Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 05 08, 12:23)
O tai ten uzklijuoja kazkoki sluoksni ant pado? blush2.gif

Taip. Panašiai, žinau, klijuodavo seniau ant žieminių batų profilaktiką, kad neslystų.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 08, 08:18)
Siandien isdrisau i piestukini sijona palaidinuke i vidu susikisti g.gif tai vaikstau vis ziurineju ar cia tikrai viskas gerai tongue.gif

O aš nu niekaip negaliu išeiti į žmones su sukišta palaidinuke. Man tiesiog išdarko figūrą... Ir tiesą sakant, net nežinau kodėl- liemuo mano tai ne trumpas g.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 05 08, 10:02)
Atlasinės suknios man taip sau. Retai kada matau, kad gražiai kam gulėtų. Labai gerai pasiūta turi būti. Dažniausiai garankščiuojasi tas atlasas (o iš tikro - poliesteris), raukšlėjasi ties siūlėm, fui.

Atlasas iš šilko labai gražu, bet kaip sakot- poliesteris ten parduotuvėse verysad.gif aš tikriausiai kaskart susinervinu, kai matau tokią neteisybę- kainuoja kaip proginė, bando atrodyt kaip proginė, o iš artėliau verkti nuo nekokybiškumo norisi. Tokio "atlaso" galima nusipirkti iki 10lt už metrą, tai kodėl po to šimtais kainuoja?...apgavikai unsure.gif

QUOTE(Bamboooocha @ 2012 05 08, 11:27)
Apie batus patylesiu  blush2.gif  nesergu batu liga  biggrin.gif  blush2.gif

O aš sirgčiau ir sirgčiau wub.gif bet va irgi tik patylėt galiu- keistas skonis, keistos kojos, keistos kainos ir gaunasi, kad turiu max 1 porą sezonui, tad jokių kalbų apie batų derinimą ar porų keitimą kasdien nėr net kalbos verysad.gif
Atsakyti
Va užkliuvau... nu kaip man painka tokie batukai (nu ir kaip gi atsisakyt juodos man doh.gif , jai viskas kas patinka su juoda)...
user posted imageuser posted imageuser posted image

Ir kur gi tokių būna LT? Ir jai man juoda netinka, prie ko juos derint... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 05 08, 13:32)
Atlasas iš šilko labai gražu, bet kaip sakot- poliesteris ten parduotuvėse verysad.gif aš tikriausiai kaskart susinervinu, kai matau tokią neteisybę- kainuoja kaip proginė, bando atrodyt kaip proginė, o iš artėliau verkti nuo nekokybiškumo norisi. Tokio "atlaso" galima nusipirkti iki 10lt už metrą, tai kodėl po to šimtais kainuoja?...apgavikai unsure.gif

Be abejo, šilkas visai kitaip krenta. Bet ir pasiuvimas turi būti aukštumoj, ypač jei medžiaga plona. Taip nervina, kai parduotuvėj paimu gražų rūbą ir pamatau, kad tai siūlė kreiva, tai medžiaga tempia doh.gif KODĖL? Kodėl negali normaliai pasiūti?.. klausimas retorinis biggrin.gif

Bytte, aš tai su tokiais juodanosiai šiandien. Gyvai gražiau atrodo, foto kažkaip nevykusiai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 08 gegužės 2012 - 12:39
Gute444 tau slaptažodį atsiuntė kas nors blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 08, 12:01)
Shana, aš visad susikišu marškinius ir palaidines į sijonus, ne tik į pieštukus. Dabar ir kelnes nusipirkau ne su aukštintu, bet su tokiu normaliu juosmeniu, bambą dengia, dar ir gražus toks, papuoštas, tai irgi viską kišu. Mano kojos tada žymiai ilgesnės atrodo, nei yra iš tikrųjų  smile.gif

Kojos tai ilgesnes, o vat liemuo ne trumpesnis ir papai ne didesni?As nusipirkau grynai tokais kaip vakar idejau melynas, daug ideju neturiu, todel klausiau kaip nesiotumet? ax.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 05 08, 12:32)
O aš sirgčiau ir sirgčiau wub.gif bet va irgi tik patylėt galiu- keistas skonis, keistos kojos, keistos kainos ir gaunasi, kad turiu max 1 porą sezonui, tad jokių kalbų apie batų derinimą ar porų keitimą kasdien nėr net kalbos verysad.gif

Tikrai matosi problematiska tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 gegužės 2012 - 12:49
QUOTE(bytte @ 2012 05 08, 13:38)
Gute444 tau slaptažodį atsiuntė kas nors  blush2.gif ?

