Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 05 08, 17:52)
Nežinau, kaip pamatuot liemenį, aš kažkaip dėl savojo labai nekompleksuoju, nemanau, kad tai problemiškiausia vieta... g.gif  (Krūtinė 96 cm, apimtis po 76 - 77)

Aš tai nešiočiau arba su sukištu, arba su trumpu viršum. Prisimenu, rudenį ar žiemą radau straipsnį, kur smėliams rekomendavo prie skinny tunikas iki šlaunies vidurio. Na ir netinka man, tikrai žymiai storesnės atrodo šlaunelės, nei su trumpu viršum. Gal tai dėl ūgio, nežinau  unsure.gif

O dėl viršų modelių, tai man rodos, jokių apribojimų tokios kelnės neturi sukelti. Ir pūstas tinka, ir aptemptas, ir prigludęs... Aš nebent sužiūrėčiau, kad detalės, pasiūvimas nedidintų pečių, krūtinės ir pan, bet šiaip mano atveju proporcijų neišdarkytų nei labai laisvas, nei labai siauras viršus, manau  ax.gif

Ai kaip ilgi liemens matuoti tai nezinau ir as g.gif Po krutine tai senai nesimatavau, per krutine vienodai, bet pas mus abi 75D kiek pamenu, tai dgmz sutaps ismatavimai. As gal psichologiskai cia kazkaip prisigalvoju del to liemens kazkie, nors manau jis tikrai neilgas g.gif
Tuniku nenesioju, turiu viena, uzdisenu prie sortu, kuriu is jos tik pora cm islenda ax.gif Daugiau neprisitaikau sau. Nors as uz jus biski austesne.
Del kelniu tai paeksperimentuosiu, gal net pafotkinsiu jei turesiu laiko, labai gerai matosi tada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 gegužės 2012 - 20:10
QUOTE(dontstop @ 2012 05 08, 17:52)
Ačiū, tikrai sutaupėt laiko, nėra nei vienos puošnios nuorodoje  sad.gif

nu jau tikrai yra, belieka tik pirkti tada irgi 60-metes stiliaus ilga, pusta, nes kazkaip tiesiog pati nezinote ko norite, jei jums cia nei vienos puosnios nera g.gif labai jau keista butu su kaikurioms pamatyti kazka pleze ar ofise pasak jusu.. bet tiekto.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 08, 08:02)
Patarkit, jei batų padas odinis, reikia turbūt nešti kokią tai profilaktiką uždėti? Per šlapią asfaltą perėjau, padas pajuodo unsure.gif

As pagooglinusi nesiau pas batsiuvius, jie zino is karto, apie ka kalba, kai atnesi naujus. Priklijuoja tokia odos spalvos kaip guma ar kauciuka. Is pradziu jaudinausi, kad sugadins batu vaizda, bet realiai viskas normaliai atrodo.
Tokiais batais per lietu nerekomenduojama vaiksciot, nebent norisi greit jais atsikratyt. Turiu dailius aulinukus odinius, hand made, tai issitraukiu sauletom rudens dienom. Smagu, megstu tokiom progom naturalia oda, lapai geltoni, grazuuuu. ir dera prie visko, man ypac grazu su navy melyna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2012 05 08, 22:17)
As pagooglinusi nesiau pas batsiuvius, jie zino is karto, apie ka kalba, kai atnesi naujus. Priklijuoja tokia odos spalvos kaip guma ar kauciuka. Is pradziu jaudinausi, kad sugadins batu vaizda, bet realiai viskas normaliai atrodo.
Tokiais batais per lietu nerekomenduojama vaiksciot, nebent norisi greit jais atsikratyt. Turiu dailius aulinukus odinius, hand made, tai issitraukiu sauletom rudens dienom. Smagu, megstu tokiom progom naturalia oda, lapai geltoni, grazuuuu. ir dera prie visko, man ypac grazu su navy melyna  ax.gif

