Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Prieš gerus tris metus esu labai sėkmingai nusipirkus kokteilinę suknelę Monton. Ne vienose vestuvėse su ja atbuvau, ir dar vis turiu, ir patinka smile.gif Dontstop, Ivo Nikkolo dar pažiūrėkit.

Per dvi savaites sugebėjau dviem batų porom praturtėt. Ir tai nebuvo basutės, kurių labiausiai kaip tik ir trūksta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 05 07, 17:52)
Visur, tai kur?  smile.gif  Reservery tikrai nėra, Mosaic, Mango ir Zara nebuvau, nes nepatinka šitos parduotuvės  blush2.gif  O šiaip apėjau Akropolį, megą ir Molą ir niekur nemačiau nei vienos pakankamai puošnios proginės suknelės, visur mano akim žiūrint arba ofisinės, arba pležinės.. g.gif

butent visur, vos ne kas antroj akropolio, megos parduotuvej. nu jau, nu jau, nuo kada tokios kokteilines ir dazniausiai atlasines sukneles ofisines? g.gif tokiu kaip ikelet daugiau, maziau panasiu yra daug.
reserved si vasario menesi pirkau panasia kaip jusu ikelta, medziaga, ilgis, stilius tas pats, tik priekis be tokiu, o pribumbasas ant nugaros. dauguma mano kokteiliniu sukneliu ir yra is akropolio parduotuviu, likusi dalis is baziu. o kartais net ir trikotazine suknia buna gana puosni (nors cia sudetingesnis variantas rasti), bet ir tai turiu dvi.
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 05 07, 19:10)
butent visur, vos ne kas antroj akropolio, megos parduotuvej. nu jau, nu jau, nuo kada tokios kokteilines ir dazniausiai atlasines sukneles ofisines?  g.gif  tokiu kaip ikelet daugiau, maziau panasiu yra daug.
reserved si vasario menesi pirkau panasia kaip jusu ikelta, medziaga, ilgis, stilius tas pats, tik priekis be tokiu, o pribumbasas ant nugaros. dauguma mano kokteiliniu sukneliu ir yra is akropolio parduotuviu, likusi dalis is baziu. o kartais net ir trikotazine suknia buna gana puosni (nors cia sudetingesnis variantas rasti), bet ir tai turiu dvi.

Cia panasu i nesutampancius savokos "puosnus" supratimus 4u.gif Man per paskutinius 3 metus teko 3 kartus ieskot (na karta metuose) ir as ejau i VISAS be isimties Akropolio parduotuves. Viena buvau radus City (ar kazkaip panasiai), tik per didele buvo. IvoNikkolo karta pirkau ir dar BGN (lyg taip vadinosi) kartais turedavo ka nors. Tokiose parduotuvese kaip Reserved tikrai nebuvo nieko panasaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 07, 14:59)
Is karto atsiprasau uz OT-
cia buvo kalba apie Frenchi priemones, gal yra kas is Siauliu ir zino, kur jos ten parsiduoda, galeciau uzsisakyti, kad man atveztu blush2.gif

Esu mačiusi tose vadinamose "mugėse", kur yra parduotuvėlės centrinio turgaus pastate. Ten tuose koridoriuose, antrame aukšte, yra skyrelis su įvairia pigia kosmetika, ir Frenchi buvo pasidėję 4u.gif Tačiau reikėtų dar pas ką nors pasitikslinti- nuo matymo jau praėjo bemaž metai, o dabar ten negyvenu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 05 07, 18:58)
Prieš gerus tris metus esu labai sėkmingai nusipirkus kokteilinę suknelę Monton. Ne vienose vestuvėse su ja atbuvau, ir dar vis turiu, ir patinka smile.gif Dontstop, Ivo Nikkolo dar pažiūrėkit.

Per dvi savaites sugebėjau dviem batų porom praturtėt. Ir tai nebuvo basutės, kurių labiausiai kaip tik ir trūksta.  doh.gif

Ivo Nikkolo pas mus Kaune lyg nėra? Monton žiūrėjau unsure.gif

Aš balandį pirkau 3 poras batų, gegužę tikiuosi irgi 3 rasti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Bliamba kodėl aš batais vis nepraturtėju blush2.gif ...
kai atšalo doh.gif , išsitraukiau iš pasiutimo savo pųkinį paltą vakar vakare, nu neįmanoma buvo eit.
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 07, 20:17)
Cia panasu i nesutampancius savokos "puosnus" supratimus  4u.gif  Man per paskutinius 3 metus teko 3 kartus ieskot (na karta metuose) ir as ejau i VISAS be isimties Akropolio parduotuves.  Viena buvau radus City (ar kazkaip panasiai), tik per didele buvo. IvoNikkolo karta pirkau ir dar BGN (lyg taip vadinosi) kartais turedavo ka nors. Tokiose parduotuvese kaip Reserved tikrai nebuvo nieko panasaus  schmoll.gif