Aciu, Shana man atsiunte slpatazodi, bet as parejusi is darbo nerandu sviesos kad pasifotografuociau (nezinau kodel, bet rytinej sviesoj as sau grazesne, turbut tokio durno pasakymo dar nieks negirdejo, bet man butent taip ir yra)
O siaip drabuzius fotkinu... bet tai koks tai varginantis uzsiemimas...
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 05 08, 13:43)
Aciu, Shana man atsiunte slpatazodi

Tai gerai... pamaniau gal pakalbėjom ir nei viena nenusiuntėm, kažkaip sarmata pasidarė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 08, 12:38)

Be galo biggrin.gif
Jei rimtai, itin mažas pasirinkimas batų, kurie būtų ir patogūs, ir gražūs. O man vis kažkur reikia eiti, eiti, eiti...tai vaikštau negražiais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 07, 19:17)
Cia panasu i nesutampancius savokos "puosnus" supratimus  4u.gif  Man per paskutinius 3 metus teko 3 kartus ieskot (na karta metuose) ir as ejau i VISAS be isimties Akropolio parduotuves.  Viena buvau radus City (ar kazkaip panasiai), tik per didele buvo. IvoNikkolo karta pirkau ir dar BGN (lyg taip vadinosi) kartais turedavo ka nors. Tokiose parduotuvese kaip Reserved tikrai nebuvo nieko panasaus  schmoll.gif

panasu i sutampancius. vien is keltos nuotraukos pvz smile.gif reserved buna, dar siais metais is ten dvi progines ziurejau, ciupinejau, matavausi

Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 08, 13:11)
Dontstop, kad negaisti laiko: http://www.ivonikkol...dresses.aspx#17  4u.gif  4u.gif

O kaip Jums laikosi sukisti i kelnes? Man kazkaip body norisi, kad graziai viskas guletu, neissipesiotu  g.gif

Ačiū, tikrai sutaupėt laiko, nėra nei vienos puošnios nuorodoje sad.gif

Nelabai laikosi, tenka taisytis, bodį irgi turiu, tikrai patogiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 05 08, 13:38)
Kojos tai ilgesnes, o vat liemuo ne trumpesnis ir papai ne didesni?As nusipirkau grynai tokais kaip vakar idejau melynas, daug ideju neturiu, todel klausiau kaip nesiotumet? ax.gif

Nežinau, kaip pamatuot liemenį, aš kažkaip dėl savojo labai nekompleksuoju, nemanau, kad tai problemiškiausia vieta... g.gif (Krūtinė 96 cm, apimtis po 76 - 77)

Aš tai nešiočiau arba su sukištu, arba su trumpu viršum. Prisimenu, rudenį ar žiemą radau straipsnį, kur smėliams rekomendavo prie skinny tunikas iki šlaunies vidurio. Na ir netinka man, tikrai žymiai storesnės atrodo šlaunelės, nei su trumpu viršum. Gal tai dėl ūgio, nežinau unsure.gif

O dėl viršų modelių, tai man rodos, jokių apribojimų tokios kelnės neturi sukelti. Ir pūstas tinka, ir aptemptas, ir prigludęs... Aš nebent sužiūrėčiau, kad detalės, pasiūvimas nedidintų pečių, krūtinės ir pan, bet šiaip mano atveju proporcijų neišdarkytų nei labai laisvas, nei labai siauras viršus, manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 08, 18:52)
Ačiū, tikrai sutaupėt laiko, nėra nei vienos puošnios nuorodoje  sad.gif

O as beveik isimylejau sitauser posted image
Et... kad taip kokios vestuves kieno nors... Man rodos tai pavasarių spalva. Pavasario pradzioje ieškojau tokios spalvos marškinukų, bet nesėkmingai schmoll.gif
Atsakyti