Bet tai kas per keistenybė, kad iš karto naujus batus reikia nešt taisyt g.gif Kodėl jiem iš karto to pado nepriklijuoja?
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 05 08, 20:24)
O as beveik isimylejau sitauser posted image
Et... kad taip kokios vestuves kieno nors... Man rodos tai pavasarių spalva. Pavasario pradzioje ieškojau tokios spalvos marškinukų, bet nesėkmingai schmoll.gif

Na vat šita man kaip tik ofisinė ir yra smile.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 08, 23:07)
nu jau tikrai yra, belieka tik pirkti tada irgi 60-metes stiliaus ilga, pusta, nes kazkaip tiesiog pati nezinote ko norite, jei jums cia nei vienos puosnios nera  g.gif labai jau keista butu su kaikurioms pamatyti kazka pleze ar ofise pasak jusu.. bet tiekto.

Štai ir išaiškėjo supratimo skirtumai smile.gif Ivo Nikkolo nuorodoje aš būtent pležines ir ofisines pamačiau, panašus asortimentas ir kitose Akropolio parduotuvėse. Pležinės, IMHO, nerta, kur ant kelnių, ant petnešėlių gėlėta laisva, ant petnešėlių balta laisva, chalatėlis baltas, tunika balta su etniniais baltais raštais ir dar viena nerta ilgarankovė. Visos kitos - gan griežtos, klasikinės, ofisinės.
Nei ilgos, nei pūstos nenoriu. Juk rašiau, reikia čiut žemiau kelių, su iškirpte, bet uždaresniais pečiais, pabrėžtu liemeniu. Lyg ir nedaug reikalavimų, bet pradėjus ieškoti pamatai, kad nieko nėra..Tikrai, labai aiškios vizijos, kokia ta suknelė turėtų būti, aš kaip ir neturiu. Nedažanai perku tokį daiktą, ačiūD Su tikslia vizija nebent pas siuvėją smile.gif
Atsakyti
Man tai nei viena netiktų... pagal siluetą. Kadangi jaunosios sukne buvo neriniuota, tai matyt stilistiškai man ta nerta KUSAKA būtų tikus. Tik siluetas schmoll.gif
user posted image
man šita pakankamai prabangi. Ir iš tos pačios serijos KAZUTA, KRESSIDA, KUWANA... gal dar tokios pat spalvos su gelytėm, jai medžiaga "išneštų". Jai čia ne dėl fotografo meistriškumo, turėtų atrodyt labai taip... subtili prabanga. O jai dar aksesuarai kokie perlai ar deimantai cool.gif . Blogis su tokio tipo spalvom... nežinau kodėl, bet labai odos atspalvį turi atitikt. Mano bandytos (praitais metais irgi diduma tokių spalvų visos buvo), visos arba per rausvos, arba per pilkos, arba dar kokios.
Bet kaip suprantu donstop ieško ryškios spalvos ax.gif .
Atsakyti
Is idomumo paziurejau ir as tas sukneles nuorodoje biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2012 05 09, 06:42)
Na vat šita man kaip tik ofisinė ir yra  smile.gif

Su tokia i ofisa eiciau drasiai (tik per ryski), eiciau ir i restoraneli, bet ne i prabangu baliu smile.gif
Byttes imesta man dar vienintele traukianti i tinkamas puosnesnei progai bet su salyga, kad medziaga turi buti laabai gera. Pastebejau su tokiom suknelem, kad ju internetu pirkti negalima visiskai, nes fotkeje atrodo nors i vestuves, o kai atsiuncia tai nesa i apatini doh.gif Kadangi nei pasiuvinas nei spalva nera labai imantri, tas puosnumas daug nuo medziagos priklauso. Nes siaip jei ne blizgejimas tai visai i ofisa tiktu irgi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 09, 09:11)
Kadangi nei pasiuvinas nei spalva nera labai imantri, tas puosnumas daug nuo medziagos priklauso. Nes siaip jei ne blizgejimas tai visai i ofisa tiktu irgi tongue.gif

drinks_cheers.gif , jau ne poliesterinis atlasas už 10 Lt. Bet tada ir kaina atitinkama, nes tokios geros medžiagos kažin ar už 100 Lt/m gausi g.gif .

