QUOTE(dontstop @ 2012 05 08, 17:52)
Nežinau, kaip pamatuot liemenį, aš kažkaip dėl savojo labai nekompleksuoju, nemanau, kad tai problemiškiausia vieta... (Krūtinė 96 cm, apimtis po 76 - 77)
Aš tai nešiočiau arba su sukištu, arba su trumpu viršum. Prisimenu, rudenį ar žiemą radau straipsnį, kur smėliams rekomendavo prie skinny tunikas iki šlaunies vidurio. Na ir netinka man, tikrai žymiai storesnės atrodo šlaunelės, nei su trumpu viršum. Gal tai dėl ūgio, nežinau
O dėl viršų modelių, tai man rodos, jokių apribojimų tokios kelnės neturi sukelti. Ir pūstas tinka, ir aptemptas, ir prigludęs... Aš nebent sužiūrėčiau, kad detalės, pasiūvimas nedidintų pečių, krūtinės ir pan, bet šiaip mano atveju proporcijų neišdarkytų nei labai laisvas, nei labai siauras viršus, manau
Aš tai nešiočiau arba su sukištu, arba su trumpu viršum. Prisimenu, rudenį ar žiemą radau straipsnį, kur smėliams rekomendavo prie skinny tunikas iki šlaunies vidurio. Na ir netinka man, tikrai žymiai storesnės atrodo šlaunelės, nei su trumpu viršum. Gal tai dėl ūgio, nežinau
O dėl viršų modelių, tai man rodos, jokių apribojimų tokios kelnės neturi sukelti. Ir pūstas tinka, ir aptemptas, ir prigludęs... Aš nebent sužiūrėčiau, kad detalės, pasiūvimas nedidintų pečių, krūtinės ir pan, bet šiaip mano atveju proporcijų neišdarkytų nei labai laisvas, nei labai siauras viršus, manau
Ai kaip ilgi liemens matuoti tai nezinau ir as Po krutine tai senai nesimatavau, per krutine vienodai, bet pas mus abi 75D kiek pamenu, tai dgmz sutaps ismatavimai. As gal psichologiskai cia kazkaip prisigalvoju del to liemens kazkie, nors manau jis tikrai neilgas
Tuniku nenesioju, turiu viena, uzdisenu prie sortu, kuriu is jos tik pora cm islenda Daugiau neprisitaikau sau. Nors as uz jus biski austesne.
Del kelniu tai paeksperimentuosiu, gal net pafotkinsiu jei turesiu laiko, labai gerai matosi tada