zemes gal nelabai g.gif
Man krikstynos toks balius, kad tikrai kokia paprastesne ar pusiau ofisine but galetu, bet daug nuo publikos priklauso, nes kitur krikstynos kietesnes nei vestuves buna biggrin.gif

Tai ar gerai tave "isivaizdavau"? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 gegužės 2012 - 13:22
QUOTE(Shana @ 2012 05 09, 12:23)
Kad tarp kremplininiu neriniuotu ir ofisiniu yra nemazas dar pasirinkimas biggrin.gif

tai ta zalioji man ir yra tas tarpinis pasirinkimas ax.gif

QUOTE(Shana @ 2012 05 09, 13:42)

ir sita labai grazi
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 09, 14:14)
Gal sita rinkciausi i krikstynas tik kazkokios "konkretesnes" spalvos ir kad dirzas butu puosnus. Nes i krikstynas iki zemes gal nelabai g.gif
Man krikstynos toks balius, kad tikrai kokia paprastesne ar pusiau ofisine but galetu, bet daug nuo publikos priklauso, nes kitur krikstynos kietesnes nei vestuves buna biggrin.gif

Tai ar gerai tave "isivaizdavau"? tongue.gif

Kažin kaip kriaušiai toks fasonas g.gif .
Aš pati tai visai neturiu vizijos. Nerandu realiai fasono koks būtų kriaušėms su nežymiu viršsvoriu tinkamas. Per dukros krikštynas išvis su kelnėm buvau... visai ne puošniai.
user posted image
Ta man irgi labai graži drinks_cheers.gif
Atsakyti
Puikias sukneles gamina Karen Millen, tik abejoju, ar Lietuvoj jos sukneliu yra. Tie satininiai audiniai tokie stori, prabangus, labai labai geras kirpimas, figura sustato taip kaip reikia. Zodziu, tokie rubai, kuriuos devint tikrai galima pasipuost. Galima ebay surast devetu arba pirkti internetu. As su savaja suknele atsokau jau dvejas vestuves ir dar kelias progas - kiekviena karta sulaukdavau komplimentu. Nepigu, bet verta tureti! O kai suskaiciuoji vieno apsivilkimo kaina tai tikrai labiau apsimoka, nei nuomotis ar pirkalioti kokias "tam kartui", o plius jautiesi gerai ir atrodai puosniai blush2.gif Karen Milen puslapis pasidairymui
Beje, etiketeje radau, kad pasiuta Lietuvoje thumbup.gif
Atsakyti
Shana, į dešimtuką bigsmile.gif Kažko tokio ir noriu, iškirptė gali būti dar mažiau kukli ax.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau Norfoj sijoną... už 4Lt... Nusižiūrėjus buvau dėl man tinkamo fasono, kainavo 30 kelis litus... nu sakiau nukainuos iki 7 Lt, pirksiu lotuliukas.gif . Bebuvo juodos spalvos (pilki ir rudi išpirkti), ir tik vienas mano dydžio, bet ... va čia tai normali kaina tokiam rūbui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(svete @ 2012 05 09, 18:19)
Puikias sukneles gamina Karen Millen, tik abejoju, ar Lietuvoj jos sukneliu yra.

Beje, etiketeje radau, kad pasiuta Lietuvoje  thumbup.gif

šita kaip supratau irgi Karen Millen ax.gif
Aš negaliu sau leisti pirkti proginio rūbo internetu... pakankamai brangu ir didelė tikimybė kad netiks... o manau parduoti būtų sunku dėl retai įsigyjamų tokių pirkinių bei skirtingų keliamų reikalavimų tokiems rūbams.

... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 09, 17:21)
Shana, į dešimtuką  bigsmile.gif  Kažko tokio ir noriu, iškirptė gali būti dar mažiau kukli  ax.gif

biggrin.gif
Dontstop, ant musu "turtu" iskirpte automatiskai ne tokia kukli gautusi laugh.gif

QUOTE(bytte @ 2012 05 10, 07:54)
Vakar nusipirkau Norfoj sijoną... už 4Lt... Nusižiūrėjus buvau dėl man tinkamo fasono, kainavo 30 kelis litus... nu sakiau nukainuos iki 7 Lt, pirksiu  lotuliukas.gif . Bebuvo juodos spalvos (pilki ir rudi išpirkti), ir tik vienas mano dydžio, bet ... va čia tai normali kaina tokiam rūbui  biggrin.gif

tongue.gif
Pasirodysi?
Atsakyti
Ieškant tinkamo silueto puošniai sukneliai...
Rekomenduojama puoštis kriaušėms:
pavyzdys, kaip tik tokio silueto per kaklą rišama praitais metais puošiausi...
ir va taip karoviškai atrodžiau, tik be krutinės. Daugiau su atvirais pečiai nebenoriu blush2.gif
2 pavyzdys... dar su prierašu 40+ biggrin.gif , mielai pasimatuočiau Karen Millen suknutę, tik ne juodą.

Atsakyti
Ta paskutinė Karen Millen su petukais labai daili bigsmile.gif Man tai, beje, juodų rūbų katinas neleidžia dėvėt. Labai praktiškas gyvūnas lotuliukas.gif Turiu juodą paltą, tai dieve dieve, nuvalau ir po sekundės vėl aplipęs.

Vakar ieškojau basučių. Nu arba negražios, arba nepatogios. Į kainą jau nelabai ir žiūriu, bet kad vis tiek nieko nerandu doh.gif
Atsakyti