Man irgi tos suknutės dauguma labiau tokiam ofisiniam vakarėliui, na dar į teatrą, šiaip kokiai progai puošnesnei... bet iki kokteilinių nelabai visgi. Tos kur aš dėjau, jai medžiaga gera, tokios būtų universalesnės, priklausomai nuo aksesuarų, bet nežinau g.gif vistiek matyt netemtų iki kokteilinių g.gif
Atsakyti
Dabar apgalvojau paskutinius didesnius balius, kuriuose lankiausi, tai kažkaip juose tu krempleninių suknių su nėriniais, raukiniais, ilgiu iki žemės ir iškirptėm nebuvo. Matyt kuklioje kompanijoje sukiojuosi ax.gif Pati aš irgi stengiuosi vilkėti kažką su kuo jaučiuosi patogiai ir komfortiškai, o su itin įmantraus kirpimo suknelem taip nesijaučiu, todėl ta žalioji man tinkama į puošnesnį balių, juolab, manau ji yra gerai išdirbtos vilnelės, pati iš saves blizgi. O jei dar su atitinkamo atspalvio violetiniais batais ir delninuke...
Atsakyti
Kiek esu gyvai mačius Ivo Nikkolo rūbų, tai jie dažnai būna gan blizgūs ir dėl to puošnūs. Tai nežinau nežinau kaip į ofisą su tokia reiktų biggrin.gif

Bet šiaip dabar juk iš tiesų turėtų būti išleistuvinių suknių pasirinkimas. Negi visai nieko nėr unsure.gif

Reziumė: užmačius ką nors balinio ir gražaus pravartu nusipirkti ir turėti juodai dienai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 09, 08:41)

Bet kaip suprantu donstop ieško ryškios spalvos  ax.gif .

Nebūtinai. Aš tik juodos nenoriu. Tokios spalvos, kaip foto, imčiau, bet sukirpimas man per kuklus. O aš noriu atrodyti iš koto verčiančiai, o ne kaip užsukusi atsitiktinai po darbo ax.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 05 09, 11:47)

Bet šiaip dabar juk iš tiesų turėtų būti išleistuvinių suknių pasirinkimas. Negi visai nieko nėr  unsure.gif

Reziumė: užmačius ką nors balinio ir gražaus pravartu nusipirkti ir turėti juodai dienai  biggrin.gif

Yra - pūstos korsetinės, ala:

user posted image

Čia tikrai puošnumo užtenka, bet modelis absoliučiai ne mano. Tokių yra parduotuvėse, visokių spalvų..
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 05 09, 09:07)
Dabar apgalvojau paskutinius didesnius balius, kuriuose lankiausi, tai kažkaip juose tu krempleninių suknių su nėriniais, raukiniais, ilgiu iki žemės ir iškirptėm nebuvo. Matyt kuklioje kompanijoje sukiojuosi  ax.gif

Kad tarp kremplininiu neriniuotu ir ofisiniu yra nemazas dar pasirinkimas biggrin.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 05 09, 10:47)

Reziumė: užmačius ką nors balinio ir gražaus pravartu nusipirkti ir turėti juodai dienai  biggrin.gif

Sventinei dienai tongue.gif
As panasiai ir darau blush2.gif del visa ko visad kazkokia suknele turiu ax.gif Turiu pvz viena tokia gan universalia, kiek retro/Chicago miusiklo stiliaus tik susiuolaikinta, lyg ir nelabai imantri, puosni, ir labai daug kur tinka smile.gif

O Dontstop isivaizduociau su tokia (ne juoda)
Atsizvelgiant i pageidavima atrodyti " ne kukliai" biggrin.gif
user posted image
user posted image
http://www.outletkar.....ss Purple.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 gegužės 2012 - 11:38