drinks_cheers.gif . Man jos visos labai tokios ... ne balinės. Nors aš puolusi į neviltį viską matavausi, būčiau ir su pležine ėjusi... nes jaunoji buvo "truputi pležinė", ta prasme ne puošnia suknele. Būna kad tose parduotuvėse kažko puošnesnio užveža prieš išleistuves, bet vėl gi orentuota į atitinkamą stiliuką. O jai dar imi ieškot tinkančios spalvos doh.gif ... praitais metais galima buvo rast juodą... ir dar pudrinės spalvos (dusty pink), šiemet turėtų būt ryškesnių jau spalvų ...

Man tos atlasines g.gif ... nu ką aš žinau kuo, bet tas atlasas toks ne puošnus, arba pigus kažkoks, vos ne tas pats pigiausias... pamušalinis. Pamenu kaip ieškojom pigiausios medžiagos vaikams spektakliui sijonams siūt, tai būtent tokį atlasą paėmėm... ot ir pigiau gaunas nei nuoma. Visgi nuomoje dažnai suknutės prangesnės nei tos parduotuvinės už 80 Lt. Mano rastos visos padoresnės apie 300 Lt buvo (praitais metais).
Jai nesupainiojau... per tą gausą matavimusį ir ieškojimų su tragiška būsena (nes nelabai malonų n-tąjį kartą į išdarkytą save veidrodyje žiūrėt) praitais metais pavasariop Urpėja buvo užsivežus išleistuvėms suknučių. Jai gerai išpirko tai gal ir šiemet užsivežė. Šiaip ten tokių suknių nebūna. Kaune lyg yra ši parduotuvė.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 05 08, 08:15)
praitais metais pavasariop Urpėja buvo užsivežus išleistuvėms suknučių. Jai gerai išpirko tai gal ir šiemet užsivežė. Šiaip ten tokių suknių nebūna. Kaune lyg yra ši parduotuvė.

Urpėjoje aš kažkada būtent išleistuvėms ir pirkau suknelę smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 05 07, 19:17)
Cia panasu i nesutampancius savokos "puosnus" supratimus 

drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 05 07, 22:04)
Esu mačiusi tose vadinamose "mugėse", kur yra parduotuvėlės centrinio turgaus pastate. Ten tuose koridoriuose, antrame aukšte, yra skyrelis su įvairia pigia kosmetika, ir Frenchi buvo pasidėję 4u.gif Tačiau reikėtų dar pas ką nors pasitikslinti- nuo matymo jau praėjo bemaž metai, o dabar ten negyvenu... 4u.gif

4u.gif
Dekui, as isvis ten gal karta gyvenime buvus tongue.gif bet drauge va vaziuos i Lt, tai paprasysiu, gal ras ax.gif

Siandien isdrisau i piestukini sijona palaidinuke i vidu susikisti g.gif tai vaikstau vis ziurineju ar cia tikrai viskas gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 05 08, 08:18)

Siandien isdrisau i piestukini sijona palaidinuke i vidu susikisti g.gif tai vaikstau vis ziurineju ar cia tikrai viskas gerai tongue.gif

o kaip iki šiol nešiojai? g.gif nes man į pieštukinį sijoną (ypač jei šiek šiek aukštintu liemeniu) TIK susikišus gražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 05 08, 08:30)
o kaip iki šiol nešiojai?  g.gif  nes man į pieštukinį sijoną (ypač jei šiek šiek aukštintu liemeniu) TIK susikišus gražu blush2.gif

Dazniausiai rinkdavausi tokio ilgi, kad tik siek tiek "uzlipdavo" ant sijono, koki pora cm. Kadangi didele krutine, biski bijau as to sukisimo, bet lyg ir nieko, su sita palaidinuke tinka. Aukstintu liemeniu nenesioju as, per trumpas liemuo blush2.gif Reiks jum foto ivertinimui imesti smile.gif

Va taip man dar visai grazu
user posted image
user posted image
http://fashiontribes...a7cba970b-800wi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 08 gegužės 2012 - 08:52
QUOTE(dontstop @ 2012 05 08, 07:15)
Ivo Nikkolo pas mus Kaune lyg nėra? Monton žiūrėjau  unsure.gif

Aš balandį pirkau 3 poras batų, gegužę tikiuosi irgi 3 rasti  blush2.gif  smile.gif

Ivo Nikolo Kauno akropolyje yra, antrame aukšte. kadangi man "prastai" su krypties jausmu tai nepasakysiu kurioje is tu 'aleju' jis yra, na bent jau prieš gera pusmeti buvo blink